Webkat.hu

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • cyan color
  • red color
Katalógus Építkezés, Építőipar

Építkezés, Építőipar

Címkék: építőipar építőipari kivitelezés kőműves ács építőmester mérnök tervező földmunka bontás kaputechnika burkolás garázs építőanyag gipszkarton cserép vasbeton tetőtér lambéria szigetelés csempe festő-mázoló víz-gáz-villany épületgépészet építkezés.

Oldalak
Összesen 449 weboldal van ebben a kategóriában.

Szuper passzív házak

Szuper passzív házak építését vállaljuk! A Cseke passzívház egy olyan családi vállalkozás, mely egyedi igények szerint vállalja minőségi passzív házak felépítését! Segítségünkkel számos passzívház tervek hozzáférhetőek, melyeket alapul véve könnyedén megtervezhetjük álmai családi házát energiatakarékos kivitelben!

Szuper passzív házak

kutfuro-csepel

Kútfúrás, Minőségi kutak fúrása, elérhető áron, minőségi anyagokkal, kis helyigénnyel. Fő tevékenységi körünkbe a homokmentes vizet adó, jó vízhozamú vízkút fúrás és építőipari furatok készítése, valamint az ezekhez tartozó, kiegészítő tevékenységek tartoznak, hiszen a kutak készítésekkor elengedhetetlen a megfelelő öntöző rendszerek, szivattyúk, aknák, vagy kerti csapok kiépítése. Meglévő kutak és tulajdonosaik számára is minőségi szolgáltatásokat nyújtunk állapot felméréseinkkel, kamerás vizsgálatainkkal és kúttisztításainkkal.

kutfuro-csepel

Lefolyó duguláselhárítás

Duguláselhárítás géppel Budapesten a legolcsóbban, hétvégén és ünnepnapokon is! Kiszállási díj nélkül! Duguláselhárítás, minden olyan kis munka amire nem talál embert, de Önnek fontos!!! Ha felhív, szívesen segítek ötletekkel, jótanácsokkal. Duguláselhárítás Budapest teljes területén és környékén. Vállalom wc,fürdokád, padlóösszefolyó, mosdó és mosogató, szennyvíz csatorna lefolyó tisztítását és udvaron lévo tisztítóaknák takarítását, a dugulás megszüntetését. Tel:06709409292

Lefolyó duguláselhárítás

beltéri ajtók

Ajtók, nyílászárók. DBudapesten, egyedi méretben! Amiket gyártunk: laminált beltéri ajtó, CPl beltéri ajtó, dekor ajtó, üveg ajtó, furnér beltéri ajtó, hangszigetelt ajtó, röntgen ajtó. Látogasson el cégünkhöz és válogasson óriási választékunk közzül, vagy kattintson weblapunkra, további ajtó termékekért, információért. Több éves múlt ajtó, beltéri ajtók terén.

beltéri ajtók

ablak

Fő profilunk az ablak, kereskedelem és beépítés, legjobb árakon. A műanyag ablak fő tulajdonsága a megbízható zajvédelem, szigetelés a hideg és a szél ellen. Az állandó kérdés mindig az, hogy az ablak legjobb anyaga a hagyományos fa, a rozsdamentes alumínium, vagy a századunk legmodernebb anyaga, a műanyag ablak. Műanyag ablak termékeink átvehetők bemutatótermünk valamelyikében vagy házhozszállítva, beépítve. Jöjjön el műanyag ablak weboldalunkra, szerezzen infót ablak termékeinkről.

ablak

Víz-és csatorna szolgáltatás Hajdú-...

A Hajdú-Bihari Önkormányzatok Vízmű Zrt. tevékenységei között az ivóvíz szolgáltatás mellett szennyvíztisztítás és szennyvízelvezető csatornák kiépítése és üzemeltetése is szerepel. A Hajdú-Bihar megyei vízszolgáltató weboldalán online mérőállás bejelentés is lehetséges, valamint a felhasználók minél szélesebb körű kiszolgálásáért szivattyúkat és víztisztító berendezéseket forgalmaznak. Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on is: https://www.facebook.com/hajduviz Hajdú-Bihari Önkormányzatok Vízmű Zrt. E-mail:  vizmuzrt@hajduviz.hu http://www.hajduviz.hu

Víz-és csatorna szolgáltatás Hajdú-...

