Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus

Oldalak
Oldal: 6 / 12

Bérszámfejtés és Könyvelés

Bérszámfejtés, bérelszámolás, adóbevallási szolgáltatások és könyvelés aberszemfejtes.hu-tól. Teljeskörű bérszámfejtési és könyvelési feladatok ellátása, bérszámfejtés kiszervezése, outsourcing. Bízza profi szakemberekre cége bérszámfejtését és könyvelését. Válasszon minket, ha segítőkész, a határidőket mindig betartó cégre van szüksége. Nálunk partnerre talál! Keressen minket! Vállaljuk az egy fős cégektől egészen az akár ezer fős cégekig a feladatok ellátását. Főbb feladataink a bérszámfejtés területés: Dolgozók adatainak nyilvántartása, havi és hóközi bérszámfejtés elkészítése, bérpótlékok és egyéb juttatások számfejtése, bérhez kapcsolódó adók és járulékok listájának elkészítése, teljeskörű társadalombiztosítási ügyintézés, havi adatszolgáltatások elkészítése, könyvelés felé bérfeladás készítése, szabadságok és túlórák nyilvántartása, dolgozói levonások nyilvántartása, igény szerint munkaügyi nyilvántartások és statisztikák elkészítése Főbb feladataink a könyvelés területén: kiemelkedően magas színvonalú könyvelést, úgy forintban, mint devizában, vezetjük a házipénztárát, tárgyi eszköz nyilvántartását, folyamatosan tájékoztatjuk a számviteli és adójogszabályokról, időben elkészítjük a bevallásait és beszámolóit, mind a NAV, mind pedig a helyi adók vonatkozásában, képviseljük Önt a hatóságok előtt, teljes szakmai és anyagi felelősséggel, megállapodás szerint havonta, illetve negyedévente összefoglaló jelentést készítünk a vállalkozás aktuális eredményéről, javaslatot teszünk a szükséges lépések megtétele érdekében, a munkánkat folyamatosan karbantartott könyvelő és nyilvántartó programokkal végezzük, szükség esetén a könyvvizsgáló segítségét vesszük igénybe

Bérszámfejtés és Könyvelés

bérügyintéző tanfolyam

Tovább szeretne tanulni? Szeretném figyelmébe ajánlani az EFEB bérügyintéző képzését. Néhány érv, hogy miért ezt a tanfolyamot válassza. A profession.hu, az EFEB partnere segít a hallgatóknak elhelyezkedni. Az EFEB önálló vizsgahellyel rendelkezik, a nálunk végzett hallgatók 93%-a tett sikeres záróvizsgát, és OKJ-s bérügyintéző lett. A tanulók részére vizsgagaranciát biztosítunk. A bérügyintéző képzéseinkben 15 év tapasztalatát felhasználva garantáljuk tanfolyamunk magas színvonalát. Tanfolyamaink gyakrolat központúak, ezért hallgatóink megállják majd a helyüket a munka világában. Tanulóinknak állandó akciókat, valamint részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

bérügyintéző tanfolyam

Best elektro szerviz - laptop javítás,...

A Best elektroszerviz híres arról, hogy nagyon gyorsan, garanciálisan javítja meg az elromlott monitorokat, laptopokat. Alkatrész szintű javítást végeznek, így sokkal olcsóbb a végeredmény, mintha teljes paneleket cserélnének. Akár helyben is megvárhatja, amíg elkészül. A Bartók Béla úton várják kedves ügyfeleiket!

Best elektro szerviz - laptop javítás,...

Best-Tenerife

Szállj meg Tenerifén nálunk, és élvezd a legjobb minőségű komplex szolgáltatást. Nem csak abban leszünk segítségedre, hogy kellemesen érezd magad az apartmanban, hanem segítünk abban, hogy megcsodáld a sziget legszebb helyeit, kikapcsolódj, és mindezt úgy, hogy nem kell egész nap az internetet bújnod. Eljuthatsz a mesés állatkertbe, a Loro Park-ba, és olyan élményben lesz részed, mint soha. A felhők fölé kerekedhetsz, ha meglátogatod a Teide-t, jó időben nem csak a vulkáni kúpokat, kráterekt, Tenerifét, hanem a környező szigeteket is láthatod az Atlanti óceánon elterülve. Megmártózhatsz az óceánban a legjobb strandokon, vagy csúszdászhatsz álló nap a Siam Parkban. Ha autót is bérelsz segítünk a tájékozódásban, vagy kérhetsz sofőrt is, hogy lenyomhass egy-két kiváló bort a torkodon.

Best-Tenerife

Bestrent KFT.

