Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Tanfolyam, Nyelvoktatás

Tanfolyam, Nyelvoktatás

Címkék: tanfolyamok nyelvoktatás nyelvtanulás képzések magántanár távoktatás taneszköz oktatóprogram tankönyv tanfolyam.

Oldalak
Összesen 184 weboldal van ebben a kategóriában.

Angol nyelviskola Budapesten

Angol nyelvoktatással foglalkozunk Budapest területén. Módszerünk nem tankönyvszagú, hanem egyedi módszerrel tanítjuk a diákokat. Úgy tanulnak hallgatóink mint ahogy az anyanyelvüket megtanulták. Különös figyelmet fordítunk az élethelyzetekre, amit az órákon szituáció vagy szerepek formájában elsajátítunk. A tanár minden esetben résztvevője a feladatoknak. A módszerünk sikerességét bizonyítja az, hogy több diákunk sikeresen teljesítette az alap, közép vagy a felsőfokú nyelvvizsgát.

Angol nyelviskola Budapesten

Megfizethető,hatékonyan angol nyelvisk...

Cégünk évek óta foglalkozik az angol nyelv tanításával. Mindez játékos, könnyed tevékenységgé válik, és rengeteg sikerélményhez juttatja a diákokat. Ez egy szórakoztató tevékenység, felszabadult tanulási folyamat. A nyelvoktatási piacot figyelemmel kísérjük, ezért próbálunk igazodni az egyéni igényekhez és mindenki számára megfizethető tanfolyamot biztosítani. Tanáraink komoly szakmai gyakorlattal rendelkeznek, e-mellett fiatalok, dinamikusak, segítőkészek és nem utolsó sorban jó humorérzékkel vannak megáldva. Olcsó, megfizethető, hatékony, vidám angol nyelvtanfolyamot keresel? Gyere és tanulj nyelviskolai körülmények között az Euro English padjaiban!

Megfizethető,hatékonyan angol nyelvisk...

Megfizethető,hatékonyan angol nyelvisk...

A módszer, amit használunk és alkalmazunk nagyon sikeresnek bizonyult az elmúlt években. Úgy tanulod, mint ahogy az anyanyelvedet is elsajátítottad. Ahogy óráról órára haladunk, a beszédgyakorlatok segítségével fokozatosan érezni fogod a fejlődést. Különlegessége ennek a módszernek, hogy az órán használt szavakat, nyelvtani szabályokat könnyen fogod tudni használni a párbeszédek során. Óráink kommunikáció orientáltak, gyakorlati életből vett szituációkkal átszőttek. Kezdőtől a haladóig, legfiatalabbtól a legidősebbig, legkisebbtől a legnagyobbig mindenki megtalálhatja a számítását. Érettségire, nyelvvizsgára is segítünk felkészülni. Nincs olyan, hogy nehéz eset!!!!! Sok felismerés, sikerélmény és öröm várhat rád, ha minket választasz.

Megfizethető,hatékonyan angol nyelvisk...

Erdő és mezőgazdálkodási képzések

Cégünk erdő és mezőgazdálkodási képzésekkel foglalkozik. Motorfűrészkezelő, fakitermelő, közelítőgép kezelő, erdőművelő, lakott területi fakitermelő, erdészeti rakodógép kezelő, mezőgazdasági erő és munkagép kezelő, önjáró betakarítógép kezelő képzéseket végzünk országszerte rugalmas oktatási rendszerben. Aranykalászos gazda képzések a legkedvezőbb feltételekkel. Tanfolyamainkat a résztvevők munkahelyén, lakhelyén szervezzük, igyekezve azon, hogy a dolgozók illetve vállalkozók, minél kevesebb időt legyenek távol mindennapi munkájától. Munkatársaink utaznak az ország különböző térségeibe, helyszíneire, nem a résztvevő utazik nap - nap után egy távoli oktatás helyszínére.

