Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Üzleti szolgáltatás

Üzleti szolgáltatás

Címkék: adóbevallás biztosítás behajtás ügyvéd üzlethelyiség zálog kölcsönzés könyvelés pénzügyi szakértő coaching forex felszámolás üzleti szolgáltatások Budapesten ingatlanhitel cégalapítás beruházási hitelek outsourcing piackutatás.

Oldalak
Összesen 278 weboldal van ebben a kategóriában.

Elektronikai bérgyártás 100% garanciával

Cégünk azért jött létre, hogy a regionális gyártóvállalatok egyre hosszabb élettartalmú és egyre jobb minőségű termékekkel tudják szolgálni a fogyasztóik igényeit. Ennek érdekében hoztuk létre elektronikai bérgyártásra használható gyártósorunkat. Minden általunk gyártott termékre 100%-os hibamentességi garanciát vállalunk, amit egy 5+1 lépcsős teszteléssel érünk el. Gyártósoraink a legmodernebb csúcstechnológiát képviselik. Keressen minket, ha elektronikus bérgyártáshoz keres megfelelő, megbízható partnert!

Elektronikai bérgyártás 100% garanciával

Költöztetés - Áruszállítás

Ha nem tudott még dönteni, figyelmükbe ajánljuk a Költöztetés Budapest szolgáltatásunkat. Budapesti telephellyel és 18 érves gyakorlattal állunk megrendelőink rendelkezésére. A legapróbb részletekre is kiterjedő szolgáltatásunkat a hét bármely napján biztosítani tudjuk. A Költöztetés Budapest szolgáltatásunk ügyfélbarát, többek között tartalmazza: díjmentes költöztetődobozok biztosítása, előzetes munkafelmérés, bútorok szereléséért külön költséget nem számolunk, Budapest területén belül nincs Km díj, emeletdíj és hétvégi felár, díjmentes Stretch fóliát biztosítunk, nagyméretű súlyos tárgyak – pianínók és zongorák, páncélszekrények költöztetése. Ha bármi kérdés merülne fel a Költöztetés Budapest szolgáltatásunkkal, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal.

Költöztetés - Áruszállítás

Takarítás (Makulátlan Tiszta Terület...

Vállaljuk magánházak/lakások, cégek, sportlétesítmények, közületek, társasházak takarítását. Általános, napi, pipere- vagy nagytakarításról is lehet szó. Sokéves tapasztalatunkból adódóan speciális helyzetekben is feltaláljuk magunkat.

Takarítás (Makulátlan Tiszta Terület...

Angol orvosi szakfordítás

Diplomás, számlaképes angol orvosi szakfordító vállalja egészségügyi dokumentumok (lelet, zárójelentés, ambuláns lap stb.), illetve általános nyelvi szövegek angol-magyar, magyar-angol fordítását. Keressen bizalommal!

Angol orvosi szakfordítás

Startup módszerek, innováció

Az Open Innovation segítségével bármilyen nagyvállalat képes továbbfejleszteni és újragondolni innovációs folyamatait, mely segítségével előnybe kerülhetnek a technológiai versenyben azokkal szemben, akik nem képesek reagálni az új kihívásokra, valamint a legújabb piaci, és üzleti modellekre.

Startup módszerek, innováció

Dr. Somos Géza ügyvédi iroda, adójogász

Ha ön is adójogászt keres, akkor lépjen kapcsolatba a vállalkozásunkkal! A szakértőnk folyamatosan figyelemmel kíséri a hazai és nemzetközi jogi szabályokat, ezért akár korábban elkezdődött peres ügyekben is közreműködünk, illetve megelőzzük az esetleges jogi problémákat, vagy kezeljük a meglévőket.

Dr. Somos Géza ügyvédi iroda, adójogász

Poloska-lehallgató kereső

Tisztelt cégvezető! Az üzleti információk értékének növekedése, magával hozta, azok illegális megszerzésének, ellopásának a kockázatát. Mi a titokvédelemben, az elektronikus kémelhárításban lehetünk szakértő partnerei. Profilunk letisztult, mi kizárólag elektronikus megfigyelés, lehallgatás elleni tevékenységet végzünk.

