Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Kert, Növények

Kert, Növények

Címkék: kertgondozás növény kereskedés magvak viárgok virágajándék kertész dísznövény kertépítés kerti szerszám magok kerti gép fűnyíró faiskola madáretető erdőgondozás kertvilágítás üvegház növényvédő szer fák sziklakert szobanövény gyepmester.

Oldalak
Összesen 66 weboldal van ebben a kategóriában.

Kerti-Áruda

Mivel sok kert az utcáról betekintve is látható, ezért nagyon fontos, hogy szépen berendezett és gondozott legyen. Akik nem ismernek bennünket, egész biztos, hogy a kertünk alapján fognak rólunk véleményt alkotni! A modern kertek pedig már nem csak növényekből állnak, hanem olyan díszekkel is ékesítik, mint a szökőkutak, a szobrok, az oszlopok vagy éppen a virágtartók. A Kerti-Áruda webáruházban megtalálhatja a fenti termékek mindegyikét, sőt sok olyan árucikket is, melyet Magyarországon más üzletben nem vásárolhat meg.

Kerti-Áruda

Kertészet

Több bolttal és állandóan bővülő webáruházzal várja érdeklődőit a fitoland, amely ma már az ország egyik meghatározó dísznövény kertészetévé nőtte ki magát. Cégünk hasznos információk közzététele mellett, számos egyéb szolgáltatással is megrendelői rendelkezésére áll.

Kertészet

A kert legszebb eleme a tó!

Ha nagyobb kerttel rendelkezik a ház mögött és vadregényes tájat szeretne kialakíttatni, akkor eme táj nélkülözhetetlen része a kertitó is. Cégünk ebben már többéves tapasztalattal rendelkezik és kiváló árakon biztosítja az olyan hozzávaló termékeket is, mint például a tófólia vagy a geotextília. A geotextíliát a gyepszőnyeg alá is lehet helyezni, ami megvédi a szép zöld fűszőnyeget attól, hogy a vakond és más üregi rágcsáló megrongálja.

A kert legszebb eleme a tó!

Moka Garden, a kert lakberendezője

A szomszéd kertje még mindig zöldebb? Szeretne 1-2 hét alatt harsogóan zöld füvet kertjébe? Teljes kertfelújítást vagy álmai kertjét szeretné kialakítani? A helyszíni felmérés után megtervezzük Önnek álomkertjét és 3D-s látványterven mutatjuk be Önnek. Amennyiben nem szeretne órákig locsolni, automata öntözőrendszerre oldjuk meg, hogy pihenéssel tölthesse szabadidejét. A nyugalom szigetét pedig egy árnyas kerti lugassal vagy kerti tóba épített csobogóval biztosítjuk az Ön számára. Hívjon még ma, hogy minél előbb élvezhesse álomkertjét. Molnár Katalin 06-209-467-016.

Moka Garden, a kert lakberendezője

Dughagyma és fokhagyma vetőmag

A Vega-group kft dughagyma, fokhagyma vetőmag, mogyoróhagyma vetőmag, illetve étkezési zöldségfélék értékesítésével foglalkozik. Autentikus makói dughagymát, illetve holland import dughagymaféléket kínál. Olyan bel- és külföldön egyaránt keresett dughagymaféléket kínálunk, mint a Centurion, Stuttgarti, Sturon vagy a Braunschweigi. Fokhagyma vetőmag terén francia import fémzárolt szaporítóanyagot forgalmaz, őszi fajták: Messidor, Messidrome, Therador, Thermidrome, tavasziak közül pedig: Flavor, Printanor és Cledor. Mindig mindent kedvező áron, kiváló minőségben!

Dughagyma és fokhagyma vetőmag

Szauna gyártás

Új dimenziók a prémium szauna építésben! Szauna építés tervezéstől a megvalósításig. Cégünk megtervezi 3d-ben és megépíti Önnek álmai szaunáját. Az Infraworld Kft. fő tevékenységi köre egyedi építésű wellness szauna, kombinált szauna, infraszauna finn szauna, gőz szauna, kültéri szauna, szaunaház, himalájai sókabin, só szauna, só óvoda gyártása, teljes körű kivitelezése.

