Webkat.hu

 • narrow screen resolution
 • wide screen resolution
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
 • default color
 • green color
 • cyan color
 • red color
Katalógus Tanfolyam, Nyelvoktatás

Tanfolyam, Nyelvoktatás

Címkék: tanfolyamok nyelvoktatás nyelvtanulás képzések magántanár távoktatás taneszköz oktatóprogram tankönyv tanfolyam.

Oldalak
Összesen 179 weboldal van ebben a kategóriában.

Sikeresség egy tréning segítségével!

Ha szeretne Ön is végre a sikeres emberek közé tartozni, akkor látogasson el weboldalunkra és iratkozzon fel ingyenes mini sikertréning sorozatunkra! A tréning alatt Ön kétnaponta megkapja tőlünk azokat a sikertippeket, melyeket ha alkalmaz, akkor könnyebben fog sikereket elérni élete bármely területén! Ne habozzon, változtasson életén minél hamarabb!

Sikeresség egy tréning segítségével!

Masszázs tanfolyamok részletes tananya...

Itt bizony van tananyag. És van gyakorlati és elméleti tudás egyszerre. De talán ez így a legjobb. A mi tanulóink valódi tudást kapnak. Aki a masszázs tanfolyamot választja olyan tudásra tehet szert, amit valóban alkalmazni tud munkája során. A masszázs tanfolyam sikeres elvégzését természetesen igazoljuk is az Ön számára oklevél formájában.

Masszázs tanfolyamok részletes tananya...

Kék T autósiskola

A Kék T autósiskola, sok éve foglalkozik oktatással az autóvezetés és motorvezetés különböző kategóriáiban. Motoros jogosítvány az autósiskolánál bármilyen kategóriából tehető, míg autóra csak b kategóriás jogosítvány. Azonban a Kék T-nél lehetőség van automata váltós autóra is megszerezni a jogosítványt a hagyományos manuális váltós autók mellett. Az elméleti tanfolyam akár otthonról is elvégezhető távoktatásban, de azok számára akik mégis szeretnék személyesen elvégezni a kresz tanfolyamot, az autósiskola rugalmas időbeosztást biztosít, annak érdekében, hogy mindenki a számára megfelelő időpontban tudjon részt venni a képzésen. Ezáltal lehetőség van folyamatos délelőtti vagy délutáni, de akár ezek különböző kombinációiban a tanfolyamon való részvételre.

Kék T autósiskola

Online Angol

Az Angol Kérdezz Felelek egy ingyenesen használható oldal, melyen rengeteg hasznos tananyagot gyűjtöttünk össze angol nyelvtannal kapcsolatban. Ezenkívül felhasználóinknak biztosítunk egy ingyenes felületet is ahol feltehetik az angollal kapcsolatos kérdéseiket. Továbbá ha nyelvvizsgázni szeretnél, az oldalon megtalálhatod a legfrissebb angol nyelvvizsga időpontok összesítését nyelvvizsgaközpontonként.

Online Angol

bab.la - Online szótár és nyelvi portál

A bab.la nyelvi projekt néhány éve egyszerű szótárként indult, amely hamarosan 24 nyelvűre bövült, majd további funkiókkal is gazdagodott, hogy a nyelvtanulók számára minél komplexebb nyelvi segédletet biztosítson. Mára az oldalon a szótárakon kívül játékok, kvízek, kifejezéstárak és nyelvi fórumok igyekeznek kiszolgálni a nyelvtanulók igényeit.

bab.la - Online szótár és nyelvi portál

Testőr tanfolyam országszerte

Cégvezetésünk már több mint tíz éve foglalkozik biztonsági őrök képzésével. Ezen felül testőr, valamint személy- és vagyonőr képzésekkel is foglalkozunk. Az oktatásokat, mindig hétvégi napokon (szombat vagy vasárnap) tartjuk, hogy akik dolgoznak vagy iskolába járnak azok is részt tudjanak venni az órákon. A sikeres vizsga után tanulóink nemzetközileg elismert OKJ-s szakmunkás bizonyítványt kapnak biztonsági őr (testőr, vagyonőr) képesítésekből. Tanfolyamainkon kizárólag magasan képzett, tapasztalt rendőrtisztek oktatnak. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el oldalunkra és tekintse meg képzéseinket!

Testőr tanfolyam országszerte

Tánciskola Budapest

Tánciskolánkban társastánc, latin tánc, salsa, zumba, pilates órákat tartunk. Lelkes hallgatóink már most indulnak amatőr táncversenyeken, nekik külön órát biztosítunk a felkészülésre. Esküvői táncok, szalagavatói táncok betanítását vállaljuk. Nyaranta fakultatív jelleggel tánctábort is szervezünk.

