Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Építkezés, Építőipar

Építkezés, Építőipar

Címkék: építőipar építőipari kivitelezés kőműves ács építőmester mérnök tervező földmunka bontás kaputechnika burkolás garázs építőanyag gipszkarton cserép vasbeton tetőtér lambéria szigetelés csempe festő-mázoló víz-gáz-villany épületgépészet építkezés.

Oldalak
Összesen 438 weboldal van ebben a kategóriában.

Építkezést vagy lakásfelújítást t... Új!

Építkezéshez és felújításhoz vásárolt építőanyagok hosszú éveken keresztül helyt kell állniuk! Az Új Ház Centrum Pécs, vagyis a Léta-Ker Kft. pécsi telephelyén minőségi építőanyagok széles választékával vár, továbbá szakképzett munkatársaik szívesen segítenek a tervezésben, és adnak szakmai tanácsokat akár festékáruról, barkácsolásról vagy fürdőszoba felújításról legyen szó. Tekintsd meg széles termékkínálatukat weboldalukon, vagy üzletükben személyesen!

Építkezést vagy lakásfelújítást t...

Kertépítési tanácsok a Léta-Ker Kft-től

Kertépítéshez nem feltétlenül szükséges térkövet választhatunk burkolóanyagaként. Dönthetünk olyan egyszerű építőanyag igényű megoldások, mint például a betonozás, aszfaltozás vagy kavics-terítés mellett is. Az Új Ház Centrum Pécs, vagyis a Léta-Ker Kft. ebben is segít nekünk.

Kertépítési tanácsok a Léta-Ker Kft-től

Nyílászáró és Árnyékolástechnikai Áruház

Több, mint 20 éve nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek forgalmazása és szerelése. Nyílászárók, árnyékolástechnikai termékek, ezek kiegészítői és a szükséges segédanyagok nagykeráron. Kínálatunkban műanyag, fa, alumínium, alumíniumborítású fa (alu-fa) típusok közül válogathat, az átlag piaci ár alatt. Passzívházakhoz is! Megoldást nyújtunk lakás, családi ház, középület és ipari épületek nyílászáróinak cseréjére vagy új beépítésére. Rövid határidővel, közvetlenül a gyárból. Az ajánlatkérés ingyenes. Teljes termékkínálatunkért látogasson el honlapunkra.

Nyílászáró és Árnyékolástechnikai Áruház

Fugázási tanácsok a Léta-Kertől

Mielőtt fugázásba vágnál, fontold meg hova és milyen területre kerül az anyag, és milyen külső hatások érhetik majd. Ezek alapján szükséges ugyanis az építőanyagot kiválasztani. Nézd Tekintsd meg az Új Ház Centrum Pécs, vagyis a Léta-Ker tanácsait a weboldalukon a fugázásról.

Fugázási tanácsok a Léta-Kertől

Vakolási tanácsok a Léta-Kertől Népszerű

A vakolás legtöbbször az építkezési folyamatok egyik legmunkaigényesebb része, éppen ezért érdemes ezt a folyamatot is jól megtervezni. Ráadásul sokat számít, hogy a megfelelő kivitelezés mellett, az alapvakolatokhoz és a végső felületképző rétegekhez is jó minőségű építőanyagot használjunk. Tekintsd meg az Új Ház Centrum Pécs, vagyis a Léta-Ker tanácsait a weboldalukon a vakolásról.

Vakolási tanácsok a Léta-Kertől

Ház-Tető 21 Kft. Népszerű

Cégünk igényes kivitelezésű, professzionális tetőszigetelési megoldásokat kínál az Ön számára, főleg közületek, társasházak és generálkivitelezők körében. Fő szolgáltatásunk még a palatetők bontás nélküli felújítása. Környezetkímélő technológiák és anyagok alkalmazásával hosszú távú védelmet nyújtunk családi háza, ipari ingatlana számára. Emellett Cégünk egyéb építőipari szolgáltatásokat is kínál, mint például fémszerkezetes csarnokok építése vagy napelem-rendszerek telepítése. Nézzen körül weboldalunkon! Keressen minket bátran!

Ház-Tető 21 Kft.

