Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Tanfolyam, Nyelvoktatás

Tanfolyam, Nyelvoktatás

Címkék: tanfolyamok nyelvoktatás nyelvtanulás képzések magántanár távoktatás taneszköz oktatóprogram tankönyv tanfolyam.

Oldalak
Összesen 184 weboldal van ebben a kategóriában.

Felnőttoktatás országosan

Cégünk elsődleges szolgáltatása a felnőttképzés. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyénioktatás keretében, magántanárok biztosításával.

Felnőttoktatás országosan

Fogtechnikus képzés

A fogtechnikus az egyik legjobb kereseti lehetőséget biztosító szakma. A fogtechnikus szakemberek iránt nagy a kereslet itthon, és külföldön is. Legyen Ön is jól kereső fogtechnikus szakember, alapozza meg a jövőjét, egy mindíg piacképes szakmával! Nálunk a legkedvezőbb áron, 0Ft vizsgadíjjak, részletekben is, 0Ft tankönyvek, jegyzetek! Állami OKJ Fogtechnikus képzés az egész országban!

Fogtechnikus képzés

Dolgozat

Egyetemi dolgozat megírása? Nem tudja, hogy melyik cég tudna önnek ebben segíteni? Szüksége van erre a szolgáltatásra, de ha lehet, akkor minél hamarabb? Ha még a feltételeket sem ismeri, de szeretne mindennel tisztában lenni, akkor látogasson el honlapunkra. Olvasson el mindent, amit itt talál, mert hasznos lehet az ön számára. Ha ezt a céget választja, mert tetszik ajánlata, akkor az lenne a legokosabb, amit tehet, hogy kér egy árajánlatot, miután megismerte a részleteket. Mi pontosságot, nagy tapasztalatot kínálunk igen kedvező áron, amivel konkurenseink nem tudnak versenyezni. Semmi esetre se válasszon olyan céget, aki nem tartja be a határidőket, mi nem olyanok vagyunk.

Dolgozat

Angol gyereknek

Gyermekének segítségre van szüksége angolból? Akkor érdemes magántanárhoz fordulnia. Vannak tanárok azonban, akik nem veszik figyelembe a gyermekek speciális tanulási szokásait a felnőttekhez képest, így csak lassabban érnek el vele eredményt. Ha szeretné, hogy gyermeke a számára legjobb módszer segítségével tanuljon angolt, így fordítva a hátrányát előnnyé, akkor forduljon Nagy Péterhez, akik angol oktatással foglalkozik és nem csak felnőtteket, de gyermekek számára is tart angol oktatást.

Angol gyereknek

Gyógymasszőr képzés

Szeretnél új szakképesítést szerezni? A Szakképesítés Kft. OKJ-s képzésekkel foglalkozó portálján számtalan szakma között tallózhat az érdeklődő, ilyen például a gyógymasszőr képzés. A navigációt a több szűrési lehetőséget kínáló kereső is segíti. A honlapon számos hasznos tudnivaló is olvasható a tanfolyamokról, a képzőhelyekről és az OKJ rendszerről, a jogi háttérről egyaránt, ezen túlmenően egy, jellemzően a pályakezdőknek szóló e-learning kurzus is elvégezhető.

Gyógymasszőr képzés

Inter-Lingua nyelviskola

Az Inter-Lingua nyelviskolát Budapest szívében, az Astoriánál, 2005-ben megnyitottuk. Az intézményünk már 7 éves. A tanításban új és tradicionális módszerek is ötvöződnek: egyaránt fontosnak tartjuk az elméleti, nyelvtani és gyakorlati órákat. A módszereink nemcsak vonzó, eredményesek is: a rögzítést – bevésést szolgáló házi feladatok ellenőrzése, számonkérése beépül a tanórába. Tanáraink türelmesek és segítenek elsajátítani az idegen nyelvet minden egyes hallgatónak. Senkit sem hagyunk magára! Gyakoriak a nyílt órák is, mikor lehetőségük nyílik meghívott anyanyelvű vendégekkel kommunikálni az éppen adott témában. Tanáraink nem csak tanítanak, de tanulnak is. Nyelviskolánk gondoskodik arról, hogy tanáraink részt vehessenek továbbképzésben, szakmai konferenciákon, olvashassanak szakirodalmat.