A mikrobusz bérlési szolgáltatásunk igénybevételéhez kiváló állapotban lévő gépjárműveket biztosítunk az ügyfeleink számára. A szakembereink ugyanis rendszeresen ellenőrzik és szükség esetén javítják a buszokat. Ha biztonságosan szeretne utazni, akkor béreljen járművet a Bestrent Kft-től. Keressen minket bátran!

Bestrent KFT.

Beszerzési aukció

Minden vállalkozás sikerére komoly hatással vannak a beszerzési folyamat során meghozott döntések. A vállalkozások életében, a profitjuk növelése érdekében két legegyszerűbb megoldást, az értékesítési árak emelését és/vagy a beszerzési árak csökkentését célszerű alkalmazni. Az árak emelése lassabban növeli az eredményeket, sőt csökkenti a versenyképességet, ezáltal partnerek elvesztésével is járhat.Viszont a beszerzési árak csökkentésével gyakorlatilag vállalkozásunk árrését növeljük meg az értékesítési árak szinten tartása mellett. A 7m.hu online beszerzési rendszer ebben tud megoldást szolgáltatni.Elsősorban kis és középvállalkozásoknak, de magánszemélyeknek is ajánljuk rendszerünket.

Beszerzési aukció

Betegségek kezelése

Küzdje le a betegségeket gyógyító vitamintartalmú összetevők és kozmetikumok segítségével, gyógyítsa meg magát és családját a természet nagyszerű erejével. A betegségek kezelése során támpontot ad a Biodalom nagyszerű termék-szűkítő rendszere, amelyen keresztül, néhány tucat másodperc alatt megtalálja a gyógyulásához szükséges megfelelő össztevőket. Betegség gyógyítók vitaminok és tápláló természetes növények várnak arra, hogy még ma megrendelje őket.

Betegségek kezelése

Betegségek lelki okai

Lelki gondokból általában testi problémáik adódnak.Amennyiben letérünk a helyes útról, kibillenünk egyensúlyunkból, testünkben az áramlások megváltoznak és betegségeket generálnak. Érdemed olvasni a jelekből, és megpróbálni változtatni az élethelyzetünkön. Sokat segíthetünk pozitív gondolkodással.

Betegségek lelki okai

Beton

Beton rendelés és szállítás Budapesten és vonzáskörzetében a HODA Beton Kft-től. Hagyományos betonokon kívül számtalan speciális betontípust is rendelhet nálunk, amelyeket mixergépkocsikkal szállítunk az építkezés helyszínére akár betonpumpa gépkocsival együtt. Tekintse meg kedvező árainkat.

Beton

Betonvágás, betonfúrás és falvágá...

Vasbeton szerkezetek vágása, fúrása, törése a legkorszerűbb ipari gyémánttechnikával. Weboldalunkon megtalálja a referenciánkat ezáltal ötletet meríthet panellakása, családi háza átalakításához.Kezdje velünk a lakásfelújítást! A betonmegmunkálást minden esetben rezgésmentesen, végezzük szakszerűen!

Betonvágás, betonfúrás és falvágá...

Betörés utáni helyreállítás, zárc...

Betörtök önhöz? Megrongálták az ajtót és a zárat? Mestereink vállalnak minden betörés utáni helyreállítás munkálatokat Budapesten és környékén éjjel és nappali kiszállással. Betörések utáni teljes helyreállítás az ajtótól a zárakig. Amennyiben a megrendelő igényli, úgy felszerelnek önnek egy biztonsági hevederzárat is, hogy a betörés soha többé ne ismétlődjön meg önnel.

Betörés utáni helyreállítás, zárc...

Betterjob.hu-Álláskereső

Ha állást keres, akkor mindenképpen látogasson el a Betterjob.hu álláskereső portálra. Miért pont a Betterjob.hu? Azért, mert a portálon fiss, megbízható, komoly, hiteles és ellenőrzött állásajánlatok várják a munka és álláskeresőket. Találjon állást a Betterjob.hu segítségével és építsen karriert.

Betterjob.hu-Álláskereső

Betűgyár Szolgáltató KFT.

Cégünk a Betűgyár Szolgáltató Kft. 1995 óta működik Kőbánya központjában. Ezt megelőzően Kispesten és vonzáskörzetében végeztünk reklámgrafikai és dekorációs munkákat. Megrendelőink nagy része ma is a délpesti régióból való. Tevékenységi körünk: cégek és magánvállalkozások külső megjelenésének tervezése és kivitelezése. Reklámtáblák, cégtáblák, járműreklámok, kiállítások reklámfeliratait tervezzük meg és készítjük el. Kínálatunkban szerepelnek még kis és nagy méretű, kül- és beltéri reklámtáblák, világító reklámtáblák, PVC reklámtranszparensek, PVC építési hálók melyek helyszíni felszerelésében is közreműködünk. Foglalkozunk grafikával ellátott SZALAGFÜGGÖNYÖK tervezésével és gyártásával is! Szintén újdonság: Digitálisan nyomott TEXTILKÉP. Biztonságtechnika: biztonsági fóliázás!

