Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Tanfolyam, Nyelvoktatás

Tanfolyam, Nyelvoktatás

Címkék: tanfolyamok nyelvoktatás nyelvtanulás képzések magántanár távoktatás taneszköz oktatóprogram tankönyv tanfolyam.

Oldalak
Összesen 150 weboldal van ebben a kategóriában.

Angol nyelviskola gyerekeknek

Játék és angol tanítás egyszerre? Nálunk gyermeke könnyedén, játszva sajátíthatja el az angol nyelv szépségeit! Mátyásföldi nyelviskolánkban vállalunk angol tanítást 2-10 éves korig, már több éves tapasztalattal és sikerekkel. Büszkék vagyunk arra, hogy akik egyszer megfordultak nálunk, szinte kivétel nélkül nálunk is maradtak.

Angol nyelviskola gyerekeknek

Idegenvezető képzés Budapest

Az idegenvezető képzés terén a Klasszis Oktatás módfelett odafigyel oktatói megválasztására, mivel célja, hogy hallgatóinak magas színvonalú ismeretet adjon és így könnyebbé tegye a munkavállalást. Az idegenvezető tanfolyam alatt odafigyel az oktatói intézmény a külső tényezőkre, akadályokra, éppen ezért idegenvezető képzése alatt rugalmas órarendet próbál nyújtani. Ez a rugalmasan beosztott, valamint a távoktatásos módszere az idegenvezető tanfolyamnak asszisztálja Önt abban, hogy a képzést a lehető leghatékonyabban végezze el Budapesten. A Klasszis Oktatásnál nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati képzésre, hogy az idegenvezető tanfolyam után az életben alkalmazni tudja az idegenvezető képzésen szerzett tudást. Egyéb OKJ-s tanfolyamról a weblapon olvashat.

Idegenvezető képzés Budapest

Építési műszaki ellenőr képzés

Tudunk egy szakmát, mellyel az álláslehetőség szinte biztos. Ez nem más, mint az építési műszaki ellenőr szakma. Felnőttképzésünk keretein belül te is elsajátíthatod, s nem kell félned a munkanélküliségtől. Építési műszaki ellenőr képzésünk kiemelkedően jó választás a számodra. Szerezd meg mihamarabb az építési műszaki ellenőr OKJ bizonyítványodat.

Építési műszaki ellenőr képzés

Online angol feladatok

Szeretne ön is játszva könnyedén angolul tanulni? Mindig is nehézségeket okozott önnek a nyelv elsajátítása, de még nem adta fel, hogy ön is megszerezze angol nyelvtudását? Ebben mi segíthetünk önnek! Honlapunkon online angol feladatokkal, nyelvtannal, tesztekkel segítünk önnek abban, hogy ön is könnyedén megtanulhassa, elsajátíthassa ezt csodálatos nyelvet. Válasszon minket, és mi egyszerűvé tesszük a nyelvtanulást önnek!

Online angol feladatok

Magántanár segíthet neked a matekban

Analízis, sorozatok, differenciál-és valószínűség számítás, differenciál egyenletek, mátrixok, operációkutatás - csak hogy néhányat említsek az általam oktatott matematikai anyagok széles tárháza közül. Magánórákat adok középiskolások, illetve felsőoktatásban tanulók számára. Emelt- és középszintű érettségire ugyan olyan hatékonyan fel tudlak készíteni, mint a műszaki egyetemek, főiskolák reáltantárgyainak vizsgáira. Amennyiben matematika korrepetálásra van szükséged, látogasd meg honlapomat, ahol megtalálod elérhetőségeimet. Tanítványaim 98%-a már elsőre sikeresen vizsgázik.

Magántanár segíthet neked a matekban

Úszásoktatás - Vecsési Tanuszoda

A vecsési tanuszoda lehet a megfelelő választás, ha gyermeke még nem tud úszni. Fő profilunk az úszásoktatás, amit szakképzett úszásoktatóink segítségével végzünk. Uszodánk sajátosságai a kellemes 29 °C-os vízhőmérséklet, az uszoda légterének hőfoka 30 °C-ok. Uszodánk padlófűtéssel felszerelt, természetesen fűtött lány és fiú öltözőkkel (hőm: 25 ° C fok), WC-k, zuhanyzók, hajszárító és kiszolgáló helyiségekkel. Fontos szempont cégünknél a szakmai hozzáértés és az elkötelezettség, így ha kérdése van, szívesen segítünk Önnek

Úszásoktatás - Vecsési Tanuszoda

Közbeszerzési referens

OKJ-s szakképesítést adó, közbeszerzési referens tanfolyamot indítunk, melynek tananyaga érettségi vizsgára épül. Olyan jelentkezőket várunk honlapunkon, akik érdeklődnek a jog, a közgazdaságtan, a pénzügy, valamint a közbeszerzések eljárási kérdései iránt. A vizsgakövetelményekről, elhelyezkedési esélyekről, valamint a képzés további részleteiről tájékozódjon weboldalunkon.

