Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Építkezés, Építőipar

Építkezés, Építőipar

Címkék: építőipar építőipari kivitelezés kőműves ács építőmester mérnök tervező földmunka bontás kaputechnika burkolás garázs építőanyag gipszkarton cserép vasbeton tetőtér lambéria szigetelés csempe festő-mázoló víz-gáz-villany épületgépészet építkezés.

Oldalak
Összesen 449 weboldal van ebben a kategóriában.

Kémény tanácsok a Léta-Kertől

A kémény az épületek egyik meghatározó része, hiszen a kényelmes mindennapokhoz hozzátartozik az otthonunk megfelelő hőmérséklete és a meleg víz. Ennek alapfeltétele, hogy a kéményünk a funkciójának kifogástalanul eleget tegyen, és az égésterméket eltávolítsa. Mindez pedig akkor lehetséges, ha már az építkezés előtt ügyelünk a kémény megfelelő építőanyagára és a kivitelezésére is.

Kémény tanácsok a Léta-Kertől

Építkezéshez rendelhető mixerbeton

Ha építkezést kezdene és mixerbetonra volna szüksége Budapesten (illetve vonzáskörzetében), Ön a legjobb helyen van! A transzportbeton egyik nagyszerű sajátossága, hogy gyorsan kész. A folyamatos keverésnek hála pedig a minőségét illetően mindig egyenletes. A mixerbeton ára az összetételétől függően kerül megállapításra. Illetve, ami a transzportbeton szállítását illeti, amiatt sem szükséges nyugtalankodnia! A cég megállapodás szerint a mixerbeton szállítást is megcsinálja. Ehhez a PUMIX járművek a legszuperebbek, amikhez többféle méretű betonpumpa is használható. A mixerbeton rendelés Budapesten az internetet használva tényleg gyors és egyszerű. Önnek mindössze a honlapra kell fellátogatnia, ahol az ajánlatkérést akár azon nyomban intézheti is. A mixerbeton rendelés mellé a Betonfészek Kft. szaktanácsadást is nyújt. A beton árakért látogasson el az oldalra!

Építkezéshez rendelhető mixerbeton

Tetőfedési tanácsok a Léta-Kertől

A tető az építmények „koronája”, viszont nem csak a megjelenése fontos, hanem az is, hogy a funkciójának tökéletesen eleget tegyen. Ehhez kínál egy-két tippet a Léta-Ker, amit már az építkezés, tetőfedés előtt érdemes megfontolni. Az építőanyagok, mint például a tetőcserép minősége mellett, legszükségesebb ugyanis, hogy az épületszerkezet időjárás biztos legyen, és a tetőablakok helyét is érdemes átgondolni.

Tetőfedési tanácsok a Léta-Kertől

A Léta-Ker tippjei a födém rendszerek...

Az építkezés során a födém rendszerek gondos megtervezése kifejezetten fontos. Az új Ház Centrum Pécs, vagyis a Léta-Ker Kft. tanácsaiban többek között az is kiderül, hogy milyen elvárásoknak kell megfelelnie a födémnek. A vízszintes teherhordó szerkezet kialakításakor ugyanis a minőségi építőanyagok mellett, figyelni kell a teherbírásra, tűzvédelmi előírásokra vagy akár a hőszigetelésre is.

A Léta-Ker tippjei a födém rendszerek...

Vízszigetelés- Cavus Center Kft

Cégünk vállalja Lakóházak intézmények, társasházak vízszigetelését továbbá medencék és egyéb vízszigetelési munkákat Pest megyében. Több éves tapasztalattal és kiváló minőségű anyagokkal, nézze meg honlapunkon lehetőségeinket, lapostető és tető szigeteléseinket.

Vízszigetelés- Cavus Center Kft

Barkácsolj a Léta-Kerrel!

Az Új Ház Centrum Pécs, vagyis a Léta-Ker építkezési tanácsai között a barkácsolásról is jó néhány információt olvashatunk. Az építőanyagok pécsi forrása igyekszik az építkezők mindenre kiterjedő igényeit kielégíteni és nem csak egyszerűen építőanyagokat, hanem még szerszámokat, barkács eszközök széles választékát és tanácsokat is biztosítanak lakásfelújításhoz.

Barkácsolj a Léta-Kerrel!

Mindent a falazásról

A Léta-Ker építkezési tanácsaiból kiderül, hogy a falazás során mire szükséges a legjobban odafigyelni: Falazás nem csupán a földfelszín feletti, hanem már az az alatti épületrésznél is felmerülhet. Annyi bizonyos, hogy az építkezés során az egyik legnagyobb döntési a pont a falazat építőanyagának a kiválasztása. Ennek minősége ugyanis felettébb meghatározza az építkezés és persze az épület minőségét.

