Webkat.hu

 • narrow screen resolution
 • wide screen resolution
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
 • default color
 • green color
 • cyan color
 • red color
Katalógus Tanfolyam, Nyelvoktatás

Tanfolyam, Nyelvoktatás

Címkék: tanfolyamok nyelvoktatás nyelvtanulás képzések magántanár távoktatás taneszköz oktatóprogram tankönyv tanfolyam.

Oldalak
Összesen 150 weboldal van ebben a kategóriában.

72% profit iránymentes kereskedéssel Népszerű

Ha nem vagy jó iránykereskedő, mert gyakran ellened megy a piac, akkor van számodra egy más fajta kereskedési módszer. Az én rendszeremben nem kell árfolyammozgások irányát találgatni, a rendszer a valószínűségre alapul. Úgy nevezik, hogy iránymentes kereskedés. Ha kíváncsi vagy a stratégiára, keresd fel a weblapomat.

72% profit iránymentes kereskedéssel

Coach képzések magas színvonalon Népszerű

Coach képzéseink átfogó tudást nyújtanak a résztvevők számára, akár a life coach tanfolyam, akár a business coach tanfolyam a cél. A life coach képzésünk elvégzésével nemcsak a saját személyiségfejlődésed motorjába kerül kerozin, de mások számra is lámpás lehetsz a sötétben, hiszen sokan vannak, akik segítségre szorulnak az életükben való döntések meghozatalában illetve az irányításban. A business coach képzésen pedig az üzleti életben való sikerhez vezető utat mutatjuk meg neked és akár a mások boldogulásában is segítséget nyújthatsz, ha választod a továbbiakban.

Coach képzések magas színvonalon

ILTweb - nyelvtanulás külföldön, kü... Népszerű

ILT - International Language Travel: külföldi nyelvtanulás és külföldi nyelvtanfolyam szolgáltatásokat kínáló utazási iroda és nyelviskola. Elérhető 6 idegennyelvű képzés (angol, német, francia, olasz, spanyol és orosz) több mint 100 lehetséges helyszínen. Ha szeretné gyorsan fejleszteni nyelvtudását, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

ILTweb - nyelvtanulás külföldön, kü...

Hogyan kereskedjünk tőzsdén opciókkal? Népszerű

A videón bemutatok egy éles tőzsdei számlát, amelyen irány semlegesen kereskedtem. Itt csak az olaj opciós termékeivel foglalkoztam, de ugyanez a stratégia használható más termékekre is (például gáz, állampapír, deviza párok). Ha valaki szeretne megtanulni egy kereskedési módszert, akkor szerintem olyant érdemes, amiről bizonyított a működőképessége. Én ezen a számlán 58% profitot értem el a stratégiámmal.

Hogyan kereskedjünk tőzsdén opciókkal?

Kitől tanuljunk tőzsdei kereskedést? Népszerű

Az iránymentes (irány semleges) tőzsdei stratégiának számtalan előnye van az iránykereskedéssel szemben. Az egyik legfontosabb az, hogy az iránymentes stratégia kivitelezéséhez jóval kevesebb idő szükséges. Ennél a kereskedési módszernél nem kell sok terméket figyelni egyszerre, de még a technikai elemzéssel sem kell tölteni a drága időnket. További előnye, hogy a profit valószínűsége sokkal magasabb, mert ezzel a stratégiával oldalazó piacon is lehet profitot elérni.

Kitől tanuljunk tőzsdei kereskedést?

Valódi tőzsdei számlák adatai

Ezen a lejátszási listán szereplő éles tőzsdei számlákon iránymentes technikával kereskedtem. Ezt a stratégiát opciókból alakítottam ki. Ekkor nem az árfolyam elmozdulása hozza a profitot, hanem a termék időértéke. Az ármozgásokhoz utólag lehet módosítani a pozíciót. A stratégia folyamatos profit termelésre alkalmas.

