Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Tanfolyam, Nyelvoktatás

Tanfolyam, Nyelvoktatás

Címkék: tanfolyamok nyelvoktatás nyelvtanulás képzések magántanár távoktatás taneszköz oktatóprogram tankönyv tanfolyam.

Oldalak
Összesen 184 weboldal van ebben a kategóriában.

Hello English Székesfehérvár | német...

A Hello English Nyelviskola Célja, hogy ÖN valóban a saját tanulási tempójában, a saját képességeinek megfelelően tudjon tanulni, és folyamatosan fejlődve sikerélménye legyen az német nyelvtanfolyam során, és a nyelvtanulás végére elérje az Ön által kitűzött célt. Szívesen segítünk Önnek is elérni az német nyelvtudást!

Hello English Székesfehérvár | német...

Informatika képzések Budapesten

A Webler Oktatóstúdióban piacképes tudásra tehetünk szert a lehető legrövidebb idő alatt kezdőtől a haladó programozásig. Többek között a következő képzéseket kínáljuk belvárosi oktatóstúdiónkban profi oktatóink vezetésével: - Excel tanfolyam - PHP és MySQL tanfolyam - Grafikai tanfolyamok - Webszerkesztő tanfolyam - Rendszergazda tanfolyam

Informatika képzések Budapesten

3 órás online önbizalomtréning

Nincs önbizalmad? Akkor csináld végig interneten elérhető magabiztosság kurzusunkat, ahol meglátod, miképpen lehetsz végre a saját életed ura. Fel sem tudod fogni, hogy mennyi alkalmat kihagytál magabiztosságod hiánya miatt. De most végre ennek vége, ha cselekszel. Ez a 3 órás tréning videó előadásokból, letölthető gyakorlati feladatokból áll, továbbá letöltheted az előadás diasorát is. Bónuszként adunk egy CD lemezt, bizakodó gondolatokkal. És még mindig nincs vége, a tanfolyam elvégzése után e-mail konzultációval állok szolgálatodra, ha még valami nem tiszta.

3 órás online önbizalomtréning

Hintaló Fejlesztő Központ

A XVIII. kerületben található Hintaló Fejlesztő Központ fő motiválóereje a mozgássérült gyerekek és felnőttek korai fejlesztése. Logopédiai, mozgásfejlesztés, valamint pszichológiai foglalkozásokkal várjuk Önt vagy gyermekét. Több éves tapasztalattal rendelkező oktatóink teljes odaadással segítenek! Tekintse meg weblapunkat a részletes információkért!

Hintaló Fejlesztő Központ

angol nyelviskola

Végzős vagy, és tovább akarod fejleszteni nyelvtudásod? Ha képezni szeretnéd magad, mi segítünk a terveid megvalósításában. Vegyük számba, mik azok a területek ahol a segítségedre lehetünk. Az intézményünk nagy jelentőséget fordít a nyelvi képzésre. Tanulj idegen nyelvet nálunk. Kollégáink tanítanak azért ,hogy a lehető legjobban megtanuld az angolt. Minőségi oktatásunk a garancia arra, hogy nálunk valós angoltudást szerzel.

angol nyelviskola

bérügyintéző tanfolyam

Tovább szeretne tanulni? Szeretném figyelmébe ajánlani az EFEB bérügyintéző képzését. Néhány érv, hogy miért ezt a tanfolyamot válassza. A profession.hu, az EFEB partnere segít a hallgatóknak elhelyezkedni. Az EFEB önálló vizsgahellyel rendelkezik, a nálunk végzett hallgatók 93%-a tett sikeres záróvizsgát, és OKJ-s bérügyintéző lett. A tanulók részére vizsgagaranciát biztosítunk. A bérügyintéző képzéseinkben 15 év tapasztalatát felhasználva garantáljuk tanfolyamunk magas színvonalát. Tanfolyamaink gyakrolat központúak, ezért hallgatóink megállják majd a helyüket a munka világában. Tanulóinknak állandó akciókat, valamint részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

bérügyintéző tanfolyam

adótanácsadó tanfolyam

Alapozza meg jövőjét, és vegyen részt az EFEB kurzusain. Ha fiatalos tudást szeretnél, figyelmedbe ajáljuk adótanácsadó képzésünket. Az adótanácsadó kurzusunk várható kezdési dátuma szeptember 1, a tanfolyam időtartama tíz hónap. Az órákat heti két hétköznap, vagy egy hétvégi napon lehet látogatni pesti és budai helyszíneken egyaránt. A hallgatókat rendszeres árengedményekkel, és várjuk, hogy még egyszerűbben tudja megalapozni jövőjét. A tanfolyamról a további információkat megnézheti oldalunkon, és érdeklődjön tanárainknál. Alapozza meg jövőjét, és jelentkezzen valamelyik képzésünkre még ma, hogy új lehetőségek nyíljanak meg életében. Várjuk jelentkezését!

