Webkat.hu

 • narrow screen resolution
 • wide screen resolution
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
 • default color
 • green color
 • cyan color
 • red color
Katalógus Üzleti szolgáltatás

Üzleti szolgáltatás

Címkék: adóbevallás biztosítás behajtás ügyvéd üzlethelyiség zálog kölcsönzés könyvelés pénzügyi szakértő coaching forex felszámolás üzleti szolgáltatások Budapesten ingatlanhitel cégalapítás beruházási hitelek outsourcing piackutatás.

Oldalak
Összesen 278 weboldal van ebben a kategóriában.

Offshore

Ha már offshore cégalapításon töri a fejét, hadd legyünk mi azok, akik kidolgozzák a részleteket! Dr. Tóth K. Zoltán ügyvéd irodája ugyanis nem csak kizárólag klasszikus jogi ügyekkel foglalkozik. Offshore-ral kapcsolatos tanácsainkat Magyarországon bejegyzett ügyvédként nyújtjuk, ennek megfelelően ügyfeleink diszkréciós igényét az ügyvédi titok intézménye biztosítja.

Offshore

széchenyi terv

Új gépek beszerzéséhez, informatikai rendszer fejlesztéséhez, szoftverek vásárlásához, infrastrukturális beruházáshoz, telephelyfejlesztéshez akár 10-65% mértékű VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ állami támogatást nyerhet el. Ebben a pályázati szakaszban a gyorsaság fog számítani, tehát ha van fejlesztési elképzelése, akkor hívja MOST irodánkat!

széchenyi terv

Szárazjeges tisztítás országosan

A szárazjeges tisztási technológia alkalmazásának egyik legnagyobb előnye, hogy a tisztítás során egyáltalán nem sérül a tisztítandó felület, csupán a szennyeződés tűnik el. A technológia nagyin finoman hangolható és beállítható, hogy csak a szennyeződést, vagy még néhány festékréteget is eltávolítson a szárazjég. Ez a fajta tisztítás használható falfirkák és rágógumik hatékony eltávolítására, az élelmiszeripar területén is alkalmazható tisztítási célokra, továbbá minden egyéb elektromos és gépipari berendezés tisztítására, ahol sok a nehezen hozzáférhető hely. Előnye még, hogy a berendezéseket az üzemelésük helyszínén lehet megtisztítani, így elkerülhető az eszközök szállításának költsége és jelentősen csökken a kiesett üzemidő. A szárazjeges tisztítást előszeretettel alkalmazzák veterán gépjárművek és motorok karosszériájának felújításakor, mivel egyáltalán nem roncsolja a tisztítandó felületet, így nem tesz kárt az öreg járművek acél elemeiben sem.

Szárazjeges tisztítás országosan

Ügyvéd és büntetőjogász - Dr. Bátki Pál

A budapesti székhelyű, Dr. Bátki Pál ügyvéd által vezetett iroda egy klasszikus praxisú ügyvédi iroda, amelynek a tevékenységei közé tartozik a polgári peres ügyeken túl a nemzetközi büntető és polgári jogi megbízatások kezelése is. Az iroda alapítója uniós jogban is tájékozott, gyakorlott védőügyvéd, aki a családi hagyományt folytatja tevékenységével. Büntetőjogászi elfoglaltságai mellett főiskolai óraadással is foglalkozik. Az oldalán sok tájékoztató cikk található a böntetőjog témakörén túl további jogi területekről is, mint a polgári és kártérítési jog. Az iroda a büntetőjogi ügyeken kívül szakmai érdekvédelmi szövetségek jogpolitikai munkájában is részt vesz.

Ügyvéd és büntetőjogász - Dr. Bátki Pál

SZITAK 21 Bt - Épülettakarítás

A SZITAK 21 Bt. 15 éve végzi tevékenységét, mely teljes körű takarítási szolgáltatás. Profiljába tartozik irodaházak, irodák, benzinkutak, éttermek, magánházak, lakások takarítása. Szolgáltatásainkat mindenkor a Megrendelő egyedi igényeihez és a takarított terület jellegéhez igazítjuk. A rendszeres napi szolgáltatásokon kívül egyéb szolgáltatásokkal is rendelkezésre állunk. Ezen szolgáltatások közé tartozik például külső-belső felületek, üvegtáblák alpinista technikával történő tisztítása.