Erdő és mezőgazdálkodási képzések

Gitártanulás

Hiszed vagy sem, de 30 nap alatt lehetséges, hogy magabiztos gitártudásra tegyél szert. Ehhez nincs is másra szükséged, mint egy behangolt gitárra és egy feliratkozásra a 30 napos online gitártanfolyamunkra, ahol a teljesen kezdőkre tekintettel a legalsó alapoktól indítunk. Ha ezen túl még olvasni is vágysz, akkor pedig a gitártípusok, hangszerboltok témában kínálunk érdekes információkat, hogy önállóan tudd kiválasztani, milyen gitár mellett kötelezed el magad. Miért várnál még egy napot, hogy elkezdd és kifejlessz egy irigylésre méltó szabadidős tevékenységet?

Gitártanulás

Tánciskola Budán - T-klub

A T-klub tánciskola igyekszik a táncolni vágyók összes igényét kielégíteni. Ezt mi sem példázza jobban mint rendszeresen indított tánctanfolyamaink sokszínűsége. Most elsőként a T-klub Tánciskola társastánc tanfolyamairól szeretnék néhány gondolatot szólni. A tánciskola által oktatott társastánc kategóriába az alábbi tánctípusok tartoznak: az angol és bécsi keringő, tangó, slowfox, foxtrott, samba, cha-cha-cha, rumba, rocky és nem utolsó sorban a mambo. Kiváló hangulatú óráinkon a tánciskola szakképzett oktatóitól lehet elsajátítani a különféle tánctípusokat. Az sem baj, ha már rendelkezik alapszintű tánctudással, mert nem csak kezdő, hanem haladó tánckurzusokat is rendszeresen indítunk. Ha többet szeretnél megtudni a társastáncokról, akkor fordulj bizalommal a T-klub Tánciskolához.

Tánciskola Budán - T-klub

Tradenet tőzsdeiskola

Az amerikai tőzsde a világ legnagyobb likviditási piaca. A likviditás pedig nem jelent mást, mint folyamatos fizetőképességet. Mivel az amerikai tőzsde termékei a világon egyedülállóak, így elmondhatjuk, hogy az amerikai tőzsde igazán likvid piac. Az amerikai tőzsde online rendszerén másodpercek alatt cserélnek gazdát a tőzsdei termékek. Egyik percről a másikra köttetnek az ügyletek. Az amerikai tőzsdén forgalmazott részvényekre mindig van vevő, és mindig van eladó. Így egyáltalán nem tekinthető véletlennek, hogy az amerikai tőzsde ad helyet, a nagy befektetőknek, a legtöbb profi kereskedőnek, és minden automata kereskedési rendszer ezeken a piacokon kereskedik. Az amerikai tőzsdéken találjuk többek között az olyan óriás vállalatok részvényeit, mint a Google, a Yahoo, a Microsoft, vagy az Intel, ezek csak néhány vállalatok a Nasdaq vezető részvényei között. Az amerikai tőzsde különlegességének számít az is, hogy akár zuhanó árfolyam mellett is képesek vagyunk profitot realizálni.

Tradenet tőzsdeiskola

Asztrológia tanfolyam

Szeretnéd megtanulni, hogyan fejthetők meg a csillagokba írt titkok? Én kineziológusként és asztrológusként egy intenzív, alapoktól felépülő asztrológia tanfolyam keretében adok lehetőséget a horoszkóp készítés tudásának szakmai szintű elsajátítására, amely záróvizsgájának sikeres letétele után akár praxist is indíthatnak a résztvevők.

Asztrológia tanfolyam

Műkörmös tanfolyam Debrecen

A műkörmös szakma megismeréséhez figyelmébe ajánljuk a műkörmös tanfolyam Debrecen városában megrendezésre kerülő kurzusunkat, ahol mindössze 3 hónap alatt megismerheti és elsajátíthatja a műkörömépítés és a kézápolás minden szakmai ismeretét. Magasan képzett szakoktatók várják a tanukat. Szerezd meg te is az új szakmádat és vedd kézhez az OKJ-s bizonyítványodat!