Inter-Lingua nyelviskola

Inter-Lingua nyelviskola

Nyelviskola Budapest belvárosában, Astoriánál. Angol,német,orosz,francia,olasz,spanyol tanfolyamok. Általános és Szakmai nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok. Ingyen tankönyvek. Minden nyelvtanfolyamhoz jár ingyen 25 órás szóbeli tréning, nyelvi konzultációk, fogadóórák. 100 órás tanfolyam ára téli akció keretében 36000 Ft. Ingyen szolgáltatásaink beleszámolva nyelvtanfolyam már 250 Ft/ órától!!

Inter-Lingua nyelviskola

Iratkozz be te is egy okj képzésre!

Mi nem mondjuk azt, hogy ne menj egyetemre, hiszen csak is az okj képzésben van a jövő, de hidd el, hogy számos olyan szak illetve mesterség van, amit nem lehet egyetemen megtanulni, azon egyszerű oknál fogva, hogy nem tanítják. Csak is ezen képzések keretén belül tudjuk azokat elsajátítani és hidd el, hogy azokra is szükség van.

Iratkozz be te is egy okj képzésre!

Érettségi feladatok

Itt fellelhetőek az előző évek, közép és emelt-szintű írásbeli érettségi feladatsorai és javítási útmutatói 2005-től napjainkig. A könnyebb átláthatóság kedvéért tantárgyanként vannak csoportosítva. A feladatlapok és a javítási útmutatók pdf formátumúak. Azonnal megnyithatóak de akár le is lehet őket tölteni.

Érettségi feladatok

Fodrász tanfolyam

Te mi szeretnél lenni? Mit szeretnél csinálni legszívesebben, ha választani lehet? Ha férfi vagy, vagy nő, itt nem számít, hiszen egy olyan szakmára hívjuk fel a figyelmed, amelyeket mindkét nem végezhet. Ha szeretnél érvényesülni a szépség szakmában, akkor a fodrász tanfolyam az egyik legjobb választás lesz számodra. Keresd meg a városodat és jelentkezz, hogy folyamatosan informálódni tudj a fodrász iskola ajánlatokról.

Fodrász tanfolyam

Fodrász oktatás

Fodrásznak készül, de nem tudja hol tudná felkeresni a városában kínálkozó összes oktatást szervező cég ajánlatát? Akkor jelentkezzen oldalunkon és folyamatosan értesülhet a legújabb induló fodrász képzés ajánlatokról. Így össze tudja hasonlítani a különféle fodrász iskolák ajánlatait. Szerezze meg fodrász OKJ-s bizonyítványát annál a cégnél, amelyik ajánlata a leginkább megfelel az Ön számára.

Fodrász oktatás

Matematika, informatika oktatás Egerben

Nem megy a matek? Fejlődni akarsz informatikából? Esetleg máris az érettségire készülsz? Ha úgy érzed egyedül nehéz felkészülni, én segítek! A weboldalon megtalálsz minden információt az óráimról. Az órák egyéniek, mert így személyre szabottabb tempóban haladhatunk a tananyaggal, de igény szerint csoportos órára is van lehetőség, például ha egy osztálytársaddal szeretnél órára járni.

Matematika, informatika oktatás Egerben

Fodrász képzés

Nem sokára sikeres érettségi vizsgát teszel? Szeretnél utána szakmát tanulni, mert ebben látsz lehetőséget? Nincs egyelőre elképzelésed mi legyen ez a szakma, de szüleid azt szeretnék, hogy fodrász legyél? Ha érdekel is ez a szakma és szívesen is csinálnád, akkor jelentkezz iskolánkba fodrász képzésre. Ha a részletekre vagy kíváncsi, akkor látogass el honlapunkra, mert ott megtalálod.

Fodrász képzés

Kozmetikus iskola

Nincs arról információja, hogy melyik kozmetikus iskola indítja legközelebb OKJ-s képzését? Kapott egy remek ajánlatot, amit nem szeretne kihagyni, ezért minél előbb keresni kell megfelelő iskolát ahol mindent meg tanulhat? Ha ezért kéri a segítségemet, mert nincs, több ideje akkor látogasson, el honlapunkra ahol megtalálja a segítséget. Ha a részleteket is elolvasta, akkor már csak jelentkeznie kell.

