Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Hardver, Szoftver

Hardver, Szoftver

Címkék: hardver szoftver programok alkatrészek monitor alaplap merevlemez számítógép szaküzlet processzor pc projektor hardverbolt cms programozás windows unix vista szerver perl php Adobe Google adatbázis Office videókártya alaplap memória.

Oldalak
Összesen 14 weboldal van ebben a kategóriában.

Kisadózó számlázó program

KATA adózást választó vállalkozásod van? Akkor a kisadózó számlázó program a te vállalkozásod számlázásához lett kitalálva. Minden számlád tartalmazni fogja a NAV által előírt "kisadózó" feliratot. Így a kiállított számláid meg fognak felelni az ÁFA törvénynek. Ha szeretnél lehetőséged van e-számla kiállítására, de mellette sima, papír alapú számlát is kiállíthatsz! A számlázó program ismeri az összes elfogadott számla típust, amit Magyarországon ki lehet állítani! Számla kiállításon kívül, a befogadott szállítói számláidat is rögzítheted a számlázó programba. Ha a bevételeidet és a kiadásaidat is rögzíted a számlákhoz, akkor cashflow kimutatást is megtekinthetsz a rendszerben. A KATA számlázó program további előnyeiért nézd meg a honlapunkat!

Kisadózó számlázó program

Számlázó program egyszerűen

Gyors és egyszerű kezelésű számlázó programok széles kínálata készletnyilvántartóval és házipénztárral is, akár webáruház kapcsolattal bármilyen webáruházzal, pénztárgépes együttműködéssel lakossági bolti értékesítéshez. A vásárlás előtt teljes körű demo változattal tesztelhetők a funkciók, akár hálózatos működésben is. Munkaidőben akár fél órán belüli használatba vétellel, vagy országon belüli, másnapra kézbesített, díjmentes futáros kiszállítással.

Számlázó program egyszerűen

Ügyviteli rendszer

Vállalkozása eltérő szoftvereket használ a pénzügyi folyamatok nyomonkövetésére? Nagyon időigényes egy elemzés elkészítése? Az Iroda++ Integrált Ügyviteli Rendszer főleg kkv-k igényei szerint lettek kialakítva. Az Iroda++ egy könnyen kezelhető ügyviteli megoldás, melyet 20 év alatt fejlesztettünk ki, szem előtt tartva a hazai kkv-k sajátos működési folyamatait. Az Iroda++ ügyviteli program, pénzügyi rendszer, könyvelő program, pénzügyi nyilvántartó szoftver és CRM rendszer egyben. Az Iroda++ segítségével könnyebben áttekintheti vállalkozása működési folyamatait, az aktuális adatoknak köszönhetően rövidebb idő alatt hozhatja meg a szükséges döntéseket. Az Iroda++ modulokból épül fel, ezáltal a funkciókat cége mérete és igényei szerint alakíthatja ki.

Ügyviteli rendszer

Patron, toner

Tintapatron, patron, (hp, epson, canon, samsung, xerox, lexmark, brother, kyocera, oki) toner webáruház. Utántöltő készlet, tinta és ciss termékek gyors, olcsó szállítása.

Patron, toner

Ügyviteli szoftverek a Dolphin-tól

13 év fejlesztői munkájának köszönhetően megoldásokat nyújtunk a számlázó programtól a vállalatirányítási rendszerekig. Rugalmas paraméterezési lehetőségeinknek köszönhetően egyszerűen vállalkozásához illeszthető, testre szabható bármely programunk; legyen ez a számla nyomtatási képének szerkesztése vagy például a számlázó program vagy akár készlet, raktár program web áruházához történő integrációja. Moduláris jellegének köszönhetően Ön csak azért fizet, amit használ is! Tekintse meg weboldalunkon referenciáinkat, és csatlakozzon elégedett ügyfeleink közé Ön is, vagy ismerkedjen szoftvereinkkel bemutató videóinkon vagy a számlázó program demó verzióján keresztül!

Ügyviteli szoftverek a Dolphin-tól

Étkezési program

A programot használhatják: * közép iskolák * óvodák, bölcsődék * általános iskolák * szociális otthonok * kollégiumok * konyhák, egyéb étkeztetési szervezetek Egyösszegű és százalékos kedvezmények kezelése, ártámogatások étkezőkhöz rendelése, minuszos számlák és sztóno számlák kezelése. Adag összesítők étkezésekre és étkező csoportokra. Minden fontos nyilvántartást elvégez a program.

Étkezési program

MSN hibakódok

Minden ami msn és msn hibák, vagy az msn hibakódok egyike, azt nálunk megtalálhatod most, mert oldalunk ezzel foglalkozik. Ha bármilyen msn hibával küszködsz, akkor csak látogass el oldalunkra és máris megtalálsz mindent, amit keresel! Ha msn letöltést szeretnél, akkor azt is megtalálod, vagy ha problémáid vannak és nem tudsz normálisan chatelni, akkor csak mondd el nálunk, hogy mi a gond.

MSN hibakódok

Windows Live Messenger Letöltés

Évek óta msn-ezel, de még mindig a régi verziót használod? Nálunk most megtalálhatod a legújabbat! Csak látogass el oldalunkra és kezdd el az msn letöltést. Ennél jobban nem töltheted el szabadidődet. Keresd meg a legújabb verzióit, vagy töltsd le a legújabb kiegészítőket és így minden bajodra megoldást találsz! Blogolj, vagy olvass msn híreket! Oldalunkon minden megvan, amire csak szükséged van!

