Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Üzleti szolgáltatás

Üzleti szolgáltatás

Címkék: adóbevallás biztosítás behajtás ügyvéd üzlethelyiség zálog kölcsönzés könyvelés pénzügyi szakértő coaching forex felszámolás üzleti szolgáltatások Budapesten ingatlanhitel cégalapítás beruházási hitelek outsourcing piackutatás.

Oldalak
Összesen 278 weboldal van ebben a kategóriában.

Co-Print Nyomdaipari Kft.

Nyomdánk grafikusok, kiadók, kereskedelmi cégek és magánemberek számára egyaránt nyújt teljes körű nyomdai (meghívó, szórólap, prospektus, könyv, boríték, levélpapír stb.) és interaktív (honlap, e-book, interaktív PDF) megoldásokat, melyet a kézirattól, fotózástól a kész termék kivitelezéséig megvalósítunk. Célunk, hogy az Ön idejét megtakarítva, gyorsan és bármely felmerülő problémát megoldva megfelelő minőségű eredményt érjünk el, ami hatékonyan szolgálja az Ön céljait, sikerét. Mindezt úgy teszi a nyomda, hogy a teljes munkafolyamat során figyelmet fordítunk a környezet megóvására. Várjuk szíves megkeresését nyomdánkban! Gyors és gazdaságos munkát szeretne? Vállaljuk szórólap, prospektus, könyv, levélpapír, képeslap, nyomtatványok, tájékoztató anyagok, újság, meghívó, jegy- és jegyzettömb, öntapadó, plakát, boríték, szórólap és egyéb kiadványok, grafikai tervezését, teljes körű, a nyomda által történő kivitelezését ofszet és/vagy digitális nyomtatással, kötészettel és akár megszemélyesítéssel (perszonalizálva) is - nyomda, nyomtatás.

Co-Print Nyomdaipari Kft.

Vexton Kft Csapatépítés

A Vexton Kft egyedi csapatépítő játékok szervezésével foglalkozik. Alapvetően cégek szállodák részére szevezz csapatépítő programokat. Kínálatunkban indoor, outdoor és extrém csapatépítő játékok szerepelnek. Minden programot egyedi igények szerint is meg lehet rendezni. Cégünk Eger városában található, de az ország teljes területén szervez csapatépítő játékokat. Kérjen ajánlatot kötelezettségek nélkül.

Vexton Kft Csapatépítés

Őrzés-védelem egyedi konstrukciókkal

Ha vagyonvédelmmel és őrzéssel foglalkozó céget keres, hívja a SecuriRentet! Számos őrzés-védéssel kapcsolatos szolgáltatás megtalálható a portfoliójukban. Ide tartozik például a kamerás, technikai vagyonvédelem, ami nem mindig igényel élő személyzetet. De a személyvédelemnek, területőrzésnek értelemszerűen vannak olyan alternatívái is, ahol élőerős őrzés-védelem is kellhet (például a portaszolgálat) . Ilyenkor az őrzés-védést a SecuriRent minden esetben a saját embereivel végzi. Nem von be alvállalkozókat a vagyonvédelem ellátásába. Lehet az egy ipari létesítmény vagy más egyébnek az őrzése, feltétlenül rutinos embereket bízzon meg a feladattal! Irodaházak őrzésére is lehetőség van.

Őrzés-védelem egyedi konstrukciókkal

Kutya és macska sírkő - Pet-Stone

Macska és kutya sírkő készítettése a Pet-Stonenál! Kiskedvenceink puszta jelenléte képes csodásabbá tenni hétköznapjainkat. Egyszer viszont sajnálatos módon eljön az a momentum, amikor itt hagynak bennünket. Ilyenkor az egyetlen amit tehetünk, hogy a létező legigényesebb féleképp honoráljuk emléküket. A macska síremlék pl. jó erre! A Pet-Stone olyan igényes macska és kutya sírkövek gyártását vállalja, amikre majd tuti nem lesz kifogása. A megrendelő gazdinak még arra is módja van, hogy egyedi képet rakasson a kért macska síremlékre (vagy egyébre). A cégnek sok éves múltja van lézergravírozásban. Szóval az igényelt kutya sírkő sok tekintetben igényekre szabható. A weboldalon láthatja, hogy miképp is nézne ki például egy kutya, esetleg macska sírkő.

Kutya és macska sírkő - Pet-Stone

Benedictum fordítóiroda Szerződés é...

Ne gátolja üzletét a nyelvtudás hiánya! Ma már elengedhetetlen egy cég életében, hogy külföldön is legyenek partnerei. Nem mindegy azonban, hogy a szerződések, megállapodások hogyan vannak megfogalmazva az adott ország nyelvén! Szerződés fordítás, hiteles fordítás, fordítás hitelesítése, hivatalos fordítás, jogi szakfordítás profiktól. Kiépített jogi háttérrel rendelkezünk fordítóirodánkban Budapesten. Jogi fordítás, jogi szakfordítás feladatainkat képzett jogászok végzik. A Cégbíróság hitelesnek fogadja el fordításainkat! Kérje ajánlatunkat.

