Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Építkezés, Építőipar

Építkezés, Építőipar

Címkék: építőipar építőipari kivitelezés kőműves ács építőmester mérnök tervező földmunka bontás kaputechnika burkolás garázs építőanyag gipszkarton cserép vasbeton tetőtér lambéria szigetelés csempe festő-mázoló víz-gáz-villany épületgépészet építkezés.

Oldalak
Összesen 449 weboldal van ebben a kategóriában.

Miskolci lakásszerviz

Az apróbb javításoktól, a teljes felújításig, családi és panel lakásokban. Egész évben, a hét minden napján. Széles iparosskálával, kültéren és beltérben egyaránt. Építési, javítási, átalakítási munkák végzése rövid határidõvel, ingyenes felméréssel, árajánlattal. Igényszerint anyagbeszerzéssel, házhozszállítással. Miskolcon és környékén.

Miskolci lakásszerviz

Szúnyogháló

Közismert, hogy a szúnyogháló az egyik leghasznosabb eszköz, amit a nyílászárókkal kapcsolatban kitaláltak. De mik azok a tudnivalók amelyet hasznos ismerni a szúnyoghálók beszerzése előtt. Az információs honlap ismertetői között hamar meg lehet találni a nekünk fontos adatokat, ezért a választás is egyszerűbb lesz. Csak tekintsünk be az oldalra!

Szúnyogháló

Cserépkályha l Kemence l Kandalló

Cserépkályha, kemence, kandalló? Melyiket szeretnéd felépíttetni otthonodban? Gyere, találjuk ki együtt! Álmodd meg, hívj fel, tervezzük meg, diszítse otthonodat mielőbb! Cserépkályha, kemence, kandalló építés - fogjuk fogyókúrára a gázszámlát! Berkes-Szabó Tamás kályhás

Cserépkályha l Kemence l Kandalló

Orav Redőny Kft. - az árnyékoló spec...

Az Orav Redőny Kft. készséggel áll megrendelői rendelkezésére ingyenes felméréssel Budapest területén. Ha árnyékolója, redőnye javításra, cserére szorul keressen minket bizalommal. Minőségi szolgáltatásunk biztosan elnyeri tetszését és áraink sem fogják kiüríteni pénztárcáját!

Orav Redőny Kft. - az árnyékoló spec...

Beltéri hőszigetelés

A hőszigetelésről szeretne többet megtudni? Kérdése van az egyes szigetelő anyagokkal kapcsolatban? Jó helyen jár! "Hőszigetelés" portálunk behatóan foglalkozik a hőszigetelési technikákkal, többek között: a hőszigetelési anyagok felhasználási területeivel és azzal, hogy az egyes hőszigetelési eljárások milyen lehetőségeket rejtenek, milyen gondokra kínálnak megoldást. Honlapunkon megismerheti a homlokzatszigetelést, a beltéri és a tetőszigetelést, valamint a faépületek szigetelését. A belső hőszigetelés felhasználásáról szóló linken talál olvasnivalót a penészmentesítő és a vízhatlanító anyagokról is. Tájékozódhat sajátos, hő-visszaverő képességgel rendelkező anyagokról is. A homlokzati szigeteléseket bemutató cikkünkben szintén találkozhat időjárási hatásoknak ellenálló termékekkel. A hőszigetelésről szóló oldalunkon a hőszigetelő anyagok széles körét mutatjuk be. Látogasson el hát oldalunkra, ha akár a külső - például a homlokzat -, akár a belső szigetelés lehetőségei érdeklik! Ha az utólagos szigetelés módjára kíváncsi, ismertetőnkben annak lehetőségeit is tanulmányozhatja. Fedezze fel a hőszigetelő anyagok felhasználási körét, legyen szó az építményt kímélő eljárásról vagy energia-megtakarításról! A témával kapcsolatos oldalunk Önnek is értékes információkat fog nyújtani. Rendszeresen tájékoztatjuk az új hőszigetelő anyagokról és eljárásokról is, ezért keresse fel gyakran honlapunkat!

Beltéri hőszigetelés

Konténerbérlés

Egy lakókonténerhez olyan konténer is jár, ami illemhelynek van kialakítva. Így lesz teljes a kép, hisz egy lakásba kell konyha, szoba és vécé is. Egy szaniter konténer nagyon könnyen megoldja ezt a problémát és könnyűszerrel összeilleszthető a már meglévő konténer lakásunkkal.