Valódi tőzsdei számlák adatai

Tőzsdeguru éles számla kötéslistái

Ismét pár érdekes tőzsdei kötéslista videót szeretnék bemutatni nektek. Ez a lejátszási lista is, mint tőlem már megszokhattátok, éles tőzsdei kereskedési számlákról készült felvételeket tartalmaz. Az összes számlakimutatáson végig nézhetők a kötéslisták. Tehát bemutatom a vásárolt és eladott termékek részletes adatait is.

Tőzsdeguru éles számla kötéslistái

Idegen nyelvű Piatnik társasjátékok

Ha játékosan tanulnál nyelveket, akkor próbáld ki a Piatnik mulatságos és egyben fejlesztő idegen nyelvű társasjátékait gyerekeknek. Akár gyakorolnál, akár új kifejezéseket tanulnál, nézd meg milyen a szórakoztató tanulás társasjátékokkal. Javítsd szókincsed olyan népszerű családi társasjátékokkal, mint az Activity vagy a Tikk… Takk… Bumm!

Idegen nyelvű Piatnik társasjátékok

Tőzsdeguru oktatás

Tőzsdézni szeretnél, de nem tudod, hogy állj neki? Rendkívül sok tőzsdei oktatást hirdetnek az interneten, különböző ígéretes profitokkal. Az iránymentes opciókereskedéssel sokkal könnyebben elérheted a nyereségességet. Ennél a módszernél nem kell eltalálnod a piaci árfolyammozgások irányát, tehát sokkal nagyobb esélyed van a profitra.

Tőzsdeguru oktatás

Esti és hétvégi számítógépes tanf...

Szívesen foglalkoznál informatikával? Nézz szét számítógépes képzéseink között, és találd meg a leginkább hozzád illő tanfolyamot! Számítógépes képzéseinken valódi, gyakorlati tudást kapsz profi oktatóinktól. Szeretnél többet megtudni képzéseinkről? Akkor KATT a weboldal linkjére! http://informatikaikepzesek.hu/

Esti és hétvégi számítógépes tanf...

Piacképes szakmai tanfolyamok széles v...

Nincs időd iskolába járni, de szakmát szeretnél? Válogass esti, hétvégi és online tanfolyamaink közt! Nincs pénzed egy OKJ-s tanfolyamra? Mi erre is tudunk megoldást! A tanfolyamok díját részletekben is fizetheted. Válogass több mint 300 tanfolyamunk közt! Ha felkeltettük érdeklődésedet, akkor kattints a linkre! http://tanfolyamokj.hu/

Piacképes szakmai tanfolyamok széles v...

OKJ tanfolyamok Győrben

Felnőttképzési intézményünk magas szintű OKJ-s képzéseket ajánl mind férfiak, mind pedig nők számára. Női OKJ-s tanfolyamaink főként a szépségipar húzóágazatait érintik, mint Pl

 • Fodrász képzés
 • Lábápoló tanfolyam
 • Műkörmépítő képzés
Férfiak részére biztosított szakképzéseink között van:
 • Gumiabroncs-javító OKJ tanfolyam
 • CNC gépkezelő OKJ képzés
 • Targoncavezető képzés
Vegyél részt te is kiscsoportos képzéseinken, ahol biztosan megkapod a kellő figyelmet ahhoz, hogy kiváló szakember válhasson belőled.

OKJ tanfolyamok Győrben

Kézápoló és Műkörömépítő tanfolyam Győr

Kézápoló és Műkörömépítő tanfolyamaink során tanulóink elsajátítják az ápolás és építés minden aspektusát. Az oktatás során tanulóink megismerkednek a különböző manikűr és műköröm építési módszerekkel és a képzés gyakorlatorientáltságánsk köszönhetően igazi modelleken próbálhatják ki a tanultakat, Győrben. A képzés és az órák felépítése a szépségipar ide tartozó legmagasabb követelményeinek felel meg és a munkaerőpiacon keresett technikák átadását helyezi fókuszba. A képzés sikeres elvégzése után tanulóink EUROPASS bizonyítványt szereznek, biztosítva, hogy képesítésük Európa és világszerte is elismert legyen.