Szauna gyártás

Medence porszívó,tó porszívó

A LAVORWASH megalkotott egy porszívót medencék és tavak takarítására! Pillanatnyilag a funkcionalitás és praktikum szemszögéből, és nem utolsó sorban ár érték arányában az egyik legjobb lehetőség! A LAVOR SWIMMY medenceporszívó és a LAVOR PONDY tó porszívó törekedik a lehető legtöbb piszok - például az iszap, algák és egyéb növényi maradványok – eltüntetésére, hogy ön pihenése alatt élvezhesse medencéje illetve kerti tava tisztaságát! Nagy előnyük, hogy rövid idő alatt és gazdaságosan tisztítják meg medencéjét, kerti tavát! A porszívók használat során automatikusan aktiválódik a termék tartályának ürítése funkció. Gyakorlatilag a termék 50 mp-ig szívja a szennyeződéseket, majd a következő 20 mp-ben zajlik az automata ürítés. A 20 mp után a készülék automatikusan újraindul. Amikor a készülékeket nem használják medencékhez valamint tavakhoz, akkor egy szabványos nedves/száraz porszívó átfogó tulajdonságaival rendelkeznek! A termék hagyományos használatához szükséges kiegészítők a készülék tartozékai! A készülékeknek van egy erős 1600W-os motorja, hogy a takarítás különösen gyors és hatékony legyen.

Medence porszívó,tó porszívó

Olasz kerti kő grill és kemence

A Palazzetti grillek cement konglomerátumból készülnek. Jellemzője, hogy ellenáll a zord időjárási viszonyoknak és hosszú élettartamot kínál. Technikai újítások során lehetővé vált a természetes kő vagy pala hatás megalkotása, mely ízléses és modern jelleget kölcsönöznek a grilleknek. A munkalapok készülhetnek fagyálló klinkerből, illetve fényezett márvány granulátumból. A tűzhely tűzálló samottból készül, a kiegészítők (ajtók és polcok) kültéri használatra készített Irokó fából. A Palazzetti kerti grilleket kívülről érdes felszínű, mosható, fehér műanyag alapú festékréteg fedi, mely higiénikus és előnyös használatot biztosít. Nyilvánvalóan lehet nyers változatban is kapni őket. A Palazzetti széles választéka több, mint 30 féle kerti grillt tartalmaz, melyek között bizonyos készülékekhez sütőkemence is tartozik. A sütőkemencék tűzálló anyagból készülnek, amelyek természetes és egyenletes sütést nyújtanak és lényegében örök életűek.

Olasz kerti kő grill és kemence

Kerti szobrok szökőkutak dísztárgyak...

Biztos sokan vannak köztünk, akik nagyon szeretik a kertjüket szépíteni, díszíteni. Szeretném megragadni az alkalmat és bemutatni vállalkozásunkat. Társaságunk műkőből készült vázák, szökőkutak, lámpák, szobrok, figurák, kerti dísztárgyak forgalmazásával foglalkozik. Hazánkban egyedülálló megoldásokat találhat közterek, parkok, éttermek, kerthelységek, vállalkozások, magán kertek szebbé tételéhez. Lépjen be a szobrok világába, és válogasson különleges és egyedi kínálatunkból.

Kerti szobrok szökőkutak dísztárgyak...

Sövények az Ön kertjébe is

Szeretnél te is olyan sövényt vásárolni, aminél ha 40-60 centiméterre ültetjük egymástól a növényeket, egy szép átfogó sövényt kapunk? Most itt a lehetőség, hogy megvedd garanciával a vörös sövényünket, mely még tövist is tartalmaz, és nem enged senkit be a kertbe. Nyírás nélkül 1-1,5 méter magasra is megnőhet a sűrűn ágas cserjénk. Rendeljen most töveket 90 Ft-ért!