Irodaház építés a legjobbakkal

Tanácstalan, nincs, kihez forduljon, olyan építkezési céget keres, akik meg tudják oldani az elképzeléseit? Egy nagy irodaházról lenne szó, vagy más épületről? Megtalálta az embereit, látogasson, el az oldalunkra olvassa el a bemutatkozásunk és rájön, hogy az irodaház építés nekünk rutin munka! Mi elkészülünk a határidőre, ezért is érdemes minket választani!

Irodaház építés a legjobbakkal

beltéri ajtók

Beltéri ajtók, nyílászárók. Az országban, egyedi méretben! Amiket készítünk: laminált beltéri ajtó, hangszigetelt beltéri ajtó, üveg ajtó, MDF beltéri ajtó, festett ajtó, röntgen ajtó. Látogasson el cégünkhöz és válasszon óriási választékunk közzül, vagy látogasson el weboldalunkra, további ajtó termékeinkért, információért. Több éves tapasztalat beltéri ajtók és ajtók terén.

beltéri ajtók

Kerwin Kaputechnika

Kaputechnikai generál kivitelezés, lakossági-ipari kaputechnika, kapu, kerítés, kovácsoltvas jellegű kerítés tervezése, gyártása telepítése. Garázskapu, kapumozgató rendszerek, automata ajtó - üvegajtó, kaputelefon rendszerek forgalmazása telepítése. Egyedi megoldások, személyre szabott kaputechnikai megoldások. Ipari kapu, gyorskapu, redőnykapu, ipari sorompó, forgalmazás, telepítése. Vállalkozásunk 2004-óta gondosan ügyel arra, hogy megfelelő műszaki megoldások mellett kielégítse a megrendelők standard és egyedi igényeit. Vállalkozásunk 2004-óta ügyfeleink szolgálatában. Ha kérdése van, hívjon központi elérhetőségünkön és kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Kerwin Kaputechnika

Kerti faházalapozás,betonalap!

Kerti faházalapozás, betonalap! Munkáimra igényes megbízható kőműves több éves szakmai gyakorlattal és referenciákkal kereti faházalapozást vállal. Beton kerti faházalapok elkészítését, teljes körű kivitelezését. Betonalapok festése, betonfesték bevonattal elkészített, festett betonalap. Mindig csak egy telefonhívásra vagyok Öntől! Ha segítségre van szüksége a kivitelezéssel kapcsolatban, hívjon bizalommal. +36-20/915-8893

Kerti faházalapozás,betonalap!

Rozsda effekt

A rozsda az ellenségünk. Harcolunk ellene. egyre profibb korrózióvédelmet dolgozunk ki.Ami ellen ennyire harcolunk, annak lehet jó oldala is? Itt a Rozsda Effekt. A Calsom Color Kft vadonat új saját fejlesztésű terméke. Fújja be vele a vasat, és pár óra elteltével valódi rozsda keletkezik. A termékhez való lakkal fixálhatja, így a rozsda tartós marad. Képzelje el ezt egy old timer autó "fényezéseként". Ugye nem is olyan vad ötlet. Bár nem megszokott, ez tény. De éppen ezért jó! További információ, képek a wab oldalon.

Rozsda effekt

Redőny javítás

A Profiredőny hazánk egyik vezető redőnytervező és kivitelező cége, amely az árnyékolás minden területén jelen van. Megjavítjuk megrongálódott, meghibásodott redőnyeit és teljesen újjá varázsoljuk kinézetét. Áraink kedvezőek, és cégünk nem ismer lehetetlent. Minden olyan munkát elvállalunk, amely hagyományos vagy motoros rendszerrel rendelkezik.

Redőny javítás

Szigetelunk.hu Épületek utólagos vís...

A Szigetelunk.hu oldalon megtalálhatja teljes profilunkat, szolgáltatásainkat, részletes leírással, tanácsadással. Elsődleges profilunk a szigetelések. Vállaljuk épületek utólagos vízszigetelését, falszigetelést, pinceszigetelést, teraszok és erkélyek szigetelését, hang- és hőszigetelést, szigetelési tervek készítését. Továbbá profilunk még a teljes körű lakásfelújítás, építési tervek készítése, generálkivitelezés. Megbízható, korrekt munkavégzést, biztos szakmai hátteret és korrekt árakat biztosítunk. Az általunk végzett kivitelezési munkákra 10 év garanciát vállalunk.

Szigetelunk.hu Épületek utólagos vís...

Ajtók, nyílászárók, a legjobb áron.

