Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Egészség

Egészség

Címkék: egészség gyógyítás orvosok egészséges életmód táplálkozás vitaminok tápanyagok gyógymódok orvoslás gyerekorvos egészségesen ápolás gyógyítás alternatív gyógymódok biogyógyítás egészség megőrzés reform élelmiszer szakorvos terápia probiotikum betegápolás.

Oldalak
Összesen 488 weboldal van ebben a kategóriában.

A lelkisegély az otthonába érkezik

Pszichológusi tanácsadás, online terápia, stresszoldás, hangulatzavarok kezelése rendkívül kedvező áron. Nemcsak a méltányos ár miatt érdemes azonban a Stresszdoki programot választani, hanem a magasszintű szolgáltatásokért is, illetve mert így kényelmesen, saját otthonából juthat hozzá ezekhez. A program online lelkisegélyt kínál mindenkinek, sőt egy ajándékot is, amelyet az oldal látogatói megkaphatnak.

A lelkisegély az otthonába érkezik

A mosószóda

A mosószóda másik néven nátrium - karbonátként ismert. Ez egy fehér színű és por állagú, vagy kristály állagú, természetes alapanyagokból összetett mosószer. Nagyon könnyen oldódik vízban, alkalmas ruhák tisztítására, mosogatásra és tisztálkodásra is, hiszen nem okoz allergiás reakciókat.

A mosószóda

Táplálékkiegészítők

A táplálékkiegészítők sokak számára nagyon hasznosak lehetnek, ám érdemes minőségi terméket vásárolni. Nem mindegy, hogy milyen kiegészítőt is rendelünk meg, hiszen sok változat létezik és rengeteg körülménytől függhet az, hogy pontosan milyen kiegészítő lehet hasznos. A www.ubody.eu/ weboldalon mindenki megtalálhatja a pontos és részletes leírások alapján azokat a kiegészítőket, amelyek számára a legoptimálisabb megoldást jelentik.

Táplálékkiegészítők

Moksa elixír - harmónia cseppekben

Nemrégiben kezdett útjára indulni a moksa elixír, ami magyar szakemberek keze munkáját dicséri. Márkus István és Bence Ilona azt tűzték ki célul, hogy ne felületi kezelést adjanak a betegségekre, az okukat keresték. A forrás, amit ők találtak a testünk-lelkünk közti harmónia megbomlása volt.

Moksa elixír - harmónia cseppekben

Egészséges táplálkozás napjainkban.

Az egészséges táplálkozás manapság egyben divatos is, ez pedig nem más mint a paleolit táplálkozás. Ez a táplálkozási mód hasonló mint az ősemberek táplálkozási módja. A lényege, hogy csupán olyan alapanyagokat fogyasszunk, amelyek káros anyagoktól mentesek.

Egészséges táplálkozás napjainkban.

A fülfájás enyhítése házi praktikákkal.

Biztosan sokan ismerik a kövirózsát, és sokan tudják, hogy számos gyógyító hatást tulajdonítanak neki. Rendkívül hatásos a fülfájásra a gyulladáscsökkentő hatása. Miután megmostuk húsos levelét, cseppentsünk belüle párat a fülünkbe. Kitűnő gyógyszer a fülfájásra.

A fülfájás enyhítése házi praktikákkal.

Gerincfájdalom-Doctorfit Gerincambulanc...

A Doctorfit gerinc ambulancia honlapja, melyen sok szempontból és oldalról vizsgálja a gerinc betegségek és gyógyításuk témakörét. A honlapon rengeteg érdekesség és hasznos információ várja a látogatókat. Az ambulancia maga is nagyon sok figyelmet fordít a minél komplexebb kezelésre. A budapesti intézményben orvosok, gyógytornászok és pszichológus is segíti a gyógyulást.

Gerincfájdalom-Doctorfit Gerincambulanc...

Gyógymasszázs profi szinten

A gyógymasszázs ajánlott gyógytorna előtt izomzat ellazításra, izomtonizálásra, vagyis izomtónusunk helyreállítására. A gyógymasszázs kezelést (melyet szokás orvosi masszázs néven is hívni) az esetek többségében kiegészítő kezelésnek rendelik. A masszőr a gyógymasszázs folyamán megállapítja a bőr és a bőr alatti kötőszövet állapotát, majd ez alapján nyújt megfelelő a kezelést. A gyógymasszázs mechanikailag ingerli a bőrt, az alatta lévő kötőszövetet és nem utolsó sorban az izomzatot. A gyógymasszázs helyileg, valamint a reflexekre való távolhatás segítségével enyhíti a fájdalmakat, javítja a vérkeringést.

