Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Mesterember, Szakember

Mesterember, Szakember

Címkék: mesterember szakember szerelő ipar technika alpintechnika biztonságtechnika érintésvédelem fénytechnika geotechnika hidraulika hűtéstechnika látványtechnika ragasztastechnika raktártechnika rezgésdiagnosztika rögzítéstechnika vegyipar.

Oldalak
Összesen 89 weboldal van ebben a kategóriában.

Galvanizálás - Aero Metal Kft

Cégünk fő tevékenységei a repülőgép motor javítás, galvanizálás és forgácsolási munkák végzése, valamint az erőművi turbinák javítása, főtengelyek kiegyensúlyozása. Szakembereink ezeket a munkákat nagy szakértelemmel végzik. Cégünk székhelye Sóskúton található.

Galvanizálás - Aero Metal Kft

Zárcsere Budapesten

A zárcsere segítségével sokat tehet otthona biztonsága érdekében. Legyen az panellakás vagy családi ház, nem tudhatjuk, mikor válunk betörés áldozatává. Az ilyen estekre legjobb felkészülni és megelőzési céllal zárcserét végeztetni ajtóinkon, erkélyajtóinkon. Nem nehéz felkészült lakatos mestert találni a munkához, aki díjmentesen szaktanácsadást is tud nyújtani és garanciát vállal. A zárcsere Budapesten a nap bármely órájában kivitelezhető, non-stop szolgáltatásunk akkor is rendelkezésére áll, ha elvesztette kulcsait vagy kizárta magát!

Zárcsere Budapesten

Favágás - Kámvás Bálint

Favágás Budapesten és környékén. Nagy tapasztalattal akár nehezen elérhető helyeken is, ha útban lévő, vagy veszélyessé vált fája van forduljon hozzám bizalommal. Bontással, vagy döntéssel távolítjuk el a fát. A fávág utáni tereprendezést, igény esetén az aprítást, gallyazást is megoldjuk. A faanyagból csónak és ladik készítését vállalom.

Favágás - Kámvás Bálint

Biztonságtechnika - Miller Alarm Kf

Vagyonvédelmi cégünk Debrecenben működik. Szolgáltatásaink: épület hangosítás, biztonsági rendszerek telepítése, kamerák, riasztók. Tűz és füst jelző készülékek, gépjármű távfelügyelet. Telefonhálózatok és informatika biztonsága. Megújuló energiaforrások felhasználása.

Biztonságtechnika - Miller Alarm Kf

Segédenergiával hajtott hajtóművek

Segédenergiával hajtott hajtómű pl. a HQ hajtómű is. Ő egy kicsi de kimagasló, tömör tervezésű hajtómű. Magas forgatónyomaték, változatos ellenőrzési feltételek, magas technikai jellemzők. A segédenergia egy külső forrásból igénybe vett energia. Az elektromos segédenergiát használják hajtóművek működtetéséhez is.

Segédenergiával hajtott hajtóművek

Irtójóirtás Kft.

Ne hagyja, hogy ellepjék otthonát a kártevők! Cégünk immáron 7. éve foglalkozik rovarok, rágcsálók, és egyéb egészségügyi kártevők hosszútávú és teljes körű irtásával. Emellett szellőzőtisztítással is foglalkozik. Tekintse meg oldalunkat bővebb információért és elérhetőségeinkért!

Irtójóirtás Kft.

Világítástechnika - Hungarolux Kft

Cégünk vállalja családi házak, irodaépületek, üzletházak világításának megtervezését és kivitelezését. Rendelkezünk energiatakarékos fényforrásokkal is külső és belső világításhoz. Egyedi termékfejlesztést is vállunk. Szolgáltatásaink és termékeink listáját keresse a weboldalon.

Világítástechnika - Hungarolux Kft

Villanyszerelés Budapesten

Az áram mindenütt jelen van. A legtöbb háztartási eszköz működésének alapja. Házunkban, lakásunkban is körbe vesz bennünket. Megfelelő földelésű kávéfőző, hogy ne legyen a reggeli kávé rázós. Villamoshálózat kiépítés stb. Ehhez egy profi villanyszerelő gárda kell. Nem olyan "szakember", aki szívességből, baráti jóindulatból vett egy pillantást a problémás hálózatra, vagy készülékre. Hanem aki szakmájából kifolyólag tanult, és gyakorlott szakember. Villanyszerelés Budapesten és környékén.

