Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Logisztika, Szállítás

Logisztika, Szállítás

Címkék: logisztika szállítás fuvarozás házhozszállítás logisztikai központ GPS fuvarozó szállító szállítmányozás raktározás.

Oldalak
Összesen 67 weboldal van ebben a kategóriában.

Költöztetés - Áruszállítás

Költöztetés Budapest szolgáltatásunkat ügyfélbarát díjszabással gyorsan és szakszerűen végezzük. Teherautóink kimondottan költöztetésre lettek felszerelve, így garantálni tudjuk a sérülésmentes bútorszállítást. Hétvégén és ünnepnap is normál díjszabással dolgozunk, alkalmazkodunk ügyfeleink szabadidejéhez. Bútorok szét és összeszerelését szállítókollégáink szakszerűen elvégzik, plusz költséget nem számolunk fel érte. A Költöztetés Budapest szolgáltatásunk tartalmazza a díjmentes költöztető dobozok kölcsönzését is. Budapest területén előre kiszállítjuk a felrakó helyre, így kényelmesen elő tud készülni a költözésre. Korszerű Euró 5 és 6 os besorolású teherautókkal dolgozunk, így Budapest területén belül bárhova behajthatunk, nem vagyunk kitiltva sehonnan. Hívjanak minket Profi Költöztetőket.

Költöztetés - Áruszállítás

Törmelékszállítás azaz sitt elszál...

A törmelék elszállítás Budapest összes városrészéből megoldható velünk az év minden napján! Adja le rendelését mielőbb, hogy a megbeszélt időpontban leszállíthassuk a konténert és ezzel biztosítsuk az építkezés, lakásfelújítás folytonosságát! A munkálatok ütemterve csak akkor tartható, ha a sittszállítás pontosan történik. A faldarabok, cserép, beton és egyéb törmelék elszállításában megbízható segítséget nyújtunk, egyszerre több konténert és folyamatos szállítást is biztosítani tudunk Budapesten, Pécelen, Kistarcsán és Maglódon is! Előírásoknak megfelelő törmelék elszállítás Budapest összes városrészéből a Sittszállítás.Guruval!

Törmelékszállítás azaz sitt elszál...

Mobil autódaru 40 tonnáig

A nemzetközi szállítmányozás és a fuvarozás szolgáltatások kiegészítéseként, sok mobil autódaru áll rendelkezésre a Bautrans-nál. A Terex-Demag autódaru remek darab eszközparkjukból: max. 40 tonna teherbírással, 1 fülkés kivitelű, 3 tengelyes és 4 kerékmeghajtással rendelkezik. Keresse fel a Bautrans weblapját a technikai paraméterekért.

Mobil autódaru 40 tonnáig

Mobil autódaru 30 tonnáig

A nemzetközi áruszállítás valamint a nemzetközi szállítmányozás szolgáltatások kiegészítéseként, sok mobil autódaru áll rendelkezésre a Bautrans Kft. járműparkjában. A Liebherr LTM autódaru remek eszköz: max. 30 tonna teherbírással, 2 fülkés kivitelű, 2 tengelyes és 4 kerékmeghajtással rendelkezik. A technikai paraméterekért keresse fel a Bautrans weblapját.

Mobil autódaru 30 tonnáig

Mobil autódaru 25 tonnáig

Sok autódaru áll rendelkezésre a Bautrans eszközparkjában változatos konstrukciókkal, a nemzetközi áruszállítás valamint nemzetközi szállítmányozás támogatásaként. A Mitsubishi-Kato mobil autódaru remek választás: legfeljebb 25 tonna nominális teherbírással, 2 fülkés kivitelű, 3 tengelyes és 4 kerékmeghajtással rendelkezik. A további részletes technikai jellemzők a Bautrans weboldalán érhető el.

Mobil autódaru 25 tonnáig

THP trailer a BauTransnál

A Bautrans Kft. eszközparkjában elérhető THP közúti járműszerelvény is. Ez a trailer akár klasszikus, akár speciális szállítási feladatokban, akár nemzetközi fuvarozásban is optimálisan alkalmazható, mivel gyakorlatilag méret- és súlykorlátozás nélkül lehetséges vele a fuvarozás. Így túlméretes fuvarozáshoz és túlméretes szállításhoz is nagyszerű választás ez a jármű rakományának célba juttatásához.

