Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Tanfolyam, Nyelvoktatás

Tanfolyam, Nyelvoktatás

Címkék: tanfolyamok nyelvoktatás nyelvtanulás képzések magántanár távoktatás taneszköz oktatóprogram tankönyv tanfolyam.

Oldalak
Összesen 150 weboldal van ebben a kategóriában.

Tréner képzés Budapest

Tréner tanfolyamaink azon vezetőknek valók elsősorban, akik felismerték, hogy szerepük kulcsfontosságú, munkájuk direkt és indirekt módon is befolyásolja az alkalmazottak munkavégzését. Képzéseinket ezen cél alapján állítottuk össze. Tréner képzéseinket alaposan előkészítjük, szerintünk a tapasztalati tanulás a legcélravezetőbb. Figyeljük az elért hatást, és azt nyomon követve az implementálást.

Tréner képzés Budapest

Vagyonőr képzés

Vagyonőr képzés indul több nagyvárosban szerte az ország területén! Ajánljuk mindazoknak, akiket érdekel a szakma. Szeretettel várunk minden kedves tanulót. Kollégánknál érdeklődhetnek az aktuális akciókról, kedvezményekről. Beiratkozni Budapesten a 13. kerületben lehetséges, vagy postai úton!

Vagyonőr képzés

Hegesztő tanfolyam

OKJ képzést indítunk szerte az országban. Hegesztő tanfolyamunk az egyik legfelkapottabb oktatásunk, melyet évek óta folyamatosan elindítunk az ország több pontján. Fontos, hogy az Új OKJ rendszerben is a költségeket minimalizáljuk, így hozzáigazítva a gazdasági helyzethez. A legtöbb tanfolyam esetében az árak emelkedtek, a hegesztő képesítés esetében épp, hogy pár %-al nőtt a tanfolyami ár. Jelentkezzen most!

Hegesztő tanfolyam

Üzleti angol nyelvtanfolyam

A FastEnglish nyelviskola több, mint húsz esztendeje van jelen az üzleti kommunikáci területén, mint nyelvoktató szolgáltató. Képzéseinek sikere a minősített tanárainak és fennállása alatt szerzett tapasztalatának köszönhető, hiszen megbízói a kisvállalkozásoktól a top multinacionális cégekig egyaránt megtalálhatók

Üzleti angol nyelvtanfolyam

Avatár önismereti tréning

Az önismeret haszna a hétköznapok során is felfedezhető. Aki tisztában van saját képességeivel, az a problémákat nem akadályként, hanem feladatokként kezeli. Tudja, hogy képes megoldani őket, így csak idő és energia kell hozzá. Ezt az önbizalmat segít megerősíteni és a tudat fókuszálásával a feladatokat könnyebben megoldani egy személyiségfejlesztő tréning. Az avatár tréning ezeket a képességeket ráadásul gyakorlati tapasztalatokkal segít megszerezni, így a megszerzett tudás azonnal beépül az életünkbe.

Avatár önismereti tréning

Your Guide Online Angol

Örökzöld nyelvtanulók már megtapasztalták, milyen érzés ötször nekiállni az első leckének, és sosem jutni el a másodikig. Útmutatást adok ahhoz, hogy akár a tizedikig, sőt, a nyelvvizsgáig is elérj! Mindezt úgy, hogy nemcsak érted, hanem élvezed is, amit tanulsz. A tanítás személyre szabott, még csak ki sem kell mozdulni otthonról.

Your Guide Online Angol

Fogtechnikus képzés

A fogtechnikus a fogászati csapat tagjaként speciális feladatok lát el. Egyedi konstrukciók alapján készít helyreállító fogászati készülékeket, berendezéseket. Jelenleg négy fő tudományágra bontható a fogtechnika. A profi fogtechnikus feladatkörébe tartozik a fix fogpótlások készítése koronával, valamint a hidak és az implantátumok megfelelő kialakításával. A kivehető protézisek, műfogsorok és a részleges fogsorok elkészítése. Az arc- állcsont- és szájsebészeti beavatkozások diagnosztikája. És végül a fogszabályozási tevékenység teljes körű ellátása, beleértve a fogszabályozó készülékek, fogvédő eszközök egyedi megtervezése, létrehozása.