Közbeszerzési referens

Műköröm tanfolyam

Műköröm tanfolyam a sokak által ismert Diamond Nails szervezésében. Képzésünk alatt elsajátíthatod a műkörömépítés minden fortélyát és az elméleti tananyagok megismerését követően a gyakorlati óráké lesz a főszerep. Kis létszámú csoportjaink garantálják minden tanulónk számára, hogy a szakoktatóink mindenkire kellő figyelmet tudnak fordítani. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkező oktatók a tudásukat átadva indítják neki a tanulókat a vizsgára. Az OKJ-s bizonyítvány megszerzése után továbbképzéseket biztosítunk a már műkörmös szakembereknek, hogy tudásukat tovább fejleszthessék és kiváló szakemberekké váljanak, akik vendégeiket magas színvonalon tudják mindenkor kiszolgálni. Gyere és jelentkezz te is!

Műköröm tanfolyam

Autósiskola Budapest

Ön Budapesten vagy Gödön él, és szeretne jogosítványt? Akkor ne habozzon, jelentkezzen iskolánkba. Tanfolyamainkon teljes körű elméleti és gyakorlati oktatásban részesítjük tanulóinkat. A tanfolyam idejére tankönyveket biztosítunk. Emellett részletfizetés valamint kedvezmények is várják. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk jelentkezését!

Autósiskola Budapest

Autósiskola Budapest - Ezüstnyíl

Jogosítványt szeretne? Nem tudja, hogy melyik jármű típust válassza? Budapesti autósiskolánk az alábbi kategóriákból kínál képzési lehetőséget: B kategória – személyautó, A ketgória motorkerékpár, A1 motorkerékpár (11 kW alatt)– Ak kategória (Nemzetközi kategória. Legfeljebb 25 kW teljesítményű és 0,16 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meg nem haladó motorkerékpár.) M kategória – segédmotoros kerékpár. C kategória – teherutó. Tekintse meg honlapunkat tanfolyamárainkról, nézze meg oktató járműveink fotóit és jelentkezzen akár on-line is, ha felkeltettük érdeklődését!

Autósiskola Budapest - Ezüstnyíl

Nyelvtanulás Érd

Végzős egyetemi/főiskolai hallgató vagy, és szeretnél nyelvvizsgát szerezni? Bármit is szeretnél, mi segítünk neked. Vegyük sorra miben is segíthet neked az amerikai intézet. Nem csak a fiataloknak, hanem az idősebb korosztálynak is biztosítunk továbbképzési lehetőségeket. Tanulj idegen nyelvet az Amerikai Intézetben. Tanáraink segítenek azért, hogy a lehető legjobban elsajátítsd az idegen nyelvet. Utánozhatatlan oktatásunk a biztosíték arra, hogy nálunk valós angoltudást kapsz.

Nyelvtanulás Érd

ARATO fodrász iskola

A világbajnok fodrász akadémiája. Ha tényleg fodrász akarsz lenni... Arató Krisztián a nemzetközi és országos fodrászversenyek zsűritagja, számos magyar bajnok és a magyar férfi fashion válogatott trénere, emellett országos szakmai bemutatókat és mesterfokú továbbképzéseket, tanfolyamokat tart, oktat és vizsgáztat.

ARATO fodrász iskola

Csajozás mesterfokon - tanfolyam

Érdekel, hogy mi a titka a csajozós hódításnak? A pua.hu trénerei tanfolyamokon az elméletben és a gyakorlatban is feltárják, hogyan legyél magabiztos és hogyan lehet a csajozás egyben hódítás. Hasznos tanácsokat kaphatsz a csajozós szövegekkel, az ismerkedés fázisaival és a testbeszéd titkaival kapcsolatban. Ne csak csajozz, hódítsd meg a női szíveket! Ismerd meg a vonzalom pszichológiáját és kamatoztasd azonnal!

Csajozás mesterfokon - tanfolyam

Szeretne többet érni a munkaerőpiacon...