Villanyszerelés Budapesten

Dunamenti gyorsszerviz

Háztartási gépek javítása és karbantartása rövid határidővel a Duna mentén. Hívja telefonszámunkat (Mobil:06-30-861-45-57) és mi még aznap elhárítjuk és megjavítjuk hibás porszívóját, mosógépét, hűtőjét, vagy mosogatógépét. Az általunk beszerelt alkatrészre 6-12 hónap garanciát adunk.

Dunamenti gyorsszerviz

Rugó szakembertől

Rugó készítését vállaljuk akár egyedi kivitelezésben. Különböző igények alapján. A rugó gyártása tömegben vagy darabra is lehetséges. Akár egyedi rajz vagy minta alapján. A rugó gyártását rövid határidővel vállaljuk: torziós rugó, lemezrugó, kuposrugó, többféle rugó gyártása lehetséges. Több évtizedes szakértelemmel teljesítjük megbízóink igényeit.

Rugó szakembertől

Zárjavítás zárromlásnál

Elromlik a zár. Mikor is? Pont akkor amikor gyorsan be kellene jutni a lakásba. Valamit otthon felejtettünk. A zár nem fordul rendesen. Akadozik. Nos a zárjavítás ilyenkor kikerülhetetlen. Azonban ha időben felfigyelünk az előzetes jelekre, akkor mindezt elkerülhetjük. Ha időben megnézetjük a zárat, akkor a komolyabb problémák elkerülhetnek minket. Például azt hogy ha a zárjavítás kivitelezését sokáig halogatjuk, egy idő után már nem tudjuk a kulcsot berakni a zárba. A zárjavítás nálunk igen sokrétű szolgáltatás: zárszerkezet belső javítása pl. antik bútorok esetében, zárbetétek javítása, vagy zárigazítás zárromlás esetében, hevederzár felszerelése stb. Zárjavítás bármely problémára ami zárral kapcsolatos.

Zárjavítás zárromlásnál

Cisa zárcsere, Cisa trezor zár

Cégünk non- stop nyitva tartó ügyeleti telefonszámán érhetik el mestereinket akik gyorsan, reális áron végezik el a Cisa zárcsere, Cisa zárszerelés munkákat. Szolgálatunk Budapesten és környékén vehető igénybe rejtett díjaktól mentesen! Amennyiben önnek is biztonsági Cisa zár problémája adódnának hívja mestereinket a nap bármely időszakában!

Cisa zárcsere, Cisa trezor zár

Épüveg Nonstop Kft. - üvegezés

Kereszthuzat volt a lakásban? Betört az ablak? Mi segítünk! Cégünk vállalja bármilyen típusú, és méretű épületüvegek cseréjét, a pinceablakoktól a kirakatüvegekig: ajtók, ablakok, erkélykorlátok, terasztető üvegek cseréjét, ezen kívül még síkablak üvegek, ragasztott biztonsági üvegek, edzett üvegek, hőszigetelt (termoplán) üvegek cseréjének kivitelezését! Árainkat a biztosítókkal egyeztetve, a lakosság igényeihez igazítjuk. A nap 24 órájában állunk rendelkezésére Budapest összes kerületében! Fő profilunk az épületüvegezés.

Épüveg Nonstop Kft. - üvegezés

Vízvezeték szerelés, Duguláselhárí...

Vízvezeték szerelés, Duguláselhárítás Érden és környékén. Az Érdi Gyorsszolgálat éjjel-nappal áll rendelkezésére hétvégén és ünnepnapokon is! Gyors kiszállás, profi munkavégzés, megbízható szakemberekkel! 06 70 359 1768

Vízvezeték szerelés, Duguláselhárí...