Gyógymasszázs profi szinten

Gyöngy-dent kecskeméti fogpótlás

Jöjjön el fogászatunkhoz ahol dabas fogorvos, fogászat dabas, fogfehérítés dabas, fogpótlás dabas,kecskemét fogorvos, fogászat kecskemét, fogfehérítés kecskemét, fogpótlás kecskemét szolgáltatásink várják.Csöppenjen be egy családias hangulatú kezelésbe ami persze fájdalommentes is.Látogassa meg oldalunkat és tudjon meg többet rólunk.

Gyöngy-dent kecskeméti fogpótlás

A természetes dietetikai tanácsok

A kőkorszaki ember és a modern ember között mindössze 50 ezer év múlt el, szervezetünk ezért változatlannak számít. Az amerikai Dr. Cordein kikísérletezte a paleolit táplálkozást a bélproblémákkal küzdőknek. A szigorú étrend alkalmával a kőkori ember étkezési módjait kell követni, hiszen emésztő szervrendszerünk ezidáig nem állhatott át a rohamosan változó táplálék-forrásokhoz. A paleolit étkezés alatt a rizst és a koffeint el kell felejtenünk. Fogyaszthatunk ellenben gyűjthető gombákat, szárnyas húsokat és sertéshúst, és olajban gazdag magvakat. Informálódjon portálunkon!

A természetes dietetikai tanácsok

Lélek-sziget

A Lélek-sziget többek között foglalkozik családállítással, egyéni családállítás ülésekkel, felnőttek számára tartott önismereti tanfolyamokkal. A mozgás és a tánc is fontos szerepet játszik a szolgáltatások között, ezen kívül online tréningekkel is várjuk a hozzánk fordulókat. Honlapunkra hetente újabb cikkek kerülnek fel, amelyekben az önismeret elmélyítésében és a személyiségfejlődésben segítjük az olvasókat. Olyan egészséges felnőttekhez szólunk, akik minél inkább meg akarják ismerni a családi dinamikáikat, elakadásaikat, és ezeket felismerve oldást szeretnének kapni.

Lélek-sziget

Plasztikai sebészeti blog - Aesthetica....

Szívesen megismerné a sztárok szépségének titkát? Szeretné megtudni, milyen módszerekkel érték el, hogy alakjuk tökéletes legyen? Az Aesthetica blogon most mindent megtudhat módszereinkről és a kezelések menetéről az egyedi élménybeszámolókon keresztül. Az általunk végzett plasztikai beavatkozások minden lépését megismerheti, mindezt a páciensek szemszögéből, így biztosan nem éri meglepetés, ha Ön is úgy dönt, hogy igénybe veszi valamely szolgáltatásunkat. Oldalunkat megtalálja a www.blog.aesthetica.hu címen, melyen keresztül az Aesthetica klininájának honlapját is könnyen elérheti.

Plasztikai sebészeti blog - Aesthetica....

Romlott a látása?

Tudta, hogy míg a távollátás a lakosság 50 %-át érinti, addig a rövidlátók csak a lakosság 10 %-át teszik ki? Mindegy milyen szemproblémával küzd, szemész orvosaink azt is nagyfokú szakértelemmel kezelik! Csak jelentkezzen be hozzájuk és foglaljon időpontot náluk online!

Romlott a látása?

Optik-Med lézeres szemműtét

A világ egyik legkorszerűbb szemészeti műszerparkja és szemészek több tízezres vizsgálati tapasztalata segíti a szűrést, az aberrométer (páciensek elnevezésével Sasszemmérő) alkalmazásának köszönhetően pontosan feltérképezhetők az egyéni, rejtett fénytörési hibák, amelyek alapján a hagyományos lézerkezeléseknél biztonságosabb és pontosabb, személyre szabott látáskorrekció tervezhető. Az alkalmassági vizsgálatot követően megtapasztalhatja és írásba rögzítve is megkapja, hogy milyen eredmény várható az Ön esetében, ha úgy reagál a lézerkezelésre, ahogy a páciensek 99%-a.

Optik-Med lézeres szemműtét

Férfi edzés

Mozogj.com - Az egészségportál Minden, ami tömegnövelés és testépítés. Kiváló férfi edzéstervek a legnagyobb hatékonyság érdekében. Egészséges táplálkozási tanácsok és tömegnövelő étrendek várnak, több száz hasznos cikk és siker story a motiválás érdekében. Látogass el weboldalunkra és ismerkedj meg másként a testépítés fogalmával.

