Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés

Címkék: rendezvényszervező rendezvényszervezés rendezvények fesztiválok kiállítások születésnap médiarendezvény catering.

Oldalak
Összesen 28 weboldal van ebben a kategóriában.

Igazán ügyes party kellék és esküv...

Manapság egyre több professzionális rendezvényszervező használ zseniális kiegészítőket. A party kellék webáruház ebben is segít! Az Ön rendezvényei is sikeresebbek lesznek, ha a Rojtgirland Webshop termékeit használja, ötletek, megoldások számos rendezvény típusra, különösen esküvőre és születésnapi partira.

Igazán ügyes party kellék és esküv...

Esküvő és lakodalomhelyszínek Csille...

A Csillebérci Szabadidő Központ változatos esküvői helyszínekkel várja házasodni szándékozók és családjaik jelentkezését. Nálunk Budapesten, de természeti környezetben, jó levegőn szervezheti meg a nagy napot, az esküvői szertartástól kezdve a lagziig, amelyhez tapasztalt kollégáink minden segítséget megadnak, így Önnek csak arra kell koncentrálnia, ami valóban fontos: ez a nap minden résztvevő számára emlékezetes és pozitív élményekben gazdag módon valósuljon meg.

Esküvő és lakodalomhelyszínek Csille...

Céges programhelyszínek Csillebércen,...

A Csillebérci Szabadidő Központ változatos helyszínekkel várja a vállalkozások és egyéb szervezetek jelentkezését. Nálunk Budapesten, de természeti környezetben, jó levegőn valósíthatja meg céges rendezvényét, legyen szó csapatépítő tréningről, családi napról, vagy képzésről, tapasztalt munkatársaink minden szakmai segítséget megadnak partnereinknek, annak érdekében, hogy a rendezvény sikeres és eredményes legyen.

Céges programhelyszínek Csillebércen,...

Adózási konferenciák

Cégünk egész évben szervez adózással, számvitellel, vagy éppen a közszférát érintő adóváltozásokról konferenciákat az ország 20 nagyvárosában és online. 2005-óta évente közel 100 előadást szervez a vállalat a legkülönfélébb adózási és számviteli témakörökben, széles körben. A legfrissebb előadások és részleteik a linken érhetőek el.

Adózási konferenciák

Rendezvény szervezés országosan

Közel 15 éves szakmai tapasztalat a rendezvényszervezés, konferencia szervezés és esküvői helyszínek valamint szervezések lebonyolításában. Több mint 400 helyszín és rendezvényszolgáltatóval állunk kapcsolatban, hogy Önnek a legmegfelelőbb ajánlatot biztosíthassuk.

Rendezvény szervezés országosan

A&J Party Service - rendezvény szervezés

Családi események, névnapok, születésnapok esküvők, céges bulik, kül és beltéri rendezvények megszervezése teljes körűen. A nyomdai munkáktól a menü sor megszerkesztésén át, a program és helyszínjavaslatokig. Bízza ránk a dekorációt, a hang és a fénytechnikát, vagy akár a hostess-szolgálat biztosítását is. Catering szolgáltatást is nyújtunk.

A&J Party Service - rendezvény szervezés

Profi rendezvény dekoráció

Ha rendezvény, akkor a rendezvény dekoráció is adva van, mint megoldandó feladat. Az első amit a vendégek kiszúrnak, mikor belépnek egy terembe, egy helyre, az a dekoráció. A rendezvény dekoráció színvonalas megoldásával sokat dobhatunk a rendezvényünkön: legyen szó céges partyról, karácsonyi bankettről. Teljes körű rendezvény dekoráció akár több ezer fős rendezvények lebonyolítása is. Rendezvény dekoráció a tulajdonos elképzeléseinek megfelelően, saját vagy hozott ötlet alapján. A rendezvény helyszínén a személyzettel folyamatos kontaktusban vagyunk.

Profi rendezvény dekoráció

Munkahelyi egészségfejlesztés

A céges rendezvények új típusa az egészség rendezvény, amelynek fókuszában a megelőzés áll. A munkahelyi egészségfejlesztésre többféle programtípust kínálunk: rövid és hosszú távú megoldásokat, gyors vizsgálatokat vagy akár komplex , folyamatos támogatással megvalósuló programokat is. Az egészségfelmérések mellett tanácsokkal látjuk el a résztvevőket és írásos elemzést kapnak a pillanatnyi egészség státuszukról.