Kézápoló és Műkörömépítő tanfolyam Győr

Lábápoló OKJ Képzés Győr

Lábápoló tanfolyamainkon hallgatóink elsajátítják a szakma minden aspektusát és garantáltan piacképes tudást szereznek. Képzési struktúránkat szakmabeli mesterekkel állítottuk össze, így -gyakorlatorientáltságuk mellett - tanfolyamainkon kizárólag a piaci igényeknek megfelelő technikákat oktatjuk. Oktatóink átadják tudásukat a szépészeti eljárások összeségéből, legyen az gépi pedikűr, vagy anatómiai ismeretek. A lábápoló oktatás elvégzése és bizonyítvány szerzése az előfeltétele a manikűrös és műkörömépítő szakmáknak, valamint a vállalkozói igazolvány kiváltásának. Az oktatás elvégzése után, globálisan piacképes képesítést szereznek tanulóink.

Lábápoló OKJ Képzés Győr

Műszempilla tanfolyam

3D-4D műszempilla képzés csak 22.000 Ft-ért, részletfizetéssel, a Nyugati pályaudvarnál, hivatalos Felnőttképzési Oktató Iskolában. A részvételi díj tartalmazza mind az elméleti képzést, mind a gyakorlati oktatáshoz szükséges alapanyagokat és eszközöket. Műszempillás tanfolyamunk Profi Műszempilla Szakoktató közreműködésével zajlik! Kis csoportos képzés, max.3-4 fő. A részvételi díj magában foglalja a 10 tanóra képzést, a tanfolyamhoz szükséges alapanyagokat és eszközöket, illetve a konzultációs alkalmakat is. Kezdőcsomag megvásárlásában is segítséget tudunk nyújtani. A szempilla oktatás gyakorlati képzése végén hallgatóink a 3D-4D műszempilla oktatás -képzés azonosító: 890020- elvégzését igazoló dombornyomott, hologramos Magyar – Angol nyelvű hivatalos igazolást, Certificationt kapnak. Külön vizsgadíj a műszempilla tanfolyam végén nincs.

Műszempilla tanfolyam

Angol magántanár

Nyelvtanárra lenne szüksége? Angolul vagy Németül tanulna? Angol nyelvtanár várja Önt Zuglóban a Mexikói úti végállomástól nem messze. Miért előnyös, ha egy magántanárnál tanul inkább? Egyénre szabott tanrend, egyénileg összeállított ismeretanyag, ami nehezen sajátítható el, arra több időt fordítok, ami könnyen megy, azzal kevesebbet foglalkozunk. Csoportos tanfolyammal szembeni előny, ez egyéni tanmenet, mert nem csoportra van a tanmenet írva. Fontos számomra, hogy a tanulóim ne a könyveknek és vizsgáknak feleljenek meg, hanem esetlegesen külföldön egy étteremben is megállják a helyüket. Ugyanilyen fontos, hogy egy pályaudvaron meg tudják kérdezni, hogy merre van a pénztár, vagy tudjanak kérni 10 deka felvágottat egy kisboltban. Szakmai tapasztalatomnak köszönhetően kidolgoztam egy egyszerű és letisztult tanítási stílust, valamint hatékonyság és céltudatosság jellemzi munkámat. Nálam elsődleges szempont, hogy a tanulók hatékonyan és rövid idő alatt fejlődjenek nyelvtudás tekintetében. A legfontosabb, hogy az adott nyelvet beszélő országban minden helyzetben megértessék magukat, és ők is megértsék amit nekik mondanak.

Angol magántanár

Hello English Székesfehérvár | német...