Férfi edzés

búzafű.biz

A búzafűre azt mondják, hogy a természet ajándéka, és a benne lévő tápanyagok és vitaminok a természet által meghatározott optimális arányban állnak rendelkezésre, azaz pontosan annyi és olyan, amennyire és amilyenre az emberi szervezetnek szüksége van. A búzafűlé fogyasztása, segíti méregteleníti a szervezetet, valamint az anyagcsere-folyamatokat. Ami miatt a búzafűből préselt lé, illetve készítményei széles körben elterjedtek a búzafű immunrendszer erősítő hatása, a szervezet lúgosításában betöltött szerepe. Hosszan sorolhatnánk felhasználási módjait természetes fogyasztó szerként, daganatos megbetegedések kezelésében és így tovább. Weboldalunk teljeskörű leírással szolgál a búzafűlé készítményekről, és sok hasznos információval látja el az olvasót a búzafű fogyasztásáról.

búzafű.biz

Házi vízszűrő

A palackozott ásványvíz és a csapvíz dilemmája nagyon sok vitát szül manapság. A csapvíz ellen a következő érveket szokták felsorolni: nincs jó íze, büdös, furcsa a színe zavaros. Ezek a jelenségek melyek egyre inkább növelték az ásványvíz fogyasztók számát. Pedig az ásványvíz nem kifejezetten jó megoldás. Hiszen drága, el kell érte menni a boltba, ergo nem azonnal hozzáférhető és nem ajánlott mindennapi fogyasztásra. A megoldást a víztisztító berendezések jelenthetik, hiszen mindkét fél felsorolt negatívumait kiküszöbölik

Házi vízszűrő

Méreganyag nélküli tetüírtó

A tetüírtó legfontosabb ismérve, hogy hasson. Minden tetüírtónak tudnia kell ezt. Mi lehet az a plusz, ami egy tetüírtót a többi fölé emel? Például, hogy veszélyes méreganyagok nélkül a tetvesség összes fázisában hatni tudjon. A gyorsaság és a hatékonyság mellett környezet- és felhasználóbarát. Ez a NYDA tetüírtó.

Méreganyag nélküli tetüírtó

Szauna.hu - A szauna és infraszauna web...

A Szauna.hu webáruház infraszaunák és hagyományos finn szaunák kereskedelmével foglalkozik. Infraszauna kínálatunkban nem csupán carbon sugárzós hanem a legújabb full spectrum sugárzókkal szerelt modellek is megtalálhatók. Ezek már az infravörös tartomány teljes egészét lefedik, így az infrasugarak mintegy 4mm mélyen behatolnak a bőr alá. Ezáltal az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása sokkal intenzívebbé válik. Kérjük, látogasson el hozzánk, és tudjon meg minél többet a szaunázásról!

Szauna.hu - A szauna és infraszauna web...

Svédmasszázs jótékony hatásai

A svédmasszázs képezi valamennyi európai masszázsfogás alapját, alapfogásait kombinálva felfrissíti a szervezetet, fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent - pl. stresszes fejfájás-, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést. A svédmasszázs ezenfelül enyhíti az álmatlanságot, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását, éppen ezért érdemes felkeresni masszőrünket, ha hasonló problémákban szenvedünk. Számos szalon létezik, de a legjobb svédmasszázst Budapesten nálunk kapja! Képzett masszőrjeink kezei között teste újjáéled és nem fog ráismerni önmagára. A svédmasszázs évszázadok fogásai napjainkra tökéletesedtek ki, így fájdalmainkra, belső szervi bajainkra is kitűnő kezelésnek hat. Látogasson el egy svédmasszázsra budapesti szalonunkba és tapasztalja meg első kézből a változást.

Svédmasszázs jótékony hatásai

Derékaljak és ágybetétek

A tönkölypelyvával töltött derékalj nagymértékben javítja az alvás minőségét és a káros földsugárzástól megvédi használóját.bHasználata során nagymértékben javulhat az alvás minősége, enyhülhetnek az ízületi és izomfájdalmak, a felfekvés megelőzhető, jótékony hatást mutat a reumatikus fájdalmakra, migrénes bántalmakra, menstruációs zavarokra, izomhúzódások és az izmok túlzott megterhelése esetén. A matrac az egész gerincnek természetes tartást biztosít, tökéletesen illeszkedik a test formájához. Tetőtől talpig élvezheti a tönkpelyva által nyújtott komfortos kényelmet és gyógyhatásait, mellékhatások nélkül. Tartós fekvőbetegség esetén különösen ajánlott, fájdalomcsillapító és nyugtató hatása miatt, továbbá a felfekvést is megelőzi. Bármilyen fekvő felületre elkészíthető, akár kisgyermekek ágyába is.