THP trailer a BauTransnál

Nehézgépszállító trailer a BauTransnál

A nehézgépszállító trailer egy speciális szállítási tevékenységet ellátó közúti járműszerelvény, ami kiválóan alkalmas nagyméretű munkagépek fuvarozására, gépszállításra. Akár nemzetközi fuvarozásról, akár nemzetközi áruszállításról legyen szó a Bautrans nehézgépszállító trailere lehetővé teszi, hogy olyan gépszállítás valósulhasson meg, ami egyéb platós szerelvényekkel közúton nem megoldható.

Nehézgépszállító trailer a BauTransnál

Tartályszállító trailer a BauTransnál

A tartályszállító trailer jelentős teherbírású, kihúzható közúti járműszerelvény, továbbá önjáró munkagép. Tökéletes siklók, nagyméretű ládák, konténerek tartályok szállításának fuvarozásának ellátására. Ráadásul a jármű révén, hogy sokkal gyorsabb és biztonságosabb módon történhessen a fel és lerakodás, hiszen a munkagépek be tudnak állni a trailer bölcsőjébe. A tartályszállító trailer bérlés ügyében a BauTrans Kft széles eszközparkjával áll a rendelkezésére.

Tartályszállító trailer a BauTransnál

Mélybölcsős trailer a BauTransnál

A mélybölcsős trailer kiváltképpen alkalmas szállítási fuvarozási feladatok ellátására. Ez a közúti járműszerelvény jól alkalmazható például magas vagy hosszú rakományok, berendezések esetén, éppen ezért népszerű is ez az eszköz a fuvarozók körében. Ha túlméretes fuvarozáshoz, vagy nemzetközi fuvarozáshoz keres ehhez hasonló járművet vagy konkrétan mélybölcsős trailert, a BauTrans Kft. járműparkjában fix, hogy megtalálja azt.

Mélybölcsős trailer a BauTransnál

Mélybölcsős félpótkocsi a BauTransnál

A BauTrans Kft. közúti járműszerelvényei között a mélybölcsős félpótkocsi kiváló választás speciális szállítási feladatok ellátására. A más néven „Tiefbett” járműnek, olyan mélybölcsős járműszerelvénye van, ami lehetőséged ad nagy magasságú rakományok szállítására. A mélybölcsős kocsi az úttesttől csupán 35 cm magasságban szállítja az árut, így a normál platóval rendelkező járműszerelvényekkel szemben a magasabb ládák, kazánok, tartályok szállítására alkalmas eszköz.

Mélybölcsős félpótkocsi a BauTransnál

Mega- és Jumbofélpótkocsi a BauTransnál

A BauTrans Kft. mega típusú szerelvénye jókora méretű áruk szállításra és akár túlsúlyos fuvarozásra is kiválóan alkalmas. Igény esetén ponyvával leborítva, időjárástól védve is szállíthatóak többek között konténerek, gépek, ládák ezen a szerelvényen. A jumbo típusú szerelvény a két részből álló plató által, a több darabból álló berendezések fuvarozását teszi lehetővé. Nagyon jó választás mindkét pótkocsi a speciális szállítási feladatok ellátására.

Mega- és Jumbofélpótkocsi a BauTransnál

Változatos géptelepítési eszközök ...

A Bautrans Kft. géptelepítési logisztikában használatos eszközei különösen hatékonyan egészítik ki a szállítás fuvarozás feladatokat. A különböző emelőrendszerek és emelőeszközök egyedülálló méretű és súlyú gépek mozgatását teszik lehetővé a fuvarozók számára. Akár beltérre akár kültérre keres géptelepítési eszközöket a BauTrans kínálatában biztosan megtalálja az igényeihez igazodót.

Változatos géptelepítési eszközök ...

Hidraulikus emelőállványok és targon...

Ha széleskörű felhasználásra alkalmas hidraulikus emelőt keres a Bautrans Kft. eszközparkjában több típus közül is válogathat. Bonyolult szállítási feladatok, fuvarozás és a géptelepítés során felmerülő emelőállvány igényeket ezek az eszközök hatékonyan ki tudják elégíteni. Akár beltéri akár kültéri hidraulikus emelőket, akár targoncákat keres, itt megtalálhatja az igényeknek megfelelő eszközt.