Mindent a falazásról

Csökkentse kiadásait hőszigeteléssel

Önnek is állandó aggodalmat okoznak a fűtésszezon a számlai? A hatalmas kiadásoktól most megóvhatja magát: mérsékelje a fűtésköltségét háza hőszigetelésével! Számtalan előnye van a homlokzati hőszigetelésnek, de mielőtt háza szigetelésébe fogna mindenképpen érdemes alaposan átgondolni a folyamatot. Hiszen nagyban befolyásolja az eredményt a választott alapanyag: az időtálló és színvonalas hőszigeteléshez válasszon a Mapei hőszigetelő rendszert.

Csökkentse kiadásait hőszigeteléssel

Léta-Ker építkezési tippek már az a...

Már megvan az építkezéshez minden, elindulhat az érdemi munka? Ez esetben első lépésként kezdhetjük az alapozást! Kezdésként kitűzéssel indítjuk a munkát, ami után az alap kiásása következik. Sokat számít az épület időtállósága szempontjából a kitűnő minőségű és megfelelő mennyiségű építőanyag, betonacél használata. Ha még több alapozási, lakásfelújítási tudnivalókra, hasznosítható tippekre van szükséged, keresd fel a Léta-Ker weboldalát, minőségi építőanyagokért Pécsett pedig a telephelyét!

Léta-Ker építkezési tippek már az a...

Tanácsok festéshez a Léta-Kertől

Kifestenéd a lakásod, vagy csak felfrissítenél néhány falfelületet? Mielőtt belevágnál az otthonod festésbe olvasd el a Léta-Ker Kft. tanácsait! A pécsi építőanyag kereskedés weboldalán a szakembereik részletekbe menő tanácsokat adnak a felújításhoz, egészen a festés előtti felkészüléstől, a falfelület előkészítésén át, egészen a munkavédelemig. Sokszínű beltéri festékkínálatukat akár a weboldalukon, akár személyesen is meg tudod tekinteni!

Tanácsok festéshez a Léta-Kertől

Mapei Fugázók otthona kényes pontjaiba

A fuga választást egyáltalán nem szabad elhanyagolni a felújítás során. Gondoljunk arra, hogy a konyha felújításánál a víz mellett a szennyeződéseknek is ki van téve a fuga, míg a fürdőszoba felújításakor például a párás levegővel és a penésszel érdemes számolni. Ha megfontolt döntést szeretnénk hozni, ezek alapján a tartós és minőségi fugázáshoz ellenálló, de mégis szép anyagot érdemes választani: Mapei Kerapoxy fugázói például kiváló választás.

Mapei Fugázók otthona kényes pontjaiba

Milano ajtó: beltéri ajtók széles v...

Minőségi beltéri ajtók verhetetlen áron a Milano Ajtó kínálatában! Dekorfóliás és tömör fa beltéri ajtók széles választékban, kiváló minőségben és kedvező áron! Cégünk a beltéri ajtók teljeskörű cseréjét és beépítését vállalja Budapesten és országosan egyaránt! Egy kis ízelítő kínálatunkból: műanyag bejárati ajtók, tömör fa bejárati ajtók, CPL fóliás beltéri ajtók, MDF beltéri ajtók, dekorfóliás beltéri ajtók, lemezelt beltéri ajtók, tömör fenyő beltéri ajtók és kilincsek. Ne habozzon kérje kedvező ajánlatunkat még ma!

Milano ajtó: beltéri ajtók széles v...

Csatornatisztítás, duguláselhárítá...

Duguláselhárítás 0-24 az ország egész területén, hétvégén és ünnepnapokon is. Ha eldugult otthonában a csatorna, wc vagy mosdó lefolyója, azonnal hívjon szakembert, hogy a dugulást minél hamarabb és egyszerűbben elháríthassuk. Tapasztalattal, modern gépparkkal rendelkezünk. Hívjon minket bizalommal és a dugulást garantáltan megszüntetjük!

Csatornatisztítás, duguláselhárítá...

Utólagos falszigetelés, vízszigetelés

Vállaljuk házak lakások utólagos falszigetelését, vízszigetelését. Utólagos falszigetelés, vízszigetelés az ország egész területén. Fő profilunk a nyomás alatti injektálásos utólagos szigetelés. Részletekért kérem látogasson el oldalunkra. Oldalunkat az alábbi elérhetőségen találja Köszönjük hogy bennünket választ !