Fogtechnikus képzés

Biztonsági őr tanfolyam

A személy- és vagyonőri szakma, egyre népszerűbb a tanulóink körében, főleg a fiatalabb korosztály, akik nagy érdeklődést mutatnak a hivatás iránt. Könnyen, magas kereseti lehetőséghez juthatnak, hiszen nem kell egész napos nehéz fizikai munkát végezniük, nagyrészt járőröznek és figyelemmel kísérik a napi történéseket, a szolgálatteljesítés helyszínén. Azonban az utóbbi kettőre nagy hangsúlyt kell fektetniük, fokozottan kell ügyelni arra, hogy vészhelyzet esetén megfelelő védelemmel lássák el azt, amit védenek és hatékonyan tudják elhárítani, kiiktatni a veszélyforrást.

Biztonsági őr tanfolyam

Mezőgazdasági képzések Budapesten

Válogasson kedvére a Magiszter Menedzser kínálta tanfolyamokból! Folyamatosan induló képzések, mezőgazdasági képzés, mesterfokon. A mezőgazdasági képzés kínálat többnyire 7 és 300 óra között mozgó tanfolyamokat tesz elérhetővé. Megbízható gyorstalpalót szeretne? Már akár 8 általános osztály elvégzése is elegendő ahhoz, hogy beiratkozzon méhész képzésre! Bővebb információkért keresse fel weboldalunkat! Mezőgazdasági OKJ képzésekért keresse fel weboldalunkat!

Mezőgazdasági képzések Budapesten

Tanfolyam

A Polgárék Kft. garantálja, az akadálymentes szervezést, Önhöz igazodva, rugalmasan, hogy részt tudjon venni kényelmesen az előadásokon. Segítünk megtalálni a legmegfelelőbb képzési helyszínt, ami lakóhelyéhez közel esik. Jegyzetek, tankönyvek vizsgadíjak térítésmentesek! Mi csak támogatni tudjuk hallgatóinkat, céljaik elérésében. Jó tanulást, és eredményes felkészülést kívánunk!

Tanfolyam

Boltvezető tanfolyam

OKJ Boltvezető tanfolyam Piacképes szakmát szeretne? Tanuljon nálunk! Bolti eladó tanfolyamunk mindössze 20.000 Ft kezdőrészlet befizetésével megkezdhető. Tankönyv 0 Ft! Modulzáró vizsgák 0 Ft! Részletfizetési lehetőséget biztosítunk! Jól felkészült tanáraink profi bolti eladó szakembereket képeznek hallgatóinkból. Pár hónap alatt OKJ-s végzettséget szerezhet! Ne szalassza el a lehetőséget, az ország számos településén csatlakozhat csoportjainkhoz! Várjuk jelentkezését! Tel: 06 1/ 266 84 71 E-mail: info@ Web: http://boltvezetotanfolyam.info

Boltvezető tanfolyam

Olcsó Jogosítvány

Autósiskolánk, sok éves szakmai gyakorlattal, tapasztalattal várja a tisztelt tanulókat B kategóriás vezetői engedély megszerzésére. Az autós, motoros, teherautó, és Autóbusz jogosítvány mellett minden szaktanfolyam, ADR, GKI, Szakmai irányító, Targonca, Nehézgép, vizsgára is felkészítjük a jelentkezőket. A leendő gépjárművezetők képzését tapasztalt oktatók, és korszerűen felszerelt számítógépes tanterem garantálja.

Olcsó Jogosítvány

Német tanár Szeged

Egyéni német nyelvóra kezdőtől a felsőfokú szintig Szegeden, vagy online. Mikor érdemes németül tanulnod? - Ha magyarországi német vállalatnál szeretnél elhelyezkedni - Ha német nyelvterületen szeretnél munkát vállalni - Ha egyszerűen csak szükséged van egy nyelvvizsgára A német felkészítés folyhat személyes kontakt óra segítségével, illetve online német nyelvoktatás formájában.

Német tanár Szeged

Művészház - 3 napos, intenzív rajzta...

Szeretnél megtanulni 3 nap alatt rajzolni? Akkor nálunk a helyed, a Jobb agyféltekés rajztanfolyamon. Nálunk 3 nap alatt elsajátíthatod az élethű rajzolás csínját-bínját. Ha minket választasz, garantáltan nem fogsz csalódni. Ha mégsem tetszene a végeredmény, mi visszafizetjük neked a tanfolyam árát! Látogass el honlapunkra és nézd meg miket alkottak a többiek!