Benedictum fordítóiroda Szerződés é...

Sertés tartástechnológia

Cégünket 2008-ban alapítottuk. Fő profilunk a tartástechnológiai eszközök szerelése, szervizelése. Kollégáink külföldön szerzett tapasztalatok alapján valósítják meg fejlesztéseinket, így mindig naprakészek vagyunk a tartástechnológiai követelmények, jogszabályok terén. Célkitűzésünket ügyfélcentrikus szemlélettel alapoztuk meg, így a kitartó, lelkiismeretes munkának köszönhetően több száz elégedett ügyfelet tudhatunk a magunkénak.

Sertés tartástechnológia

Emelőállványok és targoncák bérbeadása

A BauTrans változatos eszközkínálatában Ön is megtalálja a daruzási feladatihoz leginkább megfelelő emelőt. Több, mint 50 emelővel rendelkezünk. Megtalálja nálunk a hidraulikus emelőket, valamint autódarukat is! Tekintse meg, hogy hogyan lehetünk segítségére eszközeink bérbeadásával!

Emelőállványok és targoncák bérbeadása

Lakástakarítás, irodatakarítás, abl...

Szakszerű takarítás Budapesten, Csepelen. Takarító vállalkozásként, a szolgáltatások Budapesten és Csepelen, illetve a környéken elérhetőek. Ha fontos önnek a tisztaság, keressen bennünket, mi megoldjuk. Fő profilunk az irodák, oktatótermek, tárgyalótermek illetve lakások alkalomszerű és folyamatos takarítása, fertőtlenítése. Takarítás közben minden esetben törekszünk a környezetvédelemre vegyszermentes, víztakarékos módszerek alkalmazásával, szelektív szemétgyűjtéssel. Irodatakarítás Budapesten és Csepelen: vállaljuk irodák, oktatótermek, tárgyalótermek folyamatos vagy eseti jellegű takarítását. A tiszta, rendezett irodahelyiség, a higiénikus munkakörnyezet lényeges, szuper érzés ilyen környezetben munkálkodni és nyugodtan fogadhatja itt üzletfeleit is. Lehetőség van folyamatos takarításra és alkalmi, ún. nagytakarításra is. Ablaktisztítás szolgáltatásunk külön is kérhető. Csillogó, csíkmentes, tiszta nyílászárók fokozzák a komfortérzetet. Az ablaktisztítás a keretekkel és egyéb tartozékokkal együtt zajlik, vegyszeres vagy -mentes kivitelben. Lakástakarítás esetében vállalunk sorozatos (napi, heti) takarítást, házvezetést, alkalmi nagytakarítást. Babysitting, gyermekfelügyelet is elérhető nálunk, ha nincs kire bízni a gyermeket, mi megoldjuk. Referenciával bíró, gyermekmegőrzésben gyakorlott babysitter kollégáink mellett nyugodtan hagyhatja gyermekét.

Lakástakarítás, irodatakarítás, abl...

Nyákáruház.hu - NYÁK gyártás

Hiszünk abban, hogy egy NYÁK rendelés is lehet gyors, egyszerű, és ajánlatkérés mentes. Nálunk nincs felára sem a pozíciónyomatnak, sem a forrasztásgátló lakknak. A webshop rendszerű rendelésnél elegendő csak a nyomtatott áramkör legyártásához szükséges Gerber fájlokat feltölteni, valamint megadni a darabszámot és a panel befoglaló méreteit, majd azonnal megtudja mennyibe fog kerülni Önnek a gyártás. Célunk, hogy kiszolgáljuk a kis- és közepes sorozatú NYÁK-okat felhasználó cégek és magánszemélyek igényeit. Emellett fontosnak tartjuk, hogy segítséget nyújtsunk azon diákoknak, fiatal mérnököknek és hobbistáknak, akik számára a gyári nyomtatott áramkörök világa még ismeretlen. Igyekszünk a termékeinkről minél több információt biztosítani a termékoldalakon, hogy a kiválasztást megkönnyítsük, valamint segítséget nyújtunk a Gerber fájlok elkészítéséhez, ellenőrzéséhez is. Bízunk abban, hogy újszerű üzletpolitikánk gyakorlásával – amely során a lehető legkevesebb erőfeszítés megtételével kaphatja meg a nyomtatott áramkörét – hozzájárulhatunk az Ön munkájának sikeréhez.