Ajtók, nyílászárók. Az egész országban, saját méretben! Amiket forgalmazunk: laminált beltéri ajtó, hangszigetelt beltéri ajtó, üveg ajtó, MDF beltéri ajtó, festett ajtó, röntgen ajtó. Jöjjön el hozzánk és válogasson nagy választékunk közzül, vagy látogasson el weboldalunkra, további ajtó termékeinkért, információért. Több éves tapasztalat ajtó, beltéri ajtók terén.

Ajtók, nyílászárók, a legjobb áron.

Tisza műanyag ablak.

Cégünk fő profilja a műanyag ablak, nyílászárók, forgalmazás és beépítés, nagyszerű árakon. A műanyag ablak legjobb tulajdonsága a megbízható zajvédelem, szigetelés a hideg, szél ellen. Az állandó kérdés mindig az, hogy az ablak legmegfelelőbb anyaga a hagyományos fa, a nem rozsdásodó alumínium, vagy a századunk legmodernebb anyaga, a műanyag ablak. Műanyag ablak termékeink átvehetők bemutatótermünk valamelyikében vagy beépítve és házhoz szállítva. Jöjjön el műanyag ablak honlapunkra, tudjon meg több információt műanyag ablak nyílászáróinkról.

Tisza műanyag ablak.

Tisza ablak.

Legfőbb termékünk a műanyag ablak, nyílászárók, kereskedelem és beépítés, kiváló árakon. A műanyag ablak tulajdonsága a megbízható zajvédelem, szigetelés a szél és a hideg ellen. Az örök kérdés mindig az, hogy az ablak legmegfelelőbb anyaga a hagyományos fa, a nem rozsdásodó alumínium, vagy a századunk legmodernebb anyaga, a műanyag ablak. Műanyag ablak termékeink átvehetők bemutatótermünk valamelyikében vagy beépítve és házhoz szállítva. Jöjjön el műanyag ablak weboldalunkra, tudjon meg több információt műanyag ablak ablakcseréről.

Tisza ablak.

Műanyag ablak jó áron.

Cégünk fő profilja a műanyag ablak, nyílászárók, kereskedelem és beépítés, nagyszerű árakon. A műanyag ablak legjobb tulajdonsága a megbízható zajvédelem, szigetelés a hideg, szél ellen. Az örök kérdés mindig az, hogy az ablak legmegfelelőbb anyaga a hagyományos fa, a nem rozsdásodó alumínium, vagy a korunk legmodernebb anyaga, a műanyag ablak. Műanyag ablak termékeink átvehetők bemutatótermünk valamelyikében vagy beépítve, házhoz szállítva. Nézzen el műanyag ablak weblapunkra, szerezzen információt műanyag ablak termékeinkről.

Műanyag ablak jó áron.

BB ablak.

Cégünk fő profilja a műanyag ablak, nyílászárók, értékesítés és beépítés, nagyszerű árakon. A műanyag ablak tulajdonsága a megbízható zajvédelem, szigetelés a hideg és a szél ellen. Az állandó kérdés mindig az, hogy az ablak legmegbízhatóbb anyaga a hagyományos fa, a rozsdamentes alumínium, vagy a századunk legmodernebb anyaga, a műanyag ablak. Műanyag ablak termékeink átvehetők bemutatótermünk valamelyikében vagy házhoz szállítva, beépítve. Látogasson el műanyag ablak weblapunkra, tudjon meg több információt műanyag ablak ablakcseréről.

BB ablak.

Exluzív megjelenés: CD gyártás, DVD ...

Fő profilunk közzé tartozik a CD gyártás és a DVD gyártás mely során a DVD, CD gyártás után egy egyedi megjelenést hozunk létre zenészeknek, cégeknek. Nálunk a CD gyártás profi módon készül, DVD és CD gyártás feltételeinek megfelelő berendezésekkel, gépekkel történik. Nézzen rá CD gyártás DVD gyártás honlapunkra ahol, egyéb szolgáltatásaink közül választhat ezek segítik a megfelelő megjelenést adathordozókon.

Exluzív megjelenés: CD gyártás, DVD ...

A szendvicspanel falaink nagyszerű áro...

Szendvicspanel készítése, lemez termékek, acélszerkezetek egyenesen a gyártótól. A legjobb alapanyagokból, tanúsítvánnyal rendelkező szendvicspanelek a legjobb. Cégünk egyik fő terméke a szendvicspanel. Látogasson el weblapunkra az aktuális árakért, akciókért, aktuális információkért , szendvicspanel minőségi mutatókért. A szendvicspanel erős szerkezete és megfeleló stabilitása miatt nagyon közkedvelt. Építkezzen okosan

A szendvicspanel falaink nagyszerű áro...