Utólagos falszigetelés, vízszigetelés

Burkolási tanácsok a Léta-Kertől

A fürdőszoba burkolásába kezdesz? Netán már folyamatban van? Egy ilyen munkánál megannyi kisebb-nagyobb mozzanat van, amire talán nem is gondol az, aki még nem próbálta. Építőanyag kereskedésünk hasznos gyakorlati útmutatást nyújt, hogy a 21 éves tapasztalatunkat átadjuk neked: megismerheted a burkoláshoz, burkolólap-, fuga- és ragasztó választáshoz szükséges hasznos tudnivalókat az alapozástól a burkoláson át a tetőfedésig, amivel nemcsak pénzt, időt és energiát spórolhatsz, de sok bosszúságtól is megkímélheted magad. A pécsi telephelyű Léta-Ker Kft. 21 éves tapasztalattal a háta mögött olyan összeállítást készített, amelyből megismerheted az építkezés lépéseit, azoknak elengedhetetlen fázisait, hogy elégedetten vehesd birtokba az általad megálmodott otthont.

Burkolási tanácsok a Léta-Kertől

Tanácsok építkezés előtt állóknak

Ha már épp tervezed, vagy még csak morfondírozol az építkezésen, tanácsolt annak minden fő ütemével tisztában lenni, mielőtt belevágsz a folyamatokba. Megismerheted, mivel csökkentheted a ráfordított időt, pénzt a Léta-Ker Kft. építkezési ismertetőjéből. Az alapozástól, a hőszigetelés és a tetőszerkezet kialakításán át, egészen a beltéri festésig, az építkezés munkaütemeire egyszerűen készülhetsz fel a pécsi telephelyű építőanyag kereskedés összefoglalójának jóvoltából.

Tanácsok építkezés előtt állóknak

Hőszigetelés a régi vakolat leverése...

Mivel egy ház energiamérlegében nagy szerepet játszik, hogy a fala régi vagy új, így ez lényeges a hőszigeteléskor is. Amennyiben rendszerben szeretne tervezni, akkor talál valóban jó megoldást háza hőszigetelésére. Hőszigeteljen egy olyan komplett csomaggal, amivel minőségi és szép hőszigetelése lehet akár a régi vakolat megőrzése mellett is. A Mapetherm hőszigetelő rendszer minden eleme tökéletesen passzol egymáshoz, legyen szó hőszigetelő lapokról, vagy a segédanyagokról.

Hőszigetelés a régi vakolat leverése...

Építkezési tanácsok a Léta-Kertől

Az építkezés igen sokrétű folyamat, amely során rengeteg mindenre érdemes figyelni. Ehhez ad tanácsokat az Új Ház Centrum Pécs, Léta-Ker Kft. Pécsi telephelyükön a tervezés, látványtervezés mellett az építkezés, lakásfelújítás különféle részleteihez biztosítanak építőanyagokat. Az alapozástól, a szigetelésen, a tetőfedésen át, a megfelelő zuhanykabin megtalálásához vagy akár a legjobb kertépítési megoldásokhoz is szívesen ad tanácsot szakértő munkaerejük.

Építkezési tanácsok a Léta-Kertől

Hulladékszállító szemetes konténer ...

A hulladékszállító konténer kihelyezésére nálunk már 2 óra alatt lehetőség van! Ha elfelejtette idejében intézni a rendelést, hozzánk akkor is fordulhat, nem hagyjuk bajban! Szolgáltatásainkat nemcsak hétköznapokon, de hétvégén is igénybe veheti! A hulladékszállító konténer kihelyezését bárhol megoldjuk úgy, hogy Önnek a lehető legkevesebb gondja legyen a rakodással! Szükséges a területfoglalási engedély? Bízza ránk, elintézzük Ön helyett! Szolgáltatásaink magas színvonalát alacsony árakkal párosítjuk - ez másfél évtizedes szakmai sikerünk titka! Szemetes konténer rendelés itt!

Hulladékszállító szemetes konténer ...

Látványterv készítés a LétaKernél

Már vizualizáltad minden egyes összetevőjét az új fürdőszobádnak vagy épp tudod milyen konyhabútor elemeket, burkolatot szeretnél? Az Új Ház Centrum Pécs látványtervezési technikája lehetőséget biztosít, hogy mindezt egy rendszerben előtted legyen. A Léta-Ker 3 dimenziós képtervezési szolgáltatásával a lakásfelújítás előtt szemügyre veheted a szaniter, a fürdőszoba bútor vagy éppen a zuhanykabin helyét.