Nyákáruház.hu - NYÁK gyártás

Számlázóprogram

Profi számlázó program ingyenesen használható funkciókkal és számos extra szolgáltatással. A Billzone elsőként vezette be az ingyenes csomagjában az elektronikus számla készítésének a lehetőségét. Így a számlázó program használatával sok fa életét megmentheti a papírfelhasználás csökkentésével.

Számlázóprogram

Coaching, tanácsadás

Problémáid vannak életedben? Hollenda Zsolt life coach, életvezetési tanácsadó segít. Az első konzultáció alkalmával tisztázzátok a problémát, ő pedig segít megtalálni annak okát, majd miután közösen kidolgoztátok a megoldást, TE nekilátsz a megvalósításnak. A következő találkozások alkalmával elemzitek, hogy mit sikerült megoldani, és léptek tovább a következő probléma megoldására.

Coaching, tanácsadás

Iratszéf

Cégünk, az Iratszéf Iratmegőrző és Szolgáltató Kft. fő szakterülete az iratok, dokumentumok, szerződések profi és szakszerű tárolása, akár digitalizálással. Ne hagyja, hogy ellepjék a felesleges iratok irodáját, otthonát, próbálja ki szolgáltatásainkat! Tekintse meg internetes oldalunkon részletes szolgáltatásainkat, és bővebb információinkat!

Iratszéf

Optimum Store Technik - Raktártechnika

Raktári, irattári berendezés értékesítése. Raklapos , polcos állványrendszerek, galériák kivitelezése. Irodákban, irattárakban alkalmazható polcrendszerek beépítése. Kollégáink segítik a későbbi dolgozók betanítását is a karbantartási munkákra.

Optimum Store Technik - Raktártechnika

Tolmácsolás szakértőktől

A tolmácsolásnak több típusa is van. Ne ijedjen meg, ha önállóan nem tudja eldönteni azt, hogy az Ön számára melyik módszer biztosítja a legmegfelelőbb megoldást, a cégünk munkatársai ugyanis készséggel segítenek a döntés meghozatalában is. Forduljon bizalommal ön is a European Masters Tolmácsirodához.

Tolmácsolás szakértőktől

Külföldi cégalapítás a Dortinával

Miért érdemes külföldön céget alapítani? Melyik országot célszerű választani? Olyan kérdések, amelyekre több jó válasz is lehetséges. Minden esetben mérlegelni kell az adott térségben meglévő lehetőségeket és a jogszabályok sajátosságait is. A külföldi cégalapítás további sajátosságairól érdeklődjön a cégünk honlapján.

Külföldi cégalapítás a Dortinával

Adatkezelési szabályzat készítés

Az adatkezelési szabályzatot azoknak a vállalkozásoknak továbbá közintézményeknek továbbá non profit szervezeteknek kell elkészíteni, akik a munkájuk során információkkal végeznek valamilyen tevékenységet. A szabályzatról további tájékoztatásokat keressen a Docutár Iratrendező és Tároló Szolgáltató Kft honlapján.

Adatkezelési szabályzat készítés

Száraz, hasított tűzifa eladás, Vác...

Tűzifa eladás, megfizethető áron, megbízható helyről, kedvező áron házhoz szállítással. A rendelhető tűzifák: akác, cser, tölgy, bükk, gyertyán. A kiválasztott tűzifát megrendelheti hasítva, gurigára vágva, vagy méteresre vágva. Igény esetén kalodás szállítás is lehetséges. A tűzifát Pest megye területén házhoz szállítjuk. Az alábbi városokba szállítunk: Vác, Göd, Dunakeszi, Fót, Budapest, Szentendre, Isaszeg, Pécel, Kistarcsa, Gödöllő, Veresegyház, Aszód. További szolgáltatásainkat megnézheti a weboldalunkon.

Száraz, hasított tűzifa eladás, Vác...

Cég eladás és adósságok kezelése

A fix költségeken felül, amik egy cég eladásával járnak (ügyvédi díj, hatósági díjak, stb.) nálunk az egyéb felmerülő költségeket mindig egyéni elbírálás alapján szabjuk meg. Ennek mértéke az eladni kívánt cég állapotától függ. Mivel tudjuk, hogy egy cég eladása bizalmi kérdés, teljes diszkréciónkra számíthat és az Ön igényeinek megfelelő minőségi szolgáltatást nyújtsunk.

Cég eladás és adósságok kezelése

Részvény befektetés szakemberekkel

Szolgáltatásaink mérete arányosan növekszik a kereskedési számla méretével! Ingyenes csoportos képzéseket kínálunk (például: Tőzsdei oktatás, kereskedési képzés), valamint egyéni mentorálást és személyre szabott oktatást. Válasszon alap, haladó, profi vagy VIP csomagjaink közül, az Önnek/Önöknek legmegfelelőbb képzések közül.

Részvény befektetés szakemberekkel

Biohilfe 2005 Bt.