Windows Live Messenger Letöltés

MSN

Az interneten az egyik legelterjedtebb üzenetküldő az msn. Sok-sok éve használja naponta több millió ember és szinte az egyik legnépszerűbb program lett, bár az utóbbi időben a skype, gtalk és a facebook chat is komoly szeletet hasított ki a netes csevegő piacból.

MSN

10XMLM - mlm szoftver a siker érdekében

Hatékonyabban szeretné a hálózatát építeni? Ehhez sok mindent kell jól végeznie munkája során. Minden értékesítéssel foglalkozónak fontos, hogy megfelelően tartsa nyilván a partnereit. Hatékonyan kell szerveznie a munkáját, melyhez szükséges egy jó naptár és feladatkezelő. A vezetőknek ráadásul nem csak a saját, hanem az mlm hálózatának a tagjainak a munkáját is menedzselnie kell, segíteni nekik a siker elérésében, ehhez mérni kell a tevékenységüket. Egy MLM hálózatnak pedig biztosítania kell a hátteret a tagok számára. Jutalékot kell számolni, szerződéseket nyilvántartania, biztosítani, hogy a termékek elérhetőek legyenek, és egy jó crm szoftver is hozzá tud járulni a sikerhez. 10XMLM egy mlm szoftver, mellyel sikeresebb lehet az mlm hálózat. További tájékoztatásért nézze meg honlapunkat.

10XMLM - mlm szoftver a siker érdekében

Vállalatirányítási Rendszer Info

A Vállalatirányítási Rendszer Info (rövid címe virr.info) oldal a Creativ Commons 2.5 licenc alatt teszi közzé szabadon felhasználható szabályzat mintáit és ügyviteli leírásait, amelyek hasznos segítséget nyújtanak a vállalati ügyviteli megszervezésében. Akár át is vehetők a leírások, de célszerűbb a saját szabályzás kidolgozásához sorvezetőnek használni az oldalon lévőket.

Vállalatirányítási Rendszer Info

Web-Mixer Software

Ha te is szeretnél a számítógépedre, egy igazán jó és érdekes szoftvert, akkor gyere és vedd el. Az oldal akár egy könyvespolc, teli freeware és open source szoftverekkel, melyek arra várnak, hogy leemeld az-az letöltsed őket. A web.mixer.hu már több mint 3 éve gyűjti össze a szabad szoftvereket. Ezen letöltő portál annyiban eltér a megszokottól, hogy híreket és teszteket is olvashatsz.

Web-Mixer Software

Ingyenes szoftveres alternatívák

Szereted a szabad és/vagy ingyenes szoftveres alternatívákat? A mya5.hu oldalon több mint 3 éve gyűjtjük a használható open source szoftvereket, osztunk meg ezekről leírásokat és tapasztalatokat. Ha szereted a Linuxot, kedveled jóminőségű a nyílt forrású szoftvereket, keresd meg a blogunkat.

Ingyenes szoftveres alternatívák

Ügyviteli rendszer

Ügyviteli szoftverünk, a Libra3s egy dinamikus rendszer kis vállalkozásoktól a középvállalatokig. Sokrétű termékünket már majd 700 cég alkalmazza hazánkban. A ügyviteli szoftver egyik elengedhetetlen kulcspontja a széleskörű alkalmazhatósága. Az egyes blokkok tetszőleges kombinációban alkalmazhatóak az adott szervezet szükségletei szerint. Sokoldalú felhasználására példa, hogy vannak ügyfeleink, akik csupán a rendszer egy-egy modulját, míg mások mind a 12 modult tartalmazó összetett rendszert üzemeltetnek, akár több telephelyen is. A jelentős hányad persze leginkább a két véglet között található.

Ügyviteli rendszer

Kategóriák

Állás, Munka (74)
Állateledel, Állatkereskedés (37)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (136)
Babáknak (32)
Betegeknek (33)
Blog, Fórum (85)
Budapesten (69)
Bútor, Lakberendezés (152)
Design, Divat (55)
Egészség (533)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (449)
Étel, Ital (84)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (40)
Gyerekeknek (33)
Hardver, Szoftver
Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (123)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (123)
Iroda felszerelés (34)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (16)
Könyvek (16)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (24)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (67)
Magyar Termék (18)
Marketing (30)
Mesterember, Szakember (89)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (67)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (88)
Szépségápolás (98)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (132)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás (184)
Táplálkozás, Vitamin (31)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (201)
Üzleti szolgáltatás (278)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (51)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 5050 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-03-01 13:42:03

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Jodo - japán botvívás    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
2. Sportfogadás.com    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
3. Költöztetés -...    Kategória: Logisztika, Szállítás    
4. Emóció 7.84 jellemzői.    Kategória: Egészség    
5. Kiadó szállások...    Kategória: Apartman, Panzió    
6. A pektin és a...    Kategória: Egészség    
7. Neera szirup jótékony...    Kategória: Egészség    
8. Hatalmas fogyasztói email...    Kategória: Marketing    
9. Colanuts fogyókúra.    Kategória: Egészség    
10. Kókuszolaj jellemzői.    Kategória: Egészség    
11. Természetes immunerősítő...    Kategória: Egészség    
12. A mangosztán hatásai...    Kategória: Egészség    
13. Hirdetesingyen.hu az ingyenes...    Kategória: Ingatlan    
14. Információk a királydinnye...    Kategória: Egészség    
15. Az lkarnitin hatásai és...    Kategória: Egészség    


További Weboldalak...