Munkahelyi egészségfejlesztés

Sztárpont Programiroda

Műsorszervezés, sztárközvetítés, előadás-szervezés, zenei és egyéb műsorok kategóriák szerint a legnevesebb előadókkal. A honlapon megrendelhetők pop előadók, táncdal - és nosztalgiaénekesek, együttesek, a tehetségkutatók előadói, X-faktor versenyzői, a Megasztár előadói, a Csillag születik című műsor tehetségei, nagyzenekarok élő koncertjei, exklúzív előadások, jazz, harmony, pódium műsorok, operett - számtalan hírességgel. Ajánljuk műsorainkat, művészeinket falunapokra, városnapokra, fesztiválokra, céges rendezvényekre, ünnepi alkalmakra

Sztárpont Programiroda

Születésnapi dekoráció

Születésnapi dekoráció fiúknak és lányoknak egyaránt, valamint egyéb partykra (pl. lánybúcsú, babaváró party). A születésnapi dekoráció sok mindentől függ, legfőképpen attól, hány éves az ünnepelt, és mire fogékony. Ha az Ünnepelt szereti a tipikusan fiús játékokat, például traktorok, tűzoltóautók, nálunk megtalálja az ehhez szükséges születésnapi dekorációt. De ha focis vagy esetleg autóversenyzős születésnapi dekorációra gondolt, akkor is jó helyen jár. Termékeinkkel igyekszünk minden szülinapos vágyait teljesíteni, mert egy igazán felejthetetlen ünnepléshez hozzátartozik a megfelelő születésnapi dekoráció kiválasztása is.

Születésnapi dekoráció

Fénytechnika bérlés rendezvényre!

Nagyon hangulatossá varázsol bármilyen helyszínt a színes teremvilágítás! Ha a Partyevent csapatához fordul, gondoskodunk róla, hogy lenyűgözze az oda érkezőket a terem látványa. Sőt rendezvény hangosítását is vállaljuk, valamint látványtechnikát és színpadtechnikát is biztosítunk. Ha esküvő szervezése előtt állnak, esküvői DJ szolgáltatásunkat Önöknek ajánljuk! Nemcsak a zene szolgáltatásáról gondoskodunk, hanem kérhetik ceremóniahangosítás szolgáltatásunkat is.

Fénytechnika bérlés rendezvényre!

TeSzervezd.hu

Szeretnéd ha céged ismertebb lenne? Szeretnél új üzleti partnereket? Egyszerű a megoldás. Szervezz üzleti rendezvényeket, üzleti összejöveteleket! Hívd meg ismerőseid ismerőseit, kik a jövőben potenciális üzleti partnereid lehetnek. Nem tudod hogyan kezdj hozzá? Semmi baj! Mi segítünk. Nem mi szervezzük meg helyetted ezeket a találkozókat, hanem, tanácsokkal ellátunk, átadjuk tapasztalatainkat. Melletted állunk a helyszín kiválasztásától az utolsó vendég távozásáig.

TeSzervezd.hu

Esküvőre hangosítás kiváló minős...

Az esküvőre zeneszolgáltatás nyújtásával foglalkozunk. Válasszon miket, ha nem elégszik meg a tömegízlésnek megfelelő zenei felhozatallal. Profi csapatunk gondoskodik róla, hogy mindenki jól szórakozzon a nagy napon! A jegyespár igényeihez igazodóan játsszuk a zenéket. Az esküvőre DJ szolgáltatás mellett egyéb szolgáltatásokat is kínálunk. A teremnek gyönyörű hangulatot kölcsönözhetünk teremvilágítással vagy különleges fénytechnikai eszközökkel. A hangosítást a ceremónia idejére is biztosítjuk. A zenék ekkor a jegyespárral egyeztetett sorrendben kerülnek lejátszásra. Forduljanak hozzánk bizalommal!

Esküvőre hangosítás kiváló minős...