adótanácsadó tanfolyam

kozmetikus tanfolyam

Érdekel a szépségipar? Szeretnél kozmetikus lenni? Jelentkezz még most OKJ-s kozmetikus tanfolyamunkra. A tanfolyam tervezett kezdési időpontja 2012. szeptember 8.-a. A kurzus óráit két hetente szombati napokon Pesten és Budán egyaránt lehet hallgatni. Mindazoknak, akik elvégzik a kozmetikusi tanfolyamunkat a profession.hu, az EFEB partnere segít állást találni. A képzés az EFEB saját vizsgájával zárul, amit a hallgatók majdnem mindegyike sikerrel letett. Kozmetikus tanárainkat folyamatosan továbbképezzük, azért hogy felkészültségük megfeleljen a kor követelményeinek. A hallgatóinknak folyamatos akciókat biztosítunk, továbbá lehetőség van a tanfolyam díjának több részletben történő kifizetésére. Várjuk jelentkezését!

kozmetikus tanfolyam

Pénzügyi hatósági képzés

Pénzügyi hatósági képzéseink egy adott tematikára épülnek, azonban csoportos oktatás, vagy tréning keretében maximálisan figyelembe vesszük a képzéssel kapcsolatos vezetői elvárásokat, sajátosságokat. A naprakész szaktudás, a humánerőforrás képzettsége nélkül egy vállalkozás sem sikeres, versenyképes. A hatósági képzés sikeres teljesítéséről, a hatósági vizsgát követően tanúsítványt kap a résztvevő.

Pénzügyi hatósági képzés

Tréner képzés Budapest

Tréner tanfolyamaink azon vezetőknek valók elsősorban, akik felismerték, hogy szerepük kulcsfontosságú, munkájuk direkt és indirekt módon is befolyásolja az alkalmazottak munkavégzését. Képzéseinket ezen cél alapján állítottuk össze. Tréner képzéseinket alaposan előkészítjük, szerintünk a tapasztalati tanulás a legcélravezetőbb. Figyeljük az elért hatást, és azt nyomon követve az implementálást.

Tréner képzés Budapest

Vagyonőr képzés

Vagyonőr képzés indul több nagyvárosban szerte az ország területén! Ajánljuk mindazoknak, akiket érdekel a szakma. Szeretettel várunk minden kedves tanulót. Kollégánknál érdeklődhetnek az aktuális akciókról, kedvezményekről. Beiratkozni Budapesten a 13. kerületben lehetséges, vagy postai úton!

Vagyonőr képzés

Hegesztő tanfolyam

OKJ képzést indítunk szerte az országban. Hegesztő tanfolyamunk az egyik legfelkapottabb oktatásunk, melyet évek óta folyamatosan elindítunk az ország több pontján. Fontos, hogy az Új OKJ rendszerben is a költségeket minimalizáljuk, így hozzáigazítva a gazdasági helyzethez. A legtöbb tanfolyam esetében az árak emelkedtek, a hegesztő képesítés esetében épp, hogy pár %-al nőtt a tanfolyami ár. Jelentkezzen most!

Hegesztő tanfolyam

Üzleti angol nyelvtanfolyam

A FastEnglish nyelviskola több, mint húsz esztendeje van jelen az üzleti kommunikáci területén, mint nyelvoktató szolgáltató. Képzéseinek sikere a minősített tanárainak és fennállása alatt szerzett tapasztalatának köszönhető, hiszen megbízói a kisvállalkozásoktól a top multinacionális cégekig egyaránt megtalálhatók

Üzleti angol nyelvtanfolyam

Avatár önismereti tréning

Az önismeret haszna a hétköznapok során is felfedezhető. Aki tisztában van saját képességeivel, az a problémákat nem akadályként, hanem feladatokként kezeli. Tudja, hogy képes megoldani őket, így csak idő és energia kell hozzá. Ezt az önbizalmat segít megerősíteni és a tudat fókuszálásával a feladatokat könnyebben megoldani egy személyiségfejlesztő tréning. Az avatár tréning ezeket a képességeket ráadásul gyakorlati tapasztalatokkal segít megszerezni, így a megszerzett tudás azonnal beépül az életünkbe.