Sövények az Ön kertjébe is

Thuja fák kedvező áron

Vörös lombozatú terebélyes lombhullató fát szeretnél vásárolni? Látogass el internetes oldalunkra és itt megveheted a bordó levelű díszalma nevű fát is, amely most a készlet erejéig úgy, mint a többi termék is önköltségi ár alatt kapható. Csapatunk készséggel áll rendelkezésére, mi thuja fákkal is szolgálhatunk önnek. Látogass el oldalunkra már ma!

Thuja fák kedvező áron

Brikettáló gép és pelletáló gép

A Best Machinery Kft. a magyarországi biomassza hasznosítás éllovasa, a brikettáló gép és pelletáló berendezés forgalmazásának tekintetében vezető helyet tölt be a hazai piacon. Kevesen tudják, hogy mit is takar a brikettálás kifejezés. Brikettálás során a mezőgazdasági hulladék anyagokból - ágak, kukorica csutka, energianövények stb. - kemény tömböket állítanak elő. Mindezt úgy érik el, hogy egy aprítógéppel az alapanyagot összevágják, darabolják, majd betáplálják egy mechanikus vagy egy hidraulikus brikett présbe, amely sajtolja a hulladékot. A folyamat hasonló a pelletálás esetében is. A különbség csupán az, hogy ebben az esetben a végtermék apró pellet, amely hasonlít a nyúltáphoz (gyakorlatilag az is pellet).

Brikettáló gép és pelletáló gép

Medence építés, felújítás

A Kerex Zugló Uszodatechnika Kft. a magyar uszodatechnikai piac egyik meghatározó vállalata. Filozófiánk a minőség, ez vezérel minket a munkánk során. A tervezéskor, a kivitelezéskor, és az utómunkálatok során egyaránt. Fő tevékenységeink: medencék, úszómedencék akár kulcsrakész kivitelezése, eredeti Spaform és Jacuzzi pezsgőmedencék értékesítése, beüzemelése, karbantartása, szaunák, infraszaunák, sókabinok, gőzkabinok forgalmazása, ezen kívül meglévő medencék, uszodák felújítása, karbantartása, korszerűsítése, valamint minden, a medence üzemeltetéséhez szükséges kiegészítő (gépek, tartozékok, vegyszerek) értékesítése telephelyünkön.

Medence építés, felújítás

Árnyékolás

Árnyékolással kapcsolatban, nagyon sok információhoz juthatunk, akár az internet segítségével. Árnyékolástechnikai eszközök széles választékával találkozhatunk ma már. Termékeink és szolgáltatásaink, garantáltan elnyerik majd az Ön tetszését is! Ha szeretne termékeinkkel kapcsolatban még több információhoz jutni, látogasson el honlapunkra, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Árnyékolás

Duguláselhárítás

Azért kellett duguláselhárítást rendelnie otthonában, mert édesanyja véletlenül belelejtette a pelenkát a WC-be? Azóta le sem meri húzni a WC-t, mert attól fél, hogy mindent elönt majd a víz? Már órák óta várja a szakembert, de csak nem akar megérkezni? Ha nincs, ideje várni akkor kérje egy másik szakember segítségét. Keresse, fel honlapunkat ahol meggyőződhet arról, hogy mi leszünk önnek a legmegfelelőbb.

Duguláselhárítás

Itt megtalálod a legjobb öntözőrends...

Az öntözőrendszer minden mennyiségben megtalálható nálunk! Nincs olyan, hogy ilyen vagy olyan fajta nincs! Ha valakinek van valami elképzelése vagy igénye és épp nincs olyan üzletünkben akkoris megrendeljük és maximum egy héten belül felveheti! Ha minket választasz, semmi okod félelemre! Gyere bátran, mert mi nagyon sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Itt megtalálod a legjobb öntözőrends...