Kozmetikus iskola

Fodrász képzés

Fővárosi fodrász képzés? Ezen gondolkodik, de a megfelelő iskola kiválasztása nem könnyű feladat. Nem tudja, mit kell figyelembe vennie mielőtt választ? Ha jó tanácsot szeretne kapni akkor, keresse fel honlapunkat. Fodrász iskolánk olyan lehetőségeket kínál, amit senkinek nem érdemes kihagyni. Ha mellettünk döntött, akkor garantáltan azt kapja, amit szeretne. Ugye segítettem?

Fodrász képzés

Fodrász tanfolyam

Fodrász tanfolyam? Ezt a jó ötletet adta barátnője? Úgy is szeretne, még tanulni egy olyan szakmát ahol biztosan hosszú távon talál munkát? Nem tudja, kihez fordulhatna segítségért? Ne keresgéljen feleslegesen hiába. Tegyen meg annyit, hogy felkeresi honlapunkat és megismerkedik iskolánk ajánlatával. Döntse el, hogy megfelelő-e amit kínálunk, és eszerint döntsön minél előbb.

Fodrász tanfolyam

Könyvelő képzés

Emelt szintű könyvelő képzésre jelentkezne? Nincsen olyan ismerőse, aki tudna megfelelő felvilágosítással szolgálni, hogy hol nézhetne ennek utána? Az lenne a megoldás, ha ellátogatna honlapunkra. Iskoláinkban olyan tanároktól sajátíthatják el a tananyagot, akik magasan képzettek. Ha elnyerte tetszését, amit kínálunk, akkor tekintse meg legközelebbi beiratkozásunk időpontját és lépjen a tettek mezejére.

Könyvelő képzés

Pótfelvételi

Sokszor van úgy, hogy a rendes felvételi eljárásban nem nyersz felvételt az általad megjelölt szakok egyikére sem! Ne csüggedj, sokan jártak így, ezért itt van augusztusban a pótfelvételi! Honlapunkról megtudhatod, hogy jelentkezésedet leadhatod elektronikusan vagy a jelentkezési lap postázásával, de időbe jelentkezz, mert pótfelvételi során gyakran szükség van alkalmassági, képesség felmérő vizsgára is.

Pótfelvételi

Ólomüveg Tiffany tanfolyam

A díszüvegezés elsajátításához nincs szükség tudományos alapképzettségre, a szükséges technikai tudnivalókat bemutatjuk az ólomüveg Tiffany tanfolyam során. A többi művészeti tevékenységhez hasonlóan, az ólomüvegezéshez is elengedhetetlen a kreativitás, de a csodálatos díszüveg tárgyak elkészítéséhez első sorban türelemre van szükség, hogy a Tiffany díszítések valóban egyedivé varázsolhassanak bármilyen felületet.

Ólomüveg Tiffany tanfolyam

Matematika korrepetálás

Milyen kézzel fogható eredményeket érhetsz el gyermeke az alternatív matematika korrepetálás segítségével. Egyrészt természetesen eltűnnek a tudásbeli fekete foltok, másrészt pedig egy olyan módszert kap a kezébe, melynek alkalmazásával a későbbiekben önállóan is képes lesz a stressz helyzeteket kezelni, illetve a kellő önbizalom lehetővé teszi számára a sikerek elérését.

Matematika korrepetálás

Érettségi feladatok

Fedezd fel a tudást, készülj fel velünk az érettségi vizsgára. Honlapunkon érettségi feladatok mellett próba-érettségi tesztet is találsz, ahol próbára teheted tudásodat. Az érettségi feladatok emelt és középszintű érettségi vizsgához is letölthetőek.

Érettségi feladatok

Műkörömépítő OKJ-s képzések, okt...

Cégünk már 10 éve szervez kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyamokat országszerte, ezalatt több ezer elégedett hallgatónk tett sikeres vizsgát. Mert bárhol is élsz, mi közel vagyunk hozzád! A tanfolyam árában benne vannak a tankönyvek és a képzéshez szükséges eszközök, alapanyagokat tartalmazó tanulócsomag, így a képzés ideje alatt nincs rejtett költség. Kedvező részletfizetési lehetőségeket kínálunk a hozzánk jelentkezőknek. A részletekért érdeklődj elérhetőségeinken! Oktatóink képzett és tapasztalt szakemberek, orvosok, akiktől hallgatóink a képzés ideje alatt mindenre kiterjedő elméleti és gyakorlati oktatásban részesülnek. Kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyamot végzett és sikeres vizsgát tett hallgatóink EUROPASS bizonyítványt igényelhetnek.

