Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Számítógép, Informatika

Számítógép, Informatika

Címkék: számítógép javítás informatikus PC laptop computer számítógép alkatrész hardverbolt műszaki webáruház adattárolás adatmentés DVD Windows nyomtató monitor számítógép javítás szkenner memóriakártya toner hálózat merevlemez informatikai.

Oldalak
Összesen 88 weboldal van ebben a kategóriában.

Genius shop termékek.

A Genius shop GX Gaming termékcsalád tagjait ismerhetjük meg részletesen a cikkek segítségével. Ezeket a termékeket a játékosok igényeit figyelembe véve fejlesztettek ki, amelynek köszönhetően a játékélmény hatékonyan fokozható. A GX Gaming termékcsalád tagjai között található egér, billentyűzet, hangszóró és fejhallgató egyaránt. Kattints a további részletekért!

Genius shop termékek.

Patronos és lézernyomtatók webáruháza

Ha ön is nyomtatót keres, akkor nézzen szét a webáruházunk termékei között! Ami termék kínálatunkban ugyanis mindig megtalálhatja a legismertebb gyártó partnerek által ajánlott termékeket is. Tőlünk ugyanis mindig elviheti a Canon, Xerox, Brother, Kyocera, Rícoh, Hp típusú nyomtatókat is.

Patronos és lézernyomtatók webáruháza

Kiválóan működő multifunkciós nyomtatók

Amennyiben multifunkciós nyomtatót keres, nézzen szét nálunk! Több nagy márkás cég nyomtatóit is kínáljuk webáruházunkban. Multifunkciós készülékeink a nevükből adódóan képesek több feladat elvégzésére is úgy, mint nyomtatás, szkennelés, másolás, faxolás, és e-printre is használhatóak.

Kiválóan működő multifunkciós nyomtatók

Linlib integrált könyvtári rendszer

Próbálja ki és válasszon könyvtárának egy olyan professzionális, egy- és többfelhasználós integrált könyvtári rendszert, könyvtári programot, amelyik után nem kell évente több tíz vagy százezer forint licencdíjat fizetnie! A Linlib könyvtári program gyors, nincs korlátozva a rekordszám, a hálózatos verzióban pedig sem a felhasználók, sem a kliens gépek száma. A program az alábbi modulokból épül fel: 1. Keresés 11 féle lehetőség szerint, 2. Szerzeményezés és desiderata katalógus 3. Katalogizálás: könyv, multimédia, hangzó, AV, periodika és régi könyvek dokumentum típusokra, 4. Olvasószolgálat: beiratkozás, előjegyzés, kölcsönzés, hosszabbítás, visszahozatal 5. Statisztikák és pénzügyi nyilvántartás.

Linlib integrált könyvtári rendszer

Rendszergazda Budapesten

Minden üzlet életében eljön az a pont, amikor már túl sok időt kell tölteni az üzlethez nélkülözhetetlen informatikai rendszer karbantartásával és ez már az üzlet építésének rovására megy. Ha ön is ebben a cipőben jár, akkor remek hírünk van. Rendszergazda szolgáltatásunk igénybevételével mindezt elfelejtheti. Velünk minden hardver és szoftver eszköze tökéletesen fog működni és adatai is biztonságban lesznek. Mindezt gazdaságosan működtetve. Válasszon rendszergazda csomagjaink közül. Ha nincs szüksége teljes munkaidős rendszergazdára, akkor a kiszervezett munkatársunk annyi időt lesz jelen amennyi szükséges a hibák elhárításához valamint a rendszer karbantartásához. Tekintse meg ajánlatunkat weblapunkon. Rendszergazda szolgáltatásunkat elsősorban Budapesten és az agglomerációban végezzük.

Rendszergazda Budapesten

Tárhely

Helyezze el weboldalát tárhelyszolgáltatónknál biztonsában 99,98% rendelkezési állással. Egyedi ügyfélkapu rendszer, könnyű kezelhetőség. Teljes körű domain ellenőrzési és regisztrációs lehetőség akár ügyfélszolgálatunkon keresztül, ami egész nap a rendelkezésére áll.

Tárhely

General Computer

2003 óta foglalkozunk számítógépek, notebookok, tabletek, navigációs készülékek, monitorok, nyomtatók márkafüggetlen szervizelésével. Cégünk ügyfeleinek gyors, szakszerű kiszolgálását tartja legfontosabb feladatának. Sokéves szakmai tapasztalatunkra támaszkodva hoztuk létre számítógépszervizt, amely minden eddiginél gyorsabb módon kezdi meg a hiba elhárítását. Sokan óva intenek a gyorsan reagáló számítógép-szervizek igénybevételétől, hiszen azt feltételezik, hogy az ilyen cégeknek nincs munkája. Mi hiszünk abban, hogy rohanó világunkban a számítógép mint munkaeszköz, mint kommunikációs csatorna nélkülözhetetlen és javítása sokszor nem tűr halasztást.