Duguláselhárítás-csatornatisztítás

Vállalkozásunk 18 év szakmai tapasztalatával vállalja az eldugult lefolyók, csatornák szakszerű tisztítását garanciával. Egyéni és közületi megrendeléseket is teljesítünk, legyen szó otthonokban, lakásokban, iskolákban, konyhákban, önkormányzati épületekben vagy társasházakban keletkezett dugulási problémákról. Modern gépeinkkel bontás nélkül végezzük munkánkat, hétköznap, hétvégén, vagy ünnepnapokon is.

Duguláselhárítás-csatornatisztítás

Mosogató dugáselhárítás, dugulás m...

Az eldugult mosogató szifon rengeteg kellemetlenséget és bosszúságot okoz a konyhát használó háziasszonyoknak. Ezért fontos, hogy sose várjuk meg a lefolyó csövek vagy a mosogató szifon teljes eldugulását. Rengeteg házi praktika létezik a csatornacsövek megelőző tisztítására, karbantartására. A duguláselhárítás sokszor saját kezűleg is elvégezhető. Duguláselhárító honlapunkon rengeteg módszer található a megelőzés érdekében. Viszont amikor már a házilagos módszerek már nem segítenek akkor hívja a duguláselhárító mester szakembereit akik a hét minden napján non-stop várják hívását a 06-20-9420-586 telefonszámon. Budapest összes kerületében azonos és kedvező árakon dolgozunk.

Mosogató dugáselhárítás, dugulás m...

PIM Ipari méréstechnika

Ha különböző méréstechnikai termékeket keres, weboldalunkon színes kínálatot találhat. Számos ipari területhez kapcsolódóan forgalmazunk műszereket, többek között gépdiagnosztika, dinamikus kiegyensúlyozás, termográfia, rezgésvédelem. Munkatársaink magas mérnöki tudással rendelkeznek, így minden felmerülő igényt és problémát képesek orvosolni.

PIM Ipari méréstechnika

Csőlézer javítás olcsón!

A csőlézer nem egy olcsó mulatság, és hát minden mesternek nagy szüksége van rá ahhoz, hogy profi munkát tudjon végezni. Ha ön is ebben szakmában mozog, és gond akad a gépezettel, keressen minket, mert nálunk a csőlézer javítás olcsón elérhető, és nem mellesleg minőségi munkát végzünk, sőt, javítás mellett tisztítást is vállalunk. Honlapunkon minden infót megtalál.

Csőlézer javítás olcsón!

Hőkamerás vizsgálat

Hőkamerás vizsgálat végzése partnereink számára, mindezt 2009 óta. A termogrfáfiára alapuló új szolgáltatásunk a megelőzésre és a hibaelhárításra teszi a hangsúlyt. Szerteágazó termodiagnosztikai vizsgálat végzése. Ami vizsgálja pl. a beázás, a hőszigetelés, mechanikai berendezések működését. Villamos berendezéseket. Hőkamerás vizsgálat elvégzésével Ön is spórolhat.

Hőkamerás vizsgálat

Lakásfelújítás

Több mint festés. A FESTEX már több, mint másfél évtizede tervez és kivitelez egyedi megrendeléseket cégek és magánszemélyek számára, legyen az iroda, vagy lakásfelújítás. Már a tervezés kezdetekor Önnel együttműködve alakítjuk ki lakását, irodáját, üzlethelyiségét kulcsrakész megoldásokat kínálva. A minden részletében odafigyelő tervezéssel és kivitelezéssel, a gyártókkal és kivitelezőkkel kialakított kapcsolatainkkal, valamint a legújabb dekorációs illetve díszhatású anyagok felhasználásával tesszük az Ön helyiségeit különlegesen egyedivé. Tekintse meg Lakásfelújítás oldalunkat ahol leírjuk, hogyan zajlik nálunk egy lakás felújítása .

Lakásfelújítás

Betörés utáni helyreállítás, zárc...

Betörtök önhöz? Megrongálták az ajtót és a zárat? Mestereink vállalnak minden betörés utáni helyreállítás munkálatokat Budapesten és környékén éjjel és nappali kiszállással. Betörések utáni teljes helyreállítás az ajtótól a zárakig. Amennyiben a megrendelő igényli, úgy felszerelnek önnek egy biztonsági hevederzárat is, hogy a betörés soha többé ne ismétlődjön meg önnel.