Poloska-lehallgató kereső

QLM - teljes körű raktárlogisztika.

A QLM raktárlogisztika tervezésével és beüzemelésével foglalkozó cég, amely ezen a területen több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. A raktárlogisztika hatékony működéséhez az egyik legfontosabb a megfelelően megtervezett és beüzemelt raktárirányítási rendszer, amely nagyszerű megoldást jelent a raktározási folyamatok támogatására.

QLM - teljes körű raktárlogisztika.

Lakossági hulladékudvar Budapest

A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk a törmeléket és a különféle anyagú pl. fa szemetet. Csapatunk rendelkezésre áll a +36 30 944 3839 számon. Amennyiben honlapunkat mobiltelefonon olvassa, akkor a lenti fényképre koppintva rögtön hívhat is minket. Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át! Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk III. kerület régiójában!

Lakossági hulladékudvar Budapest

Ollós emelőállványok a Bautransnál

Elektromos és dízelüzemű ollós emelőállványok nagyobb teherbírásúak és nagyobb munkavégzésre használható területet biztosítanak az eszközparkunkban található más hidraulikus emelőállványokhoz képest, amivel egyszerűsödik a munkavégzés. Keresse fel a Bautrans weboldalát a technikai paraméterekért.

Ollós emelőállványok a Bautransnál

Aktuális állások Budapesten

Fedezze fel az Önnek leginkább tetsző állást Budapesten a Workania segítségével. A linken látható budapesti állások folyamatosan frissülnek, naponta akár többször is! Ez azért klassz, mert így akár 24 óra alatt többször is ránézhet és szinte tuti, hogy mindig lelni fog majd addig nem látott budapesti álláshirdetéseket. Az ajánlatokra kattolva részletesebben is átolvashatja, hogy mi mident fontos tudni a kinézett munkáról. Ilyenek mondjuk a budapesti állásajánlattal kapcsolatos feltételek. Legyen az iskolázottság, nyelvtudás. De akár a múltbeli munkatapasztalat is. Hasonló lényeges infók még a Budapesten lévő állás pontos helye, telefonja. De egyéb más is szóba jöhet. Abban az esetben, ha szeretné megtekintheti az állások budapesti repertoárját, katt az oldalra!

Aktuális állások Budapesten

Munkaidő nyilvántartó program

Figyelemmel követi Ön, hogy mennyit késnek, vagy mikor mennek el korábban az alkalmazottai? Szeretné minél egyszerűbben és szabályosan megoldani a munkaidő nyilvántartást? Ha igen, akkor töltse le, telepítse és használja az EMU – elektronikus munkaidő nyilvántartó programot, ami egyben szabadság nyilvántartó program és beléptető rendszer is! Az EMU munkaidő nyilvántartó programunk szolgáltatásai: 1. a munkatársak érkezéseinek, szüneteinek és távozásainak nyilvántartása, 2. túlórák és csúsztatások nyilvántartása, kimutatása, 3. fizetett távollétek nyilvántartása (szabadság, kiküldetés, táppénz stb.), 4. jelenléti ívek készítése és nyomtatása, 5. havi összesítések és kimutatások készítése, 6. szabadság nyilvántartás, szabadságterv, szabadságkérelem, szabadság engedélyeztetés.

Munkaidő nyilvántartó program

Üzleti Terv készítés kisvállalkozóknak

Megvan a nagy ÖTLET, a PÉNZ és az ELHATÁROZÁS, hogy vállalkozásba kezd? Ugye nem akarja néhány hónap alatt elbukni a befektetett több millió forintot és a ráfordított munkát? Gondolt már arra, hogy leírja a terveit és céljait, mert úgy jobban átlátható? Nos, ezt hívják Üzleti Tervnek, ami egy kisvállalkozó esetében nem kell, hogy néhány oldalnál hosszabb legyen. Persze lehet, hogy egyik vevője, a bankja, vagy a pályázatírója kér Öntől üzleti tervet, amiben felvázolja a termékeit, a gyártási folyamatot, a célpiacot, a marketing és értékesítési tervét, alátámasztva pénzügyi és eszközkimutatással és számításokkal. A vállalkozása üzleti tervének elkészítését Ön is könnyen elsajátíthatja, ha megtekinti a honlapunkat, ahol elsajátíthatja az üzleti terv elkészítésének a folyamatát.