Vízszigetelési tudnivalók a Léta-Kertől Népszerű

A különböző megjelenési formájú vizek veszélyt jelentenek ingatlanjainkra, ezért kifejezetten lényeges a hatékony vízszigetelés. A tartósan nedvességnek kitett ingatlanszerkezetek erősen károsodnak, éppen ezért érdemes a Léta-Ker vízszigetelési tanácsait elolvasni, hogy mielőtt építkezésbe vagy felújításba fogunk tisztában legyünk a vízszigetelés fontosságáról.

Vízszigetelési tudnivalók a Léta-Kertől

Tetőzsindely az M0 mellett

Szakembergárdánk rugalmas ügyintézéssel várja akár telefonos, akár online megrendelésüket munkanap 8-16 h között. Zsindely kereskedésünkben végfelhasználóknak az IKO cég által gyártott tetőzsindelyeket és azok tartozékait értékesítjük. Termékeinket szigetszentmiklósi raktárunkban tároljuk és készletről értékesítjük. Ami a zsindely fedéshez szükséges: OSB lap választék, szellőző, zsindely alátét lemez, zsindelyszög. A termékeket házhoz szállítjuk az ország területén, amely szolgáltatás a megrendelés nagyságától függően ingyenes is lehet. Cégünk a zsindely forgalmazás mellett értékesíti a RoofArt Scandic festett acél ereszcsatorna rendszert.

Tetőzsindely az M0 mellett

Minőségi nyílászárók és garázskapuk

Minőségi nyílászárók, garázskapuk és további megoldások felújítás, átépítés és építkezés esetére. Kínálatukban széles választékot talál fa, műanyag és alumínium termékekből. Csak minőségi termékeket forgalmazunk! Megtervezzük és megépítjük télikertjét is! Árnyékolás technikai rendszereket is talál nálunk, kezdve egy egyszerű reluxától egészen a bonyolult és automatizált rendszerekig. Bemutatótermeink Budapesten, Érden és Keszthelyen várják szakértő segítséggel!

Minőségi nyílászárók és garázskapuk

Praktikus tanácsok hőszigeteléshez

Miért előnyös a magas minőségű hőszigetelés és milyen célt szolgálhat? Nézd át a Léta-Ker hőszigetelési tippjeit és választ kapsz a kérdéseidre! Az építkezési és lakásfelújítási tanácsokból sokat megtudhatsz a hőszigeteléssel elérhető kiadás csökkentésről és a környezetet érő káros hatások csökkentéséről is.

Praktikus tanácsok hőszigeteléshez

Budapesti költöztető - bútorszállító

Az irodaköltöztetés, irodabútorok szerelése, nálunk rugalmasan történik és szakértelemmel párosul. Gyakorlott és lendületesen dolgozó kollégákból álló csapatunk, a hét minden napján áll az ügyfelek rendelkezésére. Az irodaköltöztetéshez tudunk biztosítani költöztető dobozokat, és az irodabútorokhoz pedig stretch fóliát. Az irodabútorok, Salgó polcok, irattartóállványok szerelését gyorsan és szakértelemmel tudjuk megoldani. Az iratanyagokat sorrendtartásosan dobozoljuk, szállítjuk és helyére pakoljuk az új irodában. A számítógépeket, monitorokat, másológépeket, és minden irodai műszaki berendezést csomagolva szállítjuk. A páncélszekrény szállítása külön megegyezés szerint történik. Hétvégén, ünnepnap, de akár este is a rendelkezésére állunk, tekintettel az irodák zavartalan működésére.

Budapesti költöztető - bútorszállító

Kémény tanácsok a Léta-Kertől

A kémény az épületek egyik meghatározó része, hiszen a kényelmes mindennapokhoz hozzátartozik az otthonunk megfelelő hőmérséklete és a meleg víz. Ennek alapfeltétele, hogy a kéményünk a funkciójának kifogástalanul eleget tegyen, és az égésterméket eltávolítsa. Mindez pedig akkor lehetséges, ha már az építkezés előtt ügyelünk a kémény megfelelő építőanyagára és a kivitelezésére is.