Derékaljak és ágybetétek

Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány missziójának fogadta, hogy profi színészeinek segítségével a kórházakat járva kacajt varázsoljanak a kórházban lévő lurkók arcára. Létrehozása óta pedig az alapítvány pontosan ezen az úton jár. Hiszen a nevetés segít a gyógyulás közben! Először csak Budapesten, ám mostanra már máshol is ellátogatnak a bohócdokik. Ha részletesebben áttekintené az alapítvány tevékenységeit, a weblapon átnézheti. Ha pedig úgy döntött, hogy adója egy százalékával támogatná az alapítványt, a letölthető rendelkező nyilatkozat kinyomtatásával ezt megtehet

Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány

Bio fekete áfonya

A fekete áfonyalé több oldalról is támogatja szemünk egészséges működését. A látásromlás megelőzéséhez és a különböző eredetű szembetegségek kezeléséhez is ajánlani szokták rendszeres fogyasztását, aminek több előnye is van. A bio fekete áfonya immunerősítő és antioxidáns hatóanyagokat is tartalmaz. Nagy mennyiségben található benne A- és C-vitamin, valamint antocianin, mely szabadgyök megkötő képességével védi a szem egészségét. A bio fekete áfonya (kék áfonya) a laboratóriumi vizsgálatok szerint a memóriára is jó hatással van, enyhíti a menstruációs fájdalmakat és élénkíti a vérkeringést az egész testben, a szemfenéken és a végtagokban is.

Bio fekete áfonya

Csung Jüan Csikung tanfolyam

A Csung Jüan Csikung 7000 éves régi tanítás, amely a múlt századig titkosak voltak. Hszü Mingtang nagymester adta át a rendszert a nyugati világnak úgy, hogy az rohanó, stresszes világban élő ember számára is megtanulható és gyakorolható legyen. Az alapja az energia (csi) gyűjtése a környezetünkből, univerzumból. Ez az energiai a testünkben tárolható. Ha elegendő minőségü és mennyiségű energiával rendelkezünk az ember jobban tűri példul a munkahelyi stresszt. A csikung gyakorlatok során elcsendesítjük az elménket, a test mechanizmusa jobban tud érvényesülni. A Csung Jüan Csikung gyógyító ága a Képmedicina. Sikeresen lehet vele kezelni a nyugati orvoslás szerinti gyógyíthatatlan betegségeket, úgy mint az asztma, daganatos metegségek, izületi bántalmak, gerincsérv. A csikung gyakorlatok bárki számára könnyen megtanulhatók, de fontos a napi rendszerességű gyakorlás. Tanfolyamok egész évben Győrben, Sopronban és Mosonmagyaróváron.

Csung Jüan Csikung tanfolyam

Krill-Olaj étrend

A megfelelő, helyes étrend kialakítása óriási hatással van szervezetünk megfelelő működésére és egészségére. Éppen ezért fontos, hogy megfelelő vitaminokkal és tápanyagokkal egészítsük ki étkezéseinket. A Krill-Olaj étrend-kiegészítők ezt a szerepet töltik be a mindennapokban.

Krill-Olaj étrend
Oldal: 10 / 20

Kategóriák

Állás, Munka (72)
Állateledel, Állatkereskedés (36)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (135)
Babáknak (32)
Betegeknek (32)
Blog, Fórum (83)
Budapesten (68)
Bútor, Lakberendezés (152)
Design, Divat (55)
Egészség
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (443)
Étel, Ital (83)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (39)
Gyerekeknek (32)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (111)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (122)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (122)
Iroda felszerelés (33)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (16)
Könyvek (16)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (23)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (65)
Magyar Termék (18)
Marketing (27)
Mesterember, Szakember (88)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (64)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (86)
Szépségápolás (96)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (131)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás (179)
Táplálkozás, Vitamin (30)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (200)
Üzleti szolgáltatás (273)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (50)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 4956 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2017-08-16 09:46:54

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Puzzle kollekciók a...    Kategória: Szórakozás    
2. Barkács termékek -...    Kategória: Építkezés, Építőipar    
3. Munka mellett is...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
4. Gyakorlatorientált OKJ-n...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
5. Munka mellett is...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
6. Esti és hétvégi Családi...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
7. Tandíjmentes nappali OKJ-s...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
8. Salaktalanítás természetes...    Kategória: Egészség    
9. OKJ-s Útépítő- és...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
10. OKJ-s Gépkezelő tanfolyam...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
11. Roncsolásmentes...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
12. Útépítő- és...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
13. Lapacho tea előnyei.    Kategória: Egészség    
14. Glükózamin jótékony...    Kategória: Egészség    
15. Pektin tartalmú...    Kategória: Egészség    


További Weboldalak...