Avatár önismereti tréning

Your Guide Online Angol

Örökzöld nyelvtanulók már megtapasztalták, milyen érzés ötször nekiállni az első leckének, és sosem jutni el a másodikig. Útmutatást adok ahhoz, hogy akár a tizedikig, sőt, a nyelvvizsgáig is elérj! Mindezt úgy, hogy nemcsak érted, hanem élvezed is, amit tanulsz. A tanítás személyre szabott, még csak ki sem kell mozdulni otthonról.

Your Guide Online Angol

Fogtechnikus képzés

A fogtechnikus a fogászati csapat tagjaként speciális feladatok lát el. Egyedi konstrukciók alapján készít helyreállító fogászati készülékeket, berendezéseket. Jelenleg négy fő tudományágra bontható a fogtechnika. A profi fogtechnikus feladatkörébe tartozik a fix fogpótlások készítése koronával, valamint a hidak és az implantátumok megfelelő kialakításával. A kivehető protézisek, műfogsorok és a részleges fogsorok elkészítése. Az arc- állcsont- és szájsebészeti beavatkozások diagnosztikája. És végül a fogszabályozási tevékenység teljes körű ellátása, beleértve a fogszabályozó készülékek, fogvédő eszközök egyedi megtervezése, létrehozása.

Fogtechnikus képzés

Biztonsági őr tanfolyam

A személy- és vagyonőri szakma, egyre népszerűbb a tanulóink körében, főleg a fiatalabb korosztály, akik nagy érdeklődést mutatnak a hivatás iránt. Könnyen, magas kereseti lehetőséghez juthatnak, hiszen nem kell egész napos nehéz fizikai munkát végezniük, nagyrészt járőröznek és figyelemmel kísérik a napi történéseket, a szolgálatteljesítés helyszínén. Azonban az utóbbi kettőre nagy hangsúlyt kell fektetniük, fokozottan kell ügyelni arra, hogy vészhelyzet esetén megfelelő védelemmel lássák el azt, amit védenek és hatékonyan tudják elhárítani, kiiktatni a veszélyforrást.

Biztonsági őr tanfolyam

Mezőgazdasági képzések Budapesten

Válogasson kedvére a Magiszter Menedzser kínálta tanfolyamokból! Folyamatosan induló képzések, mezőgazdasági képzés, mesterfokon. A mezőgazdasági képzés kínálat többnyire 7 és 300 óra között mozgó tanfolyamokat tesz elérhetővé. Megbízható gyorstalpalót szeretne? Már akár 8 általános osztály elvégzése is elegendő ahhoz, hogy beiratkozzon méhész képzésre! Bővebb információkért keresse fel weboldalunkat! Mezőgazdasági OKJ képzésekért keresse fel weboldalunkat!

Mezőgazdasági képzések Budapesten

Tanfolyam

A Polgárék Kft. garantálja, az akadálymentes szervezést, Önhöz igazodva, rugalmasan, hogy részt tudjon venni kényelmesen az előadásokon. Segítünk megtalálni a legmegfelelőbb képzési helyszínt, ami lakóhelyéhez közel esik. Jegyzetek, tankönyvek vizsgadíjak térítésmentesek! Mi csak támogatni tudjuk hallgatóinkat, céljaik elérésében. Jó tanulást, és eredményes felkészülést kívánunk!

Tanfolyam

Boltvezető tanfolyam

OKJ Boltvezető tanfolyam Piacképes szakmát szeretne? Tanuljon nálunk! Bolti eladó tanfolyamunk mindössze 20.000 Ft kezdőrészlet befizetésével megkezdhető. Tankönyv 0 Ft! Modulzáró vizsgák 0 Ft! Részletfizetési lehetőséget biztosítunk! Jól felkészült tanáraink profi bolti eladó szakembereket képeznek hallgatóinkból. Pár hónap alatt OKJ-s végzettséget szerezhet! Ne szalassza el a lehetőséget, az ország számos településén csatlakozhat csoportjainkhoz! Várjuk jelentkezését! Tel: 06 1/ 266 84 71 E-mail: info@ Web: http://boltvezetotanfolyam.info

Boltvezető tanfolyam

Olcsó Jogosítvány

Autósiskolánk, sok éves szakmai gyakorlattal, tapasztalattal várja a tisztelt tanulókat B kategóriás vezetői engedély megszerzésére. Az autós, motoros, teherautó, és Autóbusz jogosítvány mellett minden szaktanfolyam, ADR, GKI, Szakmai irányító, Targonca, Nehézgép, vizsgára is felkészítjük a jelentkezőket. A leendő gépjárművezetők képzését tapasztalt oktatók, és korszerűen felszerelt számítógépes tanterem garantálja.