Cégünk, a Biohilfe 2005 Bt. egy évtizedes tapasztalattal társasházak számára nyújtott szolgáltatásokkal, elsősorban társasházkezelést és üzemeltetést, portaszolgálatot és energiakezelést nyújtunk ügyfeleink számára. Látogassa meg oldalunkat a részletekért!

Biohilfe 2005 Bt.

Iratkezelési szabályzat

Az iratkezelési szabályzat elkészítése mellett egyéb tevékenységeket is folytat a vállalkozásunk. A cégünk ugyanis dokumentumok kezelésére szakosodott ezért minden egyes formanyomtatvány és elektromos irat szakszerű kezelésével foglalkozunk. Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor keresse a cégünket.

Iratkezelési szabályzat

www.fourcolours.hu

Óriásplakátot, névjegykártyát, reklámtáskát, molinót, bélyegzőt, szórólapot, katalógust készíttetne? Negyedmillió ofszet és digitális terméket kínáló online nyomdánknál a weben keresztül könnyedén megrendelheti az elvárásainak megfelelő árucikket. Mindezt kényelmesen, csupán néhány kattintással. Ráadásul futárszolgálatunknak hála néhány munkanapon belül kézhez is kaphatja kiválasztott termékét. A szállítás természetesen díjmentes. Úgy látja, hogy elképzelése eltér az oldalon hozzáférhető standard ajánlatainktól? Ez esetben egyénre szabott megoldásokkal is előállunk! Teljes körű információért látogasson el bizalommal honlapunkra! Illetve ügyfélszolgálatunk is az Ön rendelkezésére áll, ha a telefonos kommunikációt választaná. Keresse őket telefonon hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között az alábbi számon: +36-1-84-80-648.

www.fourcolours.hu

Prototípus gyártás - Precíziós öntő Kft.

A prototípus gyártás szolgáltatásunk keretében lehetőséget biztosítunk a nagyobb mennyiségű alkatrészek készítése előtt a termékek prototípussal való kipróbálására is. Ha a prototípus gyártásról további tájékoztatásokra kíváncsi, akkor látogasson el a Precíziós Öntő Kft weboldalára.

Prototípus gyártás - Precíziós öntő Kft.

Dokutár irattár

Az irattár megtalálható a vállalatok saját vagy bérelt ingatlanjaiban, de kifejezetten a dokumentumok kezelésére szakosodott cégek épületeiben is. Ezek a vállalkozások több ügyfél dokumentumait is őrzik. Ha szeretne többet tudni az irattárak működéséről, akkor látogasson el a cégünk honlapjára.

Dokutár irattár

Foglalkozás egészségügyi vizsgálat

A foglalkozás egészségügyi vizsgálaton minden alkalmazottnak több alkalommal részt kell vennie. Először a munkaviszony kezdete előtt, mivel a szakorvosi vélemény szükséges a feladatok végzéséhez. A felmérések részletes szabályairól érdeklődjön a rendelőnk weboldalán.

Foglalkozás egészségügyi vizsgálat
Oldal: 2 / 12

Kategóriák

Állás, Munka (74)
Állateledel, Állatkereskedés (37)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (136)
Babáknak (32)
Betegeknek (33)
Blog, Fórum (85)
Budapesten (69)
Bútor, Lakberendezés (152)
Design, Divat (55)
Egészség (533)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (449)
Étel, Ital (84)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (40)
Gyerekeknek (33)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (123)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (123)
Iroda felszerelés (34)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (16)
Könyvek (16)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (24)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (67)
Magyar Termék (18)
Marketing (30)
Mesterember, Szakember (89)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (67)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (88)
Szépségápolás (98)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (132)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás (184)
Táplálkozás, Vitamin (31)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (201)
Üzleti szolgáltatás
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (51)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 5050 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-03-01 13:42:03

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Jodo - japán botvívás    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
2. Sportfogadás.com    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
3. Költöztetés -...    Kategória: Logisztika, Szállítás    
4. Emóció 7.84 jellemzői.    Kategória: Egészség    
5. Kiadó szállások...    Kategória: Apartman, Panzió    
6. A pektin és a...    Kategória: Egészség    
7. Neera szirup jótékony...    Kategória: Egészség    
8. Hatalmas fogyasztói email...    Kategória: Marketing    
9. Colanuts fogyókúra.    Kategória: Egészség    
10. Kókuszolaj jellemzői.    Kategória: Egészség    
11. Természetes immunerősítő...    Kategória: Egészség    
12. A mangosztán hatásai...    Kategória: Egészség    
13. Hirdetesingyen.hu az ingyenes...    Kategória: Ingatlan    
14. Információk a királydinnye...    Kategória: Egészség    
15. Az lkarnitin hatásai és...    Kategória: Egészség    


További Weboldalak...