Üzleti Terv készítés kisvállalkozóknak

Új lakás a Római-parton csodaszép k...

Önt is érdekli, amit egy eladó római parti lakás kínálhat családjának? Gond nélkül képes elképzelni az életét egy ilyen ingatlannal? Ez nem meglepő, hiszen egy modern új építésű lakás a Római part mellett az ember mindenféle elvárásának megfelel. Menjünk sorjába! A fekvésükből kiindulva a Római-parton felhúzott lakások csodás helyen vannak. Mivel Budáról beszélünk, a budapesti pezsgés csupán egy pár utcára van (amennyiben erre lenne szükségünk). A vásárolható római parti új építésű lakás pedig fákkal, bokrokkal telepített helyen található. Tehát azok is kitűnően járnak vele, akik nyugodalomban akarják tölteni a napjaikat. A weblapra kattintva átnézheti egy ilyen Római parton található új lakás minden jó tulajdonságát!

Új lakás a Római-parton csodaszép k...

Biztosítás

Honlapunkon megtalál minden olyan biztosítást ami a mai kor igényeinek megfelelő és megköthető. Amennyiben biztosítást szeretne,látogasson el weboldalunkra. Válassza ki a biztosítást és töltse ki a biztosításhoz tartozó kérdőívet. Nem egy automatikus választ fog kapni hanem egy szakértőink által elkészített személyre szabott ajánlatot. Biztosítási fajták: baleset,egészség,élet,gyermekjövő,jogvédelem,nyugdíj,kegyeleti,lakás,kötelező és utazási biztosítás. Amennyiben nem talál megfelelő biztosítást vagy bármilyen kérdése van,vegye fel velünk a kapcsolatot. Ne feledje egy jól megválasztott és személyre szabott biztosítás mai rohanó világunkban előny.

Biztosítás

Bérkalkulátor 2017

A bérkalkulátor program alapjául szolgál a hatályos törvények és szabályok adatai, melyekkel nyilván egy könyvelő is meg tudja oldani azt amit egy bérkalkulátor, sőt akár mi dolgozó emberek is. Mivel ez egy időigényes dolog, a bérkalkulátor használatával időt spórolunk és biztos adatokat kapunk. A bérkalkulátor programot évről évre frissítjük, az érvényben lévő ezzel kapcsolatos törvények alapján. A bérkalkulátor programon kívül van még az oldalunkno számos olyan kalkulátor mely segítségére lehet, melyekhez a menük segítségével könnyen elnavigálódhat.

Bérkalkulátor 2017

Redőny szerelés

Elromlott redőnye? Elszakadt a gurtni? Hívjon minket! Ingyenes kiszállással és felméréssel vállaljuk redőnye javítását. Szolgáltatásaink között megtalálja a gurtni cserét, redőnyzsinór cserét, redőnytok cserét, redőnyléc cserét, redőnymotor javítást, redőny automata cserét. Vállaljuk alumínium redőny, műanyag redőny és faredőny egyedi gyártását és felszerelését 2+3 év teljeskörű garanciával. Termékeink között megtalálhatja a redőnyrendszereket is, melyekbe szúnyohálót, naphálót és redőnymotort is beépítünk igény szerint. Cégünk több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik és válogatót jó minőségű alkatrészekkel dolgozunk, hogy a piacon elérhető legjobb minőségű szolgáltatást biztosítsuk. Pest megyén kívüli felmérést 3000Ft-os plusz díjjal tudjuk vállalni. Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a 061 445 11 81 telefonszámon vagy írjon emailt az ajanalatkeres@redony-szereles.org címre.