Művészház - 3 napos, intenzív rajzta...

bab.la - Online szótár és nyelvi portál

A bab.la poprtál szolgáltatásai minden tekintetben a nyelvtanulás nehézségeinek megkönnyítését szolgálják, ezért az oldal 24 nyelven kínál szótárakat, kifejezéstárakat, fórumokat, valamint különböző játékokat, melyek segítségével a nyelvtanulás csak játéknak tűnhet.

bab.la - Online szótár és nyelvi portál

OKJNET

A 2012 szeptemberében elkészült OKJNET rendszer részletesen, egyedi és felhasználóbarát módon mutatja be a 2012-ben megújult Országos Képzési Jegyzékben (OKJ) szereplő szakképesítéseket. Az oldalon szakmacsoport és ABC alapján, valamint kereső használatával juthatunk el az egyes szakmákhoz. A rendszer (az OKJ-hoz kapcsolódó) szakmai és vizsgakövetelmények megjelenésével folyamatosan bővül - jelenleg az egyetlen olyan internetes felület, amely kimondottan a megújult szakképzési rendszert kívánja bemutatni.

OKJNET

Unió Nyelviskola - angol, német

Az Unió Nyelviskola tanfolyamai angol, német, spanyol, olasz, francia, horvát és lovári nyelven folynak. Jelentkezzen angol és német tanfolyamainkra a honlapunkon keresztül vagy személyesen. Meglévő nyelvtudását felmérheti online vagy az Unió Nyelviskola ügyfélszolgálatán egy szintfelmérő feladatsorral. A szintfelmérő teszt segítségével a kurzus pontosan az Ön nyelvtudásszintjén kezdődik el, igazodva az Ön kívánságaihoz és időbeosztásához. Adunk néhány ötletet, hogy hogyan fejlesztheted a különböző készségeidet!

Unió Nyelviskola - angol, német

Matematika korrepetálást vállalunk

Matematika korrepetálást, pótvizsga és érettségi felkészítést kínálunk középiskolás tanulók számára, online matematika videókkal és interaktív gyakorlófeladatokkal. A tesztekből felmérheted jelenlegi tudásod, az oktatóvideók segítenek megérteni az összefüggéseket, rávilágítanak az ezidáig sötét foltokra, a gyakorlófeladatok pedig segítenek elmélyíteni az újonnan szerzett tudást, hogy órán vagy dolgozatíráskor is sikerüljön megoldanod a feladatokat. Szerezz jobb jegyet Te is!

Matematika korrepetálást vállalunk

Gitároktatás, gitártandolyam

Magyarország legújabb fejlesztésű gitároktatása, amelyet már több mint 10.000-en sikeresen elvégeztek. Az első lépcső az a 30 napos tanfolyam, amely bevezet a gitározás alapjaiba úgy, hogy nem kell se magántanárhoz járnod, se beiratkoznod zeneiskolába. A gitártanárok a gitártanfolyamon ügyelnek arra, hogy ne vigyék túlzásba a zeneelméleti fejtágítást. Otthon, nyugodt körülmények között gyakorolhatsz pontosan akkor, amikor Te akarod anélkül, hogy bárkihez is alkalmazkodnod kellene. Gitárakkordok, alap pengetési módok és számos gitároktatási tanács várja a teljesen kezdőktől a középhaladókon át mindazokat, akik szeretnének közelebbről is megismerkedni a gitározással.

Gitároktatás, gitártandolyam

Csatlakozzon a boldogságért!

A Tökéletes Élet Mentoring Program segít abban, hogy a boldogság, a siker mindenki számára elérhető legyen! Ez a 12 hónapos program elhozza az életünkbe a változást! Hogy miért kell ennyi idő hozzá? Mert gyökeres változást csak hosszú távon lehet elérni! Nincs más dolga, mint honlapunkon csatlakozni ehhez a nagyszerű lehetőséghez, ahol a háromféle tagság közül bárki megtalálja a neki legmegfelelőbbet!

Csatlakozzon a boldogságért!

Esküvőszervező tanfolyam

Esküvőszervező képzés keretében megtanítunk arra, hogyan kell megszervezni, levezényelni az ifjú pár napját. Esküvőszervező tanfolyamunk évente többször indul. Előadóink a szakma jeles képviselői. Nálunk nem csak elméleti, hanem gyakorlati oktatásban is részesülsz. Érdekel az esküvőszervezés világa? Jelentkezz tanfolyamunkra!

Esküvőszervező tanfolyam

Sikeresség egy tréning segítségével!