SZITAK 21 Bt - Épülettakarítás

Heveredzár

Hevederzár tanácsadással és felszereléssel foglalkozik vállalkozásunk, több gyártótól is származó hevederekkel dolgozunk, mindig az adott helyzethez leginkább passzoló hevederzárat építjük fel az ajtajára. Vállalkozásunk vagyonvédelemmel foglalkozik, azon belül is az ajtók zárbetétek és hevederek szerelésével. A hevederzárakat felszereljük a lakás bejárati ajtajaira, ezzel az Önök biztonságát maximalizáljuk. A hevederzárak védenek a különféle betörési technikáktól, így a savazástól vagy a letapogatós módszertől, melyben a betörők jártasak, azáltal hogy a hevederzár anyaga és felépítése ezen technikák ellen tesztelt.

Heveredzár

takarítás német tisztítószerekkel

Egy jól működő takarító cég titka: a takarítás hozzáértése, minőségi tisztítószerek használata, megfelelő gépállomány, takarításhoz szükséges felszerelés. Ezek a szavak nálunk nem mérföld kövek, hanem alapvető tulajdonságok cégünkről. Minden takarítás, projekt alkalmával megfelelő felkészültséggel és szaktudással vonulunk fel a helyszínre, nálunk nincs akadály, munkáinkat előleg nélkül és ingyenes árajánlat készítéssel kivitelezzük

takarítás német tisztítószerekkel

Sírkövek és épületelemek készítése

Schwarcz Sírkő Kft. - Nemesdéd Cégünk az alábbi tevékenységekkel és szolgáltatásokkal foglalkozik:

 • gránit-, márvány-, mészkő-, műkő sírkövek gyártása
 • kripták, urnasírok készítése
 • egyedi sírkövek tervezése és kivitelezése
 • sírkőtisztítás, -felújítás, -fedés
 • kőfaragás, betűvésés (homokfúvással), betűaranyozás
 • bronz feliratok, vázák, mécsesek, keresztek, virágok, egyéb kegytárgyak értékesítése
 • gravírozott rajzok, -portrék készítése
 • lépcsők, könyöklők, párkányok
 • kerítés fedkövek, lábazati elemek
 • mosdó- és mosogató pultok készítése mű- és természetes kövekből
 • Sírkövek és épületelemek készítése

  Luda kft

  Cégünk 2001-ben alakult, szaniter Impor fő tevékenységi körrel. Kezdetben, mivel a termékek bemutatását illetően lehetőségeink szűkösek voltak, partnereink jórészét nagykereskedők, viszonteladók voltak. Napjainkban - mivel azóta saját bemutatóteremmel és raktárral is rendelkezünk - szívesen szolgálunk ki egyéni vásárlókat is. Telephelyünk és üzletünk Csepelen található, itt egy bemutatóteremmel is állunk az érdeklődők rendelkezésére. Igyekszünk a fürdőszoba felszerelés és berendezés teljes palettáját megjeleníteni, és raktárról hozzáférhetővé tenni, a burkolóanyagokon kivételével.

  Luda kft

  Szakdolgozatkötés, diplomakötés, sza...

  Diplomakötés kedvező árakon. Honlapunkat azoknak a végzős diákoknak hoztuk létre akiknek a diplomájától már csak szakdolgozat kötés választja el. Digitális nyomdánkban munkatársaink a legnagyobb gondossággal egyszerre több aranyozó és kötészeti gépeken végzik a szakdolgozatok szakszerű nyomtatását és kötését. Szaktudásunknak köszönhetően nálunk nem gond az azonnali szakdolgozatkötés, melyet minden esetben vállalunk mindenféle egyeztetés nélkül. Ricoh lézernyomtató gépeinken kérésre a szakdolgozatokat kiváló minőségben és kedvező árakon nyomtatjuk ki. Ha Ön nem tud eljönni hozzánk az sem baj, mert interneten is meg tudja rendelni a dolgozatát, amit az egész ország területére másnapra futárcégünkkel kiszállítunk.

  Szakdolgozatkötés, diplomakötés, sza...

  Szakdolgozat kötés

  Digitális nyomdánk szakdolgozat kötésre specializált. Nálunk mindenféle előzetes egyeztetés nélkül is be tudja köttetni szakdolgozatát, diplomamunkáját. Gyorsaságunkra jellemző, hogy minden esetben tudunk azonnali szakdolgozat kötést vállalni. Az egy órás maximum vállalási időt még a legnagyobb sor esetén is tartani tudjuk. Szakdolgozat kötést nem csak hétköznap vállalunk, szombaton nyitvatartási időben, vasárnap előzetes bejelentkezés alapján is elér minket. Szakdolgozatkötés alkalmával nem csak a kötést vállaljuk, hanem a nyomtatástól elkezdve mindent, ami egy kész szakdolgozat bekötésekor felmerül. A szakdolgozatokat hagyományos mélydombor aranyozással készítjük, nem matricázzuk. Az elkészült szakdolgozatokat igény szerint futárral kiküldjük.