Olcsó Jogosítvány

Német tanár Szeged

Egyéni német nyelvóra kezdőtől a felsőfokú szintig Szegeden, vagy online. Mikor érdemes németül tanulnod? - Ha magyarországi német vállalatnál szeretnél elhelyezkedni - Ha német nyelvterületen szeretnél munkát vállalni - Ha egyszerűen csak szükséged van egy nyelvvizsgára A német felkészítés folyhat személyes kontakt óra segítségével, illetve online német nyelvoktatás formájában.

Német tanár Szeged

Művészház - 3 napos, intenzív rajzta...

Szeretnél megtanulni 3 nap alatt rajzolni? Akkor nálunk a helyed, a Jobb agyféltekés rajztanfolyamon. Nálunk 3 nap alatt elsajátíthatod az élethű rajzolás csínját-bínját. Ha minket választasz, garantáltan nem fogsz csalódni. Ha mégsem tetszene a végeredmény, mi visszafizetjük neked a tanfolyam árát! Látogass el honlapunkra és nézd meg miket alkottak a többiek!

Művészház - 3 napos, intenzív rajzta...

bab.la - Online szótár és nyelvi portál

A bab.la poprtál szolgáltatásai minden tekintetben a nyelvtanulás nehézségeinek megkönnyítését szolgálják, ezért az oldal 24 nyelven kínál szótárakat, kifejezéstárakat, fórumokat, valamint különböző játékokat, melyek segítségével a nyelvtanulás csak játéknak tűnhet.

bab.la - Online szótár és nyelvi portál

OKJNET

A 2012 szeptemberében elkészült OKJNET rendszer részletesen, egyedi és felhasználóbarát módon mutatja be a 2012-ben megújult Országos Képzési Jegyzékben (OKJ) szereplő szakképesítéseket. Az oldalon szakmacsoport és ABC alapján, valamint kereső használatával juthatunk el az egyes szakmákhoz. A rendszer (az OKJ-hoz kapcsolódó) szakmai és vizsgakövetelmények megjelenésével folyamatosan bővül - jelenleg az egyetlen olyan internetes felület, amely kimondottan a megújult szakképzési rendszert kívánja bemutatni.

OKJNET
Oldal: 4 / 8

Kategóriák

Állás, Munka (74)
Állateledel, Állatkereskedés (37)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (136)
Babáknak (32)
Betegeknek (33)
Blog, Fórum (85)
Budapesten (69)
Bútor, Lakberendezés (152)
Design, Divat (55)
Egészség (533)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (449)
Étel, Ital (84)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (40)
Gyerekeknek (33)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (123)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (123)
Iroda felszerelés (34)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (16)
Könyvek (16)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (24)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (67)
Magyar Termék (18)
Marketing (30)
Mesterember, Szakember (89)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (67)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (88)
Szépségápolás (98)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (132)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás
Táplálkozás, Vitamin (31)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (201)
Üzleti szolgáltatás (278)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (51)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 5050 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-03-01 13:42:03

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Jodo - japán botvívás    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
2. Sportfogadás.com    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
3. Költöztetés -...    Kategória: Logisztika, Szállítás    
4. Emóció 7.84 jellemzői.    Kategória: Egészség    
5. Kiadó szállások...    Kategória: Apartman, Panzió    
6. A pektin és a...    Kategória: Egészség    
7. Neera szirup jótékony...    Kategória: Egészség    
8. Hatalmas fogyasztói email...    Kategória: Marketing    
9. Colanuts fogyókúra.    Kategória: Egészség    
10. Kókuszolaj jellemzői.    Kategória: Egészség    
11. Természetes immunerősítő...    Kategória: Egészség    
12. A mangosztán hatásai...    Kategória: Egészség    
13. Hirdetesingyen.hu az ingyenes...    Kategória: Ingatlan    
14. Információk a királydinnye...    Kategória: Egészség    
15. Az lkarnitin hatásai és...    Kategória: Egészség    


További Weboldalak...