KISKERTEK - Kertépítés elérhető áron!

Fiatal kertészmérnökökből álló csapatunk régi barátságból alakult munkakapcsolattá. Tanulmányainkat közösen, a Budapesti Corvinus Egyetem Kertészettudományi Karán végeztük, miközben már kertépítő, kertfenntartó tevékenységgel foglalkoztunk. Mindannyiunkban közös a természet és a növények szeretete, mely - véleményünk szerint - az igazi kertész nélkülözhetetlen ismérve. Kertépítő tevékenységünk során igyekszünk előnyben részesíteni a környezetkímélő megoldásokat, a madárbarát kertek létesítését, és nem utolsó sorban törekszünk arra, hogy a magyar kertekbe őshonos és régi, divatos fajokat, fajtákat telepítsünk. Hiszen egy kert akkor igazán szép, ha a tájba esztétikailag és ökológiailag is illeszkedik. Hiszünk abban, hogy egy kertet csak akkor lehet széppé tenni, ha annak gazdáját is megismerjük, és valóban az ő igényeinek figyelembevételével készítjük el a kerttervet. Szeretettel várunk minden érdeklődőt honlapunkon!

KISKERTEK - Kertépítés elérhető áron!

Virágküldés online

Szeretnél virágot küldetni édesanyádnak? Akkor most a legjobb oldalra látogattál el, mivel itt egy klikkbe kerül és a virágküldés máris megoldható. Oldalunkon megrendelheted a legszebb csokrot és itt nagyon sok információt megtalálsz a virágokról és a virágnevelésről. Ezért minden kedves látogatót és vásárlót nagyon sok szeretettel várunk oldalunkra! Látogass el te is és itt megvásárolhatod a legszebb virágot!

Virágküldés online

Kútfúrás

A kútfúró akkor végez jó munkát, ha a kút éveken át tud állandó vízhozammal tiszta vizet adni. Ehhez viszont szakember kell. Én már 30 éve végzek kútfúrást, ezért ma már kútépítő mesterként minden munkámra legalább hat éves garanciát is adok. A munkámat a weboldalon szöveges és video anyagokkal is bemutatom.

Kútfúrás

Kiskertek Kertfenntartás Kertépítés

Oldalunk a kertek építésével és gondozásával foglalkozik. A kertet a megrendelő igényei szerinte alakítjuk ki, eszerint minden stílusirányzatot, növénykompozíciót és technikai újdonságot képviselünk. Információval szolgálunk a látogatóknak alapvető kertészeti technikákról, és ajánljuk magunkat a komolyabb munkák elvégzésére.

Kiskertek Kertfenntartás Kertépítés

Zöldhulladék szállítás - Budapest I...

Vállaljuk zöldhulladék szállítását lerakóhelyre (nem szétszórjuk az erdőbe, vagy lerakjuk az erdő szélén!) Budapest II. kerületében, és annak közvetlen környékén: Budapest XII. kerület, Budapest III. kerület, Solymár, Pilisszentiván, Pilisborosjenő, Üröm, Budakeszi, Budaörs. Emellett vállaljuk fák kivágását, gallyazását a fentebb felsorolt településeken. Szolgáltatásaink közé tartozik a fűnyírás, fűkaszálás, telekrendezés, telektakarítás zöldhulladék elszállítással együtt is. Más kertészek által termelt zöldhulladékot is elszállítjuk.

Zöldhulladék szállítás - Budapest I...

Komposztáló.com

Hogy mi az a komposzt?? A komposzt hulladékok felhasználásával történő, biokémiai folyamatok következtében létrejövő tápanyag, mely a földhöz hasonló, sötétbarna színű anyag, s melyet a mezőgazdaságban használnak többek között a talaj javítására. A komposzt házilag is előállítható, weboldalunkon erről talál információkat...