Hidraulikus emelőállványok és targon...

Költöztetés, áruszállítás a Teher...

Tehertaxi szolgáltatásomat már több mint 25 éve kezdtem el vállalkozóként. Így teljes bizalommal állíthatom Önnek, hogy több évtizedes tapasztalattal segítünk költöztetés, rakodás, tehertaxi, bútor- és egyéb szállítás kérdéseiben, legyen szó akár zongoráról, nehezen mozgatható tárgyakról is. Bármikor hívhat bennünket, a hely és az idő nem számít nekünk. A visszatérő ügyfelek garanciát jelenthetnek Önnek a korrektségünkre, megbízhatóságunkra és a gyors hatékony munkánkra! Hívjon, és győződjön meg, hogy mennyire lehet ránk számítani. Hívjon bátran bármikor. .Tel: 06-20-28-77-531

Költöztetés, áruszállítás a Teher...

Mobil autódaruk a BauTransnál

A komplex gépparknak köszönhetően a BauTrans Kft-nél neves márkájú, megbízható és modern autódarukat biztosítanak a Partnereik számára. Az eltérő szállítási fuvarozási igények kielégítéséhez igazodva, különféle teherbírású és technikai adottságú autódarukkal is összetett emelési megbízásokat tudnak ellátni. Ha fuvarozás tevékenységről vagy gépszállításról van szó, a Bautrans Kft.-vel közösen eredményes megoldásra számíthat.

Mobil autódaruk a BauTransnál

Közúti járműszerelvények a BauTransnál

A Bautrans Kft. évek óta folyamatosan növeli járműparkját, többek között közúti járműszerelvényekkel. Komplex összetételű járműpalettájukkal magas, széles rakományokat is tudnak fuvarozni, illetve változatos gépszállítási feladatok megoldására is rendkívül alkalmasak járműveik. Közúti járműszerelvényeik klasszikus túlméretes és túlsúlyos szállítási feladatokon túlmutatóan, lehetővé teszi a speciális szállítást, fuvarozást is.

Közúti járműszerelvények a BauTransnál

A BauTrans színvonalas eszközállománya

A Bautrans Kft. az osztrák anyavállalatukkal szoros együttműködésben járműparkjuk minden szegmensét folyamatosan bővítik és fejlesztik. Céljuk, hogy csakis a legoptimálisabb megoldást biztosítsák költséghatékonysági és természetesen műszaki szempontokat is figyelembe véve. A változatos eszközpalettájuk többek között autódaruk, géptelepítési eszközök, hidraulikus emelők segítik a fuvarozási és daruzási tevékenységeiket.

A BauTrans színvonalas eszközállománya

Daruzás szolgáltatás a BauTransnál

A BauTrans autódaruit, daruzás szolgáltatását sokszor veszik igénybe nemzetközi valamint hazai partnereik a nemzetközi szállítmányozás kísérőjeként is. Már 10 éve elérhető ez a szolgáltatás, amely során akár ezer tonna daruzására is lehetséges a legkorszerűbb megoldásokkal a túlméretes fuvarozás mellett. Acélszerkezet-, beton- vagy akár híd elemek fuvarozásához hasonlóan a daruzásuk is korszerű eszközökkel, megbízható márkákkal történik.

Daruzás szolgáltatás a BauTransnál

Bau-Trans Kft. hidraulikus emelő eszkö...

2005-ben a Bau-Trans Kft önjáró hidraulikus szerelőállványokat valamint hidraulikus emelőket szerzett be először. A tulajdonukban lévő hidraulikus emelőkkel együtt, a cégcsoport további eszközeit is bérbe adja, fő szakterületük pedig a túlméretes szállítás valamint speciális szállítási feladatokban, gépszállításban is rendelkezésre állnak. Az eltelt 11 év alatt folyamatosan bővült a nemzetközi szállítmányozásban jártas cég eszközpalettája. így elérték, hogy mindig naprakész eszközparkkal és a speciális igényekhez igazodva tudják támogatni a Partnereket.