Konténerbérlés

Lenteam beltéri ajtók és tolóajtók

A Lenteam-Ajtó Kft beltéri fa-, és üvegajtók, valamint fa és laminált padlóburkolatok kereskedelmével foglalkozik. A vevő hét féle ajtóprogram alapján választhatja ki a számára leginkább megfelelő árucikkeket. A cég a termékeit országszerte a saját üzlethálózat mellett viszonteladókon keresztül is forgalmazza, továbbá közvetlen értékesítést is végez kiemelt beruházások esetén. Az árusított ablakokhoz és ajtókhoz prémium kategóriás kilincsek is megtekinthetők.

Lenteam beltéri ajtók és tolóajtók

Garázskapu

Garázskapu tematikus portálunk megalkotásának célja, hogy valamennyi, a témával kapcsolatos tudás elolvasható legyen egy oldalon. Ezzel megkönnyítsük, meggyorsítsuk és leegyszerűsítsük a választás és vásárlás bonyolult és sok időt igénylő feladatát. Az információs oldalunkon bemutatott főbb garázskapu modellek: billenő, szekcionált, redőny és ipari kapu. Ajánlatos megfontolt döntést hozni a majdani garázskapu kiválasztásakor, s tisztában lenni a garázskapu típusokkal, azok fő tulajdonságaival, működési módozatával. Nem kell szakmabelinek lenni működtetésükhöz, ugyanakkor jó, ha képben vagyunk, mielőtt meghozzuk döntésünket a kiválasztással kapcsolatban. Manapság már teljesen természetes, hogy házunkban egy teljesen automata garázskapu van. Részletekbe menően foglalkozunk a kapuk automatizálásának módozatait és bemutatjuk a működtetéshez kellő főbb elemeket is, úgy mint: motor, nyitó, távirányító. Egy automatikus garázskapu, azaz egy távirányítóval működésbe hozható, villanymotor működtette kapurendszer megvédi használóját attól, hogy esőben, szélben, fagyban vagy éppen a nyári melegben a kapu nyitása miatt ki kelljen szállnia autója fűtött, vagy klimatizált utasterét azért, hogy a kapu kinyitásával bajlódjon. Weboldalunkon alaposan foglalkozunk az egyes garázskapu változatok bemutatásával, működésének, működtetésének, automatizálásának leírásával, továbbá értékes és megszívlelendő javaslatokat adunk a garázskapu megvétel és a garázskapu beépítés tárgykörében is. Mivel az esztétikum és a praktikum szempontjából óriási jelentőséggel bír, hogy milyen döntést hozunk, garázskapu vásárlás előtt amennyiben módunkban áll informálódjunk lehetőségeinkről, feltétlenül kérjünk segítséget hozzáértő szakembertől.

Garázskapu

Árnyékolástechnika

Ön is elégedett lenne, ha olyan tanácsot kapna az árnyékolástechnika területén, amit mindenféle nehézség nélkül megért és alkalmazni tud otthona jobbítására. Nem mindig jó ötlet elfogadni a szomszéd vagy egy ismerős tanácsát, mert az nem biztos, hogy minden estben működik. Ezért oldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy azon olyan segédletek szerepeljenek a redőny vagy más árnyékoló felszereléséről, ami szakmai tapasztalaton alapul. Küldje csak el a szomszédot, ismerőst vagy szerelőt és javítsa meg saját kezűleg a redőnyt!

Árnyékolástechnika

Redőny és szúnyogháló megoldások

Redőnyeink kiváló hő- és hangszigetelők, egyben mechanikai védelmet nyújtanak külső behatolás ellen. Alumíniumredőnnyel és faredőnnyel télen több mint 25%-al mérsékelheti fűtésszámláját. Hőszigetelő tulajdonságát nyáron is élvezhetjük, mert a legnagyobb kánikulában is kellemes klímát teremt a belső helyiségekben. Szinte bármilyen nyílászáróra sőt tetőtéri ablakra is tudunk ajánlani minden igényt kielégítő szúnyoghálót. Árnyékolóinkról bővebben tájékozódhat honlapunkon.

