Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Üzleti szolgáltatás

Üzleti szolgáltatás

Címkék: adóbevallás biztosítás behajtás ügyvéd üzlethelyiség zálog kölcsönzés könyvelés pénzügyi szakértő coaching forex felszámolás üzleti szolgáltatások Budapesten ingatlanhitel cégalapítás beruházási hitelek outsourcing piackutatás.

Oldalak
Összesen 278 weboldal van ebben a kategóriában.

kulcsmásolás az Aranykulccsal

Kulcsmásolási szolgáltatásunk keretében a legkülönbözőbb formájú zárszerkezetekbe illő termékek sokszorosítását is vállaljuk. Számos eltérő alakzatú kulcsot állítunk elő. Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor látogasson el a vállalkozásunk weboldalára.

kulcsmásolás az Aranykulccsal

azonosítási jelentés a Generisk-el

Az azonosítási jelentést a versenyágazatban valamint a közszférában tevékenykedőknek is el kell készíteni. A dokumentum ugyanis a védelmi intézkedésekkel áll kapcsolatban. A jelentés kidolgozására vonatkozó részletes szabályoktól is érdeklődhet a honlapunkon.

azonosítási jelentés a Generisk-el

pizzásdoboz és egyéb dobozok gyártása

A pizzás dobozok amellett, hogy garantálják az ételek biztonságos és higiénikus szállítását reklámfelületként is használhatóak. A külső felületükre nyomtatható az étterem adatai valamint a logoja is. Készíttessen el Ön is a Vimo Stanc Bt-vel a pizzás dobozt.

pizzásdoboz és egyéb dobozok gyártása

ISO 9001 Minőségirányítási rendszer...

Az ISO 9001 minőségbiztosítási szabvány bevezetésével akár több elégedett megrendelőt is szerezhetnek az egyes vállalkozások. Vannak olyan cégek, amelyek a tanúsítvánnyal rendelkező partnert keresnek. Szerezze meg ön is minél előbb az ISO 9001-es tanúsítványt.

ISO 9001 Minőségirányítási rendszer...

Felületszerelt alkatrészek beültetés...

A Tradeflex Kft. rendelkezik a termékeihez Európai Uniós szabványokkal, az általunk gyártott berendezések bevizsgáltak és rendelkeznek az „E” jelzéssel. Ha Önnek különleges alkatrészeket és áramköröket kell beszerelni, nálunk kézi beültetésre is lehetősége van.

Felületszerelt alkatrészek beültetés...

Biztonsági adatlap készítés

Biztonsági adatlap készítésére kötelezettek azok, akik vegyi anyagokat gyártanak és hoznak be az Európai Unió területére. Magyar és közösségi jogszabályok is előírják ezt a feladatot. A biztonsági adatlapokról további tájékoztatásokat keressen a cégünk weboldalán.

Biztonsági adatlap készítés

Bestrent KFT.

A mikrobusz bérlési szolgáltatásunk igénybevételéhez kiváló állapotban lévő gépjárműveket biztosítunk az ügyfeleink számára. A szakembereink ugyanis rendszeresen ellenőrzik és szükség esetén javítják a buszokat. Ha biztonságosan szeretne utazni, akkor béreljen járművet a Bestrent Kft-től. Keressen minket bátran!

Bestrent KFT.

Adatkezelés a Dokutárral

Az adatkezelési tevékenység kiszervezés előtt célszerű több szolgáltatótól is árajánlatot kérni. Kizárólag személyre szóló költségek ismerete után javasolt a végleges döntés meghozatala. A cégünk ingyenesen dolgozza ki az ajánlatát, forduljon hozzánk Ön is.

Adatkezelés a Dokutárral

Dokutár dokumentum archiválás

A dokumentum archiválás szakszerű végrehajtásával a használat után is átláthatóvá válnak a vállalkozásnál keletkezett iratok, mivel ez a tevékenység az egyes nyomtatványok megfelelő tárolására is vonatkozik. Ha szeretne többet tudni a dokumentum archiválásról, akkor látogasson el a cégünk honlapjára.

Dokutár dokumentum archiválás

Unio Print Borítékgyár és Papírfeld...

Az Unio Print Borítékgyár és Papírfeldolgozó, már több mint 25 éve van jelen a papírfeldolgozó piacon. Célul tűzte ki a megrendelők teljes körű kiszolgálását, így a kezdeti nyomdai szolgáltatásokat további papírfeldolgozó szolgáltatásokkal bővítette, így nőtte ki magát Magyarország egyetlen, Budapest szívében működő, egyedi borítékokat gyártó cégévé. Az Unio Print nem a tömeges boríték gyártás mellett döntött. Manufaktúrájában, a szabványos borítékokat gyártó célgépek mellett, lehetőség van a kis példányszámú, egyedi anyagból, egyedi méretben gyártott borítékok megrendelésére is. Teljes körű nyomdai szolgáltatásával a megrendelt borítékokat, akár teljes felületén megnyomva adja, vagy a sztenderd borítékokat nyomja felül. Az Unio Print szlogenje: boríték és minden ami benne van... , tehát a borítékon felül, teljes körű nyomdai szolgáltatást is nyújt, gyárt mindent, amit a borítékokban elküldhetünk.

Unio Print Borítékgyár és Papírfeld...

Clear Admin számlázó program

A Clear Admin számlázó program rengeteg cég választása volt már. Megbízható szoftver, amellyel pénzt és időt spórolhat meg. A honlapunkról letölthető verzió a teljes program, amelyet a magyar jogszabályoknak megfelelően használhat. Az Ön kényelme érdekében vásárolhat kiegészítő modulokat, ám ezek nélkül is teljes a számlázó program.

Clear Admin számlázó program

Dr. Szabó Ottó

Dr. Szabó Ottó Ügyvédi Irodájának honlapja. Dr. Szabó Ottó ügyvéd vagyok, jogi tanulmányaimat a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Egyetemén végeztem el. Jelenleg Tiszafüreden lévő ügyvédi irodámban tudnak személyesen elérni. Szakterületem a büntető per, gazdasági büntető jog.

Dr. Szabó Ottó

Házipénztár program

A rEVOL Expressz házipénztár modul segítségével egyszerűen ellenőrizheti a készpénzmozgásokat és a a vállalkozás belső ügymenetét. A modul segítségével játszva elvégezheti a következő feladatokat. Készpénzes számlákhoz tartozó pénztárbizonylatok automatikus nyomtatását, forint és deviza pénztár kezelés, készpénzállomány folyamatos követését, az egyes pénztárbizonylatok egyedi rögzítését, bevételek valamint kiadások kategóriák szerinti csoportosítását, naprakész pénztárjelentés készítést. Ha a reVOLEXPRESS szoftvert használja, nem lesz szüksége másik szoftver vagy bizonylattömb használatára. A szoftver a törvényi előírásoknak megfelelően működik. A rEVOL Expressz szoftvert azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, amik számviteli politikájuk kialakítása során a pénztárbizonylatok és -jelentések mellett döntöttek, valamint számottevő készpénzforgalmat bonyolítanak le. A házipénztár modul már önmagában is alkalmazható. A szoftver már több vállalkozásra és felhasználóra is használható.

Házipénztár program

Pénzügyi rendszer

Cége különálló programokat alkalmaz a pénzügyi területek felügyeletére? Sok időt vesz igénybe egy riport előkészítése? Az Iroda++ Integrált Ügyviteli Rendszer leginkább kis- és középvállalatok igényeire lettek kialakítva. Az Iroda++ egy hatékonyan használható ügyviteli program, amit 20 év alatt fejlesztettünk ki, figyelembe véve a hazai kis- és középvállalkozások egyéni működési folyamatait. Az Iroda++ ügyviteli rendszer, pénzügyi szoftver, könyvelő szoftver, pénzügyi nyilvántartó program valamint CRM rendszer egyben. Az Iroda++ segítségével gyorsabban átláthatja cége működési folyamatait, a naprakész információk segítségével gyorsabban hozhatja meg a döntéseket. Szoftverünk modulokból épül fel, ezáltal a funkcionalitást cége mérete és igényei szerint alakíthatja ki.

Pénzügyi rendszer

Útnyilvántartó rendszer

Az útnyilvántartót azoknak a cégeknek ajánljuk, amelyek cégatuóadód fizetnek, és minimum havi 500km-t autóznak, vagy bérelt, és lízingelt jármúvek áfa visszaigényléséhez szükséges, hogy útnyilvántartást vezessenek. Ajánljuk továbbá az útnyilvántartó modult azoknak a háziorvosoknak, akik meg akarják spórolni a cégautóadót. Az útnyilvánartó szoftverben szereplő üzemanyag árakat az adóhatóság honlapja alapján lehet frissíteni. A modulba korlátlan számú személygépkocsit rögzíthet, valamint az összes az autóhoz tartozó információ is megadható. A szoftver lehetővé teszi a gépjárművel kapcsolatos események rögzítését, ezáltal nyilvántarthatja az egyes biztosítással vagy szervizeléssel kapcsolatos eseményt. A program továbbá támogatja az útvonalak tervezését, az automatikus útvonalelszámolás, útvonalsablonok tervezését, és a kiküldetés menedzselését.

Útnyilvántartó rendszer

Útnyilvántartó

A rEVOL Express útnyilvántartót egyéni vállalkozóknak ajánljuk, akik cégatuóadód fizetnek, valamint legalább havi 500km-t autóznak, vagy bérelt, vagy lízingelt autók áfa visszaigényléséhez útnyilvántartást kell, hogy vezessenek. Ajánljuk továbbá a modult azoknak a háziorvosoknak, melyek mentesülni szeretnének a cégautóadó fizetése alól. Az útnyilvánartó szoftverben szereplő benzin árakat a NAV honlapja alapján lehet frissíteni. A modulba korlátlan mennyiségű gépjárművet vihet fel, valamint az összes a személyautóhoz tartozó adat is rögzíthető. A szoftver lehetővé teszi a gépkocsival kapcsolatos események rögzítését, ezáltal nyilvántarthatja az egyes biztosítással vagy szervizeléssel kapcsolatos eseményt. A modul továbbá támogatja az útvonalak tervezését, az automatikus útvonalelszámolás, útsablonok rögzítését, és a kiküldetések tervezését.

Útnyilvántartó

Nyomda

Ha profi nyomdai kivitelezésre van szüksége jó helyen jár. Közel egy évtizedes fennállásunk óta már tizenöt-ezer nyomdai megrendelést valósítottunk meg. Modern gépeinken íves digitális, íves offszett, és rotációs ofszet eljárással készülnek a nyomdai termékeket. Valamint nyomdánk rendelkezik kötészeti gépekkel és utómunkákra alkalmas gépekkel. Nyomdászati termékeink között a következő termékek találhatók meg: brossúra, katalógus, szórólap, prospektus, könyv, plakát, levélpapír, jegyzettömb, reklámújság, dosszié és mappa. Ha fontos Önnek a gyorsaság, valamint a szaktudás, forduljon hozzánk. Amennyiben olyan partnerrel szeretne dolgoztatni, aki pontosan teljesíti a határidős megbízásokat, keressen meg minket. Árkalkulátoraink segítségével megbecsülheti a megrendelések árajánlatát, vagy töltse ki árajánlatkérő űrlapunkat.

Nyomda

Lépcsőházi kamerák - Optkom Kft

Cégünk társasházak lépcsőházainak biztonsági megoldásával, valamint LED fényforrások cseréjével foglalkozik. Kiszámoljuk önnek mekkora költségmegtakarítást érhet el a LED fényforrásokkal. Így könnyű lesz meggyőzni a lakótársakat a cserére. Ezen kívül kamera rendszerek telepítését is vállaljuk. Akár 1 darabot, akár több kamerát szeretne jó szolgálatot tehet önöknek. Adatgyűjtő berendezésünk miatt a rendszer állandó felügyeletet nem igényel.

Lépcsőházi kamerák - Optkom Kft

Kalocsai Munkavédelem

Munkavédelemben és tűzvédelemben eltöltött sok év során elég tapasztalatot szereztünk, hogy a legtöbb vállalkozás számára meg tudjuk mutatni, milyen hiányosságaik vannak ezen a területen. Amennyiben úgy érzi, hogy szüksége van szakértelmünkre keressen minket bátran.

Kalocsai Munkavédelem

Munkaidőkeret Kalauz

Rendelje meg weboldalunkról Máriás Attila Munkaidőkeret Kalauz c. könyvét, amelyből közérthetően tudhat meg minden fontos, munkaidőkerettel kapcsolatos szabályt gyakorlati alkalmazásukhoz. Látogassa meg oldalunkat, olvasson bele, és rendelje meg!

Munkaidőkeret Kalauz

Lehetőség egyedi naptárra!

Ajándékozni szeretnél valamit? Vagy a saját asztalod díszítenéd valami különlegessel? Vásárolj egyedi naptárat! A Naptárkirály rengeteg tapasztalattal rendelkezik egyedi naptárak készítése terén. Neked csupán annyi a dolgod, hogy kiválaszd azon kedvenc fényképeidet, amikből a 2015 -ös naptárat akarod elkészíttetni. Fali, de akár más típusú egyedi naptár is lehetséges. Egyéb érdekességek is vannak a Naptárkirály oldalán, ilyen pl. a Gyűrűs kalendárium. A képek különleges pillanatokat örökítenek meg. Egy 2015-ös egyedi naptárral ezek a pillanatok mindig szem előtt lesznek!

Lehetőség egyedi naptárra!

Üzleti utakhoz - Ford Transit mikrobus...

Egy üzleti tárgyalásra, nagyobb csoport utaztatásához ajánljuk bérelhető Ford Transit mikrobuszainkat. Nyolc + egy személyes kisbuszaink légkondicionáltak és a csomagoknak (termék minta) is bőven jut hely. A kisbusz bérlés feltételeiről és mórjairól bővebben weboldalunkon tájékozódhat, vagy akár személyesen ügyfélszolgálatunkon. Várjuk megkeresését a +36-30-250-9999-es számon. Weboldalunk tartalmát mobilon is akadálymentesen böngészheti.

Üzleti utakhoz - Ford Transit mikrobus...

Luxusszállítás

Cégünk nemzetközi és belföldi exkluzív szállítással foglalkozik, mindenkor alkalmazkodva a megrendelő különleges igényeihez. Mit is jelent ez? Szolgáltatásaink között szerepel a luxus személyszállítás, amely alkalmazkodik a megrendelő különféle igényeihez. Ehhez tartozik egy impozáns luxusautó, amely egy felkészült sofőrrel áll az ügyfelek rendelkezésére. Ha a megrendelő szeretne egy tökéletes megjelenést az üzleti partnereivel való találkozáshoz, vagy szeretne egy különleges randevúhoz egy utat szervezni, ahol luxus körülmények között szeretné tölteni az idejét, akkor a megfelelő helyen van.

Luxusszállítás

opciós éles számlaeredmény

Rengetegen foglalkoznak tőzsdei oktatással, manapság a csapból is ez folyik. Na és a jól bevált reklámok, több száz dollárt kerestem fél óra alatt. Ha szeretnél eligazodni a tőzsde világában, és szeretnél valami olyat látni, ami nem szokványos ezen a területen akkor kattints az oldalunkra. Leírást találsz a tőzsdei oktatásokról, és ami még ennél is fontosabb, megnézheted egy opciós kereskedési (éles) számla alakulását 1 év alatt. Ilyet nem nagyon találsz sehol.

opciós éles számlaeredmény

Evergreen Kft.

Az Evergreen Kft. városnéző kisvasutak gyártásával, forgalmazásával, karbantartásával és üzemeltetésével foglalkozik. Emellett építőipari szolgáltatások nyújtásával is foglalkozunk ügyfeleink számára. Látogassa meg weblapunkat bővebb információért!

Evergreen Kft.
Oldal: 3 / 12

Kategóriák

Állás, Munka (74)
Állateledel, Állatkereskedés (37)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (136)
Babáknak (32)
Betegeknek (33)
Blog, Fórum (85)
Budapesten (69)
Bútor, Lakberendezés (152)
Design, Divat (55)
Egészség (533)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar (449)
Étel, Ital (84)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (40)
Gyerekeknek (33)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (123)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (123)
Iroda felszerelés (34)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (16)
Könyvek (16)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (24)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (67)
Magyar Termék (18)
Marketing (30)
Mesterember, Szakember (89)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (67)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (88)
Szépségápolás (98)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (132)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás (184)
Táplálkozás, Vitamin (31)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (201)
Üzleti szolgáltatás
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (51)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 5050 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-03-01 13:42:03

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Jodo - japán botvívás    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
2. Sportfogadás.com    Kategória: Sportolás, Alakformálás    
3. Költöztetés -...    Kategória: Logisztika, Szállítás    
4. Emóció 7.84 jellemzői.    Kategória: Egészség    
5. Kiadó szállások...    Kategória: Apartman, Panzió    
6. A pektin és a...    Kategória: Egészség    
7. Neera szirup jótékony...    Kategória: Egészség    
8. Hatalmas fogyasztói email...    Kategória: Marketing    
9. Colanuts fogyókúra.    Kategória: Egészség    
10. Kókuszolaj jellemzői.    Kategória: Egészség    
11. Természetes immunerősítő...    Kategória: Egészség    
12. A mangosztán hatásai...    Kategória: Egészség    
13. Hirdetesingyen.hu az ingyenes...    Kategória: Ingatlan    
14. Információk a királydinnye...    Kategória: Egészség    
15. Az lkarnitin hatásai és...    Kategória: Egészség    


További Weboldalak...