Műkörmös tanfolyam Debrecen

Angol nyelviskola gyerekeknek

Játék és angol tanítás egyszerre? Nálunk gyermeke könnyedén, játszva sajátíthatja el az angol nyelv szépségeit! Mátyásföldi nyelviskolánkban vállalunk angol tanítást 2-10 éves korig, már több éves tapasztalattal és sikerekkel. Büszkék vagyunk arra, hogy akik egyszer megfordultak nálunk, szinte kivétel nélkül nálunk is maradtak.

Angol nyelviskola gyerekeknek

Idegenvezető képzés Budapest

Az idegenvezető képzés terén a Klasszis Oktatás módfelett odafigyel oktatói megválasztására, mivel célja, hogy hallgatóinak magas színvonalú ismeretet adjon és így könnyebbé tegye a munkavállalást. Az idegenvezető tanfolyam alatt odafigyel az oktatói intézmény a külső tényezőkre, akadályokra, éppen ezért idegenvezető képzése alatt rugalmas órarendet próbál nyújtani. Ez a rugalmasan beosztott, valamint a távoktatásos módszere az idegenvezető tanfolyamnak asszisztálja Önt abban, hogy a képzést a lehető leghatékonyabban végezze el Budapesten. A Klasszis Oktatásnál nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati képzésre, hogy az idegenvezető tanfolyam után az életben alkalmazni tudja az idegenvezető képzésen szerzett tudást. Egyéb OKJ-s tanfolyamról a weblapon olvashat.

Idegenvezető képzés Budapest

Építési műszaki ellenőr képzés

Tudunk egy szakmát, mellyel az álláslehetőség szinte biztos. Ez nem más, mint az építési műszaki ellenőr szakma. Felnőttképzésünk keretein belül te is elsajátíthatod, s nem kell félned a munkanélküliségtől. Építési műszaki ellenőr képzésünk kiemelkedően jó választás a számodra. Szerezd meg mihamarabb az építési műszaki ellenőr OKJ bizonyítványodat.

Építési műszaki ellenőr képzés

Online angol feladatok

Szeretne ön is játszva könnyedén angolul tanulni? Mindig is nehézségeket okozott önnek a nyelv elsajátítása, de még nem adta fel, hogy ön is megszerezze angol nyelvtudását? Ebben mi segíthetünk önnek! Honlapunkon online angol feladatokkal, nyelvtannal, tesztekkel segítünk önnek abban, hogy ön is könnyedén megtanulhassa, elsajátíthassa ezt csodálatos nyelvet. Válasszon minket, és mi egyszerűvé tesszük a nyelvtanulást önnek!

Online angol feladatok

Magántanár segíthet neked a matekban

Analízis, sorozatok, differenciál-és valószínűség számítás, differenciál egyenletek, mátrixok, operációkutatás - csak hogy néhányat említsek az általam oktatott matematikai anyagok széles tárháza közül. Magánórákat adok középiskolások, illetve felsőoktatásban tanulók számára. Emelt- és középszintű érettségire ugyan olyan hatékonyan fel tudlak készíteni, mint a műszaki egyetemek, főiskolák reáltantárgyainak vizsgáira. Amennyiben matematika korrepetálásra van szükséged, látogasd meg honlapomat, ahol megtalálod elérhetőségeimet. Tanítványaim 98%-a már elsőre sikeresen vizsgázik.

Magántanár segíthet neked a matekban

Úszásoktatás - Vecsési Tanuszoda

A vecsési tanuszoda lehet a megfelelő választás, ha gyermeke még nem tud úszni. Fő profilunk az úszásoktatás, amit szakképzett úszásoktatóink segítségével végzünk. Uszodánk sajátosságai a kellemes 29 °C-os vízhőmérséklet, az uszoda légterének hőfoka 30 °C-ok. Uszodánk padlófűtéssel felszerelt, természetesen fűtött lány és fiú öltözőkkel (hőm: 25 ° C fok), WC-k, zuhanyzók, hajszárító és kiszolgáló helyiségekkel. Fontos szempont cégünknél a szakmai hozzáértés és az elkötelezettség, így ha kérdése van, szívesen segítünk Önnek