A Hello English Nyelviskola Célja, hogy ÖN valóban a saját tanulási tempójában, a saját képességeinek megfelelően tudjon tanulni, és folyamatosan fejlődve sikerélménye legyen az német nyelvtanfolyam során, és a nyelvtanulás végére elérje az Ön által kitűzött célt. Szívesen segítünk Önnek is elérni az német nyelvtudást!

Hello English Székesfehérvár | német...

Informatika képzések Budapesten

A Webler Oktatóstúdióban piacképes tudásra tehetünk szert a lehető legrövidebb idő alatt kezdőtől a haladó programozásig. Többek között a következő képzéseket kínáljuk belvárosi oktatóstúdiónkban profi oktatóink vezetésével: - Excel tanfolyam - PHP és MySQL tanfolyam - Grafikai tanfolyamok - Webszerkesztő tanfolyam - Rendszergazda tanfolyam

Informatika képzések Budapesten

3 órás online önbizalomtréning

Nincs önbizalmad? Akkor csináld végig interneten elérhető magabiztosság kurzusunkat, ahol meglátod, miképpen lehetsz végre a saját életed ura. Fel sem tudod fogni, hogy mennyi alkalmat kihagytál magabiztosságod hiánya miatt. De most végre ennek vége, ha cselekszel. Ez a 3 órás tréning videó előadásokból, letölthető gyakorlati feladatokból áll, továbbá letöltheted az előadás diasorát is. Bónuszként adunk egy CD lemezt, bizakodó gondolatokkal. És még mindig nincs vége, a tanfolyam elvégzése után e-mail konzultációval állok szolgálatodra, ha még valami nem tiszta.

3 órás online önbizalomtréning

Hintaló Fejlesztő Központ

A XVIII. kerületben található Hintaló Fejlesztő Központ fő motiválóereje a mozgássérült gyerekek és felnőttek korai fejlesztése. Logopédiai, mozgásfejlesztés, valamint pszichológiai foglalkozásokkal várjuk Önt vagy gyermekét. Több éves tapasztalattal rendelkező oktatóink teljes odaadással segítenek! Tekintse meg weblapunkat a részletes információkért!

Hintaló Fejlesztő Központ

angol nyelviskola

Végzős vagy, és tovább akarod fejleszteni nyelvtudásod? Ha képezni szeretnéd magad, mi segítünk a terveid megvalósításában. Vegyük számba, mik azok a területek ahol a segítségedre lehetünk. Az intézményünk nagy jelentőséget fordít a nyelvi képzésre. Tanulj idegen nyelvet nálunk. Kollégáink tanítanak azért ,hogy a lehető legjobban megtanuld az angolt. Minőségi oktatásunk a garancia arra, hogy nálunk valós angoltudást szerzel.

angol nyelviskola

bérügyintéző tanfolyam

Tovább szeretne tanulni? Szeretném figyelmébe ajánlani az EFEB bérügyintéző képzését. Néhány érv, hogy miért ezt a tanfolyamot válassza. A profession.hu, az EFEB partnere segít a hallgatóknak elhelyezkedni. Az EFEB önálló vizsgahellyel rendelkezik, a nálunk végzett hallgatók 93%-a tett sikeres záróvizsgát, és OKJ-s bérügyintéző lett. A tanulók részére vizsgagaranciát biztosítunk. A bérügyintéző képzéseinkben 15 év tapasztalatát felhasználva garantáljuk tanfolyamunk magas színvonalát. Tanfolyamaink gyakrolat központúak, ezért hallgatóink megállják majd a helyüket a munka világában. Tanulóinknak állandó akciókat, valamint részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

bérügyintéző tanfolyam

adótanácsadó tanfolyam

Alapozza meg jövőjét, és vegyen részt az EFEB kurzusain. Ha fiatalos tudást szeretnél, figyelmedbe ajáljuk adótanácsadó képzésünket. Az adótanácsadó kurzusunk várható kezdési dátuma szeptember 1, a tanfolyam időtartama tíz hónap. Az órákat heti két hétköznap, vagy egy hétvégi napon lehet látogatni pesti és budai helyszíneken egyaránt. A hallgatókat rendszeres árengedményekkel, és várjuk, hogy még egyszerűbben tudja megalapozni jövőjét. A tanfolyamról a további információkat megnézheti oldalunkon, és érdeklődjön tanárainknál. Alapozza meg jövőjét, és jelentkezzen valamelyik képzésünkre még ma, hogy új lehetőségek nyíljanak meg életében. Várjuk jelentkezését!