Tánciskola Budapest

Fodrász iskola -Haute Couture Academy

Ha érdekel a hajszobrászat és szívesen helyezkednél el az adott pályán, akkor a Haute Couture Academy fodrász iskola képzésein megtalálhatod a számításaidat. Az intézményünk által indított nemzetközi színvonalú fodrász tanfolyamok garantálják, hogy a szakma minden fortélyát magadénak tudhasd. Elméleti kurzusainkat hétvégén, míg gyakorlati oktatásainkat hétköznap, választható időpontokban tartjuk. Képzési helyeink Budapesten és Tatabányán találhatók. További információinkért és a részletekért látogass el honlapunkra, illetve vedd fel velünk a kapcsolatot az ott fellelhető elérhetőségeink bármelyikén.

Fodrász iskola -Haute Couture Academy

Műköröm tanfolyam - OKJ

Mindenkit várunk Pilisvörösvári oktatócentrumunkban OKJ-s műköröm tanfolyamainkon. Mindent megtanulhat az elméleten túl is, hiszen a gyakorlati oktatást profiktól kapja. Csak a komolyan érdeklődők jelentkezését várjuk, mert a végén szakvizsga ... Azonban végzett növendékeink szaktovábbképzéseken vehetnek rész, ha e szép szakma valamelyik ágát kiemelkedően kívánják művelni.Jelentkezési lap itt, vagy az oldalunkon is elérhető.

Műköröm tanfolyam - OKJ

Kedvező GKI tanfolyam árak cégünknél!

GKI tanfolyamon szeretnél részt venni, hiszen kötelező lett, de nem vagy tisztában a GKI tanfolyam árakkal sem? Lépj be internetes oldalunkra, itt nagy élet van, megtudhatod, hogy profik vagyunk információ szolgáltatás és átadás terén. Valljuk, hogy a képzettség olyan befektetés a jövőbe, amely mindenki számára megtérül. Iratkozz fel bátran erre a tanfolyamunkra és a vizsgán biztosan jól fogsz boldogulni!

Kedvező GKI tanfolyam árak cégünknél!

Többféle okj tanfolyamok kedvező áron!

Mi a lényegük az okj tanfolyamoknak? Egyértelmű, hiszen olyasmit tanulhatunk meg azok esetében, amely területet például nagyon sok egyetem nem is céloz meg. Az sem utolsó szempont, hogy sokkal rövidebb, mint egy egyetemi periódus, hiszen vannak már 1 éves képzések is. Ha szeretnél erről többet megtudni, akkor informálódj akár itt.

Többféle okj tanfolyamok kedvező áron!

Cnc képzés

Hivatalos, Állami OKJ Bizonyítványt ad a CNC Képzésünk kamatmentes részletfizetésre. CNC forgácsoló tanfolyamunk nem csupán a kiváló mesteremberektől megszerezhető elméleti tudás miatt megfelelő a szakma iránt érdeklődők számára, hanem remek gyakorlati lehetőséget is biztosít a hallgatóknak. Sőt, a tanműhely-gyakolat mellett lehetőség van külső tapasztalatok megszerzésére is a képzés keretei között.

Cnc képzés

Villanyszerelő képzés

Villanyszerelő, hogy soha fel se tűnjön a kényelmünk hiánya Az elektromosság olyannyira szerves része életünknek, hogy lassan már csak a hiánya tűnik fel az otthonokban, az irodákban, vagyis a legtöbb helyen a nyugati világban. Ekkor viszont szinte rögtön segítségre van szükség, s míg így működnek a dolgok nélkülözhetetlen szakma a villanyszerelőé.

Villanyszerelő képzés

Kozmetikus képzés

Kozmetikus képzés ingyenes modulzáró vizsgával!  Fiatal lányok, hölgyek figyelem! Ha szívesen dolgoznál a szépségiparban, ha érdekel a sminkelés művészete, ha megismerkednél a test megszépítésének eszközeivel, jelentkezz bátran kozmetikus tanfolyamra az ország több területén is! Ingyenes gyakorlati napokkal várunk minden érdeklődőt! 

Kozmetikus képzés

NoVa Experience - Nemzetközi Oktatássz...

Nyelvtanulást vagy szakmai gyakorlatot tervezel külföldön? Aki már élt külföldön pontosan tudja, mennyi élménnyel gazdagodhat az ember egy ilyen út során: új barátok, új kultúra, új ország, új szokások! A NoVa Experience külföldi tanulmányaid megszervezésében segít a világ számos országában, legyen szó nyelvtanulásról, középiskolai tanévről, egyetemi félévről, nyári- illetve junior programokról, szakmai gyakorlatról, vagy akár önkéntes munkáról. Légy részese Te is egy ilyen programnak, és gazdagodj egy idegennyelvvel, sok baráttal, és felejthetetlen élményekkel! Ha elhatároztad magadat a külföldi nyelvtanulásra, kérd bátran tájékoztatásunkat itt: www.novaexperience.net

NoVa Experience - Nemzetközi Oktatássz...