Úszásoktatás - Vecsési Tanuszoda

Közbeszerzési referens

OKJ-s szakképesítést adó, közbeszerzési referens tanfolyamot indítunk, melynek tananyaga érettségi vizsgára épül. Olyan jelentkezőket várunk honlapunkon, akik érdeklődnek a jog, a közgazdaságtan, a pénzügy, valamint a közbeszerzések eljárási kérdései iránt. A vizsgakövetelményekről, elhelyezkedési esélyekről, valamint a képzés további részleteiről tájékozódjon weboldalunkon.

Közbeszerzési referens

Műköröm tanfolyam

Műköröm tanfolyam a sokak által ismert Diamond Nails szervezésében. Képzésünk alatt elsajátíthatod a műkörömépítés minden fortélyát és az elméleti tananyagok megismerését követően a gyakorlati óráké lesz a főszerep. Kis létszámú csoportjaink garantálják minden tanulónk számára, hogy a szakoktatóink mindenkire kellő figyelmet tudnak fordítani. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkező oktatók a tudásukat átadva indítják neki a tanulókat a vizsgára. Az OKJ-s bizonyítvány megszerzése után továbbképzéseket biztosítunk a már műkörmös szakembereknek, hogy tudásukat tovább fejleszthessék és kiváló szakemberekké váljanak, akik vendégeiket magas színvonalon tudják mindenkor kiszolgálni. Gyere és jelentkezz te is!

Műköröm tanfolyam

Autósiskola Budapest

Ön Budapesten vagy Gödön él, és szeretne jogosítványt? Akkor ne habozzon, jelentkezzen iskolánkba. Tanfolyamainkon teljes körű elméleti és gyakorlati oktatásban részesítjük tanulóinkat. A tanfolyam idejére tankönyveket biztosítunk. Emellett részletfizetés valamint kedvezmények is várják. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk jelentkezését!

Autósiskola Budapest

Autósiskola Budapest - Ezüstnyíl

Jogosítványt szeretne? Nem tudja, hogy melyik jármű típust válassza? Budapesti autósiskolánk az alábbi kategóriákból kínál képzési lehetőséget: B kategória – személyautó, A ketgória motorkerékpár, A1 motorkerékpár (11 kW alatt)– Ak kategória (Nemzetközi kategória. Legfeljebb 25 kW teljesítményű és 0,16 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meg nem haladó motorkerékpár.) M kategória – segédmotoros kerékpár. C kategória – teherutó. Tekintse meg honlapunkat tanfolyamárainkról, nézze meg oktató járműveink fotóit és jelentkezzen akár on-line is, ha felkeltettük érdeklődését!

Autósiskola Budapest - Ezüstnyíl

Nyelvtanulás Érd

Végzős egyetemi/főiskolai hallgató vagy, és szeretnél nyelvvizsgát szerezni? Bármit is szeretnél, mi segítünk neked. Vegyük sorra miben is segíthet neked az amerikai intézet. Nem csak a fiataloknak, hanem az idősebb korosztálynak is biztosítunk továbbképzési lehetőségeket. Tanulj idegen nyelvet az Amerikai Intézetben. Tanáraink segítenek azért, hogy a lehető legjobban elsajátítsd az idegen nyelvet. Utánozhatatlan oktatásunk a biztosíték arra, hogy nálunk valós angoltudást kapsz.

Nyelvtanulás Érd

ARATO fodrász iskola

A világbajnok fodrász akadémiája. Ha tényleg fodrász akarsz lenni... Arató Krisztián a nemzetközi és országos fodrászversenyek zsűritagja, számos magyar bajnok és a magyar férfi fashion válogatott trénere, emellett országos szakmai bemutatókat és mesterfokú továbbképzéseket, tanfolyamokat tart, oktat és vizsgáztat.