Nehezen megy a nyelvtanulás?Tanult az iskolában nyelvet, de már nem tud megszólalni?Nincs pénze magántanárra?Iratkozzon be egy nyelviskolába, ahol olcsón, kellemes társaságban és az Ön tempójában tanulhat nyelvet!Honlapunkon összefoglaljuk a magyar nyelviskolákat és nyelvtanfolyamokat, hogy könnyedén megtalálja a legideálisabbat.

Szeretne többet érni a munkaerőpiacon...

Fotós tanfolyam

Budapesten a XIII. kerületben, a Hegedűs Gyula utcában működik a Fotósarok fotó iskola, ahol számtalan fotó tanfolyam közül válogathat a fotózni szerető hallgató. Minden fotó tanulás után érdeklődő megtalálja a számára fontos témaköröket: a modell fotózás, természet fotózás, sport fotózás, reklám fotózás, riport fotózás, épület fotózás. Én is ilyenre járok, és írok beszámolót minden látogatott tóra után, hogy a külső szemlélők is lássák, hogy is működik ez, és kedvet kapjanak.

Fotós tanfolyam

Felvételi ponthatárok

Jó hírünk van azoknak, akik nem szeretik a sokban állást! Mert most már nem muszáj személyesen be adni a jelentkezési lapot a felvételire, hanem online is be küldhető. Minden ezzel és a felvételivel kapcsolatos dologról bővebb információt kapsz, ah honlapunkra látogatsz. De azt is meg tudhatod, hogy milyenek voltak a felvételi ponthatárok és mennyire voltak nehezek a vizsga feladtok, az elmúlt években a felvételin.

Felvételi ponthatárok

melyiksuli.hu - tanfolyamok, OKJ képzé...

Ha bármilyen képzésre vagy tanfolyamra szeretnél jelentkezni, érdemes felkeresned a melyiksuli.hu-t, ahol rendkívül széles kínálat vár Rád. Több száz képzés közül választhatsz, ráadásul többnyire kedvezménnyel. Képzési ajánlatokat kategóriákba rendszerezve találhatsz az OKJ tanfolyamok, szakmai képzések és továbbképzések, tréningek, nyelvtanfolyamok, járművezető képzések, egészségügyi képzések és ezoterikus és hobbi tanfolyamok között.

melyiksuli.hu - tanfolyamok, OKJ képzé...

Tánckoktél Tánciskola- társastánc t...

Tánciskolánk első sorban felnőttek társastánc oktatásával foglalkozik Pest megye és Komárom- Esztergom megye több településén! Tanfolyamaink mellett lehetőség van magánóra keretében történő tánctanulásra is! Az otthoni gyakorlást segítik saját kiadású táncoktató dvd-ink is! Várunk mindenkit szeretettel!

Tánckoktél Tánciskola- társastánc t...

Nyelvtanulás és nyelvtanfolyam

Szeretnél olyan gyorsan megtanulni idegen nyelveken beszélni mint a villám? Azt akarod, hogy te legyél a legjobb az adott nyelvben és, hogy az ismerőseid csak ámuljanak az újonnan megszerzett ismereteid miatt? Arra vágysz, hogy bárkivel el tudj beszélgetni az adott nyelven vagy esetleg le szeretnéd belőle tenni a nyelvvizsgát? Látogass el a nyelvtanulas.yellpen.com weboldalára és válogass több mint 5000 nyelvtanulással kapcsolatos kategória közül. Köztük találhatsz online nyelvtanulással kapcsolatos kategóriákat, ingyen angol nyelvtanulást és még interaktív nyelvtanulást is.

Nyelvtanulás és nyelvtanfolyam

Angol tanítás Érden

Magántanítványok (tizennégy éves kortól) és kiscsoportok angol nyelvi oktatása; céges tanfolyamok. Felkészítés az EURO, BME, ORIGO (Rigó utca), TELC és ECL nyelvvizsgákra. Oktatás Érd-Parkvárosban, illetve Érd húsz kilométeres körzetében: Dél-Buda és dél-budai agglomeráció.

Angol tanítás Érden

nyelviskola budapest

Már csak az érettségi van hátra, és felvételt szeretnél nyelni az ország legjobb felsőoktatási intézményeibe vagy szakmát akarsz tanulni? Ha képezni szeretnéd magad, mi segítünk a terveid megvalósításában. Mit tehet az efeb.hu érted? Az efeb.hu fontosnak tartja a felnőtt képzést. A mai munkaerőpiac legfontosabb alapelve az életen át tartó tanulás, ebben szeretnénk aktívan segíteni. Több mint 70 OKJ-s felnőtt oktatás közül választhatsz, tanulását megkönnyíti az e-learning lehetőség is. Középiskolai tanulmányaid után válassz egy megfelelő szakmát, és vegyél részt különböző szakképzéseken nálunk. Szakképzéseink tandíjmentesek, és a szakképzés mellett emelt óraszámban tanulhatsz nyelveket. Lehetőséged van több szakma egyidejű tanulására is. Képezze magát e-learning formájában. Ez a lehetőség tökéletes megoldás azoknak akik elfoglaltak. Ne feledkezzünk meg az egyik legfontosabb dologról a nyelvismeretről sem.

