Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Üzleti szolgáltatás

Üzleti szolgáltatás

Címkék: adóbevallás biztosítás behajtás ügyvéd üzlethelyiség zálog kölcsönzés könyvelés pénzügyi szakértő coaching forex felszámolás üzleti szolgáltatások Budapesten ingatlanhitel cégalapítás beruházási hitelek outsourcing piackutatás.

Oldalak
Összesen 275 weboldal van ebben a kategóriában.

Biztosítási alkusz portál

A Biztosítás.ma Független Biztosítási Alkusz Kft. országos munkatársai hálózata révén személyesen és online is az Ön segítségére lehetünk. Biztosítási alkuszként a biztosítási védelmet kereső ügyfelek érdekében járunk el a biztosítóknál. Az Ön megbízása alapján megkeressük Önnek a legkedvezőbb biztosítási módozatot, terméket. Lehet szó kötelező biztosításról, cascoról, vagyon és felelősségbiztosításról vagy az összes többi biztosítási termékről.

Biztosítási alkusz portál

Munkavédelem

Nálunk kötelező előírások vannak érvényben a munkavédelem, az egészség-védelem, munkahelyi kockázat-elemzés és a tűzvédelem területén. A törvényi előírásoknak betartását különböző hatóságok felügylik. Mivel ezeket az előírásokat nem fogja össze egy egységes szabályozás. E miatt a szabályzások sok esetben ellentmondásosak, így nem érik el céljukat. Ezek a területek hatékony szabályzása pedig nagyon kritikus. A legnagyobb vállalkozások felismerték, hogy milyen lényeges a munkások fizikai és mentális állapota, a balesetek elkerülése, az egészséges munkahely megteremtése. Ezeket a területeket fogja át és kezeli a MEBIR (MSZ 28001, OHSAS 18001) és segít a szervezeteknek abban, hogy a menedzsmentnek rálátása legyen a folyamatokra és intézkedésekre. A MEBIR egy integrált megoldás, mely eredményesen összefogja a fent említett területeket.

Munkavédelem

Pénzügyi kisokos

Pénzügyi fogalmak, tanácsok egy helyen, mindenkinek! Egy oldal, ahol összegyűjtve megtalálhatóak a legfontosabb és leghasznosabb pénzügyi fogalmak. Bár elsősorban kis- és középvállalatok számára lehet hasznos, de magánszemélyeknek is nagy segítséget nyújthat a mindennapi ügyintézés során, legyen szó pénzforgalomról, e-bankolásról, bankkártya-használatról, megtakarításról, befektetésekről, ingatlanlízingről vagy faktoringről, továbbá a felsorolt fogalmakhoz kapcsolódó legfontosabb pénzügyi információkról és hasznos tanácsokról.

Pénzügyi kisokos

Pénzügyi kisokos

Pénzügyekről egy helyen, mindenkinek. Egy hasznos pénzügyi összefoglaló mindazoknak, akik gyorsan és könnyen szeretnének tájékozódni a pénzügyek területén. Elsősorban kis- és középvállalatoknak lehet érdekes az oldal, de magánszemélyeknek is nagy segítséget nyújthat a mindennapi ügyintézés terén, legyen szó akár pénzforgalomról, e-bankolásról, bankkártya-használatról és bankkártya-típusokról, befektetésekről, ingatlanlízingről vagy a faktoringről.

Pénzügyi kisokos

Cégalapítás, székhelyszolgáltatás ...

Cégalapítás folyamatában az ötletelésen kívül mindenben segítünk. Cégalapításban, székhelyszolgáltatásban, könyvelésben. Minden folyamatban ott állunk Ön mellett. Jól működő cégek számára tanácsadóink módosítási javaslatokkal szolgálnak a sikeresebb működés érdekében.

Cégalapítás, székhelyszolgáltatás ...

Csomagolástechnika

A csomagolás technika és az egyedi termék design problémájára kínál megoldást a tíz éves múlttal rendelkező Civertan Stúdió. Segítünk a csomagolás tervezés komplex folyamatában, a különféle szempontok összehangolásában, hogy terméke tökéletes csomagolást kapjon.

Csomagolástechnika

www.nemetcegalapitas.net

Egy német gmbh vagy gbr alapítás számos ponton eltér a megszokott magyar cégformáktól, azonban a rendszernek köszönhetően különféle kedvezmények illetik meg a vállalkozókat. Cégalapítás során meghatározó lépések az ideiglenes/állandó lakcím intézése, a biztosítások megkötése, a német cég könyvelésének és adótanácsadásának biztosítása a jogszabályoknak megfelelően. Amennyiben bővebb információra van szüksége, keresse fel a nemetcegalapitas.net weboldalt!

www.nemetcegalapitas.net

Magánnyomozóhoz fordulna? Katt!

Ha szakképzett magánnyomozót keres, akkor ne is keressen tovább. A Baráth és Partnerei Magánnyomozó Iroda sok-sok éves múltjának és szakképzett csapatának hála akármilyen egyéni munkával megbirkózik. Mindezt maximális diszkrécióval ! Lehet szó megfigyelésről, gyermekelhelyezési ügyekről vagy családfa kutatásról. A magánnyomozói feladat ellátása jó csapatmunkát követel. Ezért jó, hogy a magánnyomozó iroda csapatának több tízezer órás tapasztalata van ezen téren. Minden munka egyedi figyelmet igényel, akármennyire is látszódhat egyszerűnek. Tegyen egy kitérőt a magánnyomozó cég weboldalára a további infókért.

Magánnyomozóhoz fordulna? Katt!

www.marketprog.eu

A Marketprog segítségével tőzsdei előrejelzések készíthetőek, a szoftver különlegessége, hogy az emberi tényező szerepét helyezi a vizsgálatok középpontjába. A múltban érzékelt tendenciákból készít kitekintést a jövőre nézve, a megfigyelt trend alapján. A tőzsdei stratégiák kialakításához ezáltal kitűnő alapot biztosít. Próbálja ki Ön is a weboldalon a kereskedést, akár nagyobb összeggel, akár demo számával!

www.marketprog.eu

Zárcsere - zarcserehu.hu

Zárcsere, hogy lakásába ne tudjanak az illetéktelenek behatolni! A zárcserén sajnos nem szabad takarékoskodni, mert egy rossz zár vagy zártest nyitott ajtóval várja a betörőket. Ne essen abba a tévhitbe, hogy önhöz úgy sem törnek be, sajnos ma már minden apró dologért képesek betörni amiből csak egy kis bevételt is lehet szerezni. Járjon túl a betörők eszén és cseréltesse le időben a zárjait modern, betörés védő zárakra!

Zárcsere - zarcserehu.hu

Zárnyitás - zarcserehu.hu/zanyitas

Szorult helyzetbe került, mert nem nyílik a zár? Hívjon valódi zárnyitó szakértőt az elvégzéséhez! Nagyon sokan azt hiszik, hogy ha berúgják az ajtót az megoldást jelent a zárnyitásra és legalább a nyitás árát megspórolják. Sajnos ez nagy tévhit, mivel a berúgás következtében nem csak a zár, de az egész ajtó megsérülhet, így takarékoskodás helyett csak megduplázza a kiadását. Ha nem nyílik a zár valami oknál kifolyólag hívjon bizalommal, és megoldjuk problémáját költséghatékonyan!

Zárnyitás - zarcserehu.hu/zanyitas

Szélenergia felhasználás

Spóroljon Ön is rezsiköltségén, óvja meg környezetét és termeljen tiszta energiát környezetbarát módon a forradalmian új VertiGO SRG szélgenerátor segítségével. Ez a függőleges tengelyű és lassú fordulatú szélgenerátor a hazai szélviszonyok között is kiváló hatásfokkal képes zöld energia termelésére!

Szélenergia felhasználás

Őrzés a legjobbaktól

Őrzés és vagyonvédelem tekintetében a Strongkerubin Kft a legkedvezőbb feltételeket biztosítja! Náluk több őrzés-védés szolgáltatás is igényelhető. Ilyen a rendezvénybiztosítás és járőrszolgálat is. A Strongkerubin őrző-védő cég mindig saját állománnyal, alvállalkozók bevonása nélkül teszi a feladatát. Ennek tudható be, hogy az őrzés-védés vezetése mindig közvetlen és gyors. Ez rendívül alapvető dolog ha személy és vagyonvédelemről van szó. A cég élőerős őrzés munkákban is nagy szaktudással rendelkezik. Ha szeretne többet megtudni az egyik őrzés-védéssel kapcsolatos szolgáltatásról (pl. élőerős őrzés vagy rendezvénybiztosítás), akkor az oldalon kérhet ajánlatot

Őrzés a legjobbaktól

Budapesti varroda vállal függönyvarrást

Budapesten, a X. kerületben kőbányán található varrodánkban vállalunk függönyvarrást és függönytisztítást. A függönyvarráson kívül más szolgáltatásokkal is szolgálunk Vállaljuk asztalterítők és díszpárnák varrását, függönytisztítást és függönyök karnisának szerelését, forgalmazását. Szolgáltatásunk teljes körű, tehát a lakásában történő felméréstől a függöny anyagának választásáig a függönyvarráson át a helyszíni felszerelésig mindent elvégzünk. Több stílusban is tudjuk új függönyét varrni.

Budapesti varroda vállal függönyvarrást

Mediátor Budaörs és környéke

Mielőtt ügyvédet fogadna és egy végeláthatatlan bírósági procedúrába bonyolódna, vegye fontolóra mediációs szolgáltatásomat! Gyermekelhelyezés, családi krízishelyzet vagy válás esetén egy kötetlen beszélgetés keretében mint objektív közvetítő segítek a közös megoldás megtalálásában. A bírósági eljárások sok esetben mindkét fél számára csalódást hoznak, viszont a pénztárcát nem kímélik. Eddigi tapasztalatok szerint gyakran már az első megbeszéléssel is kezelhetőek az ellentétek és kompromisszum születhet.

Mediátor Budaörs és környéke

zárcsere

Zárcsere az ingatlan védelméért. Zárcserével foglalatoskodó mestereink kicserélik önnek az elromlott zárat vagy újat szerelnek fel ha szükséges Budapesten és környékén. Áraink reális árak. A munkáinkat egy év teljes körű garanciával végezzük. Bátran kereshet zárnyitásos és zárjavításos problémákkal is. Nem jelent problémát a kisebb és a nagyobb munka sem. Elvégzünk minden betörésvédelemmel kapcsolatos munkát. Amennyiben önnek megbízható zárra van szüksége ami jó pár évig megvédi önt a betöréssekkel szemben úgy a hevederzárat tudjuk önnek ajánlani. Hívjon bizalommal akár akkor is ha éjszaka folyán volna szüksége egy gors zárszerelőre.

zárcsere

Takarítások Budapesten

Minőségi takarításokat végzünk Budapesten és annak környékén. Napi- heti- havi takarításokat egyaránt elvégzünk. lehet rendszeres vagy alkalmi takarítás, takarító szolgálatunk leveszi a piszkos munkát a nyakáról. Sokat dolgozik és nincs ideje takarítással foglalkozni? Túl poros már az ablaka, de időben nem ér rá lemosni? Semmi probléma! Takarító csapatunk készséggel áll rendelkezésére. Látogasson el weboldalunkra, és vegye fel velünk a kapcsolatot akár azonnal!

Takarítások Budapesten

Érintésvédelmi felülvizsgálat cégünkkel

Cégünk fő profilja az erősáramú berendezések felülvizsgálata. Ennek szükségességét az országos Tűzvédelmi szabályzat is kimondja. Súlyos balesetek, jelentősebb anyagi károk kivédését hivatott megelőzni. A vizsgálat során vizsgáljuk, hogy a helyiségben folytatott tevékenység technológiája megfelelő-e mennyire változott. Villamos berendezés állapota romlott-e, és hogy a létesítés idején minden szükséges előírást betartottak-e a berendezés kiépítésekor.

Érintésvédelmi felülvizsgálat cégünkkel

konica minolta győr

A Másológép Centrum Kft. 1998 óta a Konica Minolta Magyarország Kft. Győr-Moson-Sopron megyei Prémium Márkaképviselete és Márkaszervize. Szolgáltatásaink az egész északnyugat-dunántúli régióra kiterjed. Fő tevékenységünk a fénymásoló gépek, nyomtatók, otthoni- és irodai multifunkcionális berendezések értékesítése, bérbeadása, teljes körű szervizelése, valamint az üzemeltetéshez szükséges kellékanyagok és alakatrészek forgalmazása. Cégünk ideális irodatechnikai megoldásokat nyújt partnerei számára. Mind a vállalkozások, mind az otthoni felhasználók számára költségkímélő megoldásokat és széles termékválasztékot kínálunk. Egyedi igényekhez alkalmazkodó testre szabott ajánlatokkal, széleskörű tapasztalattal és gyors, pontos kiszolgálással állunk vásárlóink rendelkezésére. A kiváló minőségű szolgáltatást munkatársaink magas szintű szakértelme és a 2001. júliusában bevezetett ISO 9001:2008 előírásainak megfelelő minőségbiztosítási rendszer garantálja. Társaságunk központja Győrben, 9024 Győr, Somogyi Béla utca 22/A alatt található. 80 m2-es iroda- és bemutatóteremmel, valamint ügyfeleink kényelme érdekében saját parkolóval várjuk meglévő és leendő partnereinket.

konica minolta győr

Térfigyelő kamera

Cégünk a biztonságtechnika piacán tevékenykedik több éve. Tapasztalatunknak és magas minőségű termékeinknek köszönhetően maximálisan kielégítjük ügyfeleink igényeit. Válassza Ön is az angol gyártmányú Techson térfigyelő kamera rendszert. Infrás fényvetővel rendelkezik, így rossz látási viszonyok között és éjszaka is megbízhatóan dolgozik, tökéletes felvételt készít. Nem csak külső megfigyelésre alkalmas. Külső megjelenésének köszönhetően belső terekben is elhelyezhető és tökéletesen beleillik környezetébe.

Térfigyelő kamera

Gbr alapítás gyorsan

Müncheni és budapesti irodánkba várjuk azon ügyfeleinket, akik a német cégalapítás előtt állnak. A cégalapítás egy igen összetett feladat, ha Önnek nincs ideje beszerezni a szükséges dokumentumokat, a hivatalos ügyintézést, akkor bízza mindezt cégünkre. Kiépített kapcsolatrendszerünknek és tapasztalt kollégáinknak köszönhetően a német cégalapítás (Mini Gmbh alapítás, Gmbh, Gbr, Ag, Ug alapítás) gyorsan és gördülékenyen fog történni. Cégalapítás előtt vegye fel tanácsadóinkkal a kapcsolatot!

Gbr alapítás gyorsan

Cégalapítás gyorsan, egyszerűen!

Mottónk: cégalapítás gyorsan, egyszerűen! Ez azonban nem azt jelenti, hogy futószalagon gyártjuk a szerződéseket! Minden esetben fontos, hogy a cégalapítás előtt az érdeklődő pontos és szakszerű tájékoztatást kapjon a lehetőségekről. Nemcsak azt kell megbeszélni, hogy az adott tevékenységhez melyik cégformát célszerű választani, hanem a cégalapítás előtt a cég működésének a feltételeit is ismertetni kell ahhoz, hogy felelős döntést lehessen hozni. Honlapunkon minden szükséges információ megtalálható. Megismerheti a cégalapításra vonatkozó jogszabályokat, megkeresheti a leginkább tetszetős cégnevet, a működéshez szükséges tőke megszerzése érdekében pedig többféle pályázati kereső elérhetőségét biztosítjuk. Üzleti ötleteket adunk azok részére, akik a több lábon állás elve alapján bővíteni szeretnék tevékenységüket. Üzleti hírekkel és céghírekkel is segítünk az üzleti világban eligazodni. A jogesetek és az újdonságok elolvasása pedig hasznos információ forrása lehet azok számára, akik meglátogatják honlapunkat.

Cégalapítás gyorsan, egyszerűen!

Ame-tist.kft Takaritás.

Ame-tist.kft vállalja Budapest és vonzáskörzetében, társasházak, irodák, lépcsőházak, irodaházak,családi házak, és ingatlanok és egyéb épületek rendszeres, mindennapi, heti, illetve nagytakarítását,vagy átalakítás utáni,költözés előtti takarítást.

Ame-tist.kft Takaritás.

Költséghatékony megoldás takarításhoz

Az Agro Flott Kft.-nél jobbat nem talál, ha tiszta munkahelyet akar! A cég költséghatékonyan, gyorsan és profi módon végzi az ipari takarítást szinte bármilyen típusú épület esetében, legyen szó üzemekről, gyárakról vagy éppen hagyományos irodaépületekről. A kilincsektől a mellékhelyiségekig, a kisebb szobáktól a csarnokokig nincs olyan, amit ne makulátlanul tisztán hagyna hátra az Agro Flott.

Költséghatékony megoldás takarításhoz

Díjnyertes brókercég

Cégünk a világ bármely pontján kereskedik devizával és nyersanyagokkal. Az Alpari brókercég központja Angliában van . Vannak kirendeltségek Dubajban vagy Japánban és Németországban és egyéb nagyvárosokban. Egy egyszerű és rövid regisztrációt követően már te is el tudod kezdeni a kereskedést ezekkel a termékekkel. Ha nem vagy magadban biztos akkor meg kipróbálhatod ingyen is. Kapsz játék pénzt amit befektetsz és gyakorlod kockázat mentessen a kereskedést. Amikor már úgy érzed jól megy és érted a menetet akkor indíthatsz élesben is. Tégy egy próbát -megéri. Ha felkeltettem az érdeklődésedet akkor kérlek látogasd meg portálunkat.

Díjnyertes brókercég
Oldal: 5 / 11

Kategóriák

Állás, Munka (74)
Állateledel, Állatkereskedés (37)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (136)
Babáknak (32)
Betegeknek (33)
Blog, Fórum (85)
Budapesten (69)
Bútor, Lakberendezés (152)
Design, Divat (55)
Egészség (512)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (445)
Étel, Ital (83)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (39)
Gyerekeknek (33)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (122)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (122)
Iroda felszerelés (34)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (16)
Könyvek (16)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (23)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (66)
Magyar Termék (18)
Marketing (28)
Mesterember, Szakember (89)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (64)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (88)
Szépségápolás (97)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (132)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás (183)
Táplálkozás, Vitamin (30)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (200)
Üzleti szolgáltatás
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (50)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 5006 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2017-12-06 14:09:30

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Kókuszzsír fogyasztásának...    Kategória: Egészség    
2. Árnyékolással a hőség...    Kategória: Építkezés, Építőipar    
3. Információk az e-vitamin...    Kategória: Egészség    
4. D-vitamin hatásai és...    Kategória: Egészség    
5. Budapesti konferenciaterem...    Kategória: Iroda felszerelés    
6. Fűtésszerelő Mester -...    Kategória: Mesterember, Szakember    
7. Zizz.hu - Szórakoztató...    Kategória: Blog, Fórum    
8. Angol orvosi szakfordítás    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
9. Bel- és kültéri led...    Kategória: Háztartás, Lakásfelszerelés    
10. Agyserkentő koncentráció...    Kategória: Egészség    
11. D-vitamin jellemzői.    Kategória: Egészség    
12. Led vezérlők és dimmerek    Kategória: Állás, Munka    
13. A 90 napos diéta leírása...    Kategória: Egészség    
14. A ginkgo biloba jellemzői.    Kategória: Egészség    
15. C-vitamin jótékony...    Kategória: Egészség    


További Weboldalak...