Bild's Event Rendezvényszervező Iroda

Esküvőre készül? Születésnapi bulit szeretne rendezni? Esetleg csapatépítő tréninget szervezne kollégáinak? Keresse fel bizalommal a Bild's Event Rendezvényszervező Irodát. Számos év tapasztalatával a hátuk mögött garantáltan színvonalas szolgáltatást nyújtanak ügyfeleiknek. Kiszámíthatóság, megbízható háttér, biztonság. Mindezekre számíthatnak a megrendelők.

Bild's Event Rendezvényszervező Iroda

Tolmácsgép

Tolmácsolást, fordítást igénylő rendezvényeken, gála esteken, konferenciákon digitális jelátvitelű, vezeték nélküli tolmácsgépek biztosítása. Cégünk egyszerre 1-2500 fő számára tud vevőkészülékeket biztosítani, és egyazon időben maximum 15 tolmácsfülke kihelyezését tudjuk vállalni. Magasan képzett tolmácsokat igény szerint tudunk biztosítani. Belföldi és külföldi tolmácsolást igénylő rendezvények tolmácstechnikai hátterét is vállaljuk. Munkatársaink angol, német és magyar nyelven kommunikálnak. Látogassa meg céges honlapunkat, tájékozódjon szolgáltatásaink felől, referenciáink felől és kérjen árajánlatot.

Tolmácsgép

A nap ami csak rólatok szól, rendezvé...

Minden fiatal pár életében eljön az az idő amikor is elérkezettnek látják, hogy hivatalosan, papíron is összekössék életüket! Mint azt mindenki tudja, ez hosszas szervezést igényel, hiszen nem csak az esküvő, a lakodalom is szerepet játszik, amit megszervezni nem piskóta. Nagyon sokan veszik nyakukba a várost és fürkészik a legjobb helyeket, melyeket időben érdemes lefoglalni, főleg a nyári időszakban, ami a fiatal párok kedvenc évszaka esküvő szempontjából. A szülők és a fiatalok egyaránt azon vannak, hogy a meghívott vendégek, mindennel elégedettebbek legyenek. Azonban, a tapasztaltabbak ma már jóval inkább a rendezvényszervezést tartják szem előtt. A rendezvényszervezés, legyen szó lakodalomról, üzleti vacsoráról, ma már mindenki számára elérhető! Ha nem szeretne Ön sem azzal bíbelődni, hogy órákig kocsikázik a városban a megfelelő étterem felkutatása érdekében, ha nem szeretne a díszítéssel foglalkozni, akkor válasszon egy rendezvényszervezőt, aki mindenben a segítségére lesz majd! Egy lány az életében jó esetben csak egyszer megy férjhez! A rendezvényszervezést hagyja a profikra, és garantáltan egy napig, csak Önök körül forog majd a világ!

A nap ami csak rólatok szól, rendezvé...

Serlegek, plakettek, egyedi dísztárgyak

Online serleg üzlet sport-szervezőknek, rendezvény-szervezőknek és olyanoknak, akik különleges egyedi ajándékot szeretnének adni szeretteiknek, ügyfeleiknek. Serlegeken, kupákon kívül kívül érmek, érembetétek, oklevelek, plakettek, dísztárgyak, sportfigurák és egyéb ajándéktárgyak nagy választéka kedvező áron.

Serlegek, plakettek, egyedi dísztárgyak

Rendezvényszervezés

Fontos önnek, hogy minden zökkenőmentes legyen lánya esküvőjén? Nem szeretne csalódást okozni lányának, mert ez egy nagyon fontos nap az életében? Ha meg szeretné könnyíteni a munkáját, akkor tudok egy remek ötlettel szolgálni. Fogadjon fel egy céget, aki foglakozik rendezvényszervezéssel, ennél egyszerűbb megoldást nem tudok ajánlani az ön számára. Csak keresse fel honlapunkat.

Rendezvényszervezés

A pohár nélkülözhetetlen

Nélkülözhetetlen a pohár az embereknek és ez mindig is így volt. Már az őskorban is szükségük volt az embereknek olyan tárgyakra, melyek alkalmasság tették a kényelmes ivást. Természetesen a munka mindig szükséges lesz nekünk, mert a folyadékbevitel egyik legkönnyebb módja és természetesen nagyon nagy hagyományok is kapcsolódnak a pohár fogalmához.