Komposztáló.com

Kertépítés

Egyszer vége lesz a télnek, néhány hét múlva eltűnik a hó, és az összes növény újra virágba borul. Na és az Ön kertje készen áll erre? Milyen lesz, ha már nem takarja a fehérség? Vajon olyan udvar és kert várja majd, amibe felüdülés kiülni a rokonsággal és a barátokkal, vagy inkább olyan, amit tönkretesz a gaz és a gondozatlan fű? Vegye Ön is igénybe profi kertépítő kollégáink segítségét, és szépséges kertet hozunk létre a régi kertjéből. A kertépítés többé nem kiváltság, hanem karnyújtásnyira lévő luxus. Varázsoltasson Ön is egy édenkertet, ahova mindig várja majd, hogy kiülhessen! Ne felejtse: a kertépítés a válasz az elhanyagolt udvarra, hogy leessen mindenki álla, aki csak látja!

Kertépítés

Szabókert Kertészeti Áruda Makó

Cégünk két fő tevékenységi köre a kertészeti termékek forgalmazása, illetve a kertészeti kivitelezés. Makói árudánkban forgalmazunk dísznövényeket, kerti dísztárgyakat, rendelésre faházakat, illetve játszótornyokat is beszerzünk. A kivitelezés magába foglalja, a kerti dísz és fürdőtavak kialakítását, kültéri burkolást, medenceépítést, kerítésépítést, kerti látványterv készítést, valamint utána a terv megvalósítását Csongrád megyében, és megegyezés szerint a környező megyékben is. További információért látogasson el honlapunkra!

Szabókert Kertészeti Áruda Makó

Kertfenntartás, kertépítés ingyenes ...

Üdvözlünk minden kerttulajdonost! A kertészkedés kínálati piaca eléggé túltelített. Ebből adódóan elég nehéz dió megfelelő kertész szakértőt találni növényeinknek. Az igazán jó kertfenntartó szakember ritka, mint a fehér holló. Cégünknél mégis megtalálhatja amit keres. Mi nagy szakértelemmel építjük, ápoljuk, tervezzük kertjét, az Ön igényei szerint.

Kertfenntartás, kertépítés ingyenes ...
Oldal: 2 / 3

Kategóriák

Állás, Munka (75)
Állateledel, Állatkereskedés (37)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (136)
Babáknak (32)
Betegeknek (33)
Blog, Fórum (85)
Budapesten (71)
Bútor, Lakberendezés (153)
Design, Divat (55)
Egészség (540)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (449)
Étel, Ital (84)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (40)
Gyerekeknek (33)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (123)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (123)
Iroda felszerelés (34)
Játékok (159)
Kert, Növények
Kölcsönzés, Bérlés (17)
Könyvek (17)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (24)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (67)
Magyar Termék (18)
Marketing (30)
Mesterember, Szakember (89)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (67)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (88)
Szépségápolás (99)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (132)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás (185)
Táplálkozás, Vitamin (31)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (201)
Üzleti szolgáltatás (281)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (51)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 5068 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-20 13:30:15

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Búzafű hatásai és...    Kategória: Egészség    
2. Édesgyökér jótékony...    Kategória: Egészség    
3. Virtuarium e-könyv kiadó...    Kategória: Könyvek    
4. GranSol Akadémia -...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
5. Real Health és Comvita...    Kategória: Egészség    
6. Crystal silver natur power...    Kategória: Egészség    
7. Ördögnyelv és a...    Kategória: Egészség    
8. Szigetüzemű napelemes...    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
9. 3 kW-os Napelemes rendszer...    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
10. Munkavédelmi technikus...    Kategória: Budapesten    
11. Tűzvédelmi előadó...    Kategória: Budapesten    
12. elsosegely-doboz.hu/    Kategória: Egészség    
13. Keress munkát a Biztos...    Kategória: Állás, Munka    
14. Napelem Telepítés    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
15. Zen masszázs és...    Kategória: Szépségápolás    


További Weboldalak...