  Szakdolgozat kötés

  Magánnyomozó iroda

  Magánnyomozót keres? Szeretné biztonságban tudni értékeit, megbízható információra van szüksége, eltűnt tárgy vagy személy után kutat? Ellenőrizné üzleti partnerét? A magánnyomozó iroda weboldalán részletesen tájékozódhat a cég tevékenységi köreiről, kiegészítő szolgáltatásairól és elérhetőségeiről. Klasszikus és üzleti magánnyomozás a váci székhelyű, de országos szinten tevékenykedő magánnyomozó irodával. További információ az alábbi weboldalon:

  Magánnyomozó iroda

  Székhelyszolgáltatás

  Székhelyszolgáltatás: Elsők közt kezdtük a székhelyszolgáltatást vállalkozásunkkal. Emiatt nagy rutinunk van a teljes tevékenységben. Tanácsot szeretne kérni, hogy mik azok a szempontok, amiket figyelni kell a székhelyszolgáltató kiválasztásakor? Nincs más teendője: csak a székhely szót küldje sms-ben a 06,20 92-59-363 számra és a lehető leghamarabb visszahívom. Honlapomon még rengeteg hasznos információt talál a székhellyel kapcsolatban, úgyhogy érdemes oda is ellátogatni. Bizalom és diszkréció ez jellemzi cégünket. Ezért van az, hogy nem egy cég már évtizedes múlttal van nálunk.

  Székhelyszolgáltatás

  Adótanácsadás

  Az adótanácsadás, mint tevékenység a törvényes adózás egyik biztosítéka. A tisztességes adótanácsadás nagyban elősegíti a tisztességes adózást. Adótanácsadással és a napi adózás ismertében egy adótanácsadó nagyban hozzájárulhat vállalkozása sikeréhez. A kedvezőbb adóbefizetések és azok ismerete egy adótanácsadónak a fő ismérve, hogy jó tanáccsal szolgáljon ügyfelének. Jól alkalmazott adótanáccsal és kedvező befizetésekkel, a vállalkozás sokkal jobban prosperálhat

  Adótanácsadás

  Sírkő

  Kőmegmunkálással 1991-óta foglalkozunk.Csengery úti telephelyünkön, találhatók bemutató síremlékek fejkövek,valamint bemutatótermünkben a kiegészítő kellékek nagy választéka található vázák, mécsesek, kaspók, gránitból , bronzból, rozsdamentes anyagból.

  Sírkő

  Beszerzési aukció

  Minden vállalkozás sikerére komoly hatással vannak a beszerzési folyamat során meghozott döntések. A vállalkozások életében, a profitjuk növelése érdekében két legegyszerűbb megoldást, az értékesítési árak emelését és/vagy a beszerzési árak csökkentését célszerű alkalmazni. Az árak emelése lassabban növeli az eredményeket, sőt csökkenti a versenyképességet, ezáltal partnerek elvesztésével is járhat.Viszont a beszerzési árak csökkentésével gyakorlatilag vállalkozásunk árrését növeljük meg az értékesítési árak szinten tartása mellett. A 7m.hu online beszerzési rendszer ebben tud megoldást szolgáltatni.Elsősorban kis és középvállalkozásoknak, de magánszemélyeknek is ajánljuk rendszerünket.

  Beszerzési aukció

  nyomda

  Ha nyomdát keres Pauker, mert nálunk a minőség garantált. A húsz éves múltunk a garancia arra, hogy a munkánkat a legnagyobb odafigyeléssel végezzük. A nyomdánk, hazánk vezető nyomdaipari vállalkozása. Napi 4 millió 4+4 színes oldal feletti nyomáskapacitásával, nem kizárólag csak a művészi igényű nyomdatermékek előállításában hanem a magas darabszámú nyomtatásban is kiemelkedő, és gépparkjából következtethető, hogy első sorban az egymenetes 4+4 színes nyomtatásra szakosodott. Foglalkozunk katalógusok, prospektusok, éves jelentések, reklámanyagok, szórólapok elkészítésével. Termeszesetesen foglalkozunk még folyóiratok, havilapok, hetilapok, negyedéves újságok, periodikák, könyvek, (Ragasztókötött, Cérnafűzött-ragasztókötött, Keménytáblás) és egyéb speciális kiadványok nyomtatásával is Megtalál minket Budapesten a Baross utca 11-15 szám alatt, vagy kérjen árajánlatot honlapunkon keresztül.

  nyomda

  ITAB vevőirányítók és kasszapultok

  Az ITAB Budapest teljes körű üzletberendezési megoldást ajánl kiskereskedelmi szereplők részére. A szabványos polcrendszerek, melyek egyedi gyártású kiegészítőkkel különböző bolttípusok igényeihez alakíthatóak a piac legszigorúbb kritériumait is kielégítik. A vállalat kasszapultjai speciálisan a vevők igényei szerint készülnek. Integrált nehézállványzataik leginkább műszaki áruházakban találhatóak meg. A vásárló továbbá számtalan vevőirányító rendszert is rendelhet.