General Computer

Arnold PC Szerviz - Számítógép javí...

Budapest egész területén házhoz megyek, több kerületbe ingyenes kiszállással. Elromlott számítógépét vagy laptopját sok esetben még a helyszínen meg tudom javítani. Időigényesebb szervizelés esetén díjmentesen el- és visszaszállítom gépét. Amennyiben meglévő számítógépe már elavult és szeretné kedvező feltételekkel lecserélni, akkor abban is tudok segíteni. További információkért és elérhetőségeimért kérem látogasson el weblapomra.

Arnold PC Szerviz - Számítógép javí...

Minőségi és eredeti nyomtató toner, ...

A világ mindig egyre modernebb, ezért ma immáron nem annyira szükséges elbuszozni egy boltba, ugyanis már az internetes áruházak ezt a nehézséget is megoldották. Vállalatunknál a nyomtató toner, és a tonerkazetta hatalmas kínálatát lelheti meg. A mai korban valószínűleg rendelkezik mindenki nyomtatóval, hozzá pedig a fentebb felsorolt elemek szükségesek lesznek, ha kifogyott a meglévő.

Minőségi és eredeti nyomtató toner, ...

Windows rendszergazda szolgáltatások, ...

Budapesten a VipIT Group Kft. rendszergazda szolgáltatásait vehetik igénybe vállalkozások, közintézmények, állami szervezetek. IT szolgáltatásokat magánszemélyek is igénybe vehetik, számítógép karbantartás, it felügyelet, rendszerkarbantartás, hálózat kiépítés, rendszerfelügyelet, Wi-fi rendszer kiépítése, linux szerver üzemeltetés, szerver telepítés. A szolgáltatásokat főként Budapest - Vác vonzáskörzetében vehetik igénybe ügyfeleink, a gyors kiszállás és hibaelhárítás érdekében. Az informatikai probléma megoldás lehetséges telefonon, távoli asztallal, vagy személyesen. Informatikai tanácsadásért hívja ügyfélszolgálatunkat.

Windows rendszergazda szolgáltatások, ...

Linux rendszergazda Budapest, Gödöllő

A weboldalunk a Linux rendszergazda szolgáltatás és az új szerver beszerzés illetve használt szerver bemutatásával foglalkozik. Folyamatosan bővítjük elérhető használt szerver választékunkat, emellett igyekszünk új és használt alkatrészek beszerzésében is segíteni. Sok railkit, diszk és használt szerver folyamatosan elérhető. Linux rendszergazdai tevékenységet lassan 20 éve folytatunk, bár bár kisvállalkozások számára csak az utóbbi időben kezdtük el. Főként Debian alapú linux rendszerek üzemeltetésével foglalkozunk, de nem ritka a SLES, az RHEL linux szerver sem, amennyiben Oracle adatbázis kiszolgálót kell fenntartani.

Linux rendszergazda Budapest, Gödöllő

Számlázó Program

A Dolphin InvoicePro egy megbízható számlázó program, amely megoldást nyújt mindenkinek aki egyszerűen, gyorsan és profi módon szeretné számláit elkészíteni, legyen szó egyetlen, vagy akár több ezer számla egyidejű elkészítéséről. A számlázó program egy gépen, vagy akár hálózatban is használható. Rendszerbe illeszthető és cégre szabható és rugalmasan bővíthető. A programot csak egyszer kell megvásárolni, NINCS kötelező követési díj!

Számlázó Program

Rendszergazda Debrecen - ITDeb

Debrecen és környékén nyújt nem eseti rendszerfelügyeletet. Csapatunk gyorsan és szakszerűen oldja meg informatikai és rendszerüzemeltetési problémáit. Célunk, hogy rendszere mindig stabil legyen a mindennapi munkához, hálózata megbízható kapcsolatot biztosítson a világháló felé és szerverei mindig elérhetőek legyenek az év bármely szakában és adatait teljes biztonságban tudja. Adatmentési megoldásainkkal garantáljuk, hogy cége adatai katasztrófa esetén is megőrződjenek. Debrecen belterületén partnereinknek garantáljuk az 1 órás kiszállást.