Látványterv készítés a LétaKernél

Duguláselhárítás Budapest

Dugulás keletkezése esetén hívjon azonnal szakembert! Modern gépeimnek köszönhetően a dugulás elhárítása egyszerűbb folyamat és a minőség is megbízhatóvá vált, így nem kell attól tartania, hogy a dugulás hamar visszatér otthonába. A hét mindennapján, 0-24 órában elérhet. Hívjon bizalommal! A dugulás megszüntetését garantálom.

Duguláselhárítás Budapest

Gépi duguláselhárítás Budapest

Dugulás keletkezése esetén hívjon azonnal szakembert! Ha időben megszüntetjük a dugulást, akkor nem lesznek kellemetlen következmények. Mindenki számára javasoljuk a gép duguláselhárítást, mi pedig a gépeket használjuk nagy részben, mert a dugulás forrása könnyebben megtalálható, valamint az elhárítási folyamat is egyszerűbbé válik. Korrekt áron nyújtunk kiváló minőséget, mindezt garanciával. Hívjon minket bizalommal!

Gépi duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás Budapest

Nem folyik le a WC-je? Eldugult a csatornája? Hívjon bizalommal és megoldjuk problémáját! Legjobb tudásunk szerint megszüntetjük a dugulást. Modern gépekkel rendelkezünk, amelyeknek köszönhetően egyszerűbben megtalálhatjuk a lerakódott szennyeződést és távolítjuk el. Korrekt áron, megbízható minőséget nyújtunk, garanciát vállalunk. A hét mindennapján, 24 órában elérhet minket.

Duguláselhárítás Budapest

Energia-megtakarítás hőszigeteléssel

Az modern és fejlett homlokzati hőszigetelés, hőszigetelő vakolat lehetőséget ad arra, hogy jelentős, akár 70%-os energiafelhasználás megtakarítást érjünk el a házunkban, az otthonunkban. Ehhez csupán csak egy hatékonyan működő hőszigetelő rendszert kell, hogy válasszunk, mint amilyenek a Mapei termékei. Hiszen az energiatakarékosság mellett ezek a rendszerek, időtálló, magas minőségű és környezetkímélő megoldást biztosítanak háza hőszigeteléséhez.

Energia-megtakarítás hőszigeteléssel

Változatos szolgáltatások a LétaKernél

Barkácsoláshoz és ház körüli munkálatokhoz szerszámokból építőanyagokból a pécsi LétaKernél széles választékból válogathatsz. A már 21 éve működő családi vállalkozásunk a lakásfelújítás és az építkezés előtt állóknak minden igényét igyekszik kielégíteni. A vásárlóinkhoz igazodva saját járműparkunkkal vállalunk építőanyag szállítást is, illetve szakembereink a telephelyünkön nyújtanak tanácsokat és intézik a kiszolgálást.

Változatos szolgáltatások a LétaKernél
Oldal: 2 / 18

Kategóriák

Állás, Munka (75)
Állateledel, Állatkereskedés (37)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (136)
Babáknak (32)
Betegeknek (33)
Blog, Fórum (85)
Budapesten (71)
Bútor, Lakberendezés (153)
Design, Divat (55)
Egészség (540)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar
Étel, Ital (84)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (40)
Gyerekeknek (33)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (123)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (123)
Iroda felszerelés (34)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (17)
Könyvek (17)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (24)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (67)
Magyar Termék (18)
Marketing (30)
Mesterember, Szakember (89)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (67)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (88)
Szépségápolás (99)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (132)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás (185)
Táplálkozás, Vitamin (31)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (201)
Üzleti szolgáltatás (281)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (51)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 5068 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-20 13:30:15

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Búzafű hatásai és...    Kategória: Egészség    
2. Édesgyökér jótékony...    Kategória: Egészség    
3. Virtuarium e-könyv kiadó...    Kategória: Könyvek    
4. GranSol Akadémia -...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
5. Real Health és Comvita...    Kategória: Egészség    
6. Crystal silver natur power...    Kategória: Egészség    
7. Ördögnyelv és a...    Kategória: Egészség    
8. Szigetüzemű napelemes...    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
9. 3 kW-os Napelemes rendszer...    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
10. Munkavédelmi technikus...    Kategória: Budapesten    
11. Tűzvédelmi előadó...    Kategória: Budapesten    
12. elsosegely-doboz.hu/    Kategória: Egészség    
13. Keress munkát a Biztos...    Kategória: Állás, Munka    
14. Napelem Telepítés    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
15. Zen masszázs és...    Kategória: Szépségápolás    


További Weboldalak...