  ITAB vevőirányítók és kasszapultok

  Webáruház készítés

  Gondolta volna, hogy Magyarországon 2008-ban 63 milliárd forint volt az internetes kereskedelem forgalma? Gondolta volna, hogy ez a szám kétévente megduplázódik? Az internet nincs válságban! Nő az internet-előfizetők száma, egyre többen vásárolnak és egyre nagyobb értékben. 2011-ben várhatóan több mint 120 milliárd forintért adnak majd el az interneten árukat. Szeretne Ön is értékesíteni az interneten? Mi most elkészítjük Önnek webáruházát akár 120000 Ft-ért! Lehetősége van arra, hogy kipróbálhassa a rendszert még mielőtt a vásárlás mellett vagy ellene döntene.Sajnos az oktató videók még nem készültek el, de addíg is szívesen adunk hozzáférést egy teszt oldalhoz, ahol minden funkciót (korlátozás nélkül) kipróbálhat. Volna hozzá kedve ? Ha igen, nincs más dolga, mint megadni egy e-mail címet, ahová elküldhetjük a belépéshez szükséges adatokat.

  Webáruház készítés

  Cégalapítás Romániában

  Ügynökségünk vállalja külföldi befektetők romániai cégalapításra vonatkozó megbízását. Rövid határidővel, akár három nap alatt elkészítjük romániai KFT-jét, melyhez a későbbiekben könyvelési szolgáltatást is biztosítunk. Nagyváradi irodánkban ingyenes tanácsadást is igényelhet, mielőtt megalapítja romániai vállalkozását.

  Cégalapítás Romániában

  Cégkatalógus

  Egyszer annyira fájt a karom, hogy már fogni sem tudtam vele. Jártam az orvosokat de semmit sem mondtak. A netten az egyik barátom talált egy oldalt, ahol még orvosi rendelőket i lehetett találni. Megnéztük az ajánlatokat és találtam is nekem megfelelőt. Én megtaláltam a megoldást ezen a remek cégkatalógus oldalon. Csak fel kell lépni és a cégkeresővel vagy szakmai keresővel hamar meg lehet találni a keresett vállalkozást. Itt cégek is jelentkezhetnek és nagyon előnyösen ismertethetik magukat a nagyvilággal.

  Cégkatalógus

  Szerves hulladék kezelés

  Az UTB Envirotec Kft. egy svájci alapokon nyugvó, több évtizedes tapasztalatokat hasznosító vállalkozás. Fő profilja a hazai és nemzetközi ipari, valamint önkormányzati partnereinek segítése hulladékfeldolgozás területén. Szolgáltatásaival korszerű technológiai megoldásokat nyújt, hogy az általuk termelt hulladékből biogázt (megújuló energiát), tiszta vizet, valamint tápanyagokat állítsanak elő, ezzel is védve a környezetet és növelve a hatékonyságukat.

  Szerves hulladék kezelés

  Belsőépítész, lakberendező

  Ha nap, mint nap szembesülsz azzal, hogy valami nem okés otthonodban, ha nem tudsz eligazodni a nagy felfordulásban, vagy csak egyszerűen szeretnél egy kis változatosságot vinni lakásodba, akkor érdemes lakberendezővel konzultálnod. A profi lakberendezőben már az első rövid beszélgetés után kialakul rólad a megfelelő kép. Érezni fogja, hogy milyen stílusban kell lakásod újratervezni és tudni fogja, hogy mely funkciókat kell számodra kiemelni. Nem fogsz csalódni! Keresd a Flat Art lakberendezőit!

  Belsőépítész, lakberendező

  Reklámajándék

  Saját grafikás reklámajándékok. Bármely szóróajándékot választja megrendelése után emblémázva szállítjuk Önnek, illetve veheti át. A sikeres marketing egyik legfontosabb eleme a reklámajándékozás. Egy szakmai konferencián, vagy promóciók alkalmával Céges rendezvényeken, vagy akár a mindennapi munkamenet részeként egy jó reklámajándék hatékonyan építheti az Ön vagy cége ismertségét. A reklámajándékok teljes kivitelezését mi végezzük, Ön csak kiválasztja és megrendeli a kívánt terméket és munkatársaink segítenek Önnek, hogy elképzeléseihez és cége arculatához a leginkább illő szóróajándékot tudja kiválasztani.