Redőny szerelés

Mi a cash flow? Kiderül e-learning leck...

Bővítené cégével , vállalkozásával kapcsolatos információit? E-learning anyagunk segítségével elég napi pár percet foglalkoznia vele ahhoz, hogy tevékenységét átláthatóbban tudja kezelni, irányítani. A leckék segítségül szolgálhatnak, hogy sikeressé tegye vállalkozását. Megismerkedhet többek közt a cash flow kimutatással,az eredmény kimutatás alapjaival,a hosszú és rövid távú kötelezettségeivel… Egyszerű feliratkozásával igénybe veheti az első leckéjét ingyenesen. A leckék rövid, gyakorlatias példákkal támasztják alá a pénzügyi helyzeteket és rámutatnak a lényegre. Ne habozzon, próbálja ki bátran.

Mi a cash flow? Kiderül e-learning leck...

Supermariok a mesterember kereső!

A Supermariok hivatalos honlapján gyorsan profi megoldásért fordulhat, abban az esetben ha bármilyen mester megoldására van szüksége. Honlapunkon kategóriákba szedve csoportosítjuk mesterembereinket, ezáltal leegyszerűsítve az ügyfeleink kutatását, mindemellett kerületenként megtalálható, hogy az adott szakember merre végez megbízást, továbbá elérhetőségük is megnézhető. Lehetőség van arra, hogy a honlapunkon csapatunknak írva leírja a keletkezett problémát, ennek segítségével a legtökéletesebb mesterembert fogjuk közvetíteni az Ön számára!

Supermariok a mesterember kereső!

Kemény tűzifa szállítása

Magyar vállalkozásként szállítunk a lakosságnak és vállalatoknak akác, tölgy, bükk, gyertyán tűzifát. Kínálatunkban található méteres, kuglizott, hasított vagy kalodás kiszerelés, a tüzelőt házhoz tudjuk szállítani kis és nagy tételben, vagy akár egy egész kamionnal. Téli tüzelőjéhez kínálunk száraz gyújtóst zsákos formában, illetve a tűzifa mellett biztosítani tudunk fabrikettet is kedvező áron. Várjuk megtisztelő hívását Budapestről és Pest megyéből: Vass Domokos, 06 70 410 7499.

Kemény tűzifa szállítása

Takarítás árak

Takarító vállalkozásunk kiemelt figyelmet fordít a minőségi takarítási munkavégzésre. Legyen szó irodatakarításról, vagy társasház takarításról,, bennünk megbízhat. Szakképzett,OKJ- végzettségű tisztítás-technológiai szakmunkást, és folyamatosan képzett takarító alkalmazottakat foglalkoztatunk. Referenciákkal, és felelősségbiztosítással rendelkezünk. Takarítási munkáinkra garanciát vállalunk. Kérjen árajánlatot tőlünk, és egy kedvező takarítási árat dolgozunk ki Önnek, amelyhez a minőségi munkavégzés párosul. Az irodatakarítási munkáinknál szín kódolt mikroszálas törlőkendőket használunk a különböző felületekre, a higiénia betartása érdekében.

Takarítás árak

Jogkövető - szerződések és szabály...

A jogkövető komoly segítséget nyújt azon vállalkozóknak és cégvezetőknek, akik fontosnak tartják, hogy céges dokumentumaik, szerződéseik napra készek legyenek. Az oldalon rendszeresen frissített dokumentumok letölthetőek, és előfizetés esetén számos szakmai segítségnyújtást biztosít a szolgáltató.

Jogkövető - szerződések és szabály...

Lean Six Sigma képzés, projektvezetés

A minőség mindenkié. Így Önnek is feladata fejleszteni vállalata kulcs üzleti folyamatait, hogy azok hibamentesek legyenek és csökkenjen az azokban megrejlő ingadozás. Minőségjavítók kedvelt eszköze a Lean Six Sigma módszer, hiszen többszáz hazai multi alkalmazza és ha az Ön vállalata is beszállítójává szeretne válni egy ilyen vállalatnak, akkor a minőség és a folyamatok fejlesztése kulcsfontosságú. Ismerje meg akár az alapvető eszközeit Lean Six Sigma módszernek, de jelentkezhet akár Black Belt képzésre is! Képzéseinken az elmélet-gyakorlat aránya 30-70%.