Rendszergazda Debrecen - ITDeb

Hálózatépítés - Sz & B Services

Weboldalunk fő szolgáltatása a hálózatépítés. A hálózat kialakítása nagyon fontos akár otthon, akár a cégében. Mit is jelent a hálózat? Számítógépek közötti kommunikációt. Vállaljuk WiFi-n keresztül történő kiépítést, illetve kábelen keresztül. Budapest összes kerületébe ingyenesen megyünk házhoz, Pest megyébe 50Ft/km kiszállási díjjal. Vállaljuk kis és közepes méretű hálózat kiépítését.

Hálózatépítés - Sz & B Services

Laptop szerviz - Sz & B Services

Cégünk laptop szervizeléssel foglalkozik. Annak érdekében, hogy Önnek a legegyszerűbb, leggyorsabb javítást biztosítsuk Budapesten ingyenesen, Pest megyébe 50 Ft/km kiszállási díjjal házhoz, céghez megyünk. Bármilyen problémával fordulhat hozzánk. Márkától, típustól független gépeket várunk szervizünkbe. Szakembereink mindig nagy precizitással, gyors munkával várjuk vendégeinket.

Laptop szerviz - Sz & B Services

Számítógép összeállítás - Sz & B Kft.

Weboldaluk többek között számítógép összeállítással foglalkozik. Az Ön által hozott alkatrészekből állítjuk össze a számítógépet, vagy leadja a rendelését, és mi vesszük meg az összetevőket és így állítjuk össze az asztali számítógépet. Ha csak egyszerű segítségre van szüksége, ami lehet hardveres vagy szoftveres akkor is keressen fel minket, munkatársaink állnak rendelkezésére. Mindkét esetben a legjobb tudásunk szerint járunk el. Szakembereink rugalmasak és megbízhatóak, precízen dolgoznak. Az összeállítás után Budapest összes kerületébe ingyen házhoz visszük.

Számítógép összeállítás - Sz & B Kft.

Számítógép javítás - Sz & B Services

Cégünk elsődleges szolgáltatása az asztali számítógép javítás. Bármilyen problémával fordulhat hozzánk, legyen az szoftveres vagy hardveres. Típustól, márkától függetlenül hozhatják gépüket szervizünkbe. Budapest összes kerületébe ingyenes kiszállással, Pest megyébe 50 Ft/km kiszállási díjjal tudunk házhoz vagy cégéhez menni. Általános javítási szolgáltatásunk mellett, foglalkozunk asztali számítógép frissítéssel, karbantartással, operációs rendszer telepítésével.

Számítógép javítás - Sz & B Services

JSS & Hayer Informatika

Az informatikai és telekommunikációs rendszerek üzemeltetése terén szerzett 15 évre visszatekintő tapasztalataink és saját fejlesztésű megoldásaink révén teljes körű megoldást tudunk nyújtani a mikrovállalkozások és a KKV szektor szereplőinek. Szolgáltatásaink teljes spektrumában fedik le egy komplex informatikai rendszer igényeit a tervezéstől a megvalósításon át a szakszerű üzemeltetésig. Az erőforrások optimális kihasználása és a biztonság nálunk első helyen szerepelnek mint szempont amikor rendszer tervezésről és üzemeletetésről beszélünk. Ügyfeleink beruházási és fenntartási költségei számos esetben jelentősen csökkenthetőek, ugyanakkor a piaci átlagnál magasabb színvonalú és biztonságosabb szolgáltatást élvezhetnek.

JSS & Hayer Informatika

Magenta patron és toner webáruház

Ki szeretne nyomtatni egy fontos dokumentumot de nincs nyomtatója vagy kifogyott a patronból a festék? Mi megoldjuk a problémát! Számos ismert gyártó nyomtatóit és kellékeit kínáljuk kedvező áron! Eredeti és utángyártott tintapatronok, tonerek minden készülékhez! Számítógép és laptop kiegészítők, laptoptáskák, hűtők, adathordozók,hangfalak, fejhallgatók, headset-ek, monitorok, beviteli eszközök, fényképezőgépek,notebook, tablet pc, papíráru, irodai kisgépek webáruháza. Forgalmazott márkák a teljesség igénye nélkül: HP, Samsung, Xerox, Canon, Epson, Lexmark, Sharp, Konica-Minolta, Brother, OKI, Kyocera, Philips, Panasonic, Dell, Utax,Ricoh, Kingston, Kingmax,Cooler Master, Nikon, Prestigio, Overmax

Magenta patron és toner webáruház

Ryck Poster

Megismertetem az emberekkel a grafika fogalmát,és referenciákkal alá is támasztom ezeket. Képszerkesztéssel,reklámanyag készítéssel,és egyéni elképzelések szerkesztésével foglalkozok. Oldalammal szeretném népszerűsíteni a Photo Shop művészi jellegű használatát is,mely kiterjed vicces,és komolyabb témákra is.