Betörés utáni helyreállítás, zárc...

Redőny szerelés

Cégünk igen régóta vállalja már megbízói részére redőnyük javítását. Sok esetben azért fordulnak hozzánk, mert akár vadonat új redőnyük nem a megfelelően lett beszerelve. Ezért a mi mottónk, hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen. Vállaljuk meghibásodott redőnyei szerelését. Szolgáltatásaink igen szélekörűek, így javasoljuk tegyen egy látogatást weboldalunkon, és kérdéseivel forduljon felénk bizalommal a jövőben.

Redőny szerelés

Mi a Wicke Kft. ajánlata?

Minőségi gumis és szilikonos görgők és kerekek vásárlása érdekében térj be a Wicke Magyarország Kft. honlapjára és válaszd ki a megfelelő méretet és típust a megannyi modell és kategória közül. Kiváló német gyártmányról van szó, melyek az EU-s szabványoknak is megfelelnek és tanúsítványokkal rendelkeznek. Böngészd át te is honlapunk és vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatukkal.

Mi a Wicke Kft. ajánlata?

Kiváló vízvezeték szerelőt itt találsz!

A vízvezeték szerelő sok mindenhez ért ezért is a legtöbb esetben hozzá lehet fordulni, ha szeretnél találni egy igazán megbízható embert, aki biztosan dolgozik és hiba nélkül természetesen megfizethető áron akkor lépjen fel az oldalunkra és vegye fel velünk a kapcsolatot, mert itt megtalálja a legjobb szakembereket! Részleteket megtalál az oldalunkon!

Kiváló vízvezeték szerelőt itt találsz!

Konvektor szerelés!

Sajnos a mai fűtésrendszerek sem megbízhatóak, annyira, hogy ki lehessen jelenteni, hogy a meghibásodásnak 0% esélye van. Erre az esetre nem árt, ha önnek is van egy elérhetősége, amelyen keresztül fel tudja venni egy szakemberrel a kapcsolatot a probléma orvoslásáért. A konvektor javítása olcsón is lehetséges, mégpedig minőségi munkavégzéssel. Tekintse meg ön is az internetes oldalunkat:http://gaz-szereles.com/konvektorszereles!

Konvektor szerelés!
Oldal: 2 / 4

Kategóriák

Állás, Munka (75)
Állateledel, Állatkereskedés (37)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (136)
Babáknak (32)
Betegeknek (33)
Blog, Fórum (85)
Budapesten (71)
Bútor, Lakberendezés (153)
Design, Divat (55)
Egészség (540)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (449)
Étel, Ital (84)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (40)
Gyerekeknek (33)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (123)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (123)
Iroda felszerelés (34)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (17)
Könyvek (17)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (24)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (67)
Magyar Termék (18)
Marketing (30)
Mesterember, Szakember
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (67)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (88)
Szépségápolás (99)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (132)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás (185)
Táplálkozás, Vitamin (31)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (201)
Üzleti szolgáltatás (281)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (51)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 5068 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-20 13:30:15

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Búzafű hatásai és...    Kategória: Egészség    
2. Édesgyökér jótékony...    Kategória: Egészség    
3. Virtuarium e-könyv kiadó...    Kategória: Könyvek    
4. GranSol Akadémia -...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
5. Real Health és Comvita...    Kategória: Egészség    
6. Crystal silver natur power...    Kategória: Egészség    
7. Ördögnyelv és a...    Kategória: Egészség    
8. Szigetüzemű napelemes...    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
9. 3 kW-os Napelemes rendszer...    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
10. Munkavédelmi technikus...    Kategória: Budapesten    
11. Tűzvédelmi előadó...    Kategória: Budapesten    
12. elsosegely-doboz.hu/    Kategória: Egészség    
13. Keress munkát a Biztos...    Kategória: Állás, Munka    
14. Napelem Telepítés    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
15. Zen masszázs és...    Kategória: Szépségápolás    


További Weboldalak...