nyelviskola budapest

Szobalány képzés

Magyarország első, kimondottan szállodai szobaasszonyképzéssel foglalkozó felnőtt képző intézete, 2009 óta áll azon tanulni vágyó hölgyek szolgálatában, akik sikeres ausztriai munka reményében, a szobalány szakma rejtelmeibe szeretnének betekintést nyerni.

Szobalány képzés

OKJ Műköröm tanfolyam - Hollywood Nails

Okj műköröm építő, kéz és lábápoló tanfolyamokra jelentkezhetsz közvetlenül a weboldalunkon. Előtte tanulmányozd át a szakvizsga tananyagát, a követelményeket. A sikeres vizsga után továbbképzésekre is van lehetőséged. Ha szeretnéd személyesen is megtekinteni az oktatás helyszínét, akkor jelentkezz telefonon és egy egyeztetett időpontban mindent megtekinthetsz, tájékozódhatsz.

OKJ Műköröm tanfolyam - Hollywood Nails

Angol oktatás Budapest

Az angol oktatás ma már az ország minden kisebb-nagyobb településén elérhető, ugyanúgy, mint Budapest területén. De ha Ön mégis budapesti lakos, akkor vegye fel a kapcsolatot Nagy Péter tanár úrral, aki budapesti stúdiójában szeretettel várja Önt. Amennyiben mégis vidéki és gondot jelentene a távolság, távoktatásra is van lehetőség. A szokásos általános nyelvoktatás mellett tanulhatja a közgazdasági vagy az üzleti angol nyelvet is.

Angol oktatás Budapest

Érettségi tételek

Készülj az érettségire könnyen, gyorsan, egyszerűen. Az Érettségizz.Com oldal célja, hogy megkönnyítsük számodra az érettségi felkészülést. Oldalunkon több ezer kidolgozott érettségi tétel közül válogathatsz kedvedre. Ha mindez nem lenne elég, az előző évek érettségi feladatait is megtalálod nálunk, hiszen az írásbelire a leghatékonyabban ezek megoldásával készülhetsz. Tanulj velünk, érettségizz ötösre, légy az érettségi világának tagja.

Érettségi tételek
Oldal: 6 / 6

Kategóriák

Állás, Munka (72)
Állateledel, Állatkereskedés (36)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (135)
Babáknak (31)
Betegeknek (32)
Blog, Fórum (83)
Budapesten (68)
Bútor, Lakberendezés (152)
Design, Divat (55)
Egészség (464)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (438)
Étel, Ital (83)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (34)
Fotózás, Filmezés (38)
Gyerekeknek (32)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (110)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (122)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (121)
Iroda felszerelés (32)
Játékok (159)
Kert, Növények (65)
Kölcsönzés, Bérlés (16)
Könyvek (16)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (23)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (65)
Magyar Termék (18)
Marketing (27)
Mesterember, Szakember (87)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (63)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (85)
Szépségápolás (94)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (129)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás
Táplálkozás, Vitamin (30)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (200)
Üzleti szolgáltatás (271)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (134)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (49)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 4880 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2017-06-22 13:05:42

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Cotifibra és az egészséges...    Kategória: Egészség    
2. Stratégiai és Logikai...    Kategória: Szórakozás    
3. Építkezést vagy...    Kategória: Építkezés, Építőipar    
4. Siófok apartman, Balaton...    Kategória: Balaton    
5. Roncsolásmentes...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
6. Haspuffadás és alhasi...    Kategória: Egészség    
7. A kóladió-kivonat...    Kategória: Egészség    
8. Kóladió-kivonat...    Kategória: Egészség    
9. Colanuts fogyókúrás...    Kategória: Egészség    
10. 18 + 1 ok hogy zöld teát...    Kategória: Egészség    
11. Colanuts fogyókúrás...    Kategória: Egészség    
12. Zsírégetés természetesen...    Kategória: Egészség    
13. Colanuts és a hatékony...    Kategória: Egészség    
14. Zsírégetés természetesen...    Kategória: Egészség    
15. Esti és hétvégi OKJ-s...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    


További Weboldalak...