Kémény tanácsok a Léta-Kertől

Építkezéshez rendelhető mixerbeton

Ha építkezést kezdene és mixerbetonra volna szüksége Budapesten (illetve vonzáskörzetében), Ön a legjobb helyen van! A transzportbeton egyik nagyszerű sajátossága, hogy gyorsan kész. A folyamatos keverésnek hála pedig a minőségét illetően mindig egyenletes. A mixerbeton ára az összetételétől függően kerül megállapításra. Illetve, ami a transzportbeton szállítását illeti, amiatt sem szükséges nyugtalankodnia! A cég megállapodás szerint a mixerbeton szállítást is megcsinálja. Ehhez a PUMIX járművek a legszuperebbek, amikhez többféle méretű betonpumpa is használható. A mixerbeton rendelés Budapesten az internetet használva tényleg gyors és egyszerű. Önnek mindössze a honlapra kell fellátogatnia, ahol az ajánlatkérést akár azon nyomban intézheti is. A mixerbeton rendelés mellé a Betonfészek Kft. szaktanácsadást is nyújt. A beton árakért látogasson el az oldalra!

Építkezéshez rendelhető mixerbeton

Tetőfedési tanácsok a Léta-Kertől

A tető az építmények „koronája”, viszont nem csak a megjelenése fontos, hanem az is, hogy a funkciójának tökéletesen eleget tegyen. Ehhez kínál egy-két tippet a Léta-Ker, amit már az építkezés, tetőfedés előtt érdemes megfontolni. Az építőanyagok, mint például a tetőcserép minősége mellett, legszükségesebb ugyanis, hogy az épületszerkezet időjárás biztos legyen, és a tetőablakok helyét is érdemes átgondolni.

Tetőfedési tanácsok a Léta-Kertől

A Léta-Ker tippjei a födém rendszerek...

Az építkezés során a födém rendszerek gondos megtervezése kifejezetten fontos. Az új Ház Centrum Pécs, vagyis a Léta-Ker Kft. tanácsaiban többek között az is kiderül, hogy milyen elvárásoknak kell megfelelnie a födémnek. A vízszintes teherhordó szerkezet kialakításakor ugyanis a minőségi építőanyagok mellett, figyelni kell a teherbírásra, tűzvédelmi előírásokra vagy akár a hőszigetelésre is.

A Léta-Ker tippjei a födém rendszerek...

Vízszigetelés- Cavus Center Kft

Cégünk vállalja Lakóházak intézmények, társasházak vízszigetelését továbbá medencék és egyéb vízszigetelési munkákat Pest megyében. Több éves tapasztalattal és kiváló minőségű anyagokkal, nézze meg honlapunkon lehetőségeinket, lapostető és tető szigeteléseinket.

Vízszigetelés- Cavus Center Kft

Barkácsolj a Léta-Kerrel!

Az Új Ház Centrum Pécs, vagyis a Léta-Ker építkezési tanácsai között a barkácsolásról is jó néhány információt olvashatunk. Az építőanyagok pécsi forrása igyekszik az építkezők mindenre kiterjedő igényeit kielégíteni és nem csak egyszerűen építőanyagokat, hanem még szerszámokat, barkács eszközök széles választékát és tanácsokat is biztosítanak lakásfelújításhoz.

Barkácsolj a Léta-Kerrel!

Mindent a falazásról

A Léta-Ker építkezési tanácsaiból kiderül, hogy a falazás során mire szükséges a legjobban odafigyelni: Falazás nem csupán a földfelszín feletti, hanem már az az alatti épületrésznél is felmerülhet. Annyi bizonyos, hogy az építkezés során az egyik legnagyobb döntési a pont a falazat építőanyagának a kiválasztása. Ennek minősége ugyanis felettébb meghatározza az építkezés és persze az épület minőségét.

Mindent a falazásról

Csökkentse kiadásait hőszigeteléssel

Önnek is állandó aggodalmat okoznak a fűtésszezon a számlai? A hatalmas kiadásoktól most megóvhatja magát: mérsékelje a fűtésköltségét háza hőszigetelésével! Számtalan előnye van a homlokzati hőszigetelésnek, de mielőtt háza szigetelésébe fogna mindenképpen érdemes alaposan átgondolni a folyamatot. Hiszen nagyban befolyásolja az eredményt a választott alapanyag: az időtálló és színvonalas hőszigeteléshez válasszon a Mapei hőszigetelő rendszert.