Műkörömépítő OKJ-s képzések, okt...

Fodrász képzés

Szeretne egy jól jövedelmező szakmát választani? Arra gondolt, hogy fodrászként mindig lesz munkája? Részt venne egy fodrász képzésben de nem tudja hogyan kellene hozzá kezdeni a kereséshez? Ha megfogad egy jó tanácsot akkor minél előbb látogasson el honlapunkra és ha tetszett amit ott látott akkor csatlakozzon diákjainkhoz minél előbb. Nem fog csalódni bennünk.

Fodrász képzés

Kéz- és lábápoló, műkörömépít...

Cégünk már 10 éve szervez kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyamokat országszerte, ezalatt több ezer elégedett hallgatónk tett sikeres vizsgát. Mert bárhol is élsz, mi közel vagyunk hozzád! A tanfolyam ára magában foglalja a tankönyveket, a képzéshez szükséges eszközöket és alapanyagokat tartalmazó tanulócsomagot, így a tanfolyam ideje alatt nincs rejtett költség. Kedvező részletfizetési lehetőségeket kínálunk hallgatóinknak. A részletekért érdeklődj elérhetőségeinken! Oktatóink tapasztalt szakemberek, orvosok, akiktől hallgatóink a tanfolyam időtartama alatt mindenre kiterjedő elméleti és gyakorlati képzésben részesülnek. Kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyamot végzett és sikeres vizsgát tett hallgatóink EUROPASS bizonyítványt igényelhetnek.

Kéz- és lábápoló, műkörömépít...

Műköröm tanfolyam

Az Elite Körmösakadémia az egyik legismertebb oktatóközpont Magyarországon. OKJ-s képzéseinken és technikai továbbképzéseinken a legmagasabb szinten sajátíthatod el a szakma minden fortélyát. A Crystal Nails nemzetközi oktatói rendkívül szakképzettek, mindig naprakészek az aktuális körömtrendekkel. Tanulj sikerszakmát nálunk! Az oktatás gyakorlatorientált, az órákon a Crystal Nails minőségi műkörmös alapanyagaival tanulhatsz. Ha Te is a profik közé akarsz tartozni, nálunk a helyed! Látogass el honlapunkra, ahol a most induló tanfolyamokon kívül rengeteg újdonsággal és kedvezménnyel várunk!

Műköröm tanfolyam
Oldal: 6 / 8

Kategóriák

Állás, Munka (74)
Állateledel, Állatkereskedés (37)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (136)
Babáknak (32)
Betegeknek (33)
Blog, Fórum (85)
Budapesten (69)
Bútor, Lakberendezés (152)
Design, Divat (55)
Egészség (533)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (449)
Étel, Ital (84)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (40)
Gyerekeknek (33)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (123)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (123)
Iroda felszerelés (34)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (16)
Könyvek (16)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (24)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (67)
Magyar Termék (18)
Marketing (30)
Mesterember, Szakember (89)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (67)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (88)
Szépségápolás (98)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (132)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás
Táplálkozás, Vitamin (31)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (201)
Üzleti szolgáltatás (278)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (51)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 5050 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-03-01 13:42:03

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Jodo - japán botvívás    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
2. Sportfogadás.com    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
3. Költöztetés -...    Kategória: Logisztika, Szállítás    
4. Emóció 7.84 jellemzői.    Kategória: Egészség    
5. Kiadó szállások...    Kategória: Apartman, Panzió    
6. A pektin és a...    Kategória: Egészség    
7. Neera szirup jótékony...    Kategória: Egészség    
8. Hatalmas fogyasztói email...    Kategória: Marketing    
9. Colanuts fogyókúra.    Kategória: Egészség    
10. Kókuszolaj jellemzői.    Kategória: Egészség    
11. Természetes immunerősítő...    Kategória: Egészség    
12. A mangosztán hatásai...    Kategória: Egészség    
13. Hirdetesingyen.hu az ingyenes...    Kategória: Ingatlan    
14. Információk a királydinnye...    Kategória: Egészség    
15. Az lkarnitin hatásai és...    Kategória: Egészség    


További Weboldalak...