Betűgyár Szolgáltató KFT.

Bevásárlókocsi érme

A bevásárló érméket helyettesítő ajándék zsetonokat, a gyártók a magyarországi üzletláncokban tesztelték. Próbálásuk 95 százalékban azt mutatta meg, hogy igenis működnek a reklámzsetonok. Tesztelték a bevásárlókocsik zárait, mind megfelelt, bár 100 százalékos garanciát nem tudnak vállalni, mivel egyes üzletláncokon belül eltérhetnek a kocsik zárai.

Bevásárlókocsi érme

Bhpgumi webáruház

Téli és nyári gumiabroncsok webáruháza autótípus szerinti keresővel. Most könnyen, otthonól a kényelmes foteléből intézheti gumi ügyeit. Rendeljen interneten gumiabroncsot és felnit, mi kiszállítjuk akár másnapra. Több mint 30 új gumiabroncs márka valós raktárkészleten.

Bhpgumi webáruház

Bicikli lakat vásárlás

Kerékpár lakat választékunk messze túlmutat egy átlagos kerékpár üzlet kínálatán, hiszen kifejezetten erre specializálódott webáruházunk. Hatalmas áruválasztékunkban megtalálható minden típusú lakat, ami a kerékpár biztonságos lezárásához szükséges, ilyen például az u-lakat és a különböző lánc-lakat kombinációk is. Rendhagyó módon, minden kerékpár lakat díjtalan kiszállítással kerül Megrendelőinkhez.

Bicikli lakat vásárlás

Bicskakulcs, autókulcs, kulcsház

Mit tesz ha megsérül a kulcsának burkolata, beszakad a gombja? Elmegy a szakszervizbe és 30-40 ezer forintért vesz egy új kulcsot? Nos, ez igen drága megoldás! Néhány perc alatt Ön is ki tudja cserélni a kulcsának házát, mindösszesen egy megfelelő csavarhúzóra lesz csak szüksége. A régi kulcsból vegye ki a szárat, az elektronikai részt és az immobiliser chipet. (A chip egy kis jelentéktelennek tűnő műanyag darabka a szár tövénél. Enélkül nem indul az autó.) A kiszerelt részeket tegye be az új házba! Szükség esetén másoltassa a kulcs szárát kulcsmásolóval. (Nem minden esetben szükséges, sok típusnál a szár cserélhető.)

Bicskakulcs, autókulcs, kulcsház

BIG BIKE Kerékpárszaküzlet és Szerviz

Megtalálhatóak, gyermek és felnőtt kerékpárok a középtől a felső kategóriáig. Márkáink közé tartozik például a Merida, Kelly’s, Cube, Gepida, Trek, Caprine. Cégünk profiljába tartozik új és használt kerékpárok eladása / vétele, alkatrészek, kiegészítők árusítása, garanciális szerviz, használt kerékpárok szervizelése és felújítása, kerékpárok egyedi és igény szerint összeszerelése. További információkért, vagy ha kérdése lenne keresse kollégáinkat a honlapon megtalálható elérhetőségeken.

BIG BIKE Kerékpárszaküzlet és Szerviz

Bihari Lazane Maria, független Usborne ...

A könyvek gyerekeinknek is remek ajándékok, akár karácsonyra, akár más alkalomra. Az Usborne segítségével minden korosztálynak találhatunk könyveket, rengeteg témában. A könyvek remek ajándékok, hiszen újra és újra élvezhetjük őket, ha olvassuk, és nem mennek ki a divatból sem.

Bihari Lazane Maria, független Usborne ...

Bikediscount.hu

Kerékpár alkatrész és kerékpár webshop. Minden, ami a bringához szükséges. Lámpák, váltók, kerekek, sárvédők, komputerek, kormányok, külső és belső gumik óriási választékban. Több ezer akciós ajánlat közül választhatsz! 10-20-30% árkedvezménnyel, az átlagos bolti ár alatt. Merida, Mali, Magellan, Mongoose kerékpárok, Avid, Acor, Altrix, Bikefun, Cateye, Sigma, Shimano, Sram, VDO, Zefal alkatrészek. Azonos árak a boltban és webshopban is!

Bikediscount.hu

Bikini és fürdőruha webshop

Egy divatos fürdőruhára egész évben szükséged lehet, ezért a bikini és fürdőruha webáruházunkban a legújabb fürdőruha divatnak megfelelő minőségi és trendi bikini és fürdőruha kínálattal várunk! A nálunk kapható bikinik a világkiállításokon bemutatott legújabb fazonú, színű és mintájú fürdőruha trendek alapján készülnek. Ha mégse találnál a méretednek, alakodnak vagy ízlésednek megfelelő fürdőruhát, nálunk a bikini alsót és felsőt tetszőlegesen cserélheted, mert az optimális fürdőruha kiválasztásánál a kényelem a legfontosabb tulajdonság!