A pohár nélkülözhetetlen

Szervezz felejthetetlen esküvőt

Esküvői idézetek lenne szükséged? De nem tudod, hogy hol is találsz? Akkor érdemes oldalunkon olvasgatni, mivel itt biztosan sikeresen megtalálod a legszebbet, amire szükséged lehet. Itt akár meghívóra is találsz idézetet, ami különlegesebbé teszi, ezért érdemes minket választani. Oldalunk nap, mint nap frissül és így biztos megtalálhatod a legszebbet! Szeretettel várunk!

Szervezz felejthetetlen esküvőt

Hestia Tűzzsonglőr és Zsonglőr csoport

Tűzzsonglőr csoportunk nem csak tűztánccal, hanem nappali és fényzsonglőr műsorok bemutatásával is foglalkozik. Több hangulathoz és rendezvénytípushoz illő ruházatunk és műsortípusunk van, hogy ne az összeférhetetlenség miatt maradjon ki rendezvényéből egy ilyen látványos műsor. Csoportunk az utóbbi időkben az egyik legkeresettebb kicsiny országunkban. Próbáljon ki ön is minket,ennyi rendezvényszervező nem tévedhet!

Hestia Tűzzsonglőr és Zsonglőr csoport

Puro Rendezvényszervező Iroda

Rendezvény szervezését vállaljuk cégeknek családi napokra, csapatépítő eseményekre, kirándulásokra, oktatás azaz training teljes körű lebonyolítását. Családi rendezvények, születésnap, évforduló, ballagás szervezése a buktatókat ismerve, a spórolási lehetőségeket kihasználva, hisz nekünk a legfontosabb ügyfelünk elégedettsége. Esküvő szervezése a díszlet kiválasztásától a lagziról távozó utolsó vendég igényinek kiszolgálásáig. Bízza ránk magát és rendezvényét, hogy minden a legtökéletesebben menjen rendezvényein!

Puro Rendezvényszervező Iroda

A pohár kölcsönzés gondolata

Egy összejövetel megszervezése nem egyszerű feladat, ezért minden trükköt be kell vetnünk ezért, hogy minden rendben legyen. Az egyik legegyszerűbb megoldás a pohár kölcsönzés és egyéb eszközök bérlése amely valljuk be nagyon kecsegtető. Ha mindezt megvalósítjuk akkor a következőkben nem kell semmiféle kellemetlenségtől tartanunk, ami az eszközöket jelenti, mert garantáltan minden itt lesz a birtokunkban. Tehát a pohár kölcsönzés gondolata természetesen csak pozitív érzésekkel tölthet el.

A pohár kölcsönzés gondolata
Oldal: 1 / 2

Kategóriák

Állás, Munka (74)
Állateledel, Állatkereskedés (37)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (136)
Babáknak (32)
Betegeknek (33)
Blog, Fórum (85)
Budapesten (69)
Bútor, Lakberendezés (152)
Design, Divat (55)
Egészség (533)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (449)
Étel, Ital (84)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (40)
Gyerekeknek (33)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (123)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (123)
Iroda felszerelés (34)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (16)
Könyvek (16)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (24)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (67)
Magyar Termék (18)
Marketing (30)
Mesterember, Szakember (89)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (67)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (88)
Szépségápolás (98)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (132)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás (184)
Táplálkozás, Vitamin (31)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (201)
Üzleti szolgáltatás (278)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (51)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 5050 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-03-01 13:42:03

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Jodo - japán botvívás    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
2. Sportfogadás.com    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
3. Költöztetés -...    Kategória: Logisztika, Szállítás    
4. Emóció 7.84 jellemzői.    Kategória: Egészség    
5. Kiadó szállások...    Kategória: Apartman, Panzió    
6. A pektin és a...    Kategória: Egészség    
7. Neera szirup jótékony...    Kategória: Egészség    
8. Hatalmas fogyasztói email...    Kategória: Marketing    
9. Colanuts fogyókúra.    Kategória: Egészség    
10. Kókuszolaj jellemzői.    Kategória: Egészség    
11. Természetes immunerősítő...    Kategória: Egészség    
12. A mangosztán hatásai...    Kategória: Egészség    
13. Hirdetesingyen.hu az ingyenes...    Kategória: Ingatlan    
14. Információk a királydinnye...    Kategória: Egészség    
15. Az lkarnitin hatásai és...    Kategória: Egészség    


További Weboldalak...