adótanácsadó tanfolyam

kozmetikus tanfolyam

Érdekel a szépségipar? Szeretnél kozmetikus lenni? Jelentkezz még most OKJ-s kozmetikus tanfolyamunkra. A tanfolyam tervezett kezdési időpontja 2012. szeptember 8.-a. A kurzus óráit két hetente szombati napokon Pesten és Budán egyaránt lehet hallgatni. Mindazoknak, akik elvégzik a kozmetikusi tanfolyamunkat a profession.hu, az EFEB partnere segít állást találni. A képzés az EFEB saját vizsgájával zárul, amit a hallgatók majdnem mindegyike sikerrel letett. Kozmetikus tanárainkat folyamatosan továbbképezzük, azért hogy felkészültségük megfeleljen a kor követelményeinek. A hallgatóinknak folyamatos akciókat biztosítunk, továbbá lehetőség van a tanfolyam díjának több részletben történő kifizetésére. Várjuk jelentkezését!

kozmetikus tanfolyam

Pénzügyi hatósági képzés

Pénzügyi hatósági képzéseink egy adott tematikára épülnek, azonban csoportos oktatás, vagy tréning keretében maximálisan figyelembe vesszük a képzéssel kapcsolatos vezetői elvárásokat, sajátosságokat. A naprakész szaktudás, a humánerőforrás képzettsége nélkül egy vállalkozás sem sikeres, versenyképes. A hatósági képzés sikeres teljesítéséről, a hatósági vizsgát követően tanúsítványt kap a résztvevő.

Pénzügyi hatósági képzés
Oldal: 2 / 6

Kategóriák

Állás, Munka (72)
Állateledel, Állatkereskedés (36)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (135)
Babáknak (31)
Betegeknek (32)
Blog, Fórum (83)
Budapesten (68)
Bútor, Lakberendezés (152)
Design, Divat (55)
Egészség (464)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (438)
Étel, Ital (83)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (34)
Fotózás, Filmezés (38)
Gyerekeknek (32)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (110)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (122)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (121)
Iroda felszerelés (32)
Játékok (159)
Kert, Növények (65)
Kölcsönzés, Bérlés (16)
Könyvek (16)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (23)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (65)
Magyar Termék (18)
Marketing (27)
Mesterember, Szakember (87)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (63)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (85)
Szépségápolás (94)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (129)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás
Táplálkozás, Vitamin (30)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (200)
Üzleti szolgáltatás (271)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (134)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (49)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 4880 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2017-06-22 13:05:42

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Cotifibra és az egészséges...    Kategória: Egészség    
2. Stratégiai és Logikai...    Kategória: Szórakozás    
3. Építkezést vagy...    Kategória: Építkezés, Építőipar    
4. Siófok apartman, Balaton...    Kategória: Balaton    
5. Roncsolásmentes...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
6. Haspuffadás és alhasi...    Kategória: Egészség    
7. A kóladió-kivonat...    Kategória: Egészség    
8. Kóladió-kivonat...    Kategória: Egészség    
9. Colanuts fogyókúrás...    Kategória: Egészség    
10. 18 + 1 ok hogy zöld teát...    Kategória: Egészség    
11. Colanuts fogyókúrás...    Kategória: Egészség    
12. Zsírégetés természetesen...    Kategória: Egészség    
13. Colanuts és a hatékony...    Kategória: Egészség    
14. Zsírégetés természetesen...    Kategória: Egészség    
15. Esti és hétvégi OKJ-s...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    


További Weboldalak...