Bikini és fürdőruha webshop

Bild's Event Rendezvényszervező Iroda

Esküvőre készül? Születésnapi bulit szeretne rendezni? Esetleg csapatépítő tréninget szervezne kollégáinak? Keresse fel bizalommal a Bild's Event Rendezvényszervező Irodát. Számos év tapasztalatával a hátuk mögött garantáltan színvonalas szolgáltatást nyújtanak ügyfeleiknek. Kiszámíthatóság, megbízható háttér, biztonság. Mindezekre számíthatnak a megrendelők.

Bild's Event Rendezvényszervező Iroda

BIllentyűkalauz Gépírásoktató

A Billentyűkalauz gépírástanító program, egy merőben új tematikára építi a számítógépes gépelés megtanulásának folyamatát. Amíg a legtöbb oktató programban jelentéssel nem bíró karaktersorozatok veszik el a felhasználók kedvét a gyakorlástól, a Billentyűkalauz leckéi értelmes szavakat tartalmaznak, újra és újra véletlen szerűen generálva, hogy ne legyen unalmas a tanulás. Próbáld ki még ma elkötelezettség nélkül! Töltsd le a próbaváltozatot és kezdd meg a gépírás tanulást minden kockázat nélkül!

BIllentyűkalauz Gépírásoktató

Bio Egészség Biobolt.

A Bio Egészség Bioboltok négy frekventált helyen is megtalálhatóak Budapesten, ahova könnyedén eljuthatunk egyéni és közösségi közlekedéssel egyaránt. Ezekben a kiskereskedelmi egységekben a bio minősítéssel rendelkező termékek mellett különféle vitaminokat és táplálék kiegészítőket, továbbá reform élelmiszereket is vásárolhatunk. A Bio Egészség Bioboltok saját márkás termékekkel is várják kedves vásárlóikat.

Bio Egészség Biobolt.

Bio fekete áfonya

A fekete áfonyalé több oldalról is támogatja szemünk egészséges működését. A látásromlás megelőzéséhez és a különböző eredetű szembetegségek kezeléséhez is ajánlani szokták rendszeres fogyasztását, aminek több előnye is van. A bio fekete áfonya immunerősítő és antioxidáns hatóanyagokat is tartalmaz. Nagy mennyiségben található benne A- és C-vitamin, valamint antocianin, mely szabadgyök megkötő képességével védi a szem egészségét. A bio fekete áfonya (kék áfonya) a laboratóriumi vizsgálatok szerint a memóriára is jó hatással van, enyhíti a menstruációs fájdalmakat és élénkíti a vérkeringést az egész testben, a szemfenéken és a végtagokban is.

Bio fekete áfonya
Oldal: 6 / 12

Kategóriák

Állás, Munka (74)
Állateledel, Állatkereskedés (37)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (136)
Babáknak (32)
Betegeknek (33)
Blog, Fórum (85)
Budapesten (69)
Bútor, Lakberendezés (152)
Design, Divat (55)
Egészség (530)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (449)
Étel, Ital (84)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (40)
Gyerekeknek (33)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (123)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (123)
Iroda felszerelés (34)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (16)
Könyvek (16)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (24)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (66)
Magyar Termék (18)
Marketing (30)
Mesterember, Szakember (89)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (65)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (88)
Szépségápolás (98)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (132)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás (184)
Táplálkozás, Vitamin (31)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (200)
Üzleti szolgáltatás (278)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (51)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 5043 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-02-21 12:19:49

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Hatalmas fogyasztói email...    Kategória: Marketing    
2. Colanuts fogyókúra.    Kategória: Egészség    
3. Kókuszolaj jellemzői.    Kategória: Egészség    
4. Természetes immunerősítő...    Kategória: Egészség    
5. A mangosztán hatásai...    Kategória: Egészség    
6. Hirdetesingyen.hu az ingyenes...    Kategória: Ingatlan    
7. Információk a királydinnye...    Kategória: Egészség    
8. Az lkarnitin hatásai és...    Kategória: Egészség    
9. Elektronikai bérgyártás...    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
10. A galagonya egészségügyi...    Kategória: Egészség    
11. Antioxidánsok...    Kategória: Egészség    
12. A citromfű jótékony...    Kategória: Egészség    
13. A Flavin gyümölcslé...    Kategória: Egészség    
14. Vásároljon 1 lépésben a...    Kategória: Egészség    
15. Nyáron is hasznos a...    Kategória: Építkezés, Építőipar    


További Weboldalak...