ARATO fodrász iskola

Csajozás mesterfokon - tanfolyam

Érdekel, hogy mi a titka a csajozós hódításnak? A pua.hu trénerei tanfolyamokon az elméletben és a gyakorlatban is feltárják, hogyan legyél magabiztos és hogyan lehet a csajozás egyben hódítás. Hasznos tanácsokat kaphatsz a csajozós szövegekkel, az ismerkedés fázisaival és a testbeszéd titkaival kapcsolatban. Ne csak csajozz, hódítsd meg a női szíveket! Ismerd meg a vonzalom pszichológiáját és kamatoztasd azonnal!

Csajozás mesterfokon - tanfolyam

Szeretne többet érni a munkaerőpiacon...

Nehezen megy a nyelvtanulás?Tanult az iskolában nyelvet, de már nem tud megszólalni?Nincs pénze magántanárra?Iratkozzon be egy nyelviskolába, ahol olcsón, kellemes társaságban és az Ön tempójában tanulhat nyelvet!Honlapunkon összefoglaljuk a magyar nyelviskolákat és nyelvtanfolyamokat, hogy könnyedén megtalálja a legideálisabbat.

Szeretne többet érni a munkaerőpiacon...

Fotós tanfolyam

Budapesten a XIII. kerületben, a Hegedűs Gyula utcában működik a Fotósarok fotó iskola, ahol számtalan fotó tanfolyam közül válogathat a fotózni szerető hallgató. Minden fotó tanulás után érdeklődő megtalálja a számára fontos témaköröket: a modell fotózás, természet fotózás, sport fotózás, reklám fotózás, riport fotózás, épület fotózás. Én is ilyenre járok, és írok beszámolót minden látogatott tóra után, hogy a külső szemlélők is lássák, hogy is működik ez, és kedvet kapjanak.

Fotós tanfolyam

Felvételi ponthatárok

Jó hírünk van azoknak, akik nem szeretik a sokban állást! Mert most már nem muszáj személyesen be adni a jelentkezési lapot a felvételire, hanem online is be küldhető. Minden ezzel és a felvételivel kapcsolatos dologról bővebb információt kapsz, ah honlapunkra látogatsz. De azt is meg tudhatod, hogy milyenek voltak a felvételi ponthatárok és mennyire voltak nehezek a vizsga feladtok, az elmúlt években a felvételin.

Felvételi ponthatárok
Oldal: 7 / 8

Kategóriák

Állás, Munka (74)
Állateledel, Állatkereskedés (37)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (136)
Babáknak (32)
Betegeknek (33)
Blog, Fórum (85)
Budapesten (69)
Bútor, Lakberendezés (152)
Design, Divat (55)
Egészség (530)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (449)
Étel, Ital (84)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (40)
Gyerekeknek (33)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (123)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (123)
Iroda felszerelés (34)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (16)
Könyvek (16)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (24)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (66)
Magyar Termék (18)
Marketing (30)
Mesterember, Szakember (89)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (65)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (88)
Szépségápolás (98)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (132)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás
Táplálkozás, Vitamin (31)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (200)
Üzleti szolgáltatás (278)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (51)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 5043 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-02-21 12:19:49

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Hatalmas fogyasztói email...    Kategória: Marketing    
2. Colanuts fogyókúra.    Kategória: Egészség    
3. Kókuszolaj jellemzői.    Kategória: Egészség    
4. Természetes immunerősítő...    Kategória: Egészség    
5. A mangosztán hatásai...    Kategória: Egészség    
6. Hirdetesingyen.hu az ingyenes...    Kategória: Ingatlan    
7. Információk a királydinnye...    Kategória: Egészség    
8. Az lkarnitin hatásai és...    Kategória: Egészség    
9. Elektronikai bérgyártás...    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
10. A galagonya egészségügyi...    Kategória: Egészség    
11. Antioxidánsok...    Kategória: Egészség    
12. A citromfű jótékony...    Kategória: Egészség    
13. A Flavin gyümölcslé...    Kategória: Egészség    
14. Vásároljon 1 lépésben a...    Kategória: Egészség    
15. Nyáron is hasznos a...    Kategória: Építkezés, Építőipar    


További Weboldalak...