  Reklámajándék

  Céginformáció, cégadatbázis

  Üzletkötés előtt áll, és szeretne üzleti partneréről minél többet megtudni? Akkor a megoldás az ön számára is az üzleti cégadatbázis és céginformációs szolgáltatás. Cégünk a D&B nemzetközi leányvállalataként a világ minden tájára és magyar cégekre kiterjedő globális üzleti adatbázissal rendelkezik. Általános cégadatoktól kezdve a pénzügyi mutatókig, mindent megtalálhat meglévő vagy leendő üzleti partneréről.

  Céginformáció, cégadatbázis
  Oldal: 11 / 12

  Kategóriák

  Állás, Munka (74)
  Állateledel, Állatkereskedés (37)
  Autófelszerelés (75)
  Autójavítás, Szervíz (37)
  Autós Szolgáltatás (136)
  Babáknak (32)
  Betegeknek (33)
  Blog, Fórum (85)
  Budapesten (69)
  Bútor, Lakberendezés (152)
  Design, Divat (55)
  Egészség (533)
  Ékszer (41)
  Építkezés, Építőipar (449)
  Étel, Ital (84)
  Étterem, Vendéglátás (31)
  Ezoterikus (28)
  Férfiaknak (35)
  Fotózás, Filmezés (40)
  Gyerekeknek (33)
  Hardver, Szoftver (14)
  Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
  Hitel, Biztosítás (104)
  Hobbi (34)
  Humor, Poén (18)
  Ingatlan (123)
  Internet Marketing (100)
  Internetes Szolgáltatás (123)
  Iroda felszerelés (34)
  Játékok (159)
  Kert, Növények (66)
  Kölcsönzés, Bérlés (16)
  Könyvek (16)
  Könyvelés, Pénzügy (52)
  Kozmetika, Fodrászat (24)
  Laptop, Notebook (5)
  Logisztika, Szállítás (67)
  Magyar Termék (18)
  Marketing (30)
  Mesterember, Szakember (89)
  Művészet, Kultúra (41)
  Nőknek (71)
  Orvos, Klinika (24)
  Pályázat (10)
  Parfüm, Illatszer (10)
  Pihenés, Masszázs (14)
  Reklám, Reklámügynökség (39)
  Rendezvényszervezés (28)
  Ruhabolt, Cipőbolt (54)
  Sportolás, Alakformálás (67)
  Szállás (82)
  Számítógép, Informatika (88)
  Szépségápolás (98)
  Szerelem, Párkapcsolat (40)
  Szórakozás (132)
  Szórakoztató Elektronika (12)
  Tanfolyam, Nyelvoktatás (184)
  Táplálkozás, Vitamin (31)
  Telefon, iPhone (28)
  Természetgyógyászat (11)
  Tudomány (9)
  Utazás (201)
  Üzleti szolgáltatás
  Vállalatirányítás, Menedzser (14)
  Vásárlás, Webáruház (135)
  Webfejlesztés (83)
  Wellness (33)
  Zene, Hangszer (51)

  Kedvelt linkek

  Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

  Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

  Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

  Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

  Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

  Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

  Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


  Kiemelt Linkek

  Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

  Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

  Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

  Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

  Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

  Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

  Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

  A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

  A katalógusban 5050 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

  Utolsó frissítés

  A katalógus utoljára frissítve: 2018-03-01 13:42:03

  A-Z Index

  A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

  Új linkek

  1. Jodo - japán botvívás    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
  2. Sportfogadás.com    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
  3. Költöztetés -...    Kategória: Logisztika, Szállítás    
  4. Emóció 7.84 jellemzői.    Kategória: Egészség    
  5. Kiadó szállások...    Kategória: Apartman, Panzió    
  6. A pektin és a...    Kategória: Egészség    
  7. Neera szirup jótékony...    Kategória: Egészség    
  8. Hatalmas fogyasztói email...    Kategória: Marketing    
  9. Colanuts fogyókúra.    Kategória: Egészség    
  10. Kókuszolaj jellemzői.    Kategória: Egészség    
  11. Természetes immunerősítő...    Kategória: Egészség    
  12. A mangosztán hatásai...    Kategória: Egészség    
  13. Hirdetesingyen.hu az ingyenes...    Kategória: Ingatlan    
  14. Információk a királydinnye...    Kategória: Egészség    
  15. Az lkarnitin hatásai és...    Kategória: Egészség    


  További Weboldalak...