A cserepeslemez termékeink kiváló ár...

Cserepeslemez készítése, lemez termékek, acélszerkezetek közvetlen a gyárból. Minőségi anyagokból, tanúsítvánnyal rendelkező cserepeslemezek kiváló áron. Cégünk egyik fő terméke a cserepeslemez. Nézzen el weboldalunkra az akciós árakért, akciókért, egyéb információkért , cserepeslemez minőségi mutatókért. A cserepeslemez erős szerkezete és megfeleló stabilitása miatt nagyon közkedvelt. Építkezzen okosan

A cserepeslemez termékeink kiváló ár...

A trapézlemez termékeink kiváló áro...

Trapézlemez készítése, lemez termékek, acélszerkezetek közvetlen a gyárból. A legjobb alapanyagokból, minősítéssel rendelkező trapézlemezek kiváló áron. Cégünk egyik fő terméke a trapézlemez. Látogasson el weboldalunkra az akciós árakért, akciókért, aktuális információkért , trapézlemez minőségi mutatókért. A trapézlemez erős szerkezete és jó stabilitása miatt nagyon közkedvelt. Éljen vele...

A trapézlemez termékeink kiváló áro...

Faházak gyártása

A Gyergyói-medence lakói, a Keleti-Kárpátok hegyvidékén évszázados hagyományokkal rendelkeznek a famegmunkálás terén. Cégünk a helyi hagyományokra és tudásra alapozva több mint 15 éve gyárt fából készült minőségi, környezetbarát termékeket, ezalatt az idő alatt különböző európai országokba szállítottuk termékeinket. Gyártóként vagyunk jelen a piacon, ami a termékeink minőségét és kedvező árait garantálja. Ily módon első kézből, olcsóbban juthat hozzá a kívánt fából készült termékhez

Faházak gyártása

Kovácsoltvas kerítés készítés

Egyedi kovácsoltvas kerítés elemek, kovácsoltvas kapuk, kovácsoltvas korlátok készítése, kovácsoltvas szerkezetek felújítása, csiszolása, újrafestése, Kun Tibor 06 70 528-8645, garanciavállalással, korrekt, fix árakkal. Ingyenes felmérés, szaktanácsadás és az anyagok házhozszállítása. Kovácsoltvas kerítések, kovácsoltvas kerítéselemek Kovácsoltvas kapuk Kovácsoltvas korlátok, kovácsoltvas korlátelemek Kovácsoltvas előtető Kovácsoltvas rácsok (kovácsoltvas ablakrácsok, kovácsoltvas ajtórácsok) Kovácsoltvas dísztárgyak, dekorációk

Kovácsoltvas kerítés készítés

Solarlux Teraszbeépítések

A Solarlux legsikeresebb újítása az időtállóan és problémamentesen működő harmonika ajtók és harmonika falak kifejlesztése volt. Egyedi műszaki megoldásaik által régebben elképzelhetetlen módon elegáns, teljes szélességben kitárható teraszbeépítések és télikertek megépítése vált lehetővé. A harminc éve alapított cég tevékenysége pedig mára már az oldalfalakon túl az üegházak gyártásának minden szegmensét felöleli: az üvegtetőktől pl. a további kiegészítőkig.

Solarlux Teraszbeépítések
Oldal: 6 / 18

Kategóriák

Állás, Munka (75)
Állateledel, Állatkereskedés (37)
Autófelszerelés (75)
Autójavítás, Szervíz (37)
Autós Szolgáltatás (136)
Babáknak (32)
Betegeknek (33)
Blog, Fórum (85)
Budapesten (71)
Bútor, Lakberendezés (153)
Design, Divat (55)
Egészség (540)
Ékszer (41)
Építkezés, Építőipar
Étel, Ital (84)
Étterem, Vendéglátás (31)
Ezoterikus (28)
Férfiaknak (35)
Fotózás, Filmezés (40)
Gyerekeknek (33)
Hardver, Szoftver (14)
Háztartás, Lakásfelszerelés (112)
Hitel, Biztosítás (104)
Hobbi (34)
Humor, Poén (18)
Ingatlan (123)
Internet Marketing (100)
Internetes Szolgáltatás (123)
Iroda felszerelés (34)
Játékok (159)
Kert, Növények (66)
Kölcsönzés, Bérlés (17)
Könyvek (17)
Könyvelés, Pénzügy (52)
Kozmetika, Fodrászat (24)
Laptop, Notebook (5)
Logisztika, Szállítás (67)
Magyar Termék (18)
Marketing (30)
Mesterember, Szakember (89)
Művészet, Kultúra (41)
Nőknek (71)
Orvos, Klinika (24)
Pályázat (10)
Parfüm, Illatszer (10)
Pihenés, Masszázs (14)
Reklám, Reklámügynökség (39)
Rendezvényszervezés (28)
Ruhabolt, Cipőbolt (54)
Sportolás, Alakformálás (67)
Szállás (82)
Számítógép, Informatika (88)
Szépségápolás (99)
Szerelem, Párkapcsolat (40)
Szórakozás (132)
Szórakoztató Elektronika (12)
Tanfolyam, Nyelvoktatás (185)
Táplálkozás, Vitamin (31)
Telefon, iPhone (28)
Természetgyógyászat (11)
Tudomány (9)
Utazás (201)
Üzleti szolgáltatás (281)
Vállalatirányítás, Menedzser (14)
Vásárlás, Webáruház (135)
Webfejlesztés (83)
Wellness (33)
Zene, Hangszer (51)