Lakberendező kurzus

Művészeti iskolánk ajánlata: lakberendező kurzus, melyet minőségi oktatás jellemez. Kis létszámú osztályok, tanuló-központú oktatás. Középfokú szakképesítés, OKJ oklevél a tanfolyam végén a sikeres záróvizsgák után. Jelentkezés honlapunkon keresztül. Tandíj részletfizetéssel is kiegyenlíthető.

Lakberendező kurzus

Táncoktatás minden korosztály számára.

Többnyire akkor fordulunk tánctanárhoz, ha valamilyen eseményre készülünk. Lehet ez szallagavató, esküvő. Sokan nem tudják, hogy a tánc, nincs korhoz kötve. Táncoktatásra jelentkezhetünk, ha 5 évesek vagyunk, vagy akár 60 évesen is. Színvonalas táncoktatás -sal találkozhatunk ma már, melyet akár kikapcsolódás gyanánt is igénybe vehetünk. A tánc felszabadít, olyan élet érzést nyújt mindenki számára melyet más tevékenységgel nem érhetünk el! Itt a tavasz a megújulás időszaka. Akár úgy is tekinthetünk a táncra, mint a testedzésre, hiszen a tánc mozgásban tart. A http://www.keletiandrea.hu/, weboldalon, bővebben tájékozódhatunk az oktatások időpontjaival kapcsolatban! Ajánlom mindenki figyelmébe, hiszen egy olyan élményben lehet része, melyet nem fog elfelejteni soha!

Táncoktatás minden korosztály számára.

Tanár.hu - Magántanár kereső

Magántanár után kutatsz? Nézz fel Magyarország legnagyobb tanárkereső oldalára, a tanar.hu -ra! A magántanár kereső használata könnyen átlátható, hiszen a meglévő tanárok részletesen, tantárgyakra lettek szétosztva. De ha ez nem lenne elég, akkor település alapú keresésre is lehetőség adódik. Más Szóval legyen az képzés, OKJ, itt biztos megtalálod! Tanár és diák egyaránt regisztrálhat az oldalra. A tanárkereső funkció mellett még egy dokumentumkereső is várja az embereket. Ha érdekelne a dolog, Nézz fel magántanár kereső oldalára.

Tanár.hu - Magántanár kereső

Tánctanfolyam piciknek és nagyoknak eg...

Amikor elkezd cseperedni gyermekünk, már ovis, egyre több új dolgot fedezünk fel rajta. Sokkal több minden érdekli, fejlődik a személyisége, imád mozogni. Sok szülő elkezd gondolkodni azon, hogy vajon mi lehet az a plusz a pici életében, amivel fejlesztheti, akár mozgás kultúráját, akár személyiségét. A tánctanfolyam, mint lehetőség, kiváló választás minden szülő és gyermek számára, hiszen nem csak mozgásában indulhat erőteljes fejlődésnek, de személyisége is nagyon sokat változhat a mozgás segítségével. Többnyire kislányok jelentkeznek tánctanfolyamra, de a kisfiúkat is éppen olyan szeretettel várják. Már pici korban elsajátíthatóak a tánc lépések, kialakulhat a tartás és a kölcsönös tisztelet, hiszen a tánc, minderre megtaníthat mindenkit. Érdemes minden szülő számára elgondolkodni ezen a lehetőségen, hiszen ha már pici korban tánctanfolyamra íratja gyermekét, lehet, hogy már ebben korban megalapozza jövőjét. Tánctanfolyam, piciknek és nagyoknak egyaránt! A táncban nincs korhatár!

Tánctanfolyam piciknek és nagyoknak eg...

Szakdolgozat készítés

Miről szól az életünk. Megszületünk, cseperedünk, óvodába kerülünk, általános iskolába, gimnáziumba, majd megyünk egyetemre, főiskolába, jó esetben ez a folyamat rendszeres. Azonban, napjainkban, sokszor előfordul, hogy a szülők nem tudják előteremteni a gyermek számára a tovább tanulás lehetőségét, és már családos emberkeként, kell egyetemre, vagy főiskolába járnia! Ez nagyon nehéz, hiszen a tanulás mellett, a munkára, a családra is összpontosítani kell! Minden feladattal meg kell küzdeni a siker érdekében! Vegyük például a szakdolgozat írást. A szakdolgozat írása nagyon nagy körültekintéssel kell, hogy történjen, hiszen sok minden múlik rajta. Ha Ön is úgy érzi, hogy nagyon nagy terhet jelent a szakdolgozat megírása, akkor ajánlom figyelmébe a http://iqfactory.hu/, weboldalt, ahol is lehetősége van segítséget kérni mindehhez! Engedje meg, hogy ezt a terhet megkönnyítsük, hogy ne kelljen szétszakadnia, hogy a lehető legegyszerűbb módon megvalósíthassa az álmait!