Lean Six Sigma képzés, projektvezetés

Tértivevény

Online rendelhető tértivevény. A6-os méret, 160 g-os öntapadós papír, íves kivitel. A terméket dobozba csomagolva szállítjuk, a gyors kiszállításnak köszönhetően, akár már 3 munkanapon belül. 2000 db/dobozos és 500 db/dobozos kiszerelésben is rendelhető. A Specimen Nyomdai és Papíripari Zrt. 1989 óta foglalkozik értékpapírok, részvények, kötvények, vagyonjegyek, egyéb biztonsági értékcikkek és műanyag kártyák értékesítésével. A folyamatos fejlesztések jóvoltából alapítottuk meg a Nyomtatványtéka webshopot, amely előnyomott- és nyomatlan leporellók, íves etikett címkék, pénzforgalmi- és ügyviteli nyomtatványok online értékesítésével foglalkozik.

Tértivevény

Trendi névjegykártya készítés házh...

Tervezz névjegykártyát egyszerűen Velünk - Neked! Online szerkesztőnk használata gyerekjáték, akár 5 perc alatt összeállíthatod vele új névjegyed grafikai tervét, a megrendelés után pedig nincs is más dolgod, mint várni a futár érkezését. De nem csak magadat lepheted meg saját tervezésű névjegyekkel: tervezz szeretteidnek szülinapra, diplomaosztóra vagy éppen munkatársaidnak a céges bulira, ráadásul rendelheted a névjegykártyatartó díszdobozban, így a csomagolásra sem lesz gondod! Ha pedig bizonytalan vagy, hogy milyen névjegy is tetszene az ajándékozottnak válassz a Névjegy Király ajándékutalványai közül. Akkor sem kell megijedned, ha nem vagy túl jó a kreatív ötletelésben, ha elakadsz bármikor kérhetsz tőlünk segítséget, legyen szó átlagos vagy exkluzív kártyákról, nálunk nincs lehetetlen!

Trendi névjegykártya készítés házh...
Oldal: 1 / 12

Kategóriák

Állás, Munka (74)
Állateledel, Állatkereskedés (37)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (136)
Babáknak (32)
Betegeknek (33)
Blog, Fórum (85)
Budapesten (69)
Bútor, Lakberendezés (152)
Design, Divat (55)
Egészség (533)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (449)
Étel, Ital (84)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (40)
Gyerekeknek (33)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (123)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (123)
Iroda felszerelés (34)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (16)
Könyvek (16)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (24)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (67)
Magyar Termék (18)
Marketing (30)
Mesterember, Szakember (89)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (67)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (88)
Szépségápolás (98)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (132)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás (184)
Táplálkozás, Vitamin (31)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (201)
Üzleti szolgáltatás
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (51)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 5050 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-03-01 13:42:03

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Jodo - japán botvívás    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
2. Sportfogadás.com    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
3. Költöztetés -...    Kategória: Logisztika, Szállítás    
4. Emóció 7.84 jellemzői.    Kategória: Egészség    
5. Kiadó szállások...    Kategória: Apartman, Panzió    
6. A pektin és a...    Kategória: Egészség    
7. Neera szirup jótékony...    Kategória: Egészség    
8. Hatalmas fogyasztói email...    Kategória: Marketing    
9. Colanuts fogyókúra.    Kategória: Egészség    
10. Kókuszolaj jellemzői.    Kategória: Egészség    
11. Természetes immunerősítő...    Kategória: Egészség    
12. A mangosztán hatásai...    Kategória: Egészség    
13. Hirdetesingyen.hu az ingyenes...    Kategória: Ingatlan    
14. Információk a királydinnye...    Kategória: Egészség    
15. Az lkarnitin hatásai és...    Kategória: Egészség    


További Weboldalak...