Bau-Trans Kft. hidraulikus emelő eszkö...

Költöztetés, szállítás hátfalas járművel

Várhatóan sok egyénnel megtörténik, hogy háztartási gépeit szükséges átszállítani egy másik lakóhelyiségbe. Ehhez azonban nem áll rendelkezésre szükséges kocsi. Ilyenféle alkalmaknál érdemes egy olyasféle céget megbízni, aki az antik bútor szállítás terén tevékenykedik, esetleg hátfalas teherautóval. Mivel nehéz ezekből bármelyik, ebből adódóan, nem árt hozzáértőre bízni.

Költöztetés, szállítás hátfalas járművel

Unió Teher

Ha gyorsan vagy éppen azonnal akarna költözni, bútort szállítani akkor a legjobb helyen jár. Cégünk több tehergépjárművel rendelkezik, és a nap bármely szakában azonnal tudunk önnek segíteni Budapest területén. Vállalunk szállítást, költöztetés, fuvarozás, bútorszállítást és nemzetközi költöztetést. Budapesten belüli költözésnél dobozokat tudunk biztosítani, kérésére kiszállítjuk önnek. Bútorait stretch fóliával védjük az esetleges sérüléséktől, koszolódástól. Vállalunk még csomagolást, nemzetközi költöztetés, bútorszállítást külföldre és irodaköltöztetést. Tárolók, padlások pincék lomtalanítását is szívesen megoldjuk, szemétbányába, hulladékudvarba szállítunk.

Unió Teher

Unió Teher

Cégünk több ezer költöztetéssel és szállítással a háta mögött vállal telje körű lakossági költöztetés, fuvarozást, áruszállítást, bútorszállítást. Összeszokott, gyakorlott költöztetőbrigádjaink, gyorsan és figyelmesen dolgoznak. A legkisebb költöztetéstől, a legnagyobbig ugyanolyan figyelmesen és hozzáértéssel dolgoznak. Bútorai hogy ne sérüljenek és koszolódjanak, stretch fóliával védjük, amit mi biztosítunk önöknek. Pincék, tárolók, padlások lomtalanítását is vállaljuk, korrekt áron. Nagy gyakorlattal vállalunk bútor szét - illetve összeszerelést, külön költségek nélkül. Zongoráját, pianínóját, antik bútorát különleges figyelemmel szállítjuk, szakszerűen csomagolva. Nagyméretű bútorainak a fölhúzását, illetve leengedését felár nélkül vállaljuk.

Unió Teher
Oldal: 1 / 3

Kategóriák

Állás, Munka (75)
Állateledel, Állatkereskedés (37)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (136)
Babáknak (32)
Betegeknek (33)
Blog, Fórum (85)
Budapesten (71)
Bútor, Lakberendezés (153)
Design, Divat (55)
Egészség (540)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (449)
Étel, Ital (84)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (40)
Gyerekeknek (33)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (123)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (123)
Iroda felszerelés (34)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (17)
Könyvek (17)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (24)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás
Magyar Termék (18)
Marketing (30)
Mesterember, Szakember (89)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (67)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (88)
Szépségápolás (99)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (132)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás (185)
Táplálkozás, Vitamin (31)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (201)
Üzleti szolgáltatás (281)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (51)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 5068 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-20 13:30:15

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Búzafű hatásai és...    Kategória: Egészség    
2. Édesgyökér jótékony...    Kategória: Egészség    
3. Virtuarium e-könyv kiadó...    Kategória: Könyvek    
4. GranSol Akadémia -...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
5. Real Health és Comvita...    Kategória: Egészség    
6. Crystal silver natur power...    Kategória: Egészség    
7. Ördögnyelv és a...    Kategória: Egészség    
8. Szigetüzemű napelemes...    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
9. 3 kW-os Napelemes rendszer...    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
10. Munkavédelmi technikus...    Kategória: Budapesten    
11. Tűzvédelmi előadó...    Kategória: Budapesten    
12. elsosegely-doboz.hu/    Kategória: Egészség    
13. Keress munkát a Biztos...    Kategória: Állás, Munka    
14. Napelem Telepítés    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
15. Zen masszázs és...    Kategória: Szépségápolás    


További Weboldalak...