Ha szeretne Ön is végre a sikeres emberek közé tartozni, akkor látogasson el weboldalunkra és iratkozzon fel ingyenes mini sikertréning sorozatunkra! A tréning alatt Ön kétnaponta megkapja tőlünk azokat a sikertippeket, melyeket ha alkalmaz, akkor könnyebben fog sikereket elérni élete bármely területén! Ne habozzon, változtasson életén minél hamarabb!

Sikeresség egy tréning segítségével!

Masszázs tanfolyamok részletes tananya...

Itt bizony van tananyag. És van gyakorlati és elméleti tudás egyszerre. De talán ez így a legjobb. A mi tanulóink valódi tudást kapnak. Aki a masszázs tanfolyamot választja olyan tudásra tehet szert, amit valóban alkalmazni tud munkája során. A masszázs tanfolyam sikeres elvégzését természetesen igazoljuk is az Ön számára oklevél formájában.

Masszázs tanfolyamok részletes tananya...

Kék T autósiskola

A Kék T autósiskola, sok éve foglalkozik oktatással az autóvezetés és motorvezetés különböző kategóriáiban. Motoros jogosítvány az autósiskolánál bármilyen kategóriából tehető, míg autóra csak b kategóriás jogosítvány. Azonban a Kék T-nél lehetőség van automata váltós autóra is megszerezni a jogosítványt a hagyományos manuális váltós autók mellett. Az elméleti tanfolyam akár otthonról is elvégezhető távoktatásban, de azok számára akik mégis szeretnék személyesen elvégezni a kresz tanfolyamot, az autósiskola rugalmas időbeosztást biztosít, annak érdekében, hogy mindenki a számára megfelelő időpontban tudjon részt venni a képzésen. Ezáltal lehetőség van folyamatos délelőtti vagy délutáni, de akár ezek különböző kombinációiban a tanfolyamon való részvételre.

Kék T autósiskola

Online Angol

Az Angol Kérdezz Felelek egy ingyenesen használható oldal, melyen rengeteg hasznos tananyagot gyűjtöttünk össze angol nyelvtannal kapcsolatban. Ezenkívül felhasználóinknak biztosítunk egy ingyenes felületet is ahol feltehetik az angollal kapcsolatos kérdéseiket. Továbbá ha nyelvvizsgázni szeretnél, az oldalon megtalálhatod a legfrissebb angol nyelvvizsga időpontok összesítését nyelvvizsgaközpontonként.

Online Angol
Oldal: 3 / 6

Kategóriák

Állás, Munka (72)
Állateledel, Állatkereskedés (36)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (135)
Babáknak (31)
Betegeknek (32)
Blog, Fórum (83)
Budapesten (68)
Bútor, Lakberendezés (152)
Design, Divat (55)
Egészség (464)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (438)
Étel, Ital (83)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (34)
Fotózás, Filmezés (38)
Gyerekeknek (32)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (110)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (122)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (121)
Iroda felszerelés (32)
Játékok (159)
Kert, Növények (65)
Kölcsönzés, Bérlés (16)
Könyvek (16)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (23)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (65)
Magyar Termék (18)
Marketing (27)
Mesterember, Szakember (87)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (63)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (85)
Szépségápolás (94)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (129)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás
Táplálkozás, Vitamin (30)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (200)
Üzleti szolgáltatás (271)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (134)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (49)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 4880 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2017-06-22 13:05:42

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Cotifibra és az egészséges...    Kategória: Egészség    
2. Stratégiai és Logikai...    Kategória: Szórakozás    
3. Építkezést vagy...    Kategória: Építkezés, Építőipar    
4. Siófok apartman, Balaton...    Kategória: Balaton    
5. Roncsolásmentes...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
6. Haspuffadás és alhasi...    Kategória: Egészség    
7. A kóladió-kivonat...    Kategória: Egészség    
8. Kóladió-kivonat...    Kategória: Egészség    
9. Colanuts fogyókúrás...    Kategória: Egészség    
10. 18 + 1 ok hogy zöld teát...    Kategória: Egészség    
11. Colanuts fogyókúrás...    Kategória: Egészség    
12. Zsírégetés természetesen...    Kategória: Egészség    
13. Colanuts és a hatékony...    Kategória: Egészség    
14. Zsírégetés természetesen...    Kategória: Egészség    
15. Esti és hétvégi OKJ-s...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    


További Weboldalak...