Ryck Poster

Fejlesztés alvállalkozóként

Több szoftverfejlesztő céggel szerződtünk már le, dolgoztunk együtt. Így igen sok céget, vállalkozót segítettünk már ki a pácból, amikor már nem láttak ki az elvállalt fejlesztői feladatok tömegétől. Ha Ön is hasonló problémákkal küzd, akkor bátran ajánlom ezt a megoldást, hiszen ez a legjobb módja annak, hogy megoldja temérdek feladatát.

Fejlesztés alvállalkozóként

Teljes verziós játékok letöltése

A weboldalon megtalálod a legjobb teljes verziós játékokat, amiket ingyen letölthetsz. Összegyűjtjük a legjobbakat, és leírással, képpel közzétesszük az oldalon. Emelett megtalálod a legújabb demókat és a legjobb ingyenes, online játékokat. A tartalom minden nap bővül.

Teljes verziós játékok letöltése

Egyedi megjelenés: CD gyártás, DVD gy...

Fő profilunk közzé tartozik a CD gyártás és a DVD gyártás mely során a CD gyártás, DVD gyártás után egy egyedi megjelenést szolgáltatunk zenészeknek, cégeknek. Profi módon készül a CD gyártás, DVD és CD gyártás feltételeinek megfelelő berendezésekkel, gépekkel történik. Nézzen rá CD gyártás DVD gyártás honlapunkra ahol, egyéb szolgáltatásaink közül választhat ezek segítik a megfelelő megjelenést CD-n, DVD-n...

Egyedi megjelenés: CD gyártás, DVD gy...

Egyedi megjelenés: CD gyártás, DVD gy...

Szolgáltatásaink közzé tartozik a DVD gyártás és CD gyártás mely során a DVD, CD gyártás után egy egyedi megjelenést biztosítunk cégeknek, zenészeknek. Nálunk a CD gyártás profi módon készül, DVD és CD gyártás feltételeinek megfelelő berendezésekkel, gépekkel készül. Kattintson CD gyártás DVD gyártás weblapunkra melyen, további szolgáltatásaink közül választhat amik segítik a megfelelő megjelenést adathordozókon.

Egyedi megjelenés: CD gyártás, DVD gy...

Mobil kiküldetési rendelvény

Útnyilvántartó szoftvereink felhasználásával sok energiát spórolhat meg, hiszen könnyen, gyorsan állíthat elő a NAV által is jóváhagyott formátumú útnyilvántartásokat és kiküldetési rendelvényeket. Szoftver megoldásaink különleges része a tabletekre és mobiltelefonokra elérhető mobil útnyilvántartó alkalmazás, mely által akár menet közben is, okostelefonja segítségével is felveheti tankolásai és üzleti útjai adatait.

Mobil kiküldetési rendelvény
Oldal: 1 / 4

Kategóriák

Állás, Munka (75)
Állateledel, Állatkereskedés (37)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (136)
Babáknak (32)
Betegeknek (33)
Blog, Fórum (85)
Budapesten (71)
Bútor, Lakberendezés (153)
Design, Divat (55)
Egészség (540)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (449)
Étel, Ital (84)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (40)
Gyerekeknek (33)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (123)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (123)
Iroda felszerelés (34)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (17)
Könyvek (17)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (24)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (67)
Magyar Termék (18)
Marketing (30)
Mesterember, Szakember (89)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (67)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika
Szépségápolás (99)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (132)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás (185)
Táplálkozás, Vitamin (31)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (201)
Üzleti szolgáltatás (281)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (51)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 5068 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-20 13:30:15

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Búzafű hatásai és...    Kategória: Egészség    
2. Édesgyökér jótékony...    Kategória: Egészség    
3. Virtuarium e-könyv kiadó...    Kategória: Könyvek    
4. GranSol Akadémia -...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
5. Real Health és Comvita...    Kategória: Egészség    
6. Crystal silver natur power...    Kategória: Egészség    
7. Ördögnyelv és a...    Kategória: Egészség    
8. Szigetüzemű napelemes...    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
9. 3 kW-os Napelemes rendszer...    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
10. Munkavédelmi technikus...    Kategória: Budapesten    
11. Tűzvédelmi előadó...    Kategória: Budapesten    
12. elsosegely-doboz.hu/    Kategória: Egészség    
13. Keress munkát a Biztos...    Kategória: Állás, Munka    
14. Napelem Telepítés    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
15. Zen masszázs és...    Kategória: Szépségápolás    


További Weboldalak...