Csökkentse kiadásait hőszigeteléssel

Léta-Ker építkezési tippek már az a...

Már megvan az építkezéshez minden, elindulhat az érdemi munka? Ez esetben első lépésként kezdhetjük az alapozást! Kezdésként kitűzéssel indítjuk a munkát, ami után az alap kiásása következik. Sokat számít az épület időtállósága szempontjából a kitűnő minőségű és megfelelő mennyiségű építőanyag, betonacél használata. Ha még több alapozási, lakásfelújítási tudnivalókra, hasznosítható tippekre van szükséged, keresd fel a Léta-Ker weboldalát, minőségi építőanyagokért Pécsett pedig a telephelyét!

Léta-Ker építkezési tippek már az a...

Tanácsok festéshez a Léta-Kertől

Kifestenéd a lakásod, vagy csak felfrissítenél néhány falfelületet? Mielőtt belevágnál az otthonod festésbe olvasd el a Léta-Ker Kft. tanácsait! A pécsi építőanyag kereskedés weboldalán a szakembereik részletekbe menő tanácsokat adnak a felújításhoz, egészen a festés előtti felkészüléstől, a falfelület előkészítésén át, egészen a munkavédelemig. Sokszínű beltéri festékkínálatukat akár a weboldalukon, akár személyesen is meg tudod tekinteni!

Tanácsok festéshez a Léta-Kertől

Mapei Fugázók otthona kényes pontjaiba

A fuga választást egyáltalán nem szabad elhanyagolni a felújítás során. Gondoljunk arra, hogy a konyha felújításánál a víz mellett a szennyeződéseknek is ki van téve a fuga, míg a fürdőszoba felújításakor például a párás levegővel és a penésszel érdemes számolni. Ha megfontolt döntést szeretnénk hozni, ezek alapján a tartós és minőségi fugázáshoz ellenálló, de mégis szép anyagot érdemes választani: Mapei Kerapoxy fugázói például kiváló választás.

Mapei Fugázók otthona kényes pontjaiba
Oldal: 1 / 18

Kategóriák

Állás, Munka (72)
Állateledel, Állatkereskedés (36)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (135)
Babáknak (31)
Betegeknek (32)
Blog, Fórum (83)
Budapesten (68)
Bútor, Lakberendezés (152)
Design, Divat (55)
Egészség (467)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar
Étel, Ital (83)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (34)
Fotózás, Filmezés (38)
Gyerekeknek (32)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (110)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (122)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (121)
Iroda felszerelés (32)
Játékok (159)
Kert, Növények (65)
Kölcsönzés, Bérlés (16)
Könyvek (16)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (23)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (65)
Magyar Termék (18)
Marketing (27)
Mesterember, Szakember (87)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (63)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (85)
Szépségápolás (95)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (129)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás (152)
Táplálkozás, Vitamin (30)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (200)
Üzleti szolgáltatás (271)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (134)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (49)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 4886 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2017-06-29 14:01:17

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Többféle ütemezésű OKJ...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
2. Délutáni, esti és...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
3. Mit lehet tudni a keserű...    Kategória: Egészség    
4. Zen Tetoválás Győr &...    Kategória: Szépségápolás    
5. Lizin, propolisz és...    Kategória: Egészség    
6. Potencianövelő Shop    Kategória: Férfiaknak    
7. Pajzsmirigy betegség...    Kategória: Egészség    
8. Cotifibra és az egészséges...    Kategória: Egészség    
9. Stratégiai és Logikai...    Kategória: Szórakozás    
10. Építkezést vagy...    Kategória: Építkezés, Építőipar    
11. Siófok apartman, Balaton...    Kategória: Balaton    
12. Roncsolásmentes...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
13. Haspuffadás és alhasi...    Kategória: Egészség    
14. A kóladió-kivonat...    Kategória: Egészség    
15. Kóladió-kivonat...    Kategória: Egészség    


További Weboldalak...