Redőny és szúnyogháló megoldások

Transzportbeton

Az építési telken napok alatt fáradtságos munkával megkevert beton helyett rendeljen weboldalunkról tökéletes minőségű és teljesen homogén transzportbetont akár betonszivattyúval együtt is. Egyszerre nagy mennyiséget is gyorsan be lehet dolgozni belőle nagyobb emberi erő kifejtése nélkül, de természetesen akár egyetlen köbmétert is kiszállítunk ha Önnek csak ennyire van szüksége. A szállító járművekből közvetlenül a zsaluzatba vagy a kiásott alapba juttatható, így nem kell az építkezésen tárolni. Nem elhanyagolható módon az általunk kiszállított beton ára egyáltalán nem drágább, mint a kézzel kevert betoné!

Transzportbeton

Mixerbeton

Weboldalunkról gyorsan és egyszerűen kérhet árajánlatot a modern építkezésekhez nélkülözhetetlen mixerbetonra és az azt akár több tíz méteres távolságra szivattyúzó pumix-ra vagy betonpumpára is. Csak töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és mi egy napon belül elkészítjük az egyéni igényekhez igazított árajánlatot. Miután megkapta a beton árakat és azok elnyerték tetszését, nincs más dolga csak telefonon vagy e-mailben leadnia megrendelését a szállítás napja előtt lehetőleg negyvennyolc órával korábban. Mi a kért időpontban a megadott címre szállítjuk a mixerbetont akár több tíz vagy több száz köbméteres mennyiségben is.

Mixerbeton

Alumínium redőny javítás

Alumínium redőny gyártó javító és beszerelő műhely, több mint 100 éves árnyékolástechnikai múlttal a háttérben. Az aluredőny legtöbb eleme alumíniumból készül, viszont a redőnyszekrény készülhet horganyzott vagy festett acéllemezből, illetve vakolható kivitelben egyaránt. Az alumínium redőny javítására bizonyos időközönként szükség van, mert az egyes alkatrészek elkopnak. Aluredőny esetében rozsdásodástól nem kell tartani.

Alumínium redőny javítás

Bejárati ajtó

Egyedi méretű fa bejárati ajtók gyártásával és beépítésével foglalkozunk már több, mint egy évtizede. Kínálatunk széles palettájában biztosan megtalálja azt az ajtót, amely a legjobban illik az elképzeléseihez. Az ajtókat ötpontos biztonsági zárral szereljük, de ha még ennél is komolyabb zárrendszert szeretne akkor az is megoldható. Tekintse meg kínálatunkat és válasszon egy remek bejárati ajtót!

Bejárati ajtó

Beltéri ajtók

A Mantu AjtóStúdió magánszemélyek és kisvállalatok igényeit szolgálja ki minőségi nyílásszárókkal, mint pl. beltéri ajtók, ablakok. A cég lakberendző tanácsadója ingyenes tanácsadást nyújt olyan kérdésekben, mint pl. a belsőépítészeti tervek értékelése, a nyílászárók megfelelő beépítése és méretezése, továbbá olyan kérdésekben is mint szín- és stílustanácsadás.

Beltéri ajtók

Redőny

Szeretné kizárni az éjszaka fényeit? Szeretné óvni lakását a túlzott felhevüléstől a nyári kánikulák idején? Szeretné csökkenteni a fűtésszámláit? Szeretné tompítani az utca zajait? Megoldást jelentenek a Fehér és Társai kft által forgalmazott magas minőségű alapanyagokból készült műanyag-, alumínium vagy az úgynevezett Roma redőnyök. Keresse a forgalmazó honlapját és kérje azonnali árajánlatukat!

Redőny

Fa ablak

Minőségi nyílászárók a Hofstadter Kft-től. Jelenleg két típusú fa nyílászáró közül választhat . Mindkét ablakunk a professzionális minőséget képviseli. A fa ablakaink alapanyagát tekintve vetemedésmentes három, ill. négy rétegben ragasztott fa, amely lehet toldásmentes vagy toldott kivitelben. Tekintse meg kínálatunkat a weboldalunkon és keressen fel minket, várjuk érdeklődését.

Fa ablak

Beton

Beton rendelés és szállítás Budapesten és vonzáskörzetében a HODA Beton Kft-től. Hagyományos betonokon kívül számtalan speciális betontípust is rendelhet nálunk, amelyeket mixergépkocsikkal szállítunk az építkezés helyszínére akár betonpumpa gépkocsival együtt. Tekintse meg kedvező árainkat.