Kedvelt linkek

Konténer rendelés hulladék számára egész Budapest területén: rendeljen konténert ha építkezik, bont vagy felújít.

Természetes gyógyulás méhpempő fogyasztással, tiszta méhpempő az egészség védeleméhez és betegségek ellen.

Ovant és Ferulant kapszula, Ovant, Ferulant rendelés a Biomaxtól. Az Ovant és a Ferulant meddőség ellen hatékony termékenység fokozók.

Non-Stop zárcsere Budapesten: A zárcsere mesterei már 20 éve Ők azok akik a hivását követően, garantáltan 3 órán belül lecserélik a zárat, ha javítani már nem lehet.

Konténeres sittszállítás Budapesten 0-24 órában: Sitt elszállítás 4-8 m³-es konténerekkel!

Igyon finom gránátalma levet: Minősített bio gránátalma juice egyenesen a Perzsák földjéről.

Fogyás infók a Fogyástippek fogyókúra magazinban. Kezdjen lefogyni még ma! Információk a zsírégetésről, fogyókúrákról és a gyors fogyási lehetőségekről.


Kiemelt Linkek

Frissen szedett méhpempő egyenesen a kaptárból + méhkenyér, virágpor és propolisz. Gyógyulás méhpempővel!

Minősített chia mag a Mannavitától. Azték zsálya infók + vásárlás. Vitaminpótlás chia maggal!

Nagyon jó hatásokkal bíró Bioglan probiotikumok, a bélflóra állapotának rendbetételéhez, minden korosztálynak.

Mannavita Bio Goji Berry gyümölcslé: Goji Bogyó infók ».

Manuka méz Webáruház - Gyógyító manukamézek

Biofitness.hu - Egészségvédő Bio gyümölcslevek

Segíti a gyógyulást a Matuzsálem: Matuzalem, Bioplus.

A stevia jó választás cukorbetegeknek: stevia por és stevia tabletta információk a Stevia City-nél. A város legjobb stevia termékei.

A katalógusban 5068 weboldal és 78 kategória szerepel. Megéri bekerülni ide is, regisztrálj be weboldalakat még ma, szerezz egy nagyszerű backlinket! Keresd ki a megfelelő kategóriát, és kattints a "Weboldal hozzáadása" linkre, majd töltsd ki az űrlapot. Egyedi leírást írj, olyat ami máshol nem fordul még elő weboldalakon.

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-04-20 13:30:15

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Új linkek

1. Búzafű hatásai és...    Kategória: Egészség    
2. Édesgyökér jótékony...    Kategória: Egészség    
3. Virtuarium e-könyv kiadó...    Kategória: Könyvek    
4. GranSol Akadémia -...    Kategória: Tanfolyam, Nyelvoktatás    
5. Real Health és Comvita...    Kategória: Egészség    
6. Crystal silver natur power...    Kategória: Egészség    
7. Ördögnyelv és a...    Kategória: Egészség    
8. Szigetüzemű napelemes...    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
9. 3 kW-os Napelemes rendszer...    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
10. Munkavédelmi technikus...    Kategória: Budapesten    
11. Tűzvédelmi előadó...    Kategória: Budapesten    
12. elsosegely-doboz.hu/    Kategória: Egészség    
13. Keress munkát a Biztos...    Kategória: Állás, Munka    
14. Napelem Telepítés    Kategória: Üzleti szolgáltatás    
15. Zen masszázs és...    Kategória: Szépségápolás    


További Weboldalak...