Szakdolgozat készítés

Felnőttoktatás országosan

Cégünk elsődleges szolgáltatása a felnőttképzés. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyénioktatás keretében, magántanárok biztosításával.

Felnőttoktatás országosan

Fogtechnikus képzés

A fogtechnikus az egyik legjobb kereseti lehetőséget biztosító szakma. A fogtechnikus szakemberek iránt nagy a kereslet itthon, és külföldön is. Legyen Ön is jól kereső fogtechnikus szakember, alapozza meg a jövőjét, egy mindíg piacképes szakmával! Nálunk a legkedvezőbb áron, 0Ft vizsgadíjjak, részletekben is, 0Ft tankönyvek, jegyzetek! Állami OKJ Fogtechnikus képzés az egész országban!

Fogtechnikus képzés

Dolgozat

Egyetemi dolgozat megírása? Nem tudja, hogy melyik cég tudna önnek ebben segíteni? Szüksége van erre a szolgáltatásra, de ha lehet, akkor minél hamarabb? Ha még a feltételeket sem ismeri, de szeretne mindennel tisztában lenni, akkor látogasson el honlapunkra. Olvasson el mindent, amit itt talál, mert hasznos lehet az ön számára. Ha ezt a céget választja, mert tetszik ajánlata, akkor az lenne a legokosabb, amit tehet, hogy kér egy árajánlatot, miután megismerte a részleteket. Mi pontosságot, nagy tapasztalatot kínálunk igen kedvező áron, amivel konkurenseink nem tudnak versenyezni. Semmi esetre se válasszon olyan céget, aki nem tartja be a határidőket, mi nem olyanok vagyunk.

Dolgozat

Angol gyereknek

Gyermekének segítségre van szüksége angolból? Akkor érdemes magántanárhoz fordulnia. Vannak tanárok azonban, akik nem veszik figyelembe a gyermekek speciális tanulási szokásait a felnőttekhez képest, így csak lassabban érnek el vele eredményt. Ha szeretné, hogy gyermeke a számára legjobb módszer segítségével tanuljon angolt, így fordítva a hátrányát előnnyé, akkor forduljon Nagy Péterhez, akik angol oktatással foglalkozik és nem csak felnőtteket, de gyermekek számára is tart angol oktatást.

Angol gyereknek

Gyógymasszőr képzés

Szeretnél új szakképesítést szerezni? A Szakképesítés Kft. OKJ-s képzésekkel foglalkozó portálján számtalan szakma között tallózhat az érdeklődő, ilyen például a gyógymasszőr képzés. A navigációt a több szűrési lehetőséget kínáló kereső is segíti. A honlapon számos hasznos tudnivaló is olvasható a tanfolyamokról, a képzőhelyekről és az OKJ rendszerről, a jogi háttérről egyaránt, ezen túlmenően egy, jellemzően a pályakezdőknek szóló e-learning kurzus is elvégezhető.

Gyógymasszőr képzés
Oldal: 5 / 8

Kategóriák

Állás, Munka (72)
Állateledel, Állatkereskedés (36)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (135)
Babáknak (32)
Betegeknek (32)
Blog, Fórum (83)
Budapesten (68)
Bútor, Lakberendezés (152)
Design, Divat (55)
Egészség (488)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (443)
Étel, Ital (83)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (39)
Gyerekeknek (32)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (111)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (122)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (122)
Iroda felszerelés (33)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (16)
Könyvek (16)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (23)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (65)
Magyar Termék (18)
Marketing (27)
Mesterember, Szakember (88)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (64)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (86)
Szépségápolás (96)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (131)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás
Táplálkozás, Vitamin (30)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (200)
Üzleti szolgáltatás (273)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (50)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 4956 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2017-08-16 09:46:54

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Puzzle kollekciók a...    Kategória: Szórakozás    
2. Barkács termékek -...    Kategória: Építkezés, Építőipar    
3. Munka mellett is...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
4. Gyakorlatorientált OKJ-n...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
5. Munka mellett is...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
6. Esti és hétvégi Családi...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
7. Tandíjmentes nappali OKJ-s...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
8. Salaktalanítás természetes...    Kategória: Egészség    
9. OKJ-s Útépítő- és...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
10. OKJ-s Gépkezelő tanfolyam...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
11. Roncsolásmentes...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
12. Útépítő- és...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
13. Lapacho tea előnyei.    Kategória: Egészség    
14. Glükózamin jótékony...    Kategória: Egészség    
15. Pektin tartalmú...    Kategória: Egészség    


További Weboldalak...