Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Sportolás, Alakformálás

Sportolás, Alakformálás

Címkék: sportolási lehetőség fitness sportszerek terem sportcentrum aerobik testedzés sportszer márkák body building tenisz szabadidő sportok focipálya labdajátékok alakformálás táplálékkiegészítők sportolóknak téli sportok futás úszás tornázás.

Oldalak
Összesen 67 weboldal van ebben a kategóriában.

Theyogastore

Yoga kellék értékesítés a belvárosban A 7. kerületben található üzletünkben meglelhetsz mindent, ami a a jógához kell. Legkedveltebb termékünk a yogistar jóga szőnyeg, mely a többi minőségi termékünkkel együtt megtekinthető és kipróbálható üzletünkben. Egyéb jóga felszerelések: Jóga törölköző, jóga ruházat,matractisztító. különleges méret és szín választék. info@theyogastore.hu.

Theyogastore

Céges egésszég-, és sportprogramok

A céges sportnap csapatépítés és sportolás egyben, hiszen a közös sportolás a legjobb csapatépítő eszköz. A kollégák együtt küzdenek 1-1 győzelemért, célért, vagy együtt ismerhetnek meg új sportokat, amely közös élményt nyújt, amelyről akár évek múlva is beszélnek. Cégolimpiát, sport alapú csapatépítő programokat kínálunk, amelyen a mozgást kevésbé szerető kollégák számára is kínálunk programokat. Egészségtréningjeink új irányt jelentenek a rendezvények területén. A program mind a munkavállaló, mind a munkáltató számára fontos, hiszen a cél az egészség megőrzése, sőt annak fejlesztése, amely az energikusabb, egészségesebb csapat alapja.

Céges egésszég-, és sportprogramok

Pilates edzések Budapesten

Ha hosszanti, kecses izomzatra vágysz, miközben ízületeidet kímélni szeretnéd, akkor a pilates edzés neked való. 12.kerületi pilates stúdiónkban változatos óratípusok közül választhatsz, így mindig izgalmas, új kihívásokkal fogsz szembesülni az órákon. Ha már ismered a klasszikus talaj pilatest, akkor próbáld ki a pilates köredzéseket, vagy a cardio változatokat is. Speciális eszközeink beépítésével jött létra a springboard vagy az orbit óra, amellyel az izomzat új területeit tudod fejleszteni. Szakképzett edzőink segítenek kiválasztani az edzettségi szintedhez megfelelő óraformát.

Pilates edzések Budapesten

Hastánc és orientál aerobic órák S...

Minden nőnek akinek számít az egészség, szépség, vonzó kisugárzás, edzettség, azt szeretettel várom a Kelet Ragyogása Orientális Táncstúdió óráin, ahol elsajátíthatja a nőiesség alapköveit. Sokan nem ismerik a hastánc igazi művészetét, azt a tökéletesen kidolgozott izommozgást, pózokat és balettelemeket, amelyek ezt a táncot magas szintre emelik. Ugyanígy nem ismerik azokat a profi hastáncművészeket sem, akik lelkiismeretesen tanulnak és alázattal állnak az újabb és újabb ismeretek elébe, fejlesztve tudásukat hosszú éveken át, miközben már tanítanak is. Silviarah is ezek közé a táncosok közé tartozik. A legjobbat igyekszik kihozni minden előadásából, és csak azokkal szerepel egy színpadon, akik ugyanígy viszonyulnak az orientális tánchoz. Ha megfelelő tanárt szeretnél, ha tényleg minőségi oktatást akarsz kapni megfizethető áron, ha tényleg fejlődni és szerepelni akarsz (és nem egy 20 fős csoport harmadik-negyedik sorában), akkor itt a helyed, a Kelet Ragyogása Orientális Táncstúdióban.

Hastánc és orientál aerobic órák S...

PILLANGÓ TENISZ KLUB

Zugló legszebb részén a XIV. kerületben a Pillangó Parkban 4 darab salakborítású teniszpálya várja télen-nyáron a teniszező sporttársakat. Télen sátorban van lehetőség a teniszezésre. Felnőtt és gyermek teniszoktatás is van. Kezdők számára teniszütő bérlési lehetőség. Amatőr játékosok számára teniszversenyek. Esti mérkőzéseket is lehet játszani villanyvilágítás mellett. Megközelítési lehetőségek: 2-es Metró, 80-as troli, 130-as busz. A teniszverseny sorozat végén az első 3 helyezett díjazása: PTK kupa, aranyérem - ezüstérem - bronzérem, ingyenes bérlet a Pillangó Tenisz Klubba. Versenyeket rendezünk gyerekek számára is, a legjobbakat díjazzuk a teniszhez kapcsolódó ajándéktárgyakkal. A gyerekek számára nyáron tenisztábor, különféle programokkal.

PILLANGÓ TENISZ KLUB

Sportmenü

A sportmenü egy magyar és külföldi sportokkal egyaránt folgalkozó, napi rendszerességgel frissülő sportoldal. A napi 24 órás működésével kizárólagosan sportra vonatkozó hírek, hiteles, gyors információk továbbítására specializálódtunk. Célunk a hazai és a nemzetközi sportéletet átfogó, az új, feltörekvő sportágakat, érdekességeket is bemutató sportportál létrehozása. Több mint 60 sportág, és a sportágakhoz tartozó legfrissebb hírek várják az olvasókat.

Sportmenü

Rocky Webáruház - Alakformálás

Fitness DVD-k óriási választéka található webáruházunkban. Cégünk a Rubint Réka és a Norbi DVD-k kizárólagos forgalmazója, de kínálatunkban megtalálhatók a Béres Alexandra által készített fitness DVD-k, valamint más életmód DVD-k is (pilates, jóga, meditáció, hastánc..) !

Rocky Webáruház - Alakformálás

FUTBALL ÉS TENISZ

Futball és tenisz valamint más sportágak eredményei az elmúlt 130 évből. Legendás sportolók, edzők, csapatok és válogatottak útja a halhatatlanság felé. Sportesemények évszámai, helyszínei, döntői, aranyérmes és ezüstérmes versenyzői, valamint a bajnokcsapatok győztes edzői. A következő sportágak találhatóak meg az oldalamon: futball, tenisz, kézilabda, kosárlabda, vízilabda, röplabda, gyeplabda, formula 1, jégkorong, kerékpározás, sakk, golf, rali, ökölvívás, rögbi, snooker, atlétika, futsal, cricket, vívás, lovaspóló, olimpia, világbajnokságok. A honlap kiemelten foglalkozik a labdajátékokkal. De több mint 20 féle sportág eseményeit tartalmazza a XIX.-XX.-XXI. századból.

FUTBALL ÉS TENISZ

Foci eredmények

Az asszony nem engedi nézni a foci meccseket, és barátaid el vannak utazva így nem tudod hol kövesd azt? Erre csak egy épeszű megoldás létezik, a Focibl sport szakportál, itt pillanatnyi eredményektől kezdve, részletes statisztikáig mindent meg tudsz találni. A legújabb foci eredményeket, sérüléseket, meccs összefoglalókat el tudod olvasni, és még regisztrálnod sem kell!

Foci eredmények

Herbalife

Elégedetlen a munkájával, munkahelyi körülményeivel? Szeretne több időt tölteni a családjával? Vagy csak plussz bevételre van szüksége? Dolgozzon saját magának, ossza be idejét ahogy Önnek tetszik! Legyen a Herbalife csapat tagja! Ha szeret másoknak segíteni, itt az alkalom, hogy a kedvtelése még jövedelemhez is juttassa! Csatlakozzon a Herbalifehoz!

Herbalife

Ejtőernyőzés Magyarország vezető ta...

A TandemTeam ejtőernyős tandemugrásokat ajánl az ejtőernyőzést kipróbálni vágyók részére. Az ugróoktatók professzionális kutató-mentő ejtőernyősök, akik nemzetközi minősítésekkel is rendelkeznek és az ejtőernyőzés több szakágában végeznek munkát jelenleg is. Az év bármely szakában, hétvégén is, bármely időjárási körülmények közt és sötétben is felkérhetőek tandemugrást végrehajtani. Budapest környékén kizárólag ők rendelkeznek négy kilométeres magasságba felemelkedni képes repülőgéppel. A tandemugrásról videó is készül. Fontosnak tartják az utánpótlásképzést és az ejtőernyőzés elterjesztését, ezért ejtőernyős oktatást is tartanak. A honlapon ajándék utalvány is váltható.

Ejtőernyőzés Magyarország vezető ta...

Sport hírek

Sport hírek – de nem a megszokott száraz hangnemben, hanem humoros hangvételben, mégis objektíven, átfogóan elemezve az adott sporteseményt. Ha te is erre vágysz, mert meguntad már a hagyományos összefoglalókat és tudósításokat, akkor a sportoshirek.com weboldalt neked találták ki!

Sport hírek

Kettlebell Dózi

Egy lehetőség, hogy egészségedet megőrizd és növeld az erődet, állóképességedet. Kettlebell edzések, edzéstervek, rehabilitáció minden generációnak a fiataloktól az idősekig, és mindkét nem számára egyaránt. Ha érdekel egy olyan mozgásforma, ami életed eddigi legnagyszerűbb élményét adja a kezedbe a tested fokozatos megismerése mellett, akkor kattints és nézz körül. Az eszköz egyszerű, maga a rendszer pedig hihetetlenül mély. Rendszeresen indulnak kezdő tanfolyamok, amikhez lehet csatlakozni. Gyere el és próbáld ki te is, kockázatmentesen!

Kettlebell Dózi

Labdarúgás a mindenem

A labdarúgás csoportjába sorolt kategóriákban a férfi, a női, illetve az utánpótlás labdarúgással kapcsolatos riportjaim, cikkeim lesznek olvashatóak. Ezekben többek között a női, továbbá az utánpótlás labdarúgástól kezdve egészen a felnőtt férfi labdarúgásig lépésről lépésre szinte minden egyes téma részletesen kidolgozott lesz a jövőben. Szenvedélyem a foci, és minden egyéb dolog, ami hozzá csatlakkozik. Weboldalam megalkotásának célja, hogy bemutassam a labdarúgás előnyös oldalát, a focistákat és a labdarúgásban dolgozó embereket. Riportokat készítek és igyekszem minél több labdarúgással kapcsolatos cikket írni. Nagyon fontos szerepet tölt be életemben a foci, ami a szenvedélyem. Már 10 éves koromban beleszerettem, legelső nagyobb futballélményem az 1986-os foci VB volt. Utána kezdtem el mérkőzésekre kijárni, majd úgy 12-13 éves korom környékén már labdarúgó adatbankokat is összeállítottam. A labdarúgó világ témakörébe tartozó kategóriákkal célom az, hogy idővel ténylegesen bemutassa szinte a teljes labdarúgó világot. Terveim szerint szerepelni fognak itt cikkek, írások, melyek bemutatják az egyes foci csapatok, edzők, legendák mellett a foci történelmét, és a Magyar labdarúgó válogatottat is.

Labdarúgás a mindenem

Önvédelem Akadémia

Önvédelem Akadémia - hatásos önvédelmi óra a fűvárosban. A küzdősportok az önfejlesztés színes akadémiái. Közéjük tartoznak az Önvédelem Akadémián tanított különféle stílusok is. A technikai mozzanatokon kívül türelmességet, tiszteletadást és önismeretet oktatnak a mesterek. A legtöbb embernek az önvédelem olyan cselekedetek összefoglalását jelképezi, amelyek segítségével el tudjuk hárítani az felénk irányuló támadásokat, és adott esetben egy hatásos visszatámadással véglegesen kihátráljunk a nem kívánt helyzetből. Lényeges felismerni, hogy a harcművészet gyakorlása, így az önvédelem sem valamiféle egyházi vagy bölcseleti cselekvés (taoista, buddhista filozófiák tanulmányozása) hanem ennél sokkal több, egy spirituális út.

Önvédelem Akadémia

Harcművészet Akadémia

A harcművészet a test és a szellem művészete testi oldalról nézve. Az ember talán legősibb igényén a védekező és támadó ösztönein nyugszik. A harcművészet és a küzdősport kifejezéseket sokszor megegyező jelentésben használják. Azonban fontos felismernünk, hogy a különböző küzdősport/harcművészeti irányokat megnézve a két kifejezés és tartalmuk között óriási a különbség.

Harcművészet Akadémia

Maraton futás

Maratoni futóversenyek: Budapest maraton, Siófok maraton, Bükk hegyi marathon, kerékpárverseny képek, valamint futás úszás kerékpározás = triatlon versenyek bemutatása. A futónaptárban megtalálható az összes haza futóverseny és a legfontosabb külföldi maratonok.

Maraton futás
Oldal: 3 / 3

Kategóriák

Állás, Munka (75)
Állateledel, Állatkereskedés (37)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (136)
Babáknak (32)
Betegeknek (33)
Blog, Fórum (85)
Budapesten (71)
Bútor, Lakberendezés (153)
Design, Divat (55)
Egészség (540)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (449)
Étel, Ital (84)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (40)
Gyerekeknek (33)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (123)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (123)
Iroda felszerelés (34)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (17)
Könyvek (17)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (24)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (67)
Magyar Termék (18)
Marketing (30)
Mesterember, Szakember (89)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (88)
Szépségápolás (99)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (132)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás (185)
Táplálkozás, Vitamin (31)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (201)
Üzleti szolgáltatás (281)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (51)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 5068 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-20 13:30:15

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Búzafű hatásai és...    Kategória: Egészség    
2. Édesgyökér jótékony...    Kategória: Egészség    
3. Virtuarium e-könyv kiadó...    Kategória: Könyvek    
4. GranSol Akadémia -...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
5. Real Health és Comvita...    Kategória: Egészség    
6. Crystal silver natur power...    Kategória: Egészség    
7. Ördögnyelv és a...    Kategória: Egészség    
8. Szigetüzemű napelemes...    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
9. 3 kW-os Napelemes rendszer...    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
10. Munkavédelmi technikus...    Kategória: Budapesten    
11. Tűzvédelmi előadó...    Kategória: Budapesten    
12. elsosegely-doboz.hu/    Kategória: Egészség    
13. Keress munkát a Biztos...    Kategória: Állás, Munka    
14. Napelem Telepítés    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
15. Zen masszázs és...    Kategória: Szépségápolás    


További Weboldalak...