Beton

Lépcsőházi bejárati ajtó

Lépcsőházak részére kínálunk tökéletes megoldást alumínium bejárati ajtóinkkal. A társasházi bejárati ajtók igénybevétele sokkal nagyobb a normál ajtókénál, igy különösen fontos a minőség és a tartósság. Erre a feladatra az aluminiumból készült ajtók a legmegfelelőbbek. Ilyen típusú társasházi bejárati ajtókat kínál országos szállítással az Átrium-Batta kft.

Lépcsőházi bejárati ajtó

Schiedel kémény

Schiedel kémények minden fütési módhoz! Felejtse el a hagyományos falazott kéményeket, hiszen sokkal jobb és gazdaságosabb megoldást nyújtanak ma már a kész kéményrendszerek. Válassza a Schiedel kéményeket a saját fűtési rendszeréhez igazodva. Keresse weboldalunkat, és tekintse meg kedvezményes kémény árainkat.

Schiedel kémény

Ytong tégla

Ytong falazóelemeket, falazóblokkokat és Ytong válaszfaltéglákat kínál vevőinek kedvezményes áron a Hofstadter Építőanyag Centrum. Látogasson el tüzépünkre, vagy tekintse meg weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot. Ha Ytong téglát keres feltétlenül nézzen be hozzánk. Szállítás az ország egész területére.

Ytong tégla

Műanyag ablak

A Bói Kft ajtó és ablak kereskedését Érden és Budapesten találhatjátok meg. Elsősorban műanyag nyílászárókat, de ezen kívül természetesen fa ablakokat és ajtókat is kínálunk vevőinknek. Legkeresettebb termékönk a 3 légkamrás műanyag ablak, illetve a műanyag bejárati ajtók számos panelválasztékban.

Műanyag ablak

Konténeres Gyuszi

Ha arra kerül a sor, hogy nagyon rövid idő alatt nagyon sok lakóhelyet kell összeállítani, akkor a konténer a legkézenfekvőbb megoldás. Egy lakókonténer nagyon hamar összerakható, de a legjobb az egészben az, hogy több ilyen darabot össze lehet illeszteni, így akár emeletes lakástelepet is készíthetünk.

Konténeres Gyuszi

Napkollektor

Ha éppen felújítja a lakását, akkor gondolkozzon el egy alternatív rendszer beépítésén. A megnövekedett energiaárak miatt ezek az új rendszerek remek alternatívát nyújtanak. A befektetett pénz garantáltan megtérül. Cégünk napkollektorokat és napelemeket is forgalmaz. Minden házhoz az eltérő tulajdonságaik miatt egyedileg tervezzük meg a rendszereket. Segítségükkel ingyen juthat elektromos áramhoz és meleg vízhez.

Napkollektor
Oldal: 18 / 18

Kategóriák

Állás, Munka (75)
Állateledel, Állatkereskedés (37)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (136)
Babáknak (32)
Betegeknek (33)
Blog, Fórum (85)
Budapesten (71)
Bútor, Lakberendezés (153)
Design, Divat (55)
Egészség (540)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar
Étel, Ital (84)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (40)
Gyerekeknek (33)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (123)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (123)
Iroda felszerelés (34)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (17)
Könyvek (17)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (24)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (67)
Magyar Termék (18)
Marketing (30)
Mesterember, Szakember (89)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (67)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (88)
Szépségápolás (99)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (132)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás (185)
Táplálkozás, Vitamin (31)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (201)
Üzleti szolgáltatás (281)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (51)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 5068 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-20 13:30:15

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Búzafű hatásai és...    Kategória: Egészség    
2. Édesgyökér jótékony...    Kategória: Egészség    
3. Virtuarium e-könyv kiadó...    Kategória: Könyvek    
4. GranSol Akadémia -...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
5. Real Health és Comvita...    Kategória: Egészség    
6. Crystal silver natur power...    Kategória: Egészség    
7. Ördögnyelv és a...    Kategória: Egészség    
8. Szigetüzemű napelemes...    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
9. 3 kW-os Napelemes rendszer...    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
10. Munkavédelmi technikus...    Kategória: Budapesten    
11. Tűzvédelmi előadó...    Kategória: Budapesten    
12. elsosegely-doboz.hu/    Kategória: Egészség    
13. Keress munkát a Biztos...    Kategória: Állás, Munka    
14. Napelem Telepítés    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
15. Zen masszázs és...